|
האם מאתר החלמוניות אפשר ברכב לחזור לכיוון מערב בכביש 31, או שחייבים להמשיך לפחות עד "צומת בקעת יבל" (המסעף שאחרי יער להב)? האם אפשר להגיע עם הרכב מכביש הכניסה המזרחי של להבים (ולחזור בקלות לכיוון מערב)? מתצ"א נראה שאולי האפשרות קיימת אך אני לא סגור על כך. תוקן על ידי סאקרה 20/11/2014 17:34
|
|
בתגובה ל: לגבי הגישה לחלמוניות להבים מאת: עמית 17100 הכניסה מכביש הכניסה המזרחי של להבים -אינה אפשרית.אנחנו נכנסנו מכביש דבירה -להב בסמ"ש אדום דרך החלמוניות של חרבת אבו חף ומשם בשחור דרום מערבה.באחד הפתולים -רכוז החלמוניות.נסינו להתחבר לכביש 31 ולא הצלחנו למרות שהמשכנו מזרחה לעין רמון.הדרך בעיתית מה לרכב קל כך שנכנענו וחזרנו על עקבינו החוצה צפונה.
שמעון
|
|
בתגובה ל: גישה לחלמוניות מאת: שמעון כהן ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: גישה לחלמוניות מאת: שמעון כהן שמעון אתם לא מצאתם את היציאה/כניסה מכביש 31 ליער, אבל הדרך קיימת גם אם לא מסומנת בעמוד ענן. אם היית מסתכל במפה שעוזי צרף לשרשור של אלעד היית מבין שבאזור העבודות של כביש שש הסמ"ש השחור פונה מזרחה במקביל לכביש ולנחל גרר. לאחר כחצי ק"מ צריך לעזוב את הסמ"ש ולפנות ימינה (דרומה) בדרך כורכר טובה שמוציאה אל הכביש. בתצ"א הדרך הזו ברורה. כיום עקב העבודות בכביש אפשר להכנס רק ממזרח לדרך זו, כלומר כשבאים מלהבים אין פניה שמאלה.
|
|
בתגובה ל: כניסה לחלמוניות יער להב מכביש 31 מאת: עבריה 1 נסענו בדרך השחורה המדוברת אלא שלא עלינו על דרך כורכר סבירה שתוציאנו לכביש אלא רק ברמת 4X4 ולכן ויתרנו וחזרנו כך שאיני משוכנע שברכב רך יש חיבור פשוט לכביש.
שמעון
|
|
בתגובה ל: כניסה לחלמוניות מאת: שמעון כהן שמעון אם אני מבינה אותך נכון הרי שהגעת לעין רימון ונסיונך להמשיך מזרחה על הסמ"ש השחור נכשל עקב עבירות. הדרך שאני מדברת עליה יוצאת דרומה מעט לפני עין רימון והיא דרך כורכרית סלולה היטב. תנסה להסתכל בתצ"א כלשהי ואז יהיה לך ברור היכן היית צריך לעזוב את הסמ"ש השחור ולפנות דרומה.
|
|
בתגובה ל: כניסה לחלמוניות מאת: שמעון כהן היתה דרך סלולה שפנתה דרומה עם תמרורי "עובדים בכביש" שהצעתי לנסות ובסופו של דבר החלטנו להמשיך מזרחה וכאן הגענו לעליה קשה מדי.
|
|
בתגובה ל: לגבי הגישה לחלמוניות להבים מאת: עמית 17100 יש דרך עפר סלולה מחניון החלמוניות לכניסה המזרחית של להבים. כיום יש גם כיכר בכניסה המזרחית ללהבים, כך שניתן לפנות לכל כיוון שרוצים
|
|
בתגובה ל: אין בעייה מאת: עוזי ק ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לגבי הגישה לחלמוניות להבים מאת: עמית 17100 עדיין פריחה יפה ונוף ירוק יחסית.
|
|