נבואה שהגשימה את עצמה
|
|
נבואה שהגשימה את עצמה
פורסם לפני
4025 ימים
מאת אלוהים
סה"כ תגובות: 8
תגובה אחרונה לפני: 4021 ימים
" אם החרדים יחזרו לממשלה,אתה ועוד מיליון ישראלים, לא תוכלו להתחתן עם מי שאתם רוצינם, ייהיו חיילים ישראלים שיקברו ליד הגדר, תחזור הסחיטה והלכה הכלכלה , לא תוכל לנסוע בתחבורה ציבורית, הכסף יילך לישיבות ולא להשכלה הגבוהה, רק הילדים שלך ישרתו בצבא"....
|
|
|
|
" אם החרדים יחזרו לממשלה,אתה ועוד מיליון ישראלים, לא תוכלו להתחתן עם מי שאתם רוצינם, ייהיו חיילים ישראלים שיקברו ליד הגדר, תחזור הסחיטה והלכה הכלכלה , לא תוכל לנסוע בתחבורה ציבורית, הכסף יילך לישיבות ולא להשכלה הגבוהה, רק הילדים שלך ישרתו בצבא"....
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: נבואה שהגשימה את עצמה מאת: אלוהים זה היה צפוי שזה יקרה. כשש"ס ויהדות התורה בממשלה הן יסחטו את את הממשלה כמה שיותר צריך לזכור מי המפלגות שנמצאות בממשלה. כל ההישגים של שינוי נמחקו, אם אני מקווה ששינוי תתמודד בבחירות הבאות צריך בה, שינוי מייצגת את הציבור החילוני
שינינו את שינוי, נשנה את המדינה.
לא תמיד אתה מזדהה עם המפלגה שלך, אני מזדהה עם 95 אחוז מהמצע.
מדוע אני בשינוי מפני שהיא הכי קורה אליי בחיים צריך לדעת להתפשר. בנוסף לכך לא כל הודעה שאני רושם מייצגת את שינוי אלא אדם בעל דעות משל עצמו
|
|
בתגובה ל: לצערי אתה צודק מאת: טומי החילוני ללא תוכן
הלכות תלמוד תורה פרק ג http://www.mechon-mamre.org/i/1303.htmט [י] כל המשים על ליבו שיעסוק בתורה ולא יעשה מלאכה, ויתפרנס מן הצדקה--הרי זה חילל את השם, וביזה את התורה, וכיבה מאור הדת, וגרם רעה לעצמו, ונטל חייו מן העולם הבא: לפי שאסור ליהנות בדברי תורה, בעולם הזה. י אמרו חכמים, כל הנהנה מדברי תורה, נטל חייו מן העולם. ועוד ציוו ואמרו, לא תעשם עטרה להתגדל בהם, ולא קורדום לחפור בהם. ועוד ציוו ואמרו, אהוב את המלאכה, ושנוא את הרבנות. וכל תורה שאין עימה מלאכה, סופה בטילה; וסוף אדם זה, שיהא מלסטס את הברייות.
|
|
בתגובה ל: מאת: איתן-ג![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e25bac1201.gif סמיילי_עצוב]() זה לא היה אמור להיות?
מדוע אני בשינוי מפני שהיא הכי קורה אליי בחיים צריך לדעת להתפשר. בנוסף לכך לא כל הודעה שאני רושם מייצגת את שינוי אלא אדם בעל דעות משל עצמו
|
|
בתגובה ל: איתן אני המום מתגובתך מאת: טומי החילוני תקרא אותה שוב, ותאמר לי בבקשה- מתי לאחרונה שמעת משהו מן המפלגה?
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: ההודעה שלך אכן מצחיקה. מאת: Timeless לצערי לא שמעתי מאז יוני על שינוי נשלח מייל על ניסיון להפגין למען פתיחת חניון ספרא. אשרתי את הגעתי, אולם לצערי הוחלט לא לקחת חלק. אני מקווה שבקרוב נשמע משינוי, לפי דעתי בקרוב נשמע הרי לא ניתן לא לעשות כלום במשך תק' ארוכה. אני סומך על המפלגה שתעשה הכל על מנת שנתמודד בבחירות הבאות וזה מתחיל מעשייה בזמן הנוכחי
|
|
בתגובה ל: אשרת אני מקווה שבקרוב מאת: טומי החילוני תאמין לי שאתה לא תשמע במשך החודשים הקרובים שום דבר ממפלגה.
אז חבל לפתח ציפיות ולחיות באשליות שהנה אוטוטו שינוי רצה לכנסת...
וככל שהזמן נוקף אני חושבת ששני הצדדים , שני המחנות שנוצרו בתוך המפלגה אשמים במצבה.
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: אתה לא. מאת: Timeless במיחדה שלא נשמע בחודשים הקרובים שום דבר מהמפלגה זה מצב די מלחיץ מה אני אמור לקוות שאחרי החודשים הקרובים נשמע משהו, כולי תקווה שבכל זאת נשמע. הכפייה החרדית חוזרת וזה תזמון טוב עבורנו. לגבי הריצה לכסנת הציפיות שלי לא אותן ציפיות שהיו לפני בחירות 2009, זה לא נובע מתוך כעס או ייאוש, אני מבין את המצב הכספי שהיה. אולם יש לנו חברי מועצת עיר הצלחנו בחיפה, הרצליה וגבעתיים. בקשר למחנות מחנה לוינטל היחיד שנשאר אז אין יותר מחנות אם כבר אני מוצא לנכון להאשים את שני המחנות שעזבו מחנה פורז ומחנה זנדברג. זכותו של רון לוינטל ושות' להתמודד ולנצח זה חלק מהדמו' מה עושים עכשיו לפי דעתי קודם כל ישיבת מועצה במידה שיש עדכונים אז ניתן לשלוח במייל על העדכונים
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|