עם של מטורפים
|
|
עם של מטורפים
פורסם לפני
3967 ימים
מאת אלוהים
סה"כ תגובות: 19
תגובה אחרונה לפני: 3952 ימים
צפיתי בטלוויזיה וראיתי שעדרים של עדרים פשוט המון אדם נוהר כמו בהמות לעבר חנות הביגוד H&M ואיקאה החדשה, ואני תוהה זה העם שלי? חבורה של מפוסטמות ונבערים, סך הכל בגדים, לא יכלו לחכות כמה שבועות?
איפה המשבר הכלכלי שכולם מדברים עליו?! איפה הרעבים המסכנים וכו? נראה על פי אלפי אלפי בנ ישראל שזרמו כמהופנטים לעבר איקאה וחנות האופנה , כאילו מצבנות לא היה טוב מעכשיו, ממש ניהינו אמריקה בושה יש דת חדשה-דת הקניות...
|
|
|
|
צפיתי בטלוויזיה וראיתי שעדרים של עדרים פשוט המון אדם נוהר כמו בהמות לעבר חנות הביגוד H&M ואיקאה החדשה, ואני תוהה זה העם שלי? חבורה של מפוסטמות ונבערים, סך הכל בגדים, לא יכלו לחכות כמה שבועות?
איפה המשבר הכלכלי שכולם מדברים עליו?! איפה הרעבים המסכנים וכו? נראה על פי אלפי אלפי בנ ישראל שזרמו כמהופנטים לעבר איקאה וחנות האופנה , כאילו מצבנות לא היה טוב מעכשיו, ממש ניהינו אמריקה בושה יש דת חדשה-דת הקניות...
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: עם של מטורפים מאת: אלוהים אבל כן ראיתי את זה ביפן. לא בצורה בהמתית כמו בארץ (כי בארץ זה ישראלים, וישראלים זה בהמות), אבל כן ראיתי תור של שעות שעקף מסביב שכונה שלמה, כשפתחו את סניף הH&M הראשון בטוקיו.
אבל ככה זה כשמגיע משהו שכולם מחכים לו כבר שנים. חיכינו שנים - לחכות עוד שבועיים? הגזמת!
יותר טוב כלום מכמעט...
פורום שינוי - עוד פורום אקטואליה הנתון לצנזורה חריפה של מנהלי האתר הקיצוניים.
קורא לכולם לחזור לכתוב בתפוז בהקדם.
|
|
בתגובה ל: אני לא חושב שזה היה קורה באמריקה מאת: vinney אבל שם תוקעים אוהלים באמצע הרחוב על מנת להיות הראשונים שירכשו את מוצר אפל התורן.
זה נבלה וזה טרפה.
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: אני לא חושב שזה היה קורה באמריקה מאת: vinney ללא תוכן
"אין מה לעשות,כך העולם מחולק חלק לוקה בנפשו... וחלק ציוני " ערביXY
|
|
בתגובה ל: זה קורה בכל מקום כולל באמריקה מאת: אוממי לבגדים
כמו שהייתה בעזראלי, לא הייתה רואה באף מקום בארץ לפני בערך 10 ,15 שנה, התבהמנו.
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: את תופעת הנהירה מאת: אלוהים ללא תוכן
יותר טוב כלום מכמעט...
|
|
בתגובה ל: אז נהרו למקדונלדס. מאת: vinney אני בטוח, אתה יודע מה לא נגיד 15 שנה, אבל אני בטוח שלפני 25 שנה, על בטוח בטוח בטוח, לא היו נוהרים לא למקדונלדס, ולא לחנויות אופנה וכו
זאת תופעה שיבאו מההמוניות האמריקאית
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: מתי ראית שנהרו למקדונלדס?! מאת: אלוהים אני הייתי ילד קטן מכדי לזכור מה קרה לפני 25 שנים.
לאנשהו תמיד נוהרים. זה הטבע האנושי.
יותר טוב כלום מכמעט...
|
|
בתגובה ל: כמו שהיית ילד קטן מדי מכדי לזכור מה קרה במקדונלדס מאת: vinney לא, זה לא תמיד הטבע האנושי, ניתן לקרוא ספריי היסטוריה על מה שעברה המדינה הזאת, לא חייבים להיות "גדולים" והורי תאמין לי לא היו קטנים אז, זה תופעה של השנים האחרונות, כך זה גם לגבי האלימות הנוראית במדינה, כגון ריבים ורציחות בגלל כלבים, כיסא בים, מקומות חניה וכו..
אין מה לעשות התבהמנו
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: תמיד אפשר להתחקם מאת: אלוהים"Accept certain inalienable truths, prices will rise, politicians will philander, you too will get old, and when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders." http://www.lyricscrawler.com/song/3953.htmlממרחק הנוסטלגי של עשורים הכל נראה מושלם בצעירותנו. כשהייתי ילד הדשא היה מעל הראש שלי, ועכשיו הוא בקושי מגיע לקרסוליים. בטח אפקט החממה. אתה אולי התבהמת, אבל זה אתה אישית. האנושות לא השתנתה הרבה ב20 שנה האחרונות.
יותר טוב כלום מכמעט...
|
|
בתגובה ל: Baz Luhrmann ענה על זה יפה מאת: vinney ללא תוכן
BONUM BONO NASCITUR
לא חותמים על כרטיס אדי! חותמים על חלופה מוסרית ומשפטית!ע"פ חוזר מנכ"ל משרד הבריאות, המרכז הלאומי להשתלות, י"ד אלול תשע"א, 13 ספט' 2011, מס' 24/11, ניתן לשלוח למרכז ההשתלות את הטופס הנלווה מטה שהוא הנוסח המאושר החוקי לתרומת איברים. מבחינת החוק הוא מחייב כצוואה חוקית ונותן את אותו כיסוי "ביטוחי" של כרטיס אדי. עותק של הטופס ניתן ורצוי לשאת בארנק בכל עת. נוסח הטופס שיש לשלוח: לכבוד: מרכז ההשתלות רח' נח מוזס 15, תל אביב 67442 שם משפחה: _______________ שם פרטי: _______________ ת.ז. _______________ כתובת: _______________ עיר: _______________ מיקוד: _______________ שנת לידה: _______________ טל: _______________ טל נוסף: _______________ בתקווה כי אוכל להציל חיים, אני מסכים בזה ותורם את איברי לאחר מותי, לצורך השתלה בלבד. תאריך: _______________ חתימה: _______________
מכיוון שכך, ניתן למלא את הטופס ע"פ ההוראות הנ"ל, וכאקט מחאתי לגזור את כרטיס האדי שלכם ולהודיע לעמותה שתבטל את רישומכם מטעמי אפלייה מגדרית: http://www.haaretz.co.il/opinions/topic-of-the-day/1.1575595תורמים דם http://www.trumatdam.co.il http://www.mdais.org/dam
AUDACES FORTUNA IUVAT - ממשיכים במאבק נגד חוק הביומטרי!!! http://no2bio.org/homeכשיש קשרים, לא צריך פרוטקציה. העיקר שהאוכל טוב והאנשים חמים.
|
|
בתגובה ל: את תופעת הנהירה מאת: אלוהים ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אני לא חושב שזה היה קורה באמריקה מאת: vinney סך הכל חתיכת בד...
אני אפילו לא בטוח שראיתי איי פעם בחיי בגד של החברה הזאת?
אין מספיק בגדים בתמנון? קאסטרו? רנואר?
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: עם של מטורפים מאת: אלוהים ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כן זה העם שלך,למה אתה חושב שאתה יותר טוב? מאת: אוממי ללא תוכן
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: אני לא חושב, אני בטוח:) מאת: אלוהים ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אתה חי באשליות מאת: אוממי אני לא כמוהם, אני לא רודף אחרי בגדים, אני רודף אחרי צדק.
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: אתה חי באשליות מאת: אוממי ללא תוכן
הלו! זה רדיו?!
|
|
יותר טוב כלום מכמעט...
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|