|
BENVENUTO PER A TUTTI A ITALIA ברוכים הבאים לנאפולי ולתחרות הוורלדויז'ן ה-25 במספר והאחרונה בהחלט לשנת 2008 בארץ שבלעדיה הספגטי והפיצה לא היו קיימים,איטליה!!! בעקבות חטיפתו של צחי יקירינו ע"י השרמוטה הבלעדית צ'יצ'ולינה שדורשת כופר תמורת החזרתו של צחי, את כלבתו הנאמנה מוקה. מקורות מדווחים שלרגע נתון זה, המו"מ נכשל. כולנו מחכים לך צחי! הערב 29 שירים מתחרים על המקום הראשון רק אחד מהם כמובן יהיה הזוכה האחרון לשנת 2008 מי זה יהיה??? שיהיה לכולם בהצלחה! מתחילים.... http://www.megavideo.com/?v=UVAE5T8Tקבצים מצורפים:
ירדנה ארזי - בקרוב הדיסק החדש!
|
|
בתגובה ל: WORLDVISION 25 - איטליה מאת: אסי שעיהללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: גם אצלכם זה עושה buffering כל הזמן ? מאת: tilkinללא תוכן
|
|
|
|
|
בתגובה ל: WORLDVISION 25 - איטליה מאת: אסי שעיהאני בהלם כרגע! הוכיתי בהלם!
|
|
בתגובה ל: איך אני רק מקום 20 מישהו מוכן להסביר לי?? מאת: miki_cheno ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אם כבר הלם, אורית'ה בטופ 10????WTF מאת: רון לטינסקי TOP10 זה עלבון בשביל השירים שלי, אני מצפה ל-TOP3 לפחות.
|
|
בתגובה ל: מישהו הרשה לך בכלל לדבר בלי הצבעה? מאת: ORIT78 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: WORLDVISION 25 - איטליה מאת: אסי שעיהשלישי!!!??? וואי תודה זה הישג ממש משמעותי בשבילי!!!!!! תודה לכל מי שהצביע דנמרק!!!!!! נ.ב. נתתי את ה-12 לקירגיזטאן
|
|
בתגובה ל: WORLDVISION 25 - איטליה מאת: אסי שעיהעכשיו כשאת בבית מניקה יש לך המון זמן להשקיע בתחרויות חשובות דוגמת הוורלדויז'ן. וצחי - שאפו. עריכה למופת של הוידאו, ממש אהבתי. ואשר לתוצאה של טובאלו - מזל שהאיים עומדים להיות מוצפים עקב ההתחממות הגלובלית, כי התושבים לא יכולים לשאת את הבושה. רשות השידור הקולומבואית לא תפסיק לנסות, ומבטיחה שירים כושלים רבים בעתיד.
כל הנאמר בהודעה זו הינו על דעת המחבר ואינו בגדר ייעוץ או המלצה. כל קשר בין הנאמר למציאות הינו מקרי בלבד.
|
|
בתגובה ל: WORLDVISION 25 - איטליה מאת: אסי שעיהצחי כל הכבוד איזו השקעה. כל הכבוד אתה תותח מוכשר ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/wa8e__FAma7[1_.gif cjur]() אם אי פעם אני זוכה קח בחשבון שאת כל ההפקה אתה ממן לי!!! בתשלום כמובן! פחחחחחח הציפייה לתוצאות השתלמה באמת נבחר שיר טוב. ... למרות שרומניה נתנה למלטה את 12 הנקודות. חוצמז'ה מה זה מקום 10? נראה לי יש כאן הרבה סוכנים מהגוש.... יש לי כבר באמתחתי שיר לתחרות הבאה וזאת הייתה הצבעת הטלווטינג מבוקרשטי רומניה "נפטה בונה" ("לילה טוב")
|
|
בתגובה ל: מזל טוב לטילקין על הזכייה - צחי אתה ענק!!!!!!!!! מאת: נימבו ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: WORLDVISION 25 - איטליה מאת: אסי שעיהלצערי לא היתה באפשרותי לנכוח באירוע הגדול. ניסיתי אתמול בערב לראות באיזה מיקום אני נמצא, וכל מאמציי עלו בתוהו. זה פשוט תקע לי את המחשב פעמיים(הסירטון המוצג). איך אוכל לצפות בתוצרות ובסירטון המיוחד לוורלויז'ן 25?
|
|
בתגובה ל: היי מאת: דארן73 ללא תוכן
דאגה אינה שודדת ממחר את הצער, היא רק גונבת מהיום את השמחה ליאו בוסקגליה
|
|
|
בתגובה ל: WORLDVISION 25 - איטליה מאת: אסי שעיהאחחחח אחחחח אחחחחחחחחחח אךךךךך האכזבה הקשה התחלפה מיד בחיוך ענק בזכות קטעי הקישור הגאוניים והמעלפים. תודה רבה על ההפקה המושקעת והמשעשעת ברמות על. חצי נחמה : בפעם הבאה אני בטוח מגיע למקום יותר גבוה! (עם שיר *קצת* יותר מיינסטרימי...)
|
|
בתגובה ל: WORLDVISION 25 - איטליה מאת: אסי שעיההייתי בטוח שאסיים בטופ 5 , אבל מילא. השיר ששלחתי בגדר מושלם. שמיימי כמו פרדייס PETER SUE & MARC BIRDS OF PARADISE השלישייה המופלאה שזכורה לנו רק לטוב.
!? Shall we
|
|