נראה לי שהחלום הרטוב שלך התגשם. מסתבר שטוביה צפיר אהב הכי הרבה מכל עונות כוכב נולד את מרינה ואת אוהד שרגאי ולכן הם שרו ביחד שיר לכבודו: אוי זה לא נורמלי יש לי חבר אידיוט כזה קצת מבולבלי כזה שנתקל בקירות אחד כזה מין טושטוש כזה מן חולמני תמיד מהר יטוס טוס תמיד הוא כזה עצבני... וזה היה ביצוע יוצא מן הכלל. חלומם הרטוב של מי שאוהב את השניים וכוכביתה שעדיין מושבתת ולא יכולה לכתוב כאן עד שתקבל מחשב חדש, מבקשת למסור כאן דרישת שלום חמה חמה, והעיקר מאוד מאוד נהנתה מהחלום שהתגשם מרינה ואוהד על במה אחת
אה ותשתדלו לא להידחף בזמן התגובות יש זמן... לא למהר
נראה לי שהחלום הרטוב שלך התגשם. מסתבר שטוביה צפיר אהב הכי הרבה מכל עונות כוכב נולד את מרינה ואת אוהד שרגאי ולכן הם שרו ביחד שיר לכבודו: אוי זה לא נורמלי יש לי חבר אידיוט כזה קצת מבולבלי כזה שנתקל בקירות אחד כזה מין טושטוש כזה מן חולמני תמיד מהר יטוס טוס תמיד הוא כזה עצבני... וזה היה ביצוע יוצא מן הכלל. חלומם הרטוב של מי שאוהב את השניים וכוכביתה שעדיין מושבתת ולא יכולה לכתוב כאן עד שתקבל מחשב חדש, מבקשת למסור כאן דרישת שלום חמה חמה, והעיקר מאוד מאוד נהנתה מהחלום שהתגשם מרינה ואוהד על במה אחת
אה ותשתדלו לא להידחף בזמן התגובות יש זמן... לא למהר
בתגובה ל: ארול ראית את ערב המחווה לטוביה צפיר? מאת: שושנת העמק ורצה לחפש את הקטע האמור לצפיה... יש לינק למישהו? באמת חלום רטוב, אבל את התוכנית עצמה לא הצלחתי לראות מפאת האח הגדול והקורע...
אז תגידו, למה אף אחד לא מדבר על סיון ב. ? סיון החרמנית והסכסכנית שניתבה את כל הסיטואציה בנחישות ומיומנות להדביק את עמיר לסיון מוח ולהשאיר את עתי המתוק לעצמה (למרות חמצני שמחכה לה בבית, כן כן, ושהיא רוצה להתחתן איתו..כן כן)
אתמול צפיתי באדיקות יתר מה קורה - וחשתי בחשמל המיני שמתרוצץ שם בינה לבין עתי. זה בלט לי יותר מכל התרחשות אחרת בבית. לא הריבים המטופשים שנעים סביב חירבונים וספרי קדושה, לא הנשיקות הסמי לוהטות בין עמיר וסיון מוח (שכבר בא לי להביא לה כאפה!) ולא חבורת המתופפות על הפחים ועל העצבים.. דווקא ההתרחשות התת קרקעית (שבלילה , יותר נכון לפנות בוקר, הפכה לעל קרקעית ובחסדי החושך המתח המיני הזה מתממש בחיבוק "לילה טוב" מלא משיכה ונישוק בצוואר...)
אגב, לא מצליחה להבין את התיעוב כלפי ליאם, גם בבית וגם בחוץ. אני דווקא חושבת שהבחורה מרתקת מבחינה פסיכולוגית, אני קצת חוששת לשבירות שלה למרות החוזק עלק שהיא מציגה, היא באמת היחידה שממש אינטיליגנטית שם בין הבנות, והיא גלויה ועם זיק של טירוף בעיניים (ולכאלה בעיקר יש לי חיבה יתרה)
אח אח... ככה אני אוהבת, אח ג'וסי נוטף ריר..
אח אח... עתי (כמה מקורי. אה? )
בוקר טוב אחי ואחיותיי..
תוקן על ידי סקארלט 18/12/2010 10:15
בתגובה ל: אני אני, אני נדחפת מאת: סקארלט האמת היא שלא כל כך שמתי לב לסיוון דרור כי אני פשוט לא מסוגלת לשמוע אותה מדברת עם הכאילו וכאילו וכאילו זה פשוט בלתי נסבל כאשר לאישה אין יכולת לשוחח או לדבר מבלי שכל מילה שניה שלה תהיה כאילו. המוח שלה נראה לי פשוט כמו תקליט שרוט שאחרי עשרים שניות הוא מגיע למילה כאילו ואחר כך ממשיך ושוב כאילו ושוב ממשיך. ברגע שיש קטע איתה אני מעבירה. לא מסוגלת. דרך אגב, גם סיוון המוח לוקה באותה השריטה, רק סיוון המוח לא מדברת הרבה. היא בעיקר מהנהנת ועושה עיניים למי שצריך. האמת היא שגם עתי הפסיק לעניין אותי אחרי יומיים. לא מוצאת בו שום דבר מעניין מלבד גוף יפה ופנים נאות. הוא מודע לעצמו ולאיך שהוא נראה ולכן אין לו את הביישנות הזאת שאני מאוד אוהבת אצל גברים נאים שלא מודעים ליופיים. ובכלל, גבר מכוער יכול להפוך מאוד נאה בעיניי ברגע שהוא פותח את הפה ומוציא משם דברי חכמה או פניני שירה. זה לא קיים לא אצל עתי ולא אצל עמיר. לצערי פניני חכמה לא נשמעו עד עכשיו משום צד גברי או נשי. ומי יודע, אולי בסופו של דבר, ליאם תתברר כבנאדם הכי מעניין בבית. גם אני לא מבינה מה פשר השנאה אליה. לא ברור לי בכלל.
איכשלאיהיה קבלי חיבוק בחזרה ואני מה זה שמחה שהצעירים האלה עושים לך את זה
בתגובה ל: אני אני, אני נדחפת מאת: סקארלט מקווה שתישאר. היא מרתקת למרות החפירות.. עדיפה על הקקפוניה והדיבור המרושל של מרבית המשתתפים.. וגם אהבתי את הדרך שבה הצליפה בעמיר..
בתגובה ל: ואם כבר, אז כבר..אני פותחת בקמפיין למען ליאם! מאת: סקארלט גם אני לא שותפה לתיעוב כלפיה. מבין הצעירות שם היא היחידה שאינה פרחה שנמרחת על בחורים רק כי הם שם. היא אמנם קצת מחזיקה מעצמה יותר מידי לטעמי, אבל אני מעדיפה את ההתנהגות השקולה שלה על פני הטמטום והרדידות שנוטפים שם מכל שאר הבחורות. יש לה יותר כבוד עצמי ויותר שכל. זה חיובי בעיני.
אז אני לא בטוחה שאני כבר מוכנה להצטרף לקמפיין למענה, היא לא נכנסה לי ללב ברמה כזאת בינתיים, אבל יש פוטנציאל להמשך.
בתגובה ל: אני אני, אני נדחפת מאת: סקארלט
בתגובה ל: ארול ראית את ערב המחווה לטוביה צפיר? מאת: שושנת העמק היה פשוט מדהים לעבור איתו את התחנות בחייב מה שעורר בי פרץ של נוסטלגיה..
בתגובה ל: אי אי אי טוביה הענק כן גמני ראיתי מאת: משה ב271053 איזו תת-רמה? מה זה בא להביע???
בתגובה ל: ארול ראית את ערב המחווה לטוביה צפיר? מאת: שושנת העמק אני נפרדת ממכם זמנית כי אני נוסעת לחו"ל מחר לכמעט חודש (בעצם... כבר היום)... תכננתי לקחת לפטופ איתי וככה לשמור על קשר אבל למרבה הצער שלי, העסק התפקשש ואין לפטופ...
אבל אני אשתדל בכל זאת לקפוץ לומר שלום מהגולה הדוויה. תעשו חיים עם האח הגדול ותתנהגו בהתאם!
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: להתראות... מאת: asole תחסרי לנו מאוד, אבל גם לך מגיע קצת חופש ונופש מריאליטי וטלנובלות מקווה שתצליחי מדי פעם בפעם לכתוב לנו איזו מילה או שתיים
"אהבת אמת זו אהבה כמו כוכבים. שהם נצחיים וזוהרים במקומם לעד. שאין הזמן והעצב יכולים לגעת בהם"
בתגובה ל: עושים כבוד לטוביה מאת: shosh63 ללא תוכן
בתגובה ל: עושים כבוד לטוביה מאת: shosh63 אחחחחחחחחח... זה חלום גם שלי.
איך שידכו לו את נינט בערב הדואטים עם הבוגרים של העונות הקודמות? איך איך איך?
סתאםםםםםם... באמת שאני לא מתלוננת. אחרי הכל הביצוע של נינט ואוהד ל"מדברים" היה מעולה ובכלל, זה אחלה שיר (יאמר לזכות נינט).
אחלה טעם יש לסבא טוביה
בתגובה ל: ארול ראית את ערב המחווה לטוביה צפיר? מאת: שושנת העמק סוף סוף... נרשמה התחרפנות מכיווני. איך, ריבונו של עולם, הסתדרתי פעם בלעדיו?
אין מצב שאצליח עכשיו לקרוא את כל מה שפספסתי (ופספסתי הרבה - מי אמר שאין כאן תנועה ערה?), אבל את מארינה ואוהד שרגאי שהעלתה כאן שוש לא פספסתי (ראיתי אותם גם בטלוויזיה) ועל כך תודה!
התגעגעתי... אשכרה התגעגעתי.
בוקר טוףףףףףףףףףףףף
אה... שושקס - על הכל!!
בתגובה ל: יש לי מחשב ויש לי מחשב.. חדש.. ועוד נייד מאת: כוכביתה למען ההגינות אני חייבת לציין שהתגעגעתי גם לכל מי שכתב פה בעבר ומשום מה לא כותב כאן יותר, וגם לאחת והיחידה סקרלט שמגיחה מדי פעם פה ושם ומשאירה לנו רק טעם של עוד ואני כבר מתגעגעת לאסול שנסעה לה לטייל והשאירה אותנו לבדנו, ואני מקווה שתחזור כמה שיותר מהר בריאה ושלימה
בקיצור, כיף שסוף סוף את מסודרת מבחינת המחשב, וסוף סוף נוכל לקרוא מהגיגייך לגבי האח הגדול וכל הנלווה לכך
בתגובה ל: ישששששששששששש!! סוף סוף !! תגעגעתי אלייך מאת: שושנת העמק את כבר יודעת, אבל עכשיו אני מציינת גם כאן שיש לי פייבוריטית מובהקת (נכון לעכשיו, ברור שזה עשוי להשתנות) וזו.... פרידה. אישה מקסימה וגדולה בעיניי, עם נסיון חיים ועבר לא מהקלים (בלשון המעטה) שמצאה לה את הדרך לגבור על הקשיים האלה ובחרה בטוב. בטוב במובן של להיות אדם טוב, חיובי עם טונות של נתינה... אני אוהבת את האשה הזו.
גם יגאל מסתמן כאחלה בנאדם.
גם אלעד.
מצידי שלושתם לגמר.
בעניין ליאם, אז גמני חושבת שהיא קצת טרחנית, קצת אובר מודעת. אנשים ורבליים כמוה אלו אנשים שמתרחקים מרגשות (מפחד, מנסיון מר, מאנערף?). היא נותנת יותר מידי מקום להגיון ופחות מדי לרגש. זה גורם לה להתרחק ממה שבאמת קורה סביבה. היא קודם כל מנתחת, מפרקת לגורמים, מפרשנת, מפרשת, טוחנת ולועסת... ואחרי כל זה... בינינו - נשאר עוד מקום להרגיש? לחוש? אני בעד לתת מקום של כבוד להגיון. ברור. בלעדיו נעשה שטויות בלי מחשבה ונטעה שוב ושוב, אבל צריך איזון בחיים, וזה קצת חסר אצלה. חוץ מזה, היא בהחלט אדם נחמד וחיובי, וככזו, אני בטח לא נגדה. אם תמצא את עצמה בין החמישיה בגמר, אני לא אצר על זה.
לי עוז שחיבבתי בהתחלה, מסתמן כאגואיסט מובהק, שעולמו צר עליו. יכול להיות, שהחיים הקשים והעוני שגדל בו, הובילו אותו למסקנה אחת והיא שהדאגה לישבן שלו היא הדבר הראשון בסדר העדיפויות שלו, ובכל זאת... אני מאמינה בבחירה. אפשר לבחור להיות קצת יותר לארג' בנשמה - ר' ערך 'פרידה'. הוא מצחיק כשנונתים בידיו טקסט, אבל חוץ מזה, הוא טיפה צנוני ומצ'עמם.
אין לי כוח לדבר על השאר... סה"כ, אין איזו דמות שלילית שקיבלתי ממנה חררה. נופר קצת עצבנית, פתיל קצר מידי, ויש לי תחושה שלא מעט אנשים כועסים עליה על יחסה ליורם. היא, לדעתי, עלולה למצוא את עצמה ברשימת ההדחה הראשונה.
טוב, מחר בערב נהיה יותר חכמים...
בתגובה ל: ארול ראית את ערב המחווה לטוביה צפיר? מאת: שושנת העמק ואתה מדיר רגליך ממנו?
סתם סתם סתם
אגב, ראיתי שכתבת שאתה הולך לראות את אוהד בקפה ביאליק, ורציתי לספר לך שאני כבר ראיתי אותו בדיוק באותו מקום והיה נפלא! אבל, הביצוע שעולה על כולם בלייב האנפלאגדי הוא 'ולנטינו'. חבל על הזמן מה שהוא עשה עם השיר הזה. ריכז בו את מיטב התיאטרליות שלו (במסגרת מה שהוא יכול על במה קטנטונת בלי מרחב תנועה), ומן הסתם, הביצוע הזה גרף הכי הרבה מחיאות כפיים ושאגות בחלל בית הקפה.. ובצדק רב! אין מה לעשות.. ככל שהוא יותר תיאטרלי, ככה הוא משכנע יותר, מרתק יותר, מוצלח יותר, מהפנט יותר, מסקרן יותר.. ומשאיר טעם של עוד...
בקיצור, אתה הולך להינות.
בתגובה ל: ארול... שושקס פתחה את השרשור הזה עבורך מאת: כוכביתה ללא תוכן
בתגובה ל: ארול ראית את ערב המחווה לטוביה צפיר? מאת: שושנת העמק איזה קול.
בתגובה ל: יקירתי, את מסננת אותי מאת: ארול_אחד זאת כוכביתה שלא הספיקה לראות את כל ההודעות וחשבה שלא שמת לב...
ובעניין אור ונלה, זה היה פשוט מרגש לראות איך האהבה מתפתחת לאט לאט והרומנטיקה נכנסת לעורקים ישירות ללב ואיך התנשקו בסופו של דבר, זה פשוט היה נפלא הנה ככה צריך להיראות סיפור אהבה בריאליטי ולא כמו האבהבים חסרי החן בין עמיר וסיוון שהגיפופים ביניהם פשוט גורמים לי למבוכה אם לא להגיד בחילה
בתגובה ל: אני ראיתי את ההודעה שלך מאת: שושנת העמק אור אדיר. קודם כל, אני מעריץ חוזרים בשאלה! צריך אומץ לחיות בלי אלוהים. צריך עוד יותר אומץ לחיות בלי אלוהים כשגדלת בצד השני. בנוסף הוא מזכיר אותי - אוהב הסתברות וספורט LOL ולשניהם יש ערך מוסף שהביא אותם זו אל זה.
כולם היו היום נחמדים פרט למכשפה עם הכלב. היא פשוט מכשפה בנוסף על היותה מטומטמת... אם הייתי המונארך של אלכס LOL הייתי מסלק אותה מהמדינה :-)
בתגובה ל: אהה :-) מאת: ארול_אחד היא באמת משהו מיוחד. אין דברים כאלה. שאפו להפקה שהצליחה לשלוף מבין אלפי מועמדות את הביצ'ית הזאת. באמת גורמת לי לרצות לרגע אחד לחיות בשלטון טוטליטארי ולסלק אותה למדינת ודוז שם היא צריכה לחיות. לגבי אור, אני מסכימה איתך שהוא בחור אמיץ מאוד, מיוחד מאוד ומעל לכל הוא פשוט גבר אמיתי כמו שאני אוהבת. שניהם פשוט כבשו את ליבי. אני לא חושבת שהוא בחר לחיות בלי אלוהים. אני מאמינה שהוא מאמין באלוהים רק שפשוט הוא בחר לחיות רחוק משליחי האלוהים. הוא החליט שהוא לא צריך אותם ואת התשובות הוא ינסה למצוא לבד מבלי שיאכילו אותו בכפית. אכן דרוש לזה אומץ רב.
בתגובה ל: אכן מכשפה עם כלב בלי מטאטא מאת: שושנת העמק למה החלטת שהוא מחפש אלוהים בלי שליחיו, ולא שהוא הפסיק להאמין בקיומו. משהו שפספסתי או סתם תחושה?
בתגובה ל: טוב, רק שלא ברור לי מאת: ארול_אחד חוזר בשאלה בדרך כלל לא מפסיק להאמין באלוהים אלא מפסיק להאמין או לרצות לקבל את מרותם של הסובבים אותו, קרי רבנים, הורים ומשפחה כי החיים בחברה חרדית הם רחוקים מלהיות קלים. אלו חיים מאוד מאוד קשים עם הרבה סבל ומרורים. חוזר בשאלה בדרך כלל יודע שאפשר להמשיך להאמין באלוהים ולשרת אותו גם בדרכים אחרות יותר נעימות לחיים. ככה אני חושבת ולא משהו ששמעתי ממנו בתוכנית. פעם אחת כשביקרתי בברלין יצא לי לפגוש בחור ישראלי שחי בברלין עם גרמניה לא יהודיה והוא סיפר לנו שהוא חרדי לשעבר שחזר בשאלה ומשפחתו החרימה אותו לגמרי ואין לו אפילו בשביל מי לבקר בארץ, כי אין לו משפחה ואין לו חברים. החרדים חרדים הם מאוד מסכנים בעיניי וגם מי שיוצא מאחיזת החנק שלהם מסתבר מוצא את עצמו מאוד לבד. תאמין לי שרציתי להזמין אותו אליי הביתה כדי שירגיש קצת את המולדת, הוא היה כל כך עצוב...