פורום מפלגת שינוי החדש
הפורום הרשמי של מפלגת שינוי במשכנו החדש, לשעבר פורום שינוי בתפוז
נמשכת הכפייה החרדית
|
|
נמשכת הכפייה החרדית
פורסם לפני
3943 ימים
מאת טומי החילוני
סה"כ תגובות: 7
תגובה אחרונה לפני: 3941 ימים
|
|
|
|
שינינו את שינוי, נשנה את המדינה.
לא תמיד אתה מזדהה עם המפלגה שלך, אני מזדהה עם 95 אחוז מהמצע.
מדוע אני בשינוי מפני שהיא הכי קורה אליי בחיים צריך לדעת להתפשר. בנוסף לכך לא כל הודעה שאני רושם מייצגת את שינוי אלא אדם בעל דעות משל עצמו
|
|
|
בתגובה ל: ומה עם זה? מאת: baudrate במידה שהייתי אחד החילים והיו מפריעים לי הייתי טוען את הנשק על מנת שיברחו. גם לגבי האוטובוס זכותם/ן של הנוסעים/ים לשבת איפה שהם רוצים החל מעכשיו תמיד אשב מאחורה כשאסע ליד מאה שערים. במידה שיהיה מושב ליד אשה אשב לידה
מדוע אני בשינוי מפני שהיא הכי קורה אליי בחיים צריך לדעת להתפשר. בנוסף לכך לא כל הודעה שאני רושם מייצגת את שינוי אלא אדם בעל דעות משל עצמו
|
|
בתגובה ל: בוארדט יותר גרוע ממה שחשבתי מאת: טומי החילוני יהודים. אל תנסה לשבת אחורה, אתה סתם תסכן את עצמך.
|
|
בתגובה ל: אני חושב שאסור לחייל לדרוך נשק ולאיים על אזרחים מאת: baudrate יהיה חוק שייחייב גם בבתינו להעיף את כל החמץ...
הלו! זה רדיו?!
|
|
בתגובה ל: תוך 15 שנה מאת: אלוהים ברשתות שיווק. מה שחסר הוא שברגע שמזוהה ברקוד של מוצר חמץ תתחיל להשמע אזעקה ונורית אדומה מהבהבת תידלק מעל הקופה כאשר האור של הקרניון יעומעם. ברגע זה השומרים של החנות יכנסו על מנת לתפוש את העבריין ובמקביל סיירת חמץ של זק"א תוזעק על אופנועים על מנת לבודד את החמץ ולא לאפשר לאנשים לגעת בו ולקבל זיהום חמץ. ובנוסף לכך יוזעק ילד ערבי שיוכל לקחת את המוצר ולפנות אותו מהחנות.
|
|
בתגובה ל: אני חושב שאסור לחייל לדרוך נשק ולאיים על אזרחים מאת: baudrate אסור לדרוך נשק ולא הייתי עושה זאת ללא סיבה. אולם במידה שהיו מאיימים עליי ועוד מפריעים לי במבצע או הכנה למבצע הייתי בהתחלה מאיים ולאחר מכן דורך הרי החרדים ממאה שערים הפריעו לחילים והיו עולים לתקוף אותם. בכל מקרה שביחידה ששרתתי לא היה צריך נשק. לגבי ישיבה מאחורה אני לא פוחד מהחרדשים במידה שהם ייפגעו זה לא דמו' ואני אתלונן במשטרה שתקפו אותי
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|
|