|
ללא תוכן
איזהו חכם? הלומד מכל אדם. אין חדש תחת ה- אבל יש כמה פרטים שלא הבחנו בהם.
|
|
|
|
|
מורה דרך מוסמך,טיולים וסיורים בטעם של עוד... טיולים המשלבים עבר עם אקטואליה קרובה ועכשווית. התמחות באתרים "לא מתויירים"
0544433604
שימו לב:מוטב להכניס חיים לשנים מאשר שנים לחיים !
|
|
|
|
בתגובה ל: קצרים לחודש אייר 2015 מאת: סאקרהשלום לכולם שבוע שעבר טילה אחותי בנחל גובתה ונדהמה לראות כי יש זרימה קלה בנחל, השאלה היא מהיכן נובעים המים? האם אלא מי הפשרת שלגים או מים שחלחלו ונובעים באפיק הנחל? קבצים מצורפים:
|
|
|
|
בתגובה ל: המדבר האדום מאת: סאקרה האחרונה מזכירה לי את פס הייצור של "במבה אדומה", או לפחות כך ניתן לדמיין אותו.
|
|
בתגובה ל: המדבר האדום מאת: סאקרה ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: המדבר האדום מאת: סאקרה ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: פוסט חדש בבלוג שלי: נתניה - פיסול סביבתי, אנדרטאות מאת: dudihol העיר הגדולה בילדות שלו שמחתי לראות את ההתפתחות . חלק מהמקומות אני זוכר מני אז ולחלק מהחדשים אני מגיע עם מטיילים. תודה
מורה דרך מוסמך,טיולים וסיורים בטעם של עוד... טיולים המשלבים עבר עם אקטואליה קרובה ועכשווית. התמחות באתרים "לא מתויירים"
0544433604
שימו לב:מוטב להכניס חיים לשנים מאשר שנים לחיים !
|
|
בתגובה ל: קצרים לחודש אייר 2015 מאת: סאקרהגוגל והחברה להגנת הטבע הודיעו כי בקרוב יתחילו לצלם את שביל ישראל בטכנולוגית Street View.
אני חושב שהעולם יפה :-)
|
|
|
בתגובה ל: מחפשים הולכים לצילום מקטע אילת - התחלה בשבוע הבא מאת: דג1111 ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: פריחת השושן הצחור בכרמל מאת: סאקרהאיזה יופי. בדיוק תכננתי לטייל מחר בנחל כלח ולראות את פריחת השושן. האם כדאי להמתין ולטייל ביום שישי בשבוע הבא? תודה, יוסי
|
|
בתגובה ל: טיול בנחל כלח מאת: yossiweיש מספיק פרטים פורחים , אפילו נגישים יחסית. חוץ מזה שהכרמל עדיין ירוק ופורח ולא כדאי לדחות כי כל יום מתייבשים עוד צמחים. קבצים מצורפים:
|
|
|
בתגובה ל: קצרים לחודש אייר 2015 מאת: סאקרהמצלמה שמשדרת מאי שם בשפלת יהודה, מתעדת קינון של זוג חיוויאים- "קרן" ו"ישראל". יש להם קהל מעריצים בינלאומי (למשל, את הטלת הביצה זיהה ראשון צפר אוקראיני). קק"ל מממנת את הפרוייקט שמופיע באתר שלה. בנוסף לשידור הישיר,אפשר לצפות בקטעי סרטונים נבחרים מההיסטוריה הרומנטית של צמד החיוויאים.
|
|
בתגובה ל: קצרים לחודש אייר 2015 מאת: סאקרהשבוע טוב, החודש מציינים 50 שנה לעליתו לגרדום של איש המוסד אלי כהן הי"ד. לכבודו ולזכרו, טיילנו היום ב-שביל אלי כהן. https://youtu.be/_GeiY9wgjWY
|
|
בתגובה ל: שביל אלי כהן מאת: israeln תיאור מפורט של סיור עם מדריך הטיולים גיל ברנר,שהכין את שביל אלי כהן,הבאתי בתאריך 28.2.1915.
|
|
בתגובה ל: קצרים לחודש אייר 2015 מאת: סאקרהבשבוע האחרון נפרדנו מכמה אומנים - אריה אליאס, גדעון זינגר ומנשה קדישמן.היום נודע לי ששלמה שבא, החוקר והסופר, שכתב ותעד את התפתחותה של תל אביב, הלך לעולמו
|
|
|
אוהב את החיים ואוהב ללכודם באמצעות מצלמה
|
|
בתגובה ל: ובריה והכנרת מאת: gadihalevi ללא תוכן
אוהב את החיים ואוהב ללכודם באמצעות מצלמה
|
|