|
ערב טוב וברוכים הבאים לתחרות וורלדויז'ן ה-36!! אנחנו עומדים לגלות מי סחף את הפורום, זכה במקום הראשון ובזכות לארח את התחרות הבאה ובכך להבטיח לעצמו שבוע שלם של נדודי שינה ולחץ נפשי מתון עד קשה! אני חייב לשתף אתכם במספר מסקנות שהגעתי אליהן אחרי השבוע הקשה הזה: 1. אני חייב למצוא עוד תחביבים! 2. חייב לעשות סקס! 3. יש לי את החברים הכי מדהימים בעולם!! 4. אני חייב מחשב חדש - בהמשך לסעיף 4, בסרטונים שהכנתי, יהיו מספר מקומות עם קפיצות לא מוסברות!! סססעמקק! העדפתי להמשיך עם התחרות הערב ולא לדחות לערב אחר על מנת לטפל בזה. אז... עמכם הסליחה!
יאללה... יוצאים לדרך :-) בהצלחה לכולם!!!!![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/v4gm___.gif דנמרק]()
|
|
|
|
בתגובה ל: TOP 30 מאת: גילספאןסחטיין על ההשקעה!
|
|
בתגובה ל: TOP 30 מאת: גילספאןסחתיין על האיכות בקשר לתוצאות - כל הפייבוריטים שלי עוד בפנים ! כוסס במתח..
אהבה היא שיר לשניים
|
|
בתגובה ל: TOP 30 מאת: גילספאןוגם - 35 נקודות ללבנון ושרית חדד!! YOU DONT SAY!!! ופיספסתי את ה-TOP 20 בארבע נקודות..וואלה התקדמות..יפה. המענין שניקדתי את אוסטריה, קירגיסטאן וספרד שסיימו בתחתית...
|
|
|
בתגובה ל: TOP 20 מאת: גילספאןסחתיין על ההשקעה
|
|
בתגובה ל: למה לא רואים את טופ 20 ? מאת: yonivision ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תלחץ על הסרטון ותצפה בו ביוטיוב מאת: bonovision ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ברוכים הבאים לקופנהגן דנמרק!! מאת: גילספאןללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מוכנים לTOP 10? מאת: גילספאןאני בטופ 10!! אלוהים הלב שלי לא יעמוד בזה!
|
|
|
בתגובה ל: TOP 10 מאת: גילספאןללא תוכן
|
|
בתגובה ל: TOP 10 מאת: גילספאןתיזהר שיויטיוב לא יחסמו לך את היוזר...
|
|
בתגובה ל: TOP 10 מאת: גילספאן10 דקות והסרטון יתפרסם מחדש. קחו לכם הפסקת סיגריה בינתיים ותישארו במתח
|
|
בתגובה ל: גיל מעלה את הסרטון מחדש באתר אחר. סבלנות מאת: bonovision כשאפשר לעשן דברים טובים יותר?
מבין מי שנשאר ב- TOP10 אני מהמרת על ADHD או על ריקה השם יקום דמה.
|
|
בתגובה ל: למה להסתפק בסיגריה מאת: ORIT78 את תישארי במקום 27 ותשאירי לי לנצח.
|
|
בתגובה ל: אל תתעסקי איתי, כי השם לא יקום דמך מאת: riki2000 אני אפילו מוכנה לעזור לך להפיק את התחרות, בתנאי שתענגי אותי עם שמנים ארומטיים כמובן. נדבר ברגע שזה יהיה רלוונטי ועכשיו תניחי לי לשתות את הקפה שלי בשקט, את טורדת את מנוחתי ומפריעה לי לעשות הבדלה.
|
|
בתגובה ל: למה להסתפק בסיגריה מאת: ORIT78 את כבר יכולה להתחיל להכין את השיר לתחרות הבאה ריקי, לזכות אנחנו לא נזכה אחרי הדבר הזה.
Jag vill ha en gurka
![http://emoticons.agenda.co.il/fltf__i_love_belaru.jpg LUVB]()
|
|
בתגובה ל: למה להסתפק בסיגריה מאת: ORIT78 כי אצלי מדבר שממה כבר 3 חודשים ואני כבר לא אותו הבן אדם שהייתי.
אוריתה, עשי עימי חסד ותגידי לי שימות המשיח הגיעו!
|
|
בתגובה ל: אפשר??? את בטוחה שאפשר??? מאת: idolo ואני רק מתעלקת.
מקורות יודעי דבר מוסרים שהמצב רק יחמיר יותר. זה הזמן לעבור לייצור עצמי. מה דעתך להקים חממה?
|
|
בתגובה ל: המצב קשה אבל בשביל זה יש חברים מאת: ORIT78 על קנביס "רפואי" שמעתם? כשכל מה שצריך זה לזיין רופא. אז קדימה אוריתה, צאי לחדר המיון הקרוב. הזמן קצר והמלאכה מרובה. בכל זאת שנת הלימודים מתחילה בעוד 4 ימים..
Jag vill ha en gurka
![http://emoticons.agenda.co.il/fltf__i_love_belaru.jpg LUVB]()
|
|
בתגובה ל: למה להשקיע כ"כ הרבה אנרגיה מאת: adfmd המחשבה שעוד 4 ימים אני שוב עומדת מול קהל של שימפנזים עם בעיות אקנה ותסביכי שיער או יושבת בחדר מורים במחיצת נשים לא אסתטיות עם שמות נוראיים כמו מרגלית וחדווה - המחשבה הזאת לא עושה לי טוב, ואני עוד מתנסחת בעדינות.
|
|
בתגובה ל: אל תהרוס לי את מצב הרוח עם ספירה לאחור מאת: ORIT78 ללא תוכן
we could have had it all rolling in the deep...
|
|
בתגובה ל: המצב קשה אבל בשביל זה יש חברים מאת: ORIT78 בקושי יש לי מקום לכיסא אצלי בדירה, אז חממה זה קצת בעייתי.
אוי ויי... כנראה שאין ברירה אלא להקדים את הטיסה לאמסטרדם.
|
|
בתגובה ל: המצב קשה אבל בשביל זה יש חברים מאת: ORIT78 הופתעתי שריקי בטופ 10 היא הייתה אצלי מקום אחרון בדירוג (בלי להעליב D:)
|
|
בתגובה ל: גיל מעלה את הסרטון מחדש באתר אחר. סבלנות מאת: bonovision ללא תוכן
אהבה היא שיר לשניים
|
|
בתגובה ל: TOP 10 מאת: גילספאןוהם ביקשו ממני להודיע לקהל הצופים שתזדיינו בסבלנות. התקלה בטיפול, תעבירו בינתיים לחינוכית 22, ערוץ הכנסת או משהו בסגנון. תיכף חוזרים.
|
|
|
|
בתגובה ל: ובינתיים - הימורים!! מאלה שנשארו - מי לדעתכם ניצח? מאת: גילספאן ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ובינתיים - הימורים!! מאלה שנשארו - מי לדעתכם ניצח? מאת: גילספאן ללא תוכן
אהבה היא שיר לשניים
|
|
|
|
בתגובה ל: האם זה ניסיון לעבור אותי בשיא הזמן שנארחה תחרות??? מאת: i-d-a-n הוא לא ישבור את השיר שלך.... ודרך אגב - אתה לא מתכוון להעלות קובץ אקסל של ההצבעות?
|
|
בתגובה ל: גם אם הוא ישים את זה מחר... מאת: איציקול ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: *את השיא שלך מאת: איציקול אני מניח שאני אגיע לא יותר ממקום 6-7...
האינדונזים על הגדרות מרוב מתח...והמהגרים המרוקאים מנצלים את ההפוגה הדרמטית כדי לשאת תפילות לכיוון מכה מאמסטרדם.
|
|
בתגובה ל: גם אם הוא ישים את זה מחר... מאת: איציקול הצבעה (שדרך אגב הייתה סוף הדרך...) לא שמר את הסרטים...D: וחוץ מזה זה היה רק שעתיים וחצי ("רק"):)
|
|
בתגובה ל: אההה סליחה מה לעשות שהמחשב שלך דווקא אחרי שהסרטי מאת: i-d-a-n יש לך את המסרים של ההצבעות עצמן אצלך בתיבה למעלה כמו שכל אחד טרח ועשה - מן הראוי שגם אתה תעשה ותפרסם אותם אתה לא שונה מאף אחד אחר...
|
|
בתגובה ל: ברוכים הבאים לקופנהגן דנמרק!! מאת: גילספאןעוד כמה דקות גילספאן יפרסם לינק להורדת הסרטון. ביוטיוב וגם באתרים אחרים - מסרבים להעלות את הוידאו , בגלל כל מיני בולשיטים של זכויות יוצרים. הפתרון הוא שכל אחד יוריד בעצמו את הקובץ ויצפה במחשב.. בקרוב יתפרסם הלינק.
|
|