לינה בסביבות ירוחם
|
|
לינה בסביבות ירוחם
פורסם לפני
1215 ימים
מאת saar64
סה"כ תגובות: 4
תגובה אחרונה לפני: 1214 ימים
אנחנו מתכננים לנסוע לראות את החלמוניות בירוחם.
איפה כדאי להקים אוהל בלילה? האם ניתן וכדאי בפארק ירוחם? מה לגבי חניון החולות הצבעוניים? בעבר היו שם דיווחים על גניבות מהחניון במהלך הלילה.
|
|
אנחנו מתכננים לנסוע לראות את החלמוניות בירוחם.
איפה כדאי להקים אוהל בלילה? האם ניתן וכדאי בפארק ירוחם? מה לגבי חניון החולות הצבעוניים? בעבר היו שם דיווחים על גניבות מהחניון במהלך הלילה.
|
|
בתגובה ל: לינה בסביבות ירוחם מאת: saar64 את פארק ירוחם נועלים בלילה נדמה לי שבעשר, אבל אני לא חושבת שיש מניעה לישון שם אם לא איכפת לכם להיות סגורים בפנים, כדאי לברר עם קקל אני חושבת שהם אחראים על הפארק. אני מאוד אוהבת את המקום היינו שם בקייץ עד תשע בלילה לבד והיה ממש נחמד
יש לימן בכביש 204 אם באים מצומת חלוקים לירוחם, נראה לי שאפשר לישון שם, אם כי קרוב לכביש ויש שם שולחנות
|
|
בתגובה ל: לינה בסביבות ירוחם מאת: saar64 אני מכיר מטיילים שלנו שם והיו מרוצים. אני חושב שהם סיפרו שהשירותים ננעלים במהלך הלילה. הפארק עצמו לא סגור בלילה אבל לפי דבריהם כנראה שיש סינון מסוים של הנכנסים בלילה כדי למנוע בלגן.
|
|
בתגובה ל: לינה בסביבות ירוחם מאת: saar64 יש חניון לילה קרוב לכביש בכניסה לבורות חצץ
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
 |
משה מאירי סוקר את רמות ישכר
נופים, התיישבות,הסטוריה,מפות ואתרים, בשרשור מעמיק.
12/7/2016
|
.JPG) |
אילנה מטיילת בדולומיטים האיטלקים
בלווי הגיגים והסברים.כל תמונה גלויה.
12/7/2016
|
 |
תילי תילים בשפלה- PW יקירנו חד חידות באויר
בעזרת צילומי רחפן נראים התילים הארכילוגיים שונים מהמוכר לנו.זה לא הפריע לידעני הפורום לזהות אותם.
12/7/2016
|
 |
שביל הבשורה ממזרח לנצרת-סייר מדבר וחבורתו
ביום קיץ לוהט מצפינים סיירי המדבר לגליל התחתוןמזרח לנצרת עילית, על הכביש בדרך לעין מאהל, בשביל ישראל בדרך להר דבורה, פסגת הר דבורה, ירידה והתחברות אל שביל הבשורה, משיכה צפונה עד נחל אזנות, עליה לגבעת הנ.ג. 532, עין מאהל.
12/7/2016
|
|
חיפוש בפורום
הכנסו לקישור (גוגל) ובשורת החיפוש הוסיפו את המילים שאתם מחפשים. שימו לב-הוסיפו, בלי למחוק את מה שכבר כתוב בשורה.
5/9/2014
|
|
מספר הטלפון של יוני-קרמבו 053-5240002
במידה ואתם לא מצליחים להכנס לפורום,אנא פנו ישירות ליוני.
4/6/2013
|
 |
הטמעת תמונות
לחברים שטרם ניסו, לחברים חדשים ולכל מי שצריך ריענון-איך מטמיעים תמונות בתוך ההודעה בפורום.
4/1/2013
|
|