וורלדויז'ן 33 מתחיל עכשיו! פורסם לפני
4572 ימים
מאת Pirdunchik
סה"כ תגובות: 17
תגובה אחרונה לפני: 4572 ימים
Welcome to UK Birmingham תחרות הוורלדויז'ן האחרונה לשנת 2009! תחרות זו מגיעה לברמינגהאם לאחר זכייתו של עומר בוורלד הקודם. אז לפני החלק הראשון של התוצאות קבלו את הקטע הפותח.בקטע ניתן לראות את היחס החם שקיבלו כל אותם שלא יודעו "להצביע נכון". אז שיהיה בהצלחה לכולנו AND MAY THE BEST SONG WIN!
Welcome to UK Birmingham תחרות הוורלדויז'ן האחרונה לשנת 2009! תחרות זו מגיעה לברמינגהאם לאחר זכייתו של עומר בוורלד הקודם. אז לפני החלק הראשון של התוצאות קבלו את הקטע הפותח.בקטע ניתן לראות את היחס החם שקיבלו כל אותם שלא יודעו "להצביע נכון". אז שיהיה בהצלחה לכולנו AND MAY THE BEST SONG WIN!
דאגה אינה שודדת ממחר את הצער, היא רק גונבת מהיום את השמחה ליאו בוסקגליה
בתגובה ל: וורלדויז'ן 33 מתחיל עכשיו! מאת: Pirdunchik סרטון הפותח את סיפורנו: "לאחרונה שאלנו את עצמנו איך במדינת ישראל נותנים לבן אדם כמו אורית להיות מורה ומחנך בישראל בוורלדויז' הזה לא אוכל לענות על שאלה זו כי כולנו יודעים שאין באמת תשובה. אבל כן אראה מה קורה עם תלמידיה של אורית בשעות בי"ס ומחוצה להן. בסרטון הזה ניתן לראות את הרמה הכללית של התלמידים לאחר הרבה שיעורי חינוך עם אורית."
בתגובה ל: חלק 1 מאת: Pirdunchik ללא תוכן
בתגובה ל: הסרטון לא טוען מאת: Eurovision Aces ";
בתגובה ל: וורלדויז'ן 33 מתחיל עכשיו! מאת: Pirdunchik
בתגובה ל: חלק 2 הצבעה ראשונה מאת: Pirdunchik שאת מוזיקת רקע הקלטתי את עצמי מנגן שיר שאני מאוד אוהב. סתם שתדעו.
בתגובה ל: וורלדויז'ן 33 מתחיל עכשיו! מאת: Pirdunchik בסרטון זה אנו רואים את התנהגות התלמידים אחרי השיעור עם אורית,עם מורה מסכן שאין לו מושג מה מורתם המלומדת עשתה למוחות הקטנים של תלמידיה.
בתגובה ל: וורלדויז'ן 33 מתחיל עכשיו! מאת: Pirdunchik תלמידיה של אורית אחרי בי"ס
בתגובה ל: וורלדויז'ן 33 מתחיל עכשיו! מאת: Pirdunchik החלק האחרון בסיפורנו :( בסרטון הזה ניתן לראות את הלקח שהתלמידים הפנימו מאחד השיעורים של אורית והוא "השמנים הם אנשים רעים שלא משאירים שום דבר לאחרים ודואגים רק לתחת של עצמם".
בתגובה ל: וורלדויז'ן 33 מתחיל עכשיו! מאת: Pirdunchik שלכם. יש קצת בעיה עם הסרטון האחרון,אבל ניתן לפתור את הבעיה.הוא לא מנגן ישר, אז מה שצריך לעשות זה: לפני שהסרטון נטען ללחוץ כמה שיותר מהר על נקודה בתוך שורת הטעינה (בחלק שלא נטען) ולחזור אחורה ולראות את התוצאות הסופיות מהתחלה (אני מבקש לא לדלג לסוף,זה חשוב לי). סליחה שאני מסבך אתכם,ותודה על שיתוף הפעולה :)
בתגובה ל: החלק האחרון!!! ואני מבקש את שיתוף הפעולה מאת: Pirdunchik פשוט מקדום הייתה לי בעיה, אבל היא נפטרה אז הכל כרגיל.
בתגובה ל: וורלדויז'ן 33 מתחיל עכשיו! מאת: Pirdunchik ניתן לראות את התוצאות המלאות גם כאן: http://www.tummiweb.com/escnation/scorewiz/ready.php?id=85548&a=zw25fp אנטיגואה וברבודה=באלטימור סנגל=סיישל REST OF THE FORLD=אולדרני ומיר (ניתן להבין מי מביניהם זה מי) :) אה וגאורגיה=דרום אוסטיה.
בתגובה ל: טבלת התוצאות מאת: Pirdunchik ללא תוכן
בתגובה ל: תפרסם בבקשה קובץ אקסל מסודר. תודה :) מאת: איציקול אתה יכול ללחוץ על EDIT VOTES ולראות את כל ההצבעות מסודרות יפה. אבל אם אתה מעדיף קובץ אקסל,אכין בקרוב ואפרסם. :)