|
|
אני לא מאמין שאני רושם את השם שלהם, אבל כן הם הזוכים. לא רוצה להגיד כאן שהם לא הזוכים שלי, אבל הם לא!! במיוחד לא אנה שאמרה את מה שכולם חושבים ובגלל זה היא בעצם זכתה.. היא אמרה: "סופסופ זה קורה ואני מרגישה מה זה גביע"..
אז יופי אנה, תהני!!
|
|
|
בתגובה ל: והזוכים הם: מייקל ואנה מאת: אסףביום א' הגמר הגדול של "רוקדים עם כוכבים" לצלילי שלמה ארצי המלך כפי שידוע לכם נשארו 3 זוגות:
מייקל ואנה
משה ופולינה
איציק ואלונה
מי לדעתכם הולך לזכות ובגדול?
האם יהיה ביצוע של "תגידי" או "מלך העולם" שאני כ"כ אוהב?
האם אנה שוב תזיל דמעות?
הצביעו לסקר שלנו!
|
|
|
|
בתגובה ל: "רוקדים עם כוכבים" הגמר הגדול ביום ראשון מאת: אסף ואנה תזיל דמעות!!
כשאנשים קטנים עושים צל גדול, זה סימן שהשמש שוקעת
|
|
|
|
בתגובה ל: "רוקדים עם כוכבים" הגמר הגדול ביום ראשון מאת: אסף ובאמת שלמה ארצי יהיה שם? באסה, בדיוק היום אני לא אוכל לראות את התכנית :(
|
|
|
|
בתגובה ל: משה ופולינה יקחו אבל אני בעד מייקל ואנה מאת: noa_s שישיר את השירים שאני אוהב, הלוואי!
|
|
|
|
בתגובה ל: היום הגמר לצלילי שלמה ארצי מאת: אסף ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: יש שירים שלו שאפשר לא לאהוב?? מאת: noa_s אני מת עליו, הוא אחלה זמר!
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: הקשישים בעד אנה ארונוב מאת: אסף יאללה איציק תניף את הגביע, מגיע לך כל כך!!
|
|
|
|
בתגובה ל: הקשישים בעד אנה ארונוב מאת: אסף ההפקה לא תתן לה ליפול הפעם. היא תקח. אני בעד איציק כי הוא מדהים ובעד משה כי הוא רוקד נפלא.
|
|
|
|
בתגובה ל: אני חושבת ש מאת: שרידובדבנית בגלל הדמעות שלה היא תעבור? ממש לא!
|
|
|
|
בתגובה ל: אין מצב!!! מאת: אסף כמה מחמאות מרעיפים עליהם. ראית?
|
|
|
|
בתגובה ל: הנה בבקשה מאת: שרידובדבנית לא מגיע לה בכלל, נקודה! ואם היא זוכה זה רק בגלל שלא רוצים להרוס אותה לגמרי. היא לא תזכה, ולא משנה לי מכל המחמאות, לא ולא!
|
|
|
|
בתגובה ל: די תפסיקי.. היא לא תזכה! מאת: אסף אחרת בעונה הבאה שוב נצטרך לראות את הפרצוף שלה! אם היא זוכה עכשיו אולי היא לא תשתתף בעונה הבאה חשבת על זה?
|
|
|
|
בתגובה ל: "רוקדים עם כוכבים" הגמר הגדול ביום ראשון מאת: אסף בשעה 22:30 ישודר הפרק הראשון בעונה החדשה של "החיים זה לא הכל" ומיד לאחר מכן ימשיכו עם התוצאות
אחרי השלב הראשון מדיחים זוג אחד (הלוואי מייקל ואנה בשבילך אסף) ואח"כ ראש בראש של 2 הזוגות שנותרו..
ומשה פרץ מנצח חחחחחחח
|
|
|
|
בתגובה ל: "רוקדים עם כוכבים" הגמר הגדול ביום ראשון מאת: אסף במיוחד היום קיבלתי צמרמורת מהשיר המקסים הזה! הקשבתי לשיר בעיניים עצומות ככה שלא ראיתי איך הם רקדו.
אני מת מת על השיר הזה!
|
|
|
|
בתגובה ל: "רוקדים עם כוכבים" הגמר הגדול ביום ראשון מאת: אסף ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: "רוקדים עם כוכבים" הגמר הגדול ביום ראשון מאת: אסף היא כמעט נפלה שם אנה או שנדמה לי?
|
|
|
|
בתגובה ל: "רוקדים עם כוכבים" הגמר הגדול ביום ראשון מאת: אסף בטח עבדו על זה יום שלם או משהו. פשוט מקסים מקסים. מעניין מי יודח אחרי הפרסומות.. הימורים??
לדעתי איציק אבל אני לא רוצה שידיחו אותו.. לאאאאאאאאאא
|
|
|
|
בתגובה ל: וואווווו הקהל ושלמה ארצי "נבראתי לך" פשוט מעלף! מאת: שרון10 מייקל ואנה יעופו עכשיו!
|
|
|
|
בתגובה ל: ההימור שלי ברור מתחילת העונה.. מאת: אסף מה יהיה? אנה מתקרבת לגביע בצעדי ענק..
|
|
|
|
בתגובה ל: "רוקדים עם כוכבים" הגמר הגדול ביום ראשון מאת: אסף אחרת ג'וניור לא רוצה ללכת לישון. תעדכנו אותי מי עולה לשלב הראש בראש בבקשה תודה
|
|
|
|
בתגובה ל: כיביתי את הטלויזיה מאת: שרידובדבנית אנה ומייקל משה ופולינה
ראש בראש!
איציק נפל וחבל!!
יאללה משה, אל תיתן לדמעות של אנה את הגביע!!
|
|
|
|
בתגובה ל: והזוכים הם: מייקל ואנה מאת: אסף ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: שטויות אסף, בשבילנו איציק הזוכה!! מאת: שרון10 מגיע להם! עוד לא ראיתי את הגמר, תכף אני יחפש אותו.. איך שלמה היה?
|
|
|
|
בתגובה ל: אני דווקא די מרוצה מהזכיה שלהם מאת: noa_s שלמה מזמן לא שם, התכוונת למשה?? היה אדיר! רקד ממש ממש יפה.
|
|
|
|
בתגובה ל: איזה שלמה?? נדבקת מאסי? מאת: שרון10 ואני בכלל לא אוהבת את משה!
|
|
|
|
בתגובה ל: לא לא משה, שלמה ארצי! מאת: noa_s תחפשי את השידור ותראי איזה יופי של ביצוע הוא נתן שם יחד עם הקהל לשיר "נבראתי לך" ריקוד מטריף של כל הקהל! בסוף התוכנית שידרו את זה שוב. פשוט ענק. והוא שר את "תגידי" לכבוד אסף שלנו בהזמנה אישית!
|
|
|
|
בתגובה ל: שלמה ארצי היה ענק ענק ענק מאת: שרון10 בעצם מלך העולם הכי יפה, טוב אני הולכת לראות...
|
|
|
|
בתגובה ל: והזוכים הם: מייקל ואנה מאת: אסף ראיתי עכשיו את הגמר, אנה ומייקל רקדו מדהים, זכו בכבוד לדעתי! למרות שגם משה ואיציק היו מעולים אתמול..
|
|
|
|
בתגובה ל: תגידו מה קרה לכם?? מאת: noa_s מי שרקד מדהים זה איציק. מייקל ואנה רקדו נחמד.. אבל מצד אחד אני שמח שהיא לקחה את הגביע, ככה שבמידה והיא תשתתף בעוד עונה היא תפסיד ולא תבכה כי לא זכתה. והיה שם קטע בריקוד של משה עם הג'קט שלא ממש הבנתי, הוא עצר שם/התבלבל מה בדיוק קרה?
|
|
|
|
בתגובה ל: נועה!! מאת: אסף מה פתאום התבלבל, זה חלק מהריקוד... זה היה מגניב דווקא, כל הריקודים אתמול היו יפים,אבל מייקל ואנה שיחקו אותה לדעתי, משתתפת בצערך :(
|
|
|
|
בתגובה ל: הקטע בתחילת הריקוד? מאת: noa_s את יודעת למה אני מתכוון.. חחחח
|
|
|
|
בתגובה ל: אני את הגביע שלי קיבלתי.. מאת: אסף אז כן, אני יודעת למה אתה מתכוון..
|
|
|
|
בתגובה ל: אם את השכל שלך אתה מגדיר כגביע מאת: noa_s ואם לא אמרתי אתמול, אז תודה :)
|
|
|
בתגובה ל: ידעתי שתביני !! מאת: אסףשבגללך חיפשתי היום חצי שעה את הפרק של הגמר באתר מאקו, רק מה, מאקו זה של קשת, רוקדים עם כוכבים ז של רשת!
|
|
|
|
בתגובה ל: ותדע לך מאת: noa_s ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: ותדע לך מאת: noa_s צודקת, סליחה.. אני הולך לשבת בחושך :)
|
|
|
|
בתגובה ל: יואוו נכון, איזה אדיוט אני! מאת: אסף חשבתי שנגמלת מזה :)
|
|
|
|
בתגובה ל: והזוכים הם: מייקל ואנה מאת: אסף בעונה הבאה שלא תשתתף. נמאס ממנה.
|
|
|
|
בתגובה ל: סוף סוף היא זכתה ויכולה לא לבוא יותר. מאת: חומסת הפילים אני לא לבד כאן בדעה על אנה. נמאס ביותר, שתהנה עם הגביע ויאלה ביי.
|
|
|