|
ידוע אם רון לוינטל רץ למועצת תל אביב יפו
מטעם מפלגת שינוי?
והאם הוא נבחר שוב?
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: למישהו מאת: אלוהים ללא תוכן
אני תפוח, אתה תפוח, כולנו תפוחים! "...להגיד גדולתו של מלך מלכי המלכים, הקדוש ברוך הוא, שאדם טובע מאה מטבעות בחותם אחד, וכולן דומין זה לזה, מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא טובע את כל האדם בחותמו של אדם הראשון, ואין אחד מהם דומה לחברו. לפיכך לכל אחד ואחד לומר, בשבילי נברא העולם..."-מסכת סנהדרין פרק ד',ה' http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=741664
|
|
בתגובה ל: למישהו מאת: אלוהים שהשתמשה באותיות הקבועות של שינוי "יש". קיבל יותר מ2200 קולות, אני לא יודע כמה מקומות במועצה זה נותן לו, אם בכלל.
יותר טוב כלום מכמעט...
פורום שינוי - עוד פורום אקטואליה הנתון לצנזורה חריפה של מנהלי האתר הקיצוניים.
קורא לכולם לחזור לכתוב בתפוז בהקדם.
|
|
בתגובה ל: הוא רץ בראש רשימת "התל אביבים" מאת: vinney ללא תוכן
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: למישהו מאת: אלוהים רון לוינטל רץ ברשימה עצמאית תל אביבים. לצערי הרשימה לא עברה את אחוז החסימה כנראה שיש אזרחים מזוכיסטים שלא יודעים להעריך מי נאבק בתכניות של חולדאי כגון החניה או פירוק אושיסקין, פרשת הארנונה
שינינו את שינוי, נשנה את המדינה.
לא תמיד אתה מזדהה עם המפלגה שלך, אני מזדהה עם 95 אחוז מהמצע.
מדוע אני בשינוי מפני שהיא הכי קורה אליי בחיים צריך לדעת להתפשר. בנוסף לכך לא כל הודעה שאני רושם מייצגת את שינוי אלא אדם בעל דעות משל עצמו
|
|
בתגובה ל: לברננקה שלום מאת: טומי החילוני יו"ר מפלגה מצטיין, שגם מצליח לא להכנס לכנסת גם מצליח לא להכנס למועצה וגם משום מה לא עשה את הדבר הטיבעי ורץ תחת השם "שינוי". אם רון לוינטל מתבייש במפלגתו אז למה שאייזשהו שינוייניק ירצה לתגאות ביו"ר?
(בסדר הגזמתי , אבל נראה מה יהיה הלאה)
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: ועל כך נאמר: מאת: אלוהים ללא תוכן
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: ועל כך נאמר: מאת: אלוהים רון לוינטל נאמן לשינוי וקיבל את המושכות בתק' הכי גרועה של שינוי. לגבי עירית תל אביב רון לוינטל פעל רבות למענם ואז פתאום קמה עיר לכולנו ומפני שדב חנין עמד בראשה היא קבלה מנדטים. הייתה סיבה שהוא לא רץ עם השם שינוי עובדה שהאותיות בקלפי היו יש. לגבי השאלה שלך איזה שינויניק יתגאה ברון לונטל אז אני שינויניק ואני מתגאה בו אחרי כל מה שתרם לשינוי חיתון אנשים, הקמת אתר אינטרנט וגם ההאבקות בחוקים של חולדאי אני מתגאה בו. אנחנו נחזור לכנסת אתה תראה. אחרי ששאלת אותי שאלות גם אני רוצה לשאול אותך אתה תתן עבור שינוי את קולך
מדוע אני בשינוי מפני שהיא הכי קורה אליי בחיים צריך לדעת להתפשר. בנוסף לכך לא כל הודעה שאני רושם מייצגת את שינוי אלא אדם בעל דעות משל עצמו
|
|
בתגובה ל: זה לא מדויק מאת: טומי החילוני ששינוי תחליט שהיא רצה,
אני גם יכול להקים אתר אינטרנט, זאת לא חוכמה גדולה, פשוט לפתוח HTML.
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: קודם מאת: אלוהים ואני בטוח שאהיה מרוצה ממנה והדבר היחיד שיסב לי אושר זה ששינוי תרוץ ותחזור לכנסת. מי שהקים את האתר לשינוי היה רון הקרדיט מגיע לו אתה טוען שאתה יכול להקים אתר אינטרנט מדוע לא הקמת לשינוי
|
|
בתגובה ל: ועל כך נאמר: מאת: אלוהים גם לא ליכוד וגם לא אף אחד אחר. אני די בטוח שרון חולדאי לא מתבייש בהשתייכותו למפלגת העבודה.
יותר טוב כלום מכמעט...
|
|
בתגובה ל: גם עבודה לא רצה כ"עבודה" בתל אביב מאת: vinney אם נעשה חיקוי של מפלגות מפוקפקות כמו העבודה והליכוד.
ב2003 בכל המקומות האנשים רצו מתחת שינוי והייתה הצלחה יפה,
מה קרה? הריי מאז שרון לוינטל נתמנה ליו"ר המפלגה תדמית המפלגה רק השתפרה , אז מדוע שלא נרוץ תחת שינוי? הריי היו אפילו סקרים שהצביעו המותג עדיין עובד.
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: אוי לנו מאת: אלוהים אוי לנו ואוי ואבוי לנו זה לא טיעון לדיון.
המותג עדיין קיים, החליט רון שלא לרוץ תחת המותג, ניחוש שלי הוא כי ברשימה שלו נכללו אנשים שלא היו חברים בשינוי. כנעשה בכל הרישמות העירוניות האחרות.
מה אתה רוצה? על מה הדיון?
יותר טוב כלום מכמעט...
|
|
בתגובה ל: אתה מקניט ומתריס מאת: vinney אני אכפתניק, חשוב לי סדר יומה של שינוי, וככה לא בונים חומה.
הדיון הוא על דברים בסיסים הרבה יותר ואתה אינך מעוונין לדסקס עליהם בכלל,
זה בכלל שזה עובר על ידך כחוט השני הרק "הזה":" שלי הוא כי ברשימה שלו נכללו אנשים שלא היו חברים בשינוי" שזה עובר על יד עיינך בלי בכלל קצת רטט בלי בכלל לשאול את עצמך מה קרה לנו ? מה זה צריך להיות? וכו,
אז לכן זה לא שווה הדיון הזה בכלל, טומי לפיד כועס עכשיו בקברו.
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: אני לא מקניט מאת: אלוהים אני לא ממש בטוחה שאתה עושה סיאנס בזמנך הפנוי, ולכן אינך יכול לדעת אם הוא כן או לא מתהפך בקברו, אבי מבקשת להשאיר את המתים מחוץ לדיוןה פוליטי ולשמור מעט על כבודם, בררנקה.
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: אני לא מקניט מאת: אלוהים אתה מדבר שפה שלא ברורה לי.
תתרגם בבקשה את מה שאמרת לעברית.
מה הבעיה שלך עם זה שברשימה שלו יש אנשים שהם לא חברי המפלגה? כמה חברי מפלגה יש, כמה מהם בתל אביב, וכמה מתוך אלה מוכנים להשקיע את הזמן בבחירות ושירות במועצה, ומתוך אלה - לכמה באמת אתה חושב שתל אביבים היו נותנים את קולם?
קל נורא לעשות רוח עם המקלדת באינטרנט, אבל תכל'ס - מה אתה רוצה?
יותר טוב כלום מכמעט...
|
|
בתגובה ל: אני לא מבין אותך מאת: vinney שיו"ר המפלגה יצא בקריאה רמה לישראלים להצטרף למפלגה הזאת, אני רוצה שכולנו נצא לקרב של החיים ונפתח במסע צרוף גדול
וככה לא נצטרך לשמוע" אוי כמה כבר חברים יש במפלגה"
ולא בטח שלא נצטרך להתחיל לאנשים שלא היו חבריי מפלגה להצטרף לרשימה.
אם הצביעו לרון 2000 איש בתל אביב , למה לפחות 500 מהם לא חברי מפלגה?!\
מה מייחד אותנו משאר המפלגות? מה מייחד את רון כיו"ר מפלגה?
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: אני רוצה מאת: אלוהים בפריימריז האחרונים של הליכוד הצביעו כ40 אלף איש כמדומני. שזה המון יחסית לשינוי, אבל זה במקרה הטוב עשירית מהמצביעים שלהם. 40 אלף איש זה בקושי שני מנדטים, מנבאים להם יותר משלושים.
אז?
לא כל מי שהצביע ללוינטל הצביע כי הוא תומך שינוי (כמו שאני לא התכוונתי להצביע לחנין כי אני תומך בחד"ש), ולא כל מי שתומך בשינוי חייב להיות חבר במפלגה.
יחד עם זאת אני מסכים שצריך לעשות מהלך התפקדות נוסף, ולפרסם אותו קצת מעבר לפורום הזה, אין בכך ספק. פשוט צריך להיות מציאותיים עם הציפיות.
יותר טוב כלום מכמעט...
|
|