ערב טוב וברוכים הבאים לתחרות הוורלדויזיון ה -48 במספר!
אנחנו מתחילים....
לכולם.....
תוקן על ידי bonovision 2/1/2012 21:9
ירדנה ארזי - בקרוב הדיסק החדש!
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה
תוקן על ידי bonovision 2/1/2012 21:22
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה
תוקן על ידי bonovision 2/1/2012 21:33
בתגובה ל: וורלדויזיון 48 - חלק ג' מאת: אסי שעיה מזל טוב עידן היקר אתה מביא לאסטוניה את זכייתה הראשונה בתחרות. אתה לוקח אותנו לטאלין בחודש הבא. תודה לכולכם ניפגש חודש הבא בטאלין. לילה טוב!
בתגובה ל: ברכות לזוכה !!!! מאת: אסי שעיה שיר מהמם ובחורות עוד יותר לא נורא על מקומי הנמוך
אסי - שיחוק אטומי ! שנים לא נהניתי ככה !
אהבה היא שיר לשניים
בתגובה ל: ברכות לזוכה !!!! מאת: אסי שעיה השם יקום דמי, השם יקום דמה של פטיה , אומנית בחסד עליון, שכנראה תקבל את ההערכה שהיא ראויה לה רק אחרי מותה.
מקום אחרון? לא נותרה בכם חמלה. אשה קשת יום מבקשת לעצמה קצת FUN בשעות הפנאי ומה אני מקבלת? יריקה לתוך פרצוף שלי. אתם ! ואני מתכוונת לכל אחד ואחת מכם - תקבלו את מה שמגיע לכם , כמו בסרט אימה הדיבוק ירדוף אתכם וישיגם בכל מקום אשר תלכון.
HAVING SAID THAT, אני נאלצת לברך אותך עידן על הזכייה שלך בתחרות , למרות שכולי זיעה קרה מהתחרות שאתה עומד לשקוד עליה. הייתי מציעה את עזרתי אבל ע"פ החוקים שהמצאתי כרגע, המקום האחרון לא עוזר למקום הראשון לעולם. סתם חמוד! שיהיה לך המון מזל טוב, עכשיו משזכית בוורלדויז'ן תוכל להשיג כל בחורה.
אסי, בלי שום קשר לשערורייה הנידונה, אתה מדהים ומהמם ואין דברים כאלה. לוח הצבעה מהסרטים !!!! שאפו שאפו שאפו!
בתגובה ל: ברכות לזוכה !!!! מאת: אסי שעיה עידן החמוד! מזל טוב על זכייתך הראשונה - חייב להודות שזה הפתיע אותי (לא כי לא אהבתי את השיר אלא כי חשבתי שהפורום לא יאהב חח) אבל בסך הכל בהחלט מגיע לך עם שיר כזה מוצלח! שמח לראות גם שרוב הטופ 10 שלי הצליח להשיג מקומות מכובדים בתוך הטופ 10 או קרוב אליו :)
מפתיע לראות שהגעתי למקום רביעי (!!) בלי אפילו דוז אחד - חברים, זה לא יכול להמשיך ככה! כמו כולכם גם אני נקבה היסטרית שניזונה מדוזים בוורלד!!! חייב להודות שאני מרוצה מהמיקום, אבל מכוון שלא זכיתי אתם תזכו לעוד dolcenera בחודש הקרוב אולי זה יעזור לכם להפנים :)
ומילה לסיום - אסי.. אין דברים כמוך!! פשוט מופע לתפארת, ממש התמוגגתי והצטמררתי מרוב ההשקעה והאיכות! לא היה מביך כל אירוויזיון אמיתי! כל הכבוד נשמה!
פינטו לה קומדיה - טופ 5 לאחר צפייה בחזרות:
1. שבדיה 2. צרפת 3. ספרד 4. בוסניה 5. קרואטיה
בתגובה ל: מזל טוב לזוכה! מאת: sagiv ג'ו - התאהבתי בזמרת הזאת - פשוטו כמשמעו ואני ממש רציני. אהבתי מאוד את ההשתתפות הקודמת שלך איתה שלא זכתה להצלחה מרובה ואני שמח שהפעם הצלחת להגיע למקום יותר גבוה בטופ 10. תודה לך על שהכרת לי אותה! מתוך כל האמנים שהשתתפו בכל הוורלדים שאני השתתפתי בהם במהלך השנה ו-3 חודשים האחרונים, זאת ה-זמרת ב-ה' הידיעה שהכי קסם לי שהכרתי אותה ואני ממש משבח אותך על כך. למעשה האמנתי ש"בתחרות הזוגית האיטלקית" שלנו החודש אתה זה שהיית צריך לקבל מקום גבוה יותר, ובצדק קיבלת מספר הולם של דוזים.
בלי יותר מידי להעמיק ולחפור אני אשמח מאוד אם תכיר לי שירים נוספים שלה, המלצות לאלבומים וכו' כי יש לי תחושה שממה שרפרפתי ביו טיוב מצאתי רק קמצוץ קטן :)
תודות, שגיב :)
בתגובה ל: מילה לג'ו מאת: sagiv היא אחת הזמרות האהובות עלי (ראה ערך, למה השתתפתי עם שירים שלה בהפרש של חודשיים), לגבי עוד קצת מידע עליה שלחתי לך בהודעה פרטית...
Nessuno legge quello che scrivo, allora cosa me ne frega scriverlo?
בתגובה ל: ברכות לזוכה !!!! מאת: אסי שעיה זכייה ראשונה שלך בוורלד! תבורך על כניסתך לפנתיאון הזוכים האגדי. למען האמת, I didn't see it coming, כמו שלא צפיתי את המקום ה-22 שלי (הגיע הזמן שתעשו עם עצמכם חשבון נפש, סרי טעם) אבל שירים נפלאים מצאו מקומם בראש הטבלה אז... יאללה לטאלין WE GO.
כל הכבוד לאסי על ההפקה המהממת הזאת שדימתה צפייה באירוויזיון אמיתי. אין לי מושג איך אתה עושה את הדברים האלה... היית צריך לעבוד ב- EBU בתור מעצב סקורבורדים. ח"ח על ההשקעה המדהימה הזאת
בתגובה ל: ברכות לזוכה !!!! מאת: אסי שעיה איזו נפילה! ממצב של טופ 5! נדחקתי בהצבעה החארונה אל החצי השני של הטבלה, אל המקום ה-14 ):
וגם הדוז שלי הצליח אף יותר גרוע ממני, שזה חבל. לא נורא, (מקווה) שנתראה בחודש הבא בוורלדויז'ן, ואביא שיר אף יותר טוב (:
בתגובה ל: ברכות לזוכה !!!! מאת: אסי שעיה ללא תוכן
בתגובה ל: כל וורלד הדוז שלי הולך למנצח!! מה זה אומר עליי? מאת: גילספאן ללא תוכן
בתגובה ל: שהטעם שלי מיינסטרימי להחריד? או איכותי בטירוף? מאת: גילספאן ללא תוכן
אהבה היא שיר לשניים
בתגובה ל: ברכות לזוכה !!!! מאת: אסי שעיה עוד פעם הדוז שלי מנצח ובצדק !!! עידן כל הכבוד ומזל טוב על הניצחון , שיר מדהים !!! תודה רבה לכל המנקדים שהביאו אותי עד למקום ה10 והמכובד בהחלט ! אסי , עבודה מדהימה ומושקעת , כל הכבוד :)
בתגובה ל: ברכות לזוכה !!!! מאת: אסי שעיה מעבר לזה שזה היה מהפנט ומדהים מבחינת העריכה זו הייתה לראשונה תחרות שהיה ניתן לראות בה את הטעם ההטרוגני בפורום! פשוט כיף לראות את הטעם המוזיקלי הנרחב בפורום המדהים הזה! כל כך הרבה דוזים חולקו על פני מדינות שונות ולא הייתה הצבעה מגמתית. פשוט כיף! נהנתי טירוף למרות הקשיים בקליטת הוייפיי מהשכנים.
ברכות עידן על הזכייה - ראויה בהחלט!! בכל זאת, הדוז שלי :) ושוב, אסי, אתה מלך מוכשר טירוף! הרגשתי שאני באירוויזיון!!!! לעוד הרבה תחרויות משובחות כאלה בעתיד. תודה יוני על הדוז ולכולם על המקום התשיעי! ממש הופתעתי האמת.
בתגובה ל: ברכות לזוכה !!!! מאת: אסי שעיה היצירה שיצרת
בתגובה ל: ברכות לזוכה !!!! מאת: אסי שעיה ה21 שקיבלתי :( אבל לא נורא היה מצוין נהנתי מכל רגע ותודה לעל המנקדים :) .
בתגובה ל: ברכות לזוכה !!!! מאת: אסי שעיה עידן החמוד, מזל טוב על הזכיה! שיר מצויין שגם אני ניקדתי, זכיה מוצלחת! אני קצת בבעסה מהמקום ה12, קיוויתי להשתחל לטופ 10 אבל באמת היתה תחרות קשה ושירים מצויינים! במיוחד השירים של סן מרינו ושל הולנד שעוד ילוו אותי הרבה הלאה. אסי, שאפו על התחרות המושקעת והעריכה המקצועית! המשך שבוע נפלא!
חיוך - הוא הקו הקצר ביותר בין שני אנשים :)
בתגובה ל: ברכות לזוכה !!!! מאת: אסי שעיה זכייה ראשונה היא תמיד שמחה כפולה אז עידן - מברוק מכל הלב. הודות לך, התחרות האחרונה לעונה תגיע בפעם הראשונה בתולדותיה לטאלין, אסטוניה.
תודה לכל מנקדיי שהביאוני עד למקום ה-13, מקום טוב אי שם באמצע הטבלה. הייתי אופטימי ל-TOP10 אבל כבר נואשתי מלהתייאש. אני אנסה להפגיז בחודש הבא
ואתה אסי - עשית לנו בית ספר בהפקת וורלדויז'ן... אין דברים כאלה. באמת כל הכבוד ואני יודע כמה השקעת בזה, לילות כימים, ימים כלילות - זה לא מובן מאליו, תבורך על המסירות וההשקעה!!!
כל מה שנותר זה ללכת לחפש את השיר שיביא אותנו לוורשה בתחרות הוורלדויז'ן ה-50 שתיערך ביוני! כן כן, עוד תחרות אחת בלבד ויוצאים לפגרה אז תחשבו טוב טוב איזה שיר אתם רוצים שייצג אתכם בסוף החודש...
בתגובה ל: וורלדויזיון 48 - חלק ג' מאת: אסי שעיה שוב אני מסיים בין האחרונים, מה יהיה? חודש הבא אני אפתיע אתכם ולא רק עם השיר!!!
עומר אדם, מאיה בוסקילה או ג'ולייטה לאזרביג'אן !!!
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה ויש לי כ"כ הרבה וואוו וקומפלימנטים פה לחלק, שצר המקום מלהכיל. אז באמת תשבוחות ומילים חמות ביותר על ההפקה המחשמלת. זה היה כמעט אורגזמטי כמו צפייה בסצינה הראשונה של התחרות האמיתית מדי שנה. פשוט החזקתי את פי פעור לכל אורך המשדר.
מזל טוב כמובן לעידן. עליך למלא בכבוד עכשיו נעליים ענקיות. מקווה שתצליח מכל הלב.
ומילה לגבי השיר שלי. תשמעו נותרתי הלום והמום. נשבע לכם שהייתי בטוח שעם שיר כזה אני כ"כ הולך לדשדש בתחתית ליד אורית. תודות גדולות וחיבוקים לכל אחד ואחת שנקדו. מן הנקודה הבודדת ועד לדוז. בחיי שאני לא מאמין.
מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה אחרי שדי נחשפנו זה לטעמו של זה בתחרויות הללו. עם מי מהחברים הייתם רוצים להיתקע מבחינה מוסיקלית, אל מי אתם הכי מתחברים [מהבחינה הזו בלבד]?
מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.
בתגובה ל: אפרופו וורלדויז'ן מאת: tzachee פרימדונצי'ק, ריקי, אסי, זאביק, טילקין, הקיסרית וצחי. לא בהכרח בסדר הזה :)
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה תענוג אסי,פשוט עונג צרוף.היה ממש כייף לצפות.אני מנחש שאתה עורך וידאו מקצועי,אחרת זה לא ייתכן..אני בעד שתארח את הוורלד באופן קבוע,לא חשוב מי הזוכה......
מזל טוב עידן על הזכייה..יש לך רף מאוד גבוה להגיע אליו..
MY TOP 10 Eurovision 2015
12 איטליה 10 נורווגיה 8 צרפת 7 הונגריה 6 יוון 5 גרמניה 4 סלובניה 3 אוסטריה 2 אנגליה 1 קפריסין
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה מאוכזב על המקום ה21 :( אבל לא נורא היה מדהים ומזל טוב כמובן לזוכה המאושר עידן היה לך אחלה שיר ותאמת שיש לי חולשה ללהקה הזאת שיחקת אותה ! :) .
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה תודה!!!!! תודה רבה לכולם!!! לא להאמין שמ"משימה בלתי אפשרית" זה הפך להיות דבר שקרה!! אחרי 19 וורלדים גם אני זכיתי =] באמת מרגש לזכות ובטח מרגש עוד לזכות עם אירוח מושלם כזה אסי כל הכבוד היה לי מושלם ומכובד לזכות בתחרות שאורחה ככה.. כל הכבוד!! אני בטח שזה יותר מרגש אותי מאשר היה לראות שחשפו את מקומי.. הוורלד המושלם מבחינתי (וזה עוד היה רק על הקונספט לפני שזכיתי) הוא הפך להיות הוורלד החלומי!! תודה לכל מנקדיי ולכל מנקדיי הגבוהים שהצליחו לגרום לי לקפוץ מהכיסא כמו מטומטם להזיז את הידיים כאילו אני הליקופטר וכו'.. לא נחשוף עוד פרטים ;) אז אני לוקח אתכם לטאלין... לא כלכך ברור לי אם אארח (Tו יותר נכון אארח לבד) אם אארח זה יהיה חייב להיות בשיתוף פעולה עם מישהו גאון מחשבים ( אמממ פרידונצ'יק אסי וגילספאן ) למרות שיש עוד הרבה מוכשרים בפורום שהייתי שמח לשתף איתם פעולה (אורית לא תרצה כי היא אחרונה ואני ראשון =) טוב זה יסתדראחרכך..בקיצור תודה על ערב מדהים !! אם ככה נפתחה 2012 מעניין איך היא תסתיים (חחחחחחחחח) תודה לאסי על האירוח... ונתראה =]
קבצים מצורפים:
we could have had it all rolling in the deep...
בתגובה ל: מאת: i-d-a-n די הקדמתם אותי בחודש... לא חשבתי שאני אזכה (ידעתי שיש לי שיר טוב אבל חשבתי שטופ 10 יספיק לו..) ומצאתי שיר ווינרי לחודש הבא.. אז את השיר כנראה לא אייצג חודש הבא =]
בתגובה ל: פרט ששכחתי לציין! מאת: i-d-a-n לארח או לעזור באירוח בינואר שישלח לי הודעה בפרטי =]
בתגובה ל: אם יש מישהו שמעוניין מאת: i-d-a-n כל מה שאתה צריך , אני כאן :)
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה עשית לי אורגזמות פה. היה מהמם.
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה לפני הכל - אסי, עשית עבודה מדהימה! הכי כיף לעשות הפסקה מללמוד נושאים מגעילים בכימיה אורגנית כדי לראות כזה וורלד מושקע. תודה תודה תודה! GRAZIE! ועידן, מזל טוב על הזכייה :) והמון בהצלחה בחודש הבא בארגון התחרות.
Nessuno legge quello che scrivo, allora cosa me ne frega scriverlo?
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה אסי נשמה , איזה כיף לפתוח ככה את הבוקר עם תחרות כזאת מושקעת איזה הפקה , איזה עריכה ...כל הכבוד ! דוז פואה !
ברכות חמות לעידן שזכה אחלה שיר !
פשוט פאן לי פה
בתגובה ל: WOW !!!! מאת: maor-m לכל מי שהצביע לשיר המדהים משוויץ , TOP 10 :)
בתגובה ל: שיר יפיפה, ממש התפלאתי שלא זכה.. מאת: pinkas99 ללא תוכן
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה ברכות עידן, אחלה שיר שדורג אצלי במקום ה-7 בטופ 10!! ואוו איזה וורלד מדהים ומושקע ומטורף! היה אחלה אחלה אחלה! הייתה הרגשה של אירוויזיון אמיתי.. מקום 16 מאכזב ביותר חייב להגיד! ממש התאכזבתי אבל בסך הכול זו רק תחרות. ברכות גם לכל הטופ 10!
בתגובה ל: ברכות לזוכה המאושר! מאת: yonivision היה לך שיר מדהים ומקום 16 זה בסדר גמור ! :)
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה יש מצב שהיא הועלתה באחת התגובות ופספסתי אותה?
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה ללא ספק הוורלד המושקע ביותר בתולדות התחרות. אני מרוצה מאוד מההפקה של אסי,הכל היה מצויין מרתק ואיכותי. תודה לך אסי איש יקר,מצטער שנעלמתי לך סגרתי את הטלפון לאורך התקופה שהייתי בחו"ל כדי שלא יגבו ממני שום דבר החארות.
TOP3 מעולה,אסי הייתי נותן לך לנצח רק כדי שתארח שוב (מלך!!)
עידן ברכות על הזכייה הראשונה שיר מעולה (קיבל ממני עשירייה וכמעט 12).
תודה לכולם שהביאו אותי למקום 3, לכבוד הוא לי,מקווה לא לאכזב גם בחודש הבא.
בונו תודה על הדוז!
דאגה אינה שודדת ממחר את הצער, היא רק גונבת מהיום את השמחה ליאו בוסקגליה
בתגובה ל: WORLDVISION 48 - AMSTERDAM מאת: אסי שעיה על כל המילים החמות שלכם נשמות! בכייף ואם אתם עוד נהנים ככה זה רק מחמם את הלב! חיבוק וסופ"ש מדהים!