שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה



שאלה


שאלה
פורסם לפני 2899 ימים     מאת שחרון12     סה"כ תגובות: 4     תגובה אחרונה לפני: 2898 ימים

היה לי רעיון שמזונות (ירקות) בעלי פיגמנטים יכולים לתרום
להדגשת צבע הניצוי או אפילו קליפות הביצים החומות.
גזר, עגבניה, תות שדה ואפילו סתם ירק. (קצת כמו שציפורי
הפלמנקו מקבלות גוון ורוד כתוצאה מפיגמנט שנמצא
בסרטנים שהם אוכלים)
אני יודע שהם כן משפיעים על צבע חלמון הביצה.
לפי מיטב ידיעותיכם, היש בזה ממש?




אהבת את הפוסט? סמן לייק:
הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך




*
המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר השוואת מחירים בתי מלון בחו"ל Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(1.0000)