ערב טוב לכולם............. הערב נדע מי קיבל הכי הרבה הצבעות ? מי זכה במקום האחרון..? מי שרד את כל המיקומים והצליח להשתחל במקום הראשון? האם אוריתה תגיעה רחוק עם מה שהיא שלחה? האם בונו חצה את הטופ 20?? כל זה מידדדדדד ולפני זה כמה ספוילרים קטנים 4 המקומות הראשונות עברו את ה-100 נקודות ואילו המקום האחרון הסתפק רק ב-8 כמו שאמרתי קאמבקים מטורפים לכמה מחברי הפורוום ....המקום הרביעי היה זקוק בסך הכל לעוד 12 בשביל להיות מקום שלישי בתיקו ואילו המקום השלישי קיבל 3 נקודות מתחת לראשון.... איזה מתח!!!! מוכנים??? נו אז תגיבו D:
ערב טוב לכולם............. הערב נדע מי קיבל הכי הרבה הצבעות ? מי זכה במקום האחרון..? מי שרד את כל המיקומים והצליח להשתחל במקום הראשון? האם אוריתה תגיעה רחוק עם מה שהיא שלחה? האם בונו חצה את הטופ 20?? כל זה מידדדדדד ולפני זה כמה ספוילרים קטנים 4 המקומות הראשונות עברו את ה-100 נקודות ואילו המקום האחרון הסתפק רק ב-8 כמו שאמרתי קאמבקים מטורפים לכמה מחברי הפורוום ....המקום הרביעי היה זקוק בסך הכל לעוד 12 בשביל להיות מקום שלישי בתיקו ואילו המקום השלישי קיבל 3 נקודות מתחת לראשון.... איזה מתח!!!! מוכנים??? נו אז תגיבו D:
we could have had it all rolling in the deep...
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n והמק
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n פורטוגל - 8 נקודות בלבד... TILKIN ניקדו את השיר שלך.....
בונו-4 נקודות עידו-3 נקודות ג'ו-נקודה 1
צר לומר אבל..... הפורום אמר את דברו .....
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n ליכטנשטיין-9 נקודות ג'ו..... נו באמת חשבת שעיינים כחולות זה מה שיגרום לך לנצח??? הנה קבל אחד
מסכנה כלכך השתדלה אבל זה לא עזר ניקדו את השיר שלך....
פופארט נקודה 1 קובסון-3 נקודות לטינסקי-5 נקודות
בתגובה ל: מקום 33 ..... מאת: i-d-a-n ליכטנשטיין עוד תפתיע באוגוסט!
Nessuno legge quello che scrivo, allora cosa me ne frega scriverlo?
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n מקום 32 סן מרינו 10 נקודות לא נורא פנקס פעם ראשונה ...D:
מקום 31 קובה 16 נקודות ישראל 99
מקום 30 איטליה 17 נקודות FTI123
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n במקום ה-29 סרביה-18 נקודות א ר י ק ל
רק לידע כללי גם את זה רם ניקד (ממש פגעת בטופ 10) תן לי לאמ רמשהו בלי לפגוע א ר י ק ל .. מזו הזוועה הזו???? אם תרצה לעשות קאמבק אני מציע לשלוח חודש הבא את השיר הבא..
מקום 28 לוקסמבורג 20 נקודות גם לך לא היה ניקוד גבוה כמה חבל..... לא נורא קפה פעם הבאה
מקום 27 בריטניה 23 נקודות O5O55 עם 8 מאלכס
מקום 26 אוסטריה 25 נקודות אוי קיסרית לא יכולת להביא שוס יותר מלכותי???
ובמקום 25 שאלת אותי עם את מובילה בהצבעה והנה התשובה לא.... אין מה לעשות אריתה כנראה את בטופ רק כל שנה עגולה... עם 30 נקודות
10 נקודות מפנקס ו דוז פואה מלטינסקי (??? נו באמת..)
בתגובה ל: מקומות 29-25 מאת: i-d-a-n ללא תוכן
!? Shall we
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n במקום ה-24 אני רוצה עכשיו להגיד בנימה אופטימית זו בושו לכם פורום בעל חוסר טעם.. חח נראה לכם שדיברתי עליי? אז זהו שלאאא איי סיישל טליה סורי זה הם החליטו הסתפקה רק ב 41 נקודות עם 8 ממני , מבר ומנועם
במקום ה-23 ארגנטינה 44 נקודות רואים שלא שווה לריב על מדינות.? עם 10 מאיציקול
מקום 22 ברזיל נחמד יחסית לכניסה חדשה פופארט.. עם 45 נקודות עם 10 מנועם ולטינסקי
מקום 21 מלטה.....הלם מוחלט..... הייתי בטוח שזה יגיע רחוק רק 48 נקודות עם דוז משייקה
ובמקום ה-20 מקסיקו 52 נקודות 12 מאורית 10 מ EUROVISION ACES אריקל וקובסון 8 מסבנטה
אז בונו מזל טוב אתה ב טופ 20
בתגובה ל: מקומות 24-20 מאת: i-d-a-n כנראה שהטעם המוזיקלי שלכם לא עד כדי כך גרוע! :))
בתגובה ל: אני בהלם שאני בטופ 20, לא ציפיתי לזה! מאת: idolo ללא תוכן
בתגובה ל: וסליחה שלא כתבתי בשירשור הנכון... מאת: idolo ללא תוכן
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n במקום ה19 דרום אוסטיה 52 נקודות 8 מEUROVISION ACES ומיקי 10 מסוונטה
מקום 18 האיש ממקדוניה בר גרמן 52 נקודות גם עם 10 משייקה ו12 ממני ומפופארט
מקום 17 ישראללל זהו קובסון המסע שלך נגמר אתה כבר לא תרקוד הלילה מניצחון... ובכןן סיימת את המירוץ עם 55 נקודות עם דוז מעומר ו10 מאוריתה
מקום 16 הולנד 56 נקודות גם ככה סוונטה לא ציפה ליותר מדי.. עם 8 ממאור 10 מעידו וקולומבו
ולמקום ה-15 זהו בונו... צרפת עם 57 נקודות...
סתם נראלך במקום ה-15 איי אולנד עם 57 נקודות אני חייב לומר לך עידו שאני הייתי מאוד שמח עם המיקום לשיר בעיניי זה פשוט זוועה וסורי שאני אומר את זה אבל כבר זמרים גרועים למה לא שיר שמח כמו זה??
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n במקום ה-14 קרואטיה-59 נקודות את האמת עכשיו בהתחלה שקיבלתי את הנקודות מהמדינות הראשונות הייתי יכול להשבע שהשיר נכנס לטופ 5 אבל לא... עם 8 מג'' ועשר ממאור
מקום 13 אנחנו מצטערים להודיע לרשות הקולומבואית כי ניו זילנד א נכנסה לטופ 10 ניו זילנד-62 נקודותתת עם 8 מעידו וטילקין 10 מרם ומהקייסרית דוז מ--איציק ואלכס (סיכמת ביחד??)
מקום 12 ספרד 66 נקודות העיקר שהתבאסתם שהיא לא יצגה אותם הרי ניצחון בוורלדויזיון היא לא יכלה להביא
עם 10 מבר גרמן וישראל 99 וGTRIDER 12 מEUROVISION ACES
ובמקום ה-11 והדי מכובד אך לא מספיק כנראה לממלכת בלארוס שרגילה להיות בטום כן כן אלכס... 76 נקודות לא עזרו לך להיכנס לטופ 10 עם 8 משייקה גילספאן קולומבו ו-zsunlimited 12 מטליה
זהו יש טופ 10 ובונו אתה בפנים D:
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n אירלנד עם 77 נקודות עם 12 מהקייסרית מיקי ופינקס 10 מאלכס 8 מרם ופופארט
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n תכתוב איזה כינוי ליד כל מדינה
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n זאת מכלת הקדמים sverige שבדיה עם 77 נקודות גם כןן עם 10 נקודות ממני ו 8 מפרידונצ'יק ודארן73
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n UKRAINE 78 נקודות EUROVISION ACES העיקר ההתחסדות של הטופ 10 בכלל לא צפוי D: עם 8 מאוריתה 10 מפופארט וzsunlimited הידד D:
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n לא להתבאס חברים למקום 7 ו6 היה מספיק רק 6 נקודות כדי להשתחל לטופ 5... ובכן במקום השביעי והמאוד מכוב הואאא קפריסין הנה שייקה עשית את זה מקווה שאין תלונות עם 86 נקודות עם 12 מקולומבו וקפה נמס
ובמקום השישי קנדההה 89 נקודות מייצג את איציקול... היה שווה להחליף שיר האא??
עם 12 מגילספאן o5o55 ופרידונצ'יק 10 מקפה נמס
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n את הטופ 20 אלא גם נכנס לטופ 5
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n איי פארו 91 נקודות zsunlimited מזל טוב בפעם הבאה אבל מקווים שיתמזל מזלך יותר טוב עצה ממני קחי קקי של סוס מרחי על ראשך ואז לכי לישון צהריים לפני שאת מתכוננת לצפות בוורלד 36 נכון שזה לא כיף אבל זה מביא מזל
- YiFuObM&playnext=1&videos=R3ip-mAW-z4
ניקדו אותך גבוה ועזרו לך להיות מקום 5: 8 נקודות מgtrider o5o55 10 מג'ו 12נקודות מFTI 123 וישראל99
בתגובה ל: מקום 5 |כוכב אחד| מאת: i-d-a-n אפשר לחשוב שאתה לא גולש בפורום ויודע שאני בחור ואפילו אב גאה ל2 בנים, שתמונתם מתנוססת ליד הניק שלי , נו באמת. ותודה למי שניקד על המקום ה5, שמחתם אותי
אין כמו איסלנד!!!!
בתגובה ל: אבקש לפנות אליי בלשון זכר מאת: zsunlimited לפני יותר משנה.....
בתגובה ל: מזכיר לי מישהו שעשה את זה בלי כוונה.... מאת: ניסים ללא תוכן
אין כמו איסלנד!!!!
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n בונו המנהל היקר.... הנה הרגע הזה הגיע נכנסת לטופ 20 ואף למקום ה4 עם 114 נקודות דיזזו אותך:רם ,דארן73 ואריקל 10:טילקין ,פרידונצ'יק
זוכרים מי עדיין במשחק???
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n הייתי יכול להשבע אחרי המדינות הראשונות שהוא לוקח נועם מזל טוב על המקום השלישי צברת 129 נקודות והנה רשימה ארוכה של ניקוד גבוה
בתגובה ל: ***במקום השלישי *** מאת: i-d-a-n ללא תוכן
בתגובה ל: וורלדויז'יון 35 הנה זה מתחיל... מאת: i-d-a-n במקום השני.... אני ,פינלנד אין מה לעשות כנראה שטימוטיי לא ינצחו השנה במשהו... בכל אופן תודה על 129 נקודותתתת ועל כל הניקוד הגבוה חודש הבא מתכנן לנצח (שמתם לב שהשתפרתי סתפיסת הטעם בפורום נכון??) הקיצר תודה למנקדי הניקוד הגבוה: