BONSOI'R A PARIZ!! וברוכים הבאים לתחרות הוורלדויזיון ה-26 והאחרונה לעונה זו ללא ספק אחת התחרויות אם לא התחרות הקשה והמשובחת שהיתה לנו מזה שנים. אז חברה כל שיר שהגיע לעשירייה הראשונה שיקח את זה בשיא הכבוד כי חופשי יש! אז זהו מתחילים... שיהיה לכולם בהצלחה
BONSOI'R A PARIZ!! וברוכים הבאים לתחרות הוורלדויזיון ה-26 והאחרונה לעונה זו ללא ספק אחת התחרויות אם לא התחרות הקשה והמשובחת שהיתה לנו מזה שנים. אז חברה כל שיר שהגיע לעשירייה הראשונה שיקח את זה בשיא הכבוד כי חופשי יש! אז זהו מתחילים... שיהיה לכולם בהצלחה
בתגובה ל: אוקיי אז אחרי השירים... מאת: אסי שעיה שיחקת אותה עם הללויה שהביא אותך לנצחון ראשון בוורלד,כל הכבוד!!!
מקווה שנהנתם,ובזה נסגרת לה עונה מדהימה של התחרות שלנו תודה לכולכם שהצבעתם והשפעתם היה לי העונג לארח את התחרות. ובתקווה שתיהיה לנו עונת קדמים מוצלחת יותר ממה שקיבלנו עד עכשיו.
ושוב ברכות לזוכה ולבריטניה. ניפגש בתחרות הבאה בע"ה בלונדון!
לילה סוף!
קבצים מצורפים:
ירדנה ארזי - בקרוב הדיסק החדש!
בתגובה ל: מזל טוב לעומר על המקום הראשון מאת: אסי שעיה תודה על הכל, נהניתי מאוד :)
בתגובה ל: אוקיי אז אחרי השירים... מאת: אסי שעיה קבל מזל טוב ע-נ-ק-י ממני! אני חייב לציין שממש אהבתי את השיר שבחרת ושמעתי אותו לפחות איזה 20 פעם. פשוט מקסים, אתה ראוי לניצחון הזה :)
בתגובה ל: עומר כנס לפה בבקשה מאת: idolo ללא תוכן
בתגובה ל: אוקיי אז אחרי השירים... מאת: אסי שעיה תחרות א=ד=י=ר=ה! ממש נהניתי לראות (ופחות נהניתי מהמקום הנמוך אבל מילא...) היה ממש כיף להשתתף (וזה בעיקר בזכות זה שההרשמה הייתה פתוחה במשך 2 ימי חמישי!)...
עומר-היה לך שיר מעולה! מזל טוב על הזכייה.
Nessuno legge quello che scrivo, allora cosa me ne frega scriverlo?
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה OMG אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל ניצחתי!!! כמה כישלונות היו לי שכבר חשבתי שבמאה הבאה אזכה!! תודה ענקית לכל מי שהצבייעע חולהה עלייכם!!! תודה לפורום המעלף הזה!! חח יו איזה התלהבותת
להתראות בלונדון!
בתגובה ל: נניייצצחחתיי!!!! מאת: 3omer ערב מדהיםם כל הכבודד!! משתחווה!
בתגובה ל: נניייצצחחתיי!!!! מאת: 3omer אסי אפשר טבלת אקסל או משהו שנוכל להתנקש בכל מיני גורמים עוינים שלא ניקדו אותי?????????
אין כמו איסלנד!!!!
בתגובה ל: כל הכבוד על הנצחון מאת: zsunlimited בתכלס הנקודות נחשפו לכם בזה אחר זה מי שבכל אופן רוצה לראות שוב יכול להיכנס ללינק הבא ואז ליחצו ,"EDIT VOTES" ותוכלו לראות מי נתן וכמה ..
בתגובה ל: נניייצצחחתיי!!!! מאת: 3omer שזכית אתה ולא ריקה הנואשת! הצלת אותי מלברך עכשיו חברה שטנית במיוחד.
כל הכבוד , כה לחי, חזק ואמץ, קדימה הפועל!
ואתה אסי - כפרה עליך! כיף שאפשר לסמוך עליך בדברים האלו, תמיד מפיק את ה- BEST !
בתגובה ל: נניייצצחחתיי!!!! מאת: 3omer אבל מי סופר?
למען האמת אני יותר שמחה כמישהו שלא זכה עדיין - זוכה סוף סוף. אז קבל את ברכותיי !
המקום ה-7 הוא שלי ורק שלי ואף אחד לא ייקח אותו ממני.
אסי - אתה מלך ! תודה על ההפקה ועל ההצבעה המותחת! מבחינת שירים אני חושבת שזו היתה התחרות הכי טובה שהיתה לנו EVER !
בתגובה ל: נניייצצחחתיי!!!! מאת: 3omer אורית, אעשה הכל למען אושרך! אגב, כמה נקודות הבאת לי כי אם הבאת לי,זאת תהיה הפעם הראשונה ידוע לך?! (שמתם לב לשינוי המהיר בין סמיילי צוחק לסמיילי כועס? XD)
ואין כמו לחגוג ניצחון בוורלדויז'ן עם חתיכת פיצה עם זיתים (או שזה עובש?..) הישר מהמקפיא- תרגעו חיממתי אותה אבל נשאר הטעם של המקפיא חחחחחחח
בתגובה ל: נניייצצחחתיי!!!! מאת: 3omer מגיע לך באמת שיר נפלאשאני ראיתי אותו בX ונהנתי מכל שנייה ברכות על הניצחון!!! לאסי'לה המהמם כל הכבוד לך על ההפקה המושקעת והנהדרת הזו עשית עבודה מעולה!!
ברכות גם לכל המקומות האחרים ולבסוף תודה לכל מנקדיי לכל נקודה ונקודה אני מעריך אתכם מאוד תודה על המקום ה10 הנכבד.GO HUNGARY ניפגש בוורלד הבה שכנראה יהיה ביוני. לילה טוב והמשך שבוע מדהים
דאגה אינה שודדת ממחר את הצער, היא רק גונבת מהיום את השמחה ליאו בוסקגליה
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה מקום 31 ??? אני ה מ ו מ ה !!!! בחיים שלי לא הייתי המומה כל כך.
אני אבליג לרגע כדי להודות לאסי על האירוח הנהדר הזה. תודה שלקחת את היוזמה במקומי והפקת את המופע המקסים הזה.
מזל טוב עומר! זכייה ראשונה בוורלדויז'ן ! נרים לכבודך לחיים שיהיו לך עוד הרבה כאלו
בתגובה ל: תגידו לי - אתם יצאתם מדעתכם? מקום 31? איפה הבושה?? מאת: tilkin מצב שחלילה תזכי איתו שוב
אסי סחטיין על ההשקעה. אהבתי את ה-RECAP עם הדגלים והכל כל הכבוד, אפשר לדעת מהי הנעימה שמתנגנת על רקע הרקדנית קאן-קאן???
ולעומר3 מזל טוב על הזכייה הראשונה שלך, נכון מרגש?! ידעתי למי לתת את ה-12 שלי....
אני מאוכזב בשביל אסטוניה, ישראל, איטליה ואפילו אלבניה.
אורית'ה את פשוט מקבלת נקודות רחמים (אני חייב לציין שאני רואה את ההופעה שלה בלופים היא קרועה כמוך) זהו שתהיה לנו שנה נפלאה ועונת אירוויזיון מרגשת ומלאת הפתעות.
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה ללא תוכן
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה להקיא עליכם !!!!!! עלובי נפש חסרי טעם חסרי חינוך וחסרי בושה שכמותכם.
אני מכריזה חגיגית כי קירגיסטאן פורשת לאלתר מתחרות הוורלדויז'ן !
בתגובה ל: ממרומי המקום ה-29 שלי אני מתכבדת מאת: ORIT78 איפה אני אמור למצוא עכשיו קאלט כזה? אני לא באמת הולך לסרוק את יו טיוב (או לטייל במתנסים בפרדס חנה) למצוא "זמרות" שזורקות את הנעליים ושרות בחמישה קולות בו זמנית
אני קורא לעצומה להחזרת קירגיסטאן לוורלדויז'ן!
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: ממרומי המקום ה-29 שלי אני מתכבדת מאת: ORIT78 ללא תוכן
בתגובה ל: ממרומי המקום ה-29 שלי אני מתכבדת מאת: ORIT78 אוריתה באמת הגיע הזמן. זה כבר היה יותר מידי. אבל אני לא דואג לך, עד הוורלדוויז'ן הבא אני בטוח שתמצאי לך "מדינה" אחרת להתעלל בה, משהו בסגנון בנגלדש או סוואזילנד.
הכל באהבה :)
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה אני רוצה לאחל מכל הלב מזל-טוב לעומר לרגל זכיית הבכורה שלו :) כמובן, אי אפשר בלי בוסה ענקית לאסי המקסים, ששוב מוכיח שהפורום הזה נתברך בשורת אמני וידאו יוצאים מן הכלל. כל הכבוד על ההשקעה והיוזמה! באשר אליי, למרות שאכן הייתה תחרות קשה, אני מאוכזבת. מצד שני, הייתי צריכה לדעת שזה מה שצופן לי הגורל בעבור בחירת שיר בגרמנית, ויעידו על כך שלל תחרויות מוקדמות. מצד שני, זכיתי במיקום נמוך גם כאשר בחרתי שירים בלינגואה פרנקה הנוכחית. המסקנה היא שבתחרות הבאה אני שוברת את כל הכלים ובוחרת שיר של קיילי. ומכל הברברת הזו יוצא שמאוד נהניתי הערב :)
Ich lebe Lauter
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה כדי להצליח זה פריחה צעקנית עם שיער מנופ ובגדים מהאייטיז. תוחזר אנג'ליקה אגורבש לאלתר! (למרות שאם להיות כנים מה שאמרתי מכסה את מה שהם שולחים בערך מאז שהם הצטרפו.. אבל אל לכם להתעסק בפרטים קטנים)
מוצ'ו ריספקט על ההשקעה, אחרי שהסרט נטען סופסוף היה תענוג לצפות, שלא לומר מותח ואפילו בשלב מסויים קיללתי את עצמי שנתתי רק 10 לארגנטינה, כי זה יכל לסדר מהפך. למרות שבדיעבד זה לא היה משנה הרבה.
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה ברכות לאסי על הארוח. תושבי הפסיפיק שמחים לסיים בטופ10 את העונה הנוכחית של הוורלדויז'ן.
כל הנאמר בהודעה זו הינו על דעת המחבר ואינו בגדר ייעוץ או המלצה. כל קשר בין הנאמר למציאות הינו מקרי בלבד.
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה ברכות ברכות! עומר השיר שלך פשוט מהמם ומצמרר! אחת הבחירות הכי ראויות שהיו אי פעם בוורלדויז'ן! וכל הכבוד נועם על המקום השני עם השיר היפהפה!!! אסי - כרגיל אתה מלך! הכל יצא מעולה! כל הכבוד על ההשקעה!!! המשך שבוע נפלא לכולם!
חיוך - הוא הקו הקצר ביותר בין שני אנשים :)
בתגובה ל: מזל טוב עומר על המקום הראשון ונועם על השני! מאת: Talya10 שני שירים מצוינים שבאמת הגיעו ל- TOP בצדק מוחלט. הדוז שלי הלך לארגנטינה ולא הייתי רחוק הפעם אז אני שמח בשביל שניכם. במיוחד בשבילך עומר - על הזכייה הראשונה שלך אחרי מספר רב של השתתפויות - אין ספק שבאמת הגיע תורך!
פולין שלי הגיעה למקום 15 ובהינתן כמות השירים המעולים שהיו הפעם - אני לא מאוכזב בכלל. בהתחלה כשבחרתי בשיר הזה הייתי בטוח שזה TOP10 אבל אין ספק שהתחרות הזאת היתה בכמה רמות מעל תחרויות קודמות שאני זוכר. באמת שאפו לכל אחד ואחד כאן על הבחירות המעולות שהיו פה - לגמרי העשרתם לי את הפלייליסט !!!
אסי - אלפי תודות על עוד אירוח נפלא מבית היוצר שלך. אתה מהממת !!!
בתגובה ל: בהחלט ברכות גם על המקום ה-1 וגם על ה-2 מאת: bonovision על המקום ה-19 המעפאן. הוראות הפעלה מדויקות כבר נשלחו לעזה. חכו...חכו! הנציגים מהישובים שניקדו את השיר הטורקי "בתבונה", יכולים ללכת לישון הלילה בבטחה! כל השאר.... אללה מעאק!
בתגובה ל: טורקיה מודה לכל הנופשים הישראלים מאת: נימבו מצחיק מאוד נימבו!!!
אני מקום 12-בלגיה רוצה להודות לאסי על ההפקה המושקעת, ולכל המנקדים תבורכו.
נראה כי זאת התחרות האחרונה עד לאוקטובר, כיוון שעד שיסתיים עונת הקדמים והאירוויזיון במוסקבה, אז אשאב לתקופה מאוד עמוסה בעבודה, ולא יהיה לי זמן לשמוע 30 שירים.
בתגובה ל: מזל טוב עומר על המקום הראשון ונועם על השני! מאת: Talya10 ללא תוכן
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה היתה אחלה תחרות. הגעתי למקום 6 שזה הרבה יותר גבוה ממה שבאמת ציפיתי אז תודה לכל מי שהצביע.
מזל טוב לעומר על הזכייה הראשונה שלך ותודה ענקית לאסי על ההפקה! היתה תחרות מעולה הפעם.
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה
אני מצפה בקוצר רוח לתחרות הבאה ...
בתגובה ל: תגובתה של שבדיה מאת: maor-m
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה שיר ראוי בהחלט! כל הכבוד על הבחירה. אני מקווה שתארגן תחרות אנגלית "מוקפדת" ביוני. בהצלחה
בתגובה ל: עומר שיחקת אותה - כל הכבוד מאת: נימבו תשמע בסטנדרט הזה אין מצב שמישהו נכנס לנעליים שלך! פשוט נהניתי לראות את העריכה שלך. הקישורים האנימציה הפסקול - אין מילים, כל הכבוד!!!
בתגובה ל: אסי... אתה המלך!!! הפקה פשוט ענקית מאת: נימבו תודה על כל התשבוחות ..שמח שנהנתם,והכל נעשה למען אנשים יקרים!
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה וואוו איזו מצגת משובחת ! הלוואי ומעכשיו כולן יהיו כך !! מתחרות לתחרות מעלים את הרף.. פעם אנג'ליקה מפטפטת עימנו ופעם אחריה מצגת של ערוץ 2 מככבת.
שאלה למיקי- איזה שיר פתח את מצגת ההצבעה ? השיר הראשון, שלאחריו יש את "דיס איז דה נייט" של דנה אינטרנשיונל..Iיפה לךI
תודה לכל מנקיי אלבניה/לדינה חן חן שימחתני ומקווה שגם שימחתיכם.
!? Shall we
בתגובה ל: הערותיי- מאת: א ר י ק ל אתה מתכוון למוזיקה שפתחה וסגרה את התחרות?? אם כן זה של עופר ניסים - Out Of My Skin
בתגובה ל: חחח..יפה לך!!! מאת: אסי שעיה אכן זהו קטע המעבר של עופרה. אני מתפלא שלא זיהיתי זאת. אבל מילא, לאחר ציפייה כל כך גדולה למצגת.. כנראה שהכל מחוויר, במיוחד הזיכרון.
ואכן (2) הופתעתי לשמע השיר של דנה, הוא נורא לא מוכר האמת.. (לא הרבה אנשים טרחו לקנות את דיסק המופת הבינלאומי פרי). אז בהחלט יפה לך. (עכשיו שאני כותב זאת, יש לי תחושה שדווקא לא קנית אותו, אלא הורדת אותו...אך מחמאות שחילקתי,לא אקח חזרה).
!? Shall we
בתגובה ל: אופסי וופסי מאת: א ר י ק ל את המהדורה הראשונה קניתי באמסטרדם!!! ואת המהדורה השנייה קיבלתי ממנה,כן,היא חברה טובה שלי.
בתגובה ל: לא רק שלא הורדתי אותו אלא: מאת: אסי שעיה ללא תוכן
!? Shall we
בתגובה ל: יש לך את המהדורה עם עטיפת הגמל שלמה ??? מאת: א ר י ק ל המהדורה השניה זה שהיא עם תמונה כפולה שלה והעיצוב של אריזת הדיסק הוא שונה כזה כמו מקרטון.
בתגובה ל: כן ,המהדורה הראשונה זה עם הגמל שלמה מאת: אסי שעיה יש לי את המהדורה השנייה עם התמונה הכפולה. האמת היא שישנן 2 מהדורות עם התמונה הכפולה, שתיהן מקרטון, אחת נפתחת לשלוש ויש בה גם כיתוב באנגלית. ואחת נפתחת לשתיים ואין בה כיתוב באנגלית.
אני נורא אוהב את העטיפה של זו המלאה- עם הגמל שלמה. תראה לי בהזדמנות אותה בלייב ! : )
קבצים מצורפים:
!? Shall we
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה אסי---פשוט יצא מדהים --אחלה:)))
מזל טוב לעומרי-השיר שראוי לזכיה!
תודה לכל המנקדים ולכולם!!!
שתהיה לנו עונת אירוויזיון מדהימה!
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה חחחחחחחחחח אני כ"כ נהנה לקרוא לך אסף משום מה.
בכל מקרה אסיל'ה חמודיל'ה שלי ברכות על הרצון טוב ותשבוחות על ההפקה כה לחי. היה אחלה באמת היה טוב ביותר.
מזל טוב עומר על הנצחון הראשון בתחרות. זה תמיד כיף שמישהו חדש מנצח . מזל טוףףףףף
בכל מקרה, אתה מודע לעובדה הקטנטנה שעליך עכשיו מוטלת הפקת ספיישל ההצבעה של הפורום לאירוויזיון הקרוב, כן? בכל מקרה אם תחליט שכן נשמח ביותר. אם תחליט שלא אז תוכל להודיע ומישהו בטח יתנדב לארגן.
לגבי השיר שלי, לי היה ברור באותו הרגע שכשאני הולך להגיש כזה שיר, אין לי סיכוי רב לחצות את החצי התחתון של הטבלה. זה היה לי ברור מלכתחילה. עם זאת אין בי שום צער, אני סבור שזה שיר מקסים, והוא גם זה שהכי דיבר אליי בחודש האחרון, ולא בכדי. בכל מקרה, תודה רבה מעומק הלב למי שפרגן ולמי שהשיר נגע בו ובחר להצביע.
שבוע נפלא לכם ונתראה בלונדון (זה סגור על לונדון בלבד דרך אגב?) רק עוד מס' מועט של חודשים.
מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.
בתגובה ל: WORLDVISION 26 - יריית הפתיחה! מאת: אסי שעיה בחייאת אללה, בחיי הנכדים שעוד יהיו לי (אני מבטיח לכם), אנא בבקשה אני ממש מתחנן "HEAR MY PLEA", די די די לשירים של שרלוט, די טחנתם את המנותחת הזו מכל צורה וכיוון, כבר לא מסוגל לראות את הפרצוף הקוביסטי שלה בעוד תחרות אחת אפילו בפורום הזה. משתטח על הרצפה ומתחנן, אנא בכל לשון של בקשה, יש גם זמרות אחרות בעולם, שאינן כוללות אותה, או כל זמרת שלגר/מלודי כזו או אחרת.
מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.