מספיק ליבב
|
|
מספיק ליבב
פורסם לפני
4172 ימים
מאת גילגמש
סה"כ תגובות: 13
תגובה אחרונה לפני: 4155 ימים
הפורום הזה מלא בתלונות על המצב הנוכחי. התלונות האלה הן אחלה, אך הן ממש לא מספיקות. צריך לעשות פעולות אמיתיות כדי שאפשר יהיה לקדם את האג'נדה הליברלית. צריך להחיות את מוסדות המפלגה, לצרף כוחות חדשים והלזרים דם חדש למערכת.
תלונות בפורומים, עם כל הכבוד הרב שאני רוחש לכתיבה בפורום שגם אני חוטא בה, לא ישנו שום דבר. אני לא יודע כמה אנשים נכנסים לפורום הזה, אך אני בספק אם מדובר ביותר מכמה עשרות ביום. זה ממש לא מספיק כדי ליצור שינוי בדעת הקהל ותזוזה לכיוון הנכון.
|
|
|
|
הפורום הזה מלא בתלונות על המצב הנוכחי. התלונות האלה הן אחלה, אך הן ממש לא מספיקות. צריך לעשות פעולות אמיתיות כדי שאפשר יהיה לקדם את האג'נדה הליברלית. צריך להחיות את מוסדות המפלגה, לצרף כוחות חדשים והלזרים דם חדש למערכת.
תלונות בפורומים, עם כל הכבוד הרב שאני רוחש לכתיבה בפורום שגם אני חוטא בה, לא ישנו שום דבר. אני לא יודע כמה אנשים נכנסים לפורום הזה, אך אני בספק אם מדובר ביותר מכמה עשרות ביום. זה ממש לא מספיק כדי ליצור שינוי בדעת הקהל ותזוזה לכיוון הנכון.
|
|
בתגובה ל: מספיק ליבב מאת: גילגמש זה אכן לא מספיק.
ואגב, אל תזלזל במדיום הזה, הוא חשוב לא פחות, והוא גם חינמי, ויכולים לנצל אותו בחוכמה לטעמי.
אשמח לשמוע הצעות.
חוץ מזה, כאשר לראשי המפלגה לא ממש אכפת מהמפלגה עצמה אז למה אתה מצפה משאר חברי המפלגה?
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: אתה צודק. מאת: Timeless אני לא מזלזל בפורום. הוא פלטפורמה נוחה לתקשורת בין אנשים. יחד עם זאת, לא מספיק להתלונן בפורום כדי לשנות משהו. אם רוצים שינוי אמיתי של המצב, צריך לעשות הרבה יותר מזה.
הצענו (טומי ואני) לערוך מפגש לחברי הפורום. לדעתי, זה יכול לעזור לנו לקדם את העניין שלנו, לחשוב יחד כיצד נוכל להתגבר על המכשולים.
באשר לבכירי המפלגה: יתכן שהם איבדו את אמונם ביכולתם לשנות את המצב. אני מקווה לשכנע אותם בהיפך הגמור מזה. אם נוכל להציג פעילות ערה, אני בטוח שנוכל לסחוף גם את הבכירים אחרינו.
עכשיו זה הזמן לקום ולעשות דברים. עכשיו ולא אחר כך כי עכשיו זה חלון ההזדמנויות שלנו.
|
|
בתגובה ל: אני לא מזלזל מאת: גילגמש מספיק שתראה את הענות לפגישה.
אני עדין חושבת שקודם כל צריך לחדש את הפעילות האינטרנטית שלנו. זה אמנם דורש זמן, אבל זה לא דורש מאנשים לצאת מהבית, ומה לעשות, שאנשים פשוט עצלנים, במיוחד בימי הקיץ הלוהטים.
ומה זאת אומרת לחדש את הפעילות האינטרנטית: להתחיל להשקיע בפורום הזה. להתחיל להגיב בפורומים השונים בשרשורים שקשורים לנושאים שקשורים לשינוי, כאשר בחתימות יש אזכור לשינוי. הייתי אומרת גם לתת לינק לאתר של המפלגה - אבל פאדיחה. להגיב בטוקביסטים בכתובת אשר קשורות שלהם. זאת כרגע הדרך היותר יעילה, לדעתי, להתחיל להחזיר את המותג לחיים, מבלי שנצטרך לרדת על ברכנו ולהתחנן בפני ראשי המפלגה :\.
אפשר גם לנסות לארגן קבוצה שכל יום שבת שבו תהינה הפגנות של החרדים, נצא להפגין כנגדם יחד עם קבוצות חילוניות נוספות.
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: :) מאת: Timeless באז אינטרנטי הוא נורא חביב, אך לא משיג שום מטרה. אין מה לעשות. כדי לעשות משהו, צריך לצאת מהבית. אי אפשר להביא את השינוי בישבה בכורסא הנוחה.
לגבי הפגנות - זה רעיון נהדר שצריך לשקול, אך הוא, כמו המפגש דורש יציאה מהבית.
לגבי פניה לראשי המפלגה - אני לא רואה בזה משהו פסול.
|
|
בתגובה ל: מעט מדי מאת: גילגמש בהתחלה עדיף שתתחיל לחזור לתודעה. כרגע, המותג שלנו מעלה אבק.
בבקשה- אתה מוזמן לפנות במייל לראשי המפלגה.
אנחנו - נואשנו מלפנות אליהם.
אפילו לינק לפורום הזה - הם לא ממש מוכני לשים. לא משקיעים באתר המפלגה. כמעט ולא יוזמים שום פעילויות.
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: .... מאת: Timeless האם תוכלי לתת לי את המייל?
|
|
בתגובה ל: אשמח מאת: גילגמש ללא תוכן
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: אתה צודק. מאת: Timeless אם לראשי המפלגה לא אכפת מהמפלגה עצמה אז למה את לא מתמודדת על ראשות המפלגה?
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: מספיק ליבב מאת: גילגמש נתחיל אם זה שצריך לעשות פעילויות מפני שבזה אני מסכים אתך צריך לעשות פעילויות הפגנות כשיש נו' ששינוי מזדהה אתם, מפגשים של מועצת שינוי ופגישה של הפורום. אני הייתי במצעדי הגאווה בחיפה וירושלים כשהייתה את עצרת הגאווה בתל אביב. לגבי הפגנות החרדים בירושלים אין לי בעיה להפגין נגד אם תהיה לי דרך להגיע הרי אין תחבורה ציבורית בשבת אני אגיע הודעתי בעבר אני יכול אפילו בשבת הזאת אם צריך. לגבי הנו' שאני לא מסכים גם לפורום יש חשיבות גדולה ניתן לכתוב דעות וגולשים אחרים יסתכלו על מה שכתבתנו הרי אתה הגעת לשינוי דרך הפורום והאינטרנט מאוד משמעותי. לגבי כוחות חדשים הבכל תלוי מי הכוחות לצרף אנשים שבאמת אכפת להם מהחילונים. לגבי הביקורת על ראשי המפלגה הם פועלים רבות למען המפלגה וראויים להערכה לא מסכים עם הביקורת שנאמרה עליהם
שינינו את שינוי, נשנה את המדינה.
לא תמיד אתה מזדהה עם המפלגה שלך, אני מזדהה עם 95 אחוז מהמצע.
מדוע אני בשינוי מפני שהיא הכי קורה אליי בחיים צריך לדעת להתפשר. בנוסף לכך לא כל הודעה שאני רושם מייצגת את שינוי אלא אדם בעל דעות משל עצמו
|
|
בתגובה ל: חן אני מסכים אתך חלקית מאת: טומי החילוני אף אחד לא מזלזל לא בבאי הפורום ולא בהנהגת המפלגה. אני רק מנסה לומר שלא די לכתוב בפורום, אלא צריך לעשות פעולות נוספות.
|
|
בתגובה ל: המשך פעילות מאת: גילגמש הפורום הוא מקום חשוב וראשי המפלגה עושים המון למען שינוי. לגבי פעילויות נוספות כמו שציינתי אני מסכים לכן הייתי בפעילויות נוספות
שינינו את שינוי, נשנה את המדינה.
לא תמיד אתה מזדהה עם המפלגה שלך, אני מזדהה עם 95 אחוז מהמצע.
מדוע אני בשינוי מפני שהיא הכי קורה אליי בחיים צריך לדעת להתפשר. בנוסף לכך לא כל הודעה שאני רושם מייצגת את שינוי אלא אדם בעל דעות משל עצמו
|
|
בתגובה ל: מספיק ליבב מאת: גילגמש מי שרוצה להעיר את האג'נדה של שינוי בתוך גוף פוליטי, צריך להצטרף לגוף קיים (אבל בחיים, לא אחד מת) או להקים אחד חדש. מפלגת שינוי לא ממש קיימת כבר די הרבה זמן.
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|