בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd טוב אז לרגל חגיגות ה-30 לוורלדויז'ן, ובגלל שאין שום דבר יותר טוב לעשות באיי סיישל, החליטו המקומיים לשתף פעולה עם ראשות השידור ומיטב אושיות הפורום בבחירת הנציג הבא של ישראל לאירוויזיון 2010.
"איך מישהו מפורום אירוויזיון קיקיוני יוכל לייצג אותנו באירוויזיון?" אתם בטח שואלים (כי אמינות זה חלק מאוד חזק בוורלד), ובכן יש לי רק 9 מילים בשבילכם: פינג פונג, טל סונדק, ליאור נרקיס, אדי באטלר, טיפקס. ואף מילה על שרי צוריאל ומוטי גלעדי, They were robbed. אז כן, אחד מכם הולך בסוף הערב הזה להיות הנציג הישראלי לאירו הבא. ועל הדרך אם יצא גם נכתיר זוכה בתחרות הוורלדויז'ן ה-30.
רק דבר אחד קטן לפני שנצא לדרך – כל מה שיתרחש בוורלד הקרוב נעשה בהומור (אינפנטילי ודלוח משהו) ומגיע ממקום של אהבה ובעיקר רגשי נחיתות של בחור רוסי עם מעט מדי שעות שינה (וזין של היפופוטם, אבל זה נושא לזמן אחר. המעוניינים בפרטים נוספים מוזמנים לפנות במסר אישי). אני מתנצל מראש מכל מי שנפגע, אם יהיו כאלה. קחו את זה באיזי. זה לא בא מרוע. בדר"כ.
כל הנ"ל אגב לא נוגע אליך בונו, אני מקווה שהעיניים שלך ידממו מרוב בכי.
ואחרי ההקדמה הסופר ארוכה הזו אפשר סופסוף לצאת לדרך!
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd התחושות שלך היו נכונות
16 נקודות מונאקו Elli Kokkinou – Sex
מייצג את Eurovision Aces
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd עם 18 נקודות (ובהמשך גם נגלה בזכות מי ניצלת מעוד מקום אחרון לרזומה)
מעצמת העל של קירגיסטאן ליאורה – ג'מילה
מייצג את ORIT78
אורית היא גם המתחרה הראשונה על הזכות לייצג את ישראל באירוויזיון 2010. לביצוע שלה היא החליטה ללכת על שיר שמתחבר לסיפור חייה. בגלל שאף שיר שכולל בתוכו רפרנסים לצואה,סכיזופרניה או מה שהולך בחדר השרותים באסיפות ההורים לא עבר את הסינון היא נאלצה להסתפק במשהו סולידי יותר – All by myself
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 24 נקודות
אוסטליה Madness - It Must Be Love
מייצג את rams2 6 נקודות מ- israel 1999
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd כאן אנחנו פוגשים עוד מתחרה על ייצוג ישראל באירוויזיון הבא. את יכולה להפסיק לצחוק על אורית, עקפת אותה ב-2 מקומות בסה"כ
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 34 נקודות
הודו Metric - Help I'm Alive
מייצג את אריקל 8 נקודות מ – Pirdunchik, טילקין
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 34 נקודות
אזרבייג'אן Tarkan – Şımarık
מייצג את svantestockselius 10 נקודות מ- Sharon12435
שאלוהים יעזור לך סבאנטה אם באמת חשבת שזה מה שסופסוף יכניס אותך לטופ 10.
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 35 נקודות
איי פארו Eivør Pálsdóttir - You Are All
מייצג את zsunlimited 8 נקודות מ - rams2, idolo
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd ועכשיו, לפני שנמשיך בתוכנית האומנותית, אני מבקש מכולם רגע של רצינות. בעוד כולנו צוחקים ונהנים, יש אנשים בעולם הזה שלא שפר עליהם גורלם. אני מדבר על מישהו שמצבו גרוע יותר מהילדים מוכי האיידס באפריקה. חייו טראגיים יותר מהצלמים שמצלמים את "רגע של עברית" וחייבים אשכרה להיות נוכחים באולפן לאורך כל ההקלטה. אני לא מבין איך הוא עדיין לא התאבד, למרות שבטח גם בזה הוא היה נכשל
בואו נחזק את ידיו ברגעים קשים אלה
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 38 נקודות
טורקיה Betül Demir - Başka Bir Şey
מייצג את maor-m 8 נקודות מ - שייקה המקורי, miki_cheno
נו באמת, רק על זה שמאור לא שלח שיר מלודי מגיע לו טופ 10. אתם לא יודעים מה טוב לכם
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 39 נקודות
דרא"פ Brenda Russell - Piano In The Dark
מייצג את טילקין פינק אותך בדוז - cubason
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 40 נקודות
ארה"ב Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
מייצג את o5o55 12 נקודות מ - israel 1999
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 41 נקודות
קנדה Shakira - She Wolf
מייצג את i-d-a-n דוז פואה מ- Eurovision Aces
פרט מעניין על ההצבעה של עידן, הוא ניקד 8 מתוך 10 הטופ 10 כולל כל הטופ 5. יו גו גירל!
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd ללא תוכן
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd כאן אנחנו נתקלים במתמודד השלישי להערב, בהופעה שלא תשאיר עין יבשה אחת בבית. אצלי אישית זה בגלל תגובה אלרגית קשה לתינוקות. כל תערובת הכימיקלים המסוכנים שמסתובבת להם בחיתול, חייב להיות איזה חוק נגד זה. אני אומר להכניס את כולם לבונקר גרעיני במדבר עד שהם בני 20. ולפני שתגידו שאני בנאדם חסר לב- יש הורים שמגדלים את הילדים שלהם בבת-ים
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: מקום 20 מאת: adfmd ללא תוכן
בתגובה ל: תנטרל את ה- EMBED... מאת: tilkin חייבים לעבור לראות אותם ביוטיוב כנראה
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 46 נקודות
צרפת Valerie Louri - Besoin D'ailleurs
מייצג את idolo 12 נקודות מ – אריקל, rams2
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 47 נקודות
הזוכה של הוורלד האחרון, איי סיישל Matisyahu - One Day מייצג את טליה גם את זכית בדוז אחד מ - נועם
אני מבין שהקהילה שלך חשובה לך וכל זה, אבל לשלוח דוס לתחרות שירים בפורום שיש בו 94 אחוז הומואים זה קצת כמו להכנס בחצאית מיני ומחשוף למאה שערים. ברור, בהתחלה ירימו גבה, אולי אפילו יסתקרנו. אבל בסוף אתה מוצא את עצמך בסימטה אפלה מנסה להעיף מעצמך ים של אברכים זועמים ואגרסיביים שהנשים שלהן כבר חודשיים בנידה. אחח, Good times
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 47 נקודות
יוון Nana Mouskouri - Only Love
מייצג את israel 1999 12 נקודות מ - zsunlimited
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 56 נקודות
רואנדה אביתר בנאי - עד מחר
מייצג את אנונימי 12 נקודות מ - svantestockselius
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 62 נקודות
דנמרק September - Because I Love You
מייצג את 3omer 12 נקודות מ – Pirdunchik, miki_cheno
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd ועכשיו, סופסוף גבר איכותי ינסה להקסים את וועדת ראשות השידור בביצוע רוקיסטי משובח ללהיט של ארוסמית' I don't wanna miss a thing (שום קשר לטופיק שפתחת על אנשים שמבריזים מהוורלד. בחיי.)
לצערי בגלל הגבלות יוטיוב תאלצו לסור לשם לצפות בוידאו, אבל הנה פינקתי אתכם בלינק לחיץ
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 63 נקודות
וויאטנאם Hair – Aquarius
מייצג את צחי 12 נקודות ו"כן לסמים קלים" - DieKaiserin
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 63 נקודות
איטליה Nelly Furtado - Manos Al Aire
מייצג את נועם דוז פואה - 3omer, רון לטינסקי
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 66 נקודות
סמואה Belle & Sebastian - I Fought In A War מייצג את קולומבו
10 נקודות מ – צחי, טילקין, אריקל
Jag vill ha en gurka
Jag vill ha en gurka
רוסיה Moving Heroes – Crazy
מייצג את cubason דיזזו אותך: אורית, maor-m
אורית, אין ספק שהטעם שלך קולע שוב ושוב לדעת גדולים. ואם זה עוד לא שכנע אותך, חכי למקום התשיעי.
Jag vill ha en gurka
סקוטלנד Nick Lachey - I Can't Hate You Anymore מייצג את שייקה המקורי, המשתתף החמישי בתחרות הערב
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 67 נקודות
בריטניה Sarah Brightman - Dust In The Wind
מייצג את Pirdunchik 10 נקודות מ – קולומבו
בלי צחוק – שיר מעולה, קאבר מה זה מחורבן. המקור היה נותן לך טופ 5 בהליכה.
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 67 נקודות
מקדוניה Mariah Carey & Whitney Houston - When You Believe
מייצג את bar_german דוז מ - Sharon12435
בשלב מסויים (בערך 7 ההצבעות הראשונות) השיר הזה קיבל נקודות מכל מצביע. הייתי מוכן לחתום שאנחנו הולכים לשיא וורלד חדש. אבל אז הוא התחיל לצנוח ובסוף התייצב בחלק התחתון של הטופ 10. זה בגלל שהן כושיות מסוממות נכון? חבורת גזענים.
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 74 נקודות
ישראל בועז שרעבי - אם את עדיין אוהבת אותי
מייצג את Sharon12435 12 נקודות מ – אנונימי, adfmd
שלא תגידו אח"כ שרוסים לא יודעים להעריך זמרים ישראלים עם "ע" ו-"ח". נכון, אנחנו קצת מקיאים בפה כשאנחנו שומעים את *הכנס כל שם של זמר מזרחי כאן* אבל אנחנו בכל זאת פתוחים גם לתרבויות שונות. כל עוד הם יודו שהם נחותים מאתנו.
(פתאום ההערות של טליה על גזענות לא נשמעות כ"כ מופרכות..)
Jag vill ha en gurka
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: טופ 5 מאת: adfmd 87 נקודות
שוודיה Katy Perry - Hot N Cold
מייצג את גילספאן
גיל החליט ללכת על בטוח ולהתחרות בקדם הישראלי הסופר מושקע שהולך פה היום עם השיר שהביא אותו למקום החמישי בוורלד:
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: טופ 5 מאת: adfmd 92 נקודות
אירלנד The Corrs - Long Night
מייצג את איציקול, האיש שהגיע הכי גבוה בלי אף דוז אחד לרפואה כן פינקו אותך בעשיריה: נועם, טליה, o5o55,
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: טופ 5 מאת: adfmd 111 נקודות
קפריסין Sofia – Alla
מייצג את אסי שעיה 12 נקודות מ - bar_german, שייקה המקורי, איציקול
שימו לב לפרט סופר מעניין נוסף – אסי בחר במקור את השיר שייצג את בלארוס (עכשיו אנחנו יודעים שזה יהיה או המנצח או הסגן), ואם זה לא מספיק גם נתן 10 ו-12 לשני המקומות הראשונים בונו, אני מציע לך לעשות שימוש יעיל בכישורי הרימינג שלך ולבקש מאסי לבחור לך שיר לוורלד הבא. אני בטוח שאפילו אם תכריח אותו לבחור משהו מהרפובליקת בננות הפולנית הזו שלך, הוא יצליח להכנס לטופ 5.
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: מקום שלישי! מאת: adfmd ללא תוכן
ירדנה ארזי - בקרוב הדיסק החדש!
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd בכל זאת הבטחתי לכם שעד סוף הערב תדעו מי ייצג את ישראל באירוויזיון 2010. ובכן אחרי הזוועות שראינו ושמענו הערב מאסופת חסרי הכשרון המינימלי (בכל מה שלא קשור לדברים שאפשר לעשות עם/ל פי הטבעת) שיש בפורום הזה כבר עמדו ראשי ראשות השידור להרים ידיים ולשלוח את צביקה פיק עם הבת הפחות מכוערת שלו.
אלא שאז הגיעה לידיהם קלטת אודישן מושקעת שיצר חבר פורום מוכשר במיוחד. חוץ מהכריזמה שנטפה מהאודישן, מסתבר שאותו חבר פורום גם גילה את הנוסחה לזכיה באירוויזיון. בראשות השידור השתכנעו תוך שניות, ואותו בחור נהדר (שלא לומר כוסון על. ומצוייד כמו סוס יאור, כבר אמרנו?) הוא זה שייצג אותנו באירוויזיון השנה
קלטת האודישן הוקלטה באנגלית, ולכן הוספתי כתוביות תרגום למתקשים. אני מתנצל מראש על החריזה ברמה של כתה ד טיפולית, אבל אם זה לא מפריע ליוצאות מזרח אירופה לכבוש את הפסגה כל שנה אל תתנו לזה להפריע גם לכם
קבלו את נציג ישראל לאירוויזיון 2010!
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd עם 138 נקודות בלארוס Sibel - I'm Sorry מייצג אחד, adfmd
אני מקווה שתחנקו כולכם. אחרי שאני זוכה באירוויזיון אני לוקח אותו ישר לבלארוס, חבורת שרצים בוגדניים. עוד 5 נקודות מסכנות לא יכלתם לזרוק לכיווני??
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: מקום שני מאת: adfmd ללא תוכן
we could have had it all rolling in the deep...
בתגובה ל: וורלדויז'ן 30 - השירשור הראשי מאת: adfmd 143 נקודות אוסטריה!! Gossip - Heavy Cross
מייצג את הוד רוממותה הקיסרית , פעם שלישית ברציפות שמישהו מאבד את בתולי הזכיה שלו
עם לא פחות מ-5 דוזים, 4 עשיריות, ובסה"כ 18 מנקדים אין ספק שיש פה פטיש שמנות מטורף בפורום הזה.