אתחיל ואומר בזה שאני לא לוקח שום אחריות על נזק או צלקות נפשיות שיגרמו למי מהצופים בוורלדויז'ן הבא עלינו לטובה. הוא מכיל גסויות, בוטות וטעם רע במיוחד, ולכן הצפיה היא על אחריותכם בלבד. זוהי אזהרה ראשונה אבל בהחלט לא אחרונה.
חשבתי לי איך אפשר להתעלות על הוורלד האחרון שאירגנה הגברת אורית. ואז הבנתי, הדרך היחידה היא להקדיש את הוורלד הזה לה. אז אורית, הוורלד הזה הוא עלייך ובשבילך. אני מתנצל אם אילו מהדברים יפגעו בנפשך הרכה.
אתחיל ואומר בזה שאני לא לוקח שום אחריות על נזק או צלקות נפשיות שיגרמו למי מהצופים בוורלדויז'ן הבא עלינו לטובה. הוא מכיל גסויות, בוטות וטעם רע במיוחד, ולכן הצפיה היא על אחריותכם בלבד. זוהי אזהרה ראשונה אבל בהחלט לא אחרונה.
חשבתי לי איך אפשר להתעלות על הוורלד האחרון שאירגנה הגברת אורית. ואז הבנתי, הדרך היחידה היא להקדיש את הוורלד הזה לה. אז אורית, הוורלד הזה הוא עלייך ובשבילך. אני מתנצל אם אילו מהדברים יפגעו בנפשך הרכה.
בעצם תקפצי לי, זה מגיע לך.
תהנו!
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 40 - השרשור הראשי מאת: adfmd
Jag vill ha en gurka
Jag vill ha en gurka
Jag vill ha en gurka
בתגובה ל: וורלדויז'ן 40 - השרשור הראשי מאת: adfmd אז אחרי שמצאנו זיון לאורית, אפשר לעבור לחלק השני הכי חשוב של הערב. אני מתנצל מראש על מיני גליץ' בסאונד באמצע הקטע, הוא לא היה מספיק משמעותי כדי שיהיה לי אכפת לתקן אותו.
דיברנו מספיק, הנה זה בא לצערי תאלצו לסור ליוטיוב בגלל הגבלות של זכויות יוצרים.