Worldvision 49 פורסם לפני
3807 ימים
מאת i-d-a-n
סה"כ תגובות: 40
תגובה אחרונה לפני: 3805 ימים
ערב טוב איך עבר הזמן והנה אנחנו עוד פעם וורלד אחד לפני שמתחיל כל הבלאגן =] הבלאגן שאנחנו נהנים ממנו! ברוכים הבאים לוורלדוויזיון האחרון לעונה.. אז מי ינצח? מי יחזיק בכתר עד אחרי הפגרה? ואיפה תיערך תחרות היובל?? כל התשובות מיד! בהצלחה לכולם אנחנו מתחילים =]
ערב טוב איך עבר הזמן והנה אנחנו עוד פעם וורלד אחד לפני שמתחיל כל הבלאגן =] הבלאגן שאנחנו נהנים ממנו! ברוכים הבאים לוורלדוויזיון האחרון לעונה.. אז מי ינצח? מי יחזיק בכתר עד אחרי הפגרה? ואיפה תיערך תחרות היובל?? כל התשובות מיד! בהצלחה לכולם אנחנו מתחילים =]
we could have had it all rolling in the deep...
בתגובה ל: Worldvision 49 מאת: i-d-a-n Welcome to the Worldvisin song contest 49 ,Tallin ,Estonia
תוקן על ידי bonovision 30/1/2012 20:13
בתגובה ל: Worldvision 49 מאת: i-d-a-n ברוכים הבאים לטאלין ,אסטוניה =] ועכשיו אחרי שהתמקמנו במארחת שלנו.. הגיע הזמן לתחרות האמיתית!
בתגובה ל: Worldvision 49 מאת: i-d-a-n (אני מבקש לא לרשום בכותרת את שם הזוכה) מזל טוב איציק על זכייתך!! שיר ראוי וכיפי =] היות וזו הפעם השנייה שאני מארח ובשתי הפעמים דנמרק ניצחה אני ממליץ בחום לבחור בדנמרק בפעם הבאה שאארח =] היה כיף לארח =] ביוני טסים לא רחוק מטאלין.. לקופנהגן ! לסיכום.. שתהיה לנו עונה כיפית! הרבה שירים טובים .. הנאה מההפקה שאזר' מכינה לנו והלוואי כבוד מהייצוג הישראלי . =] זהו.. עכשיו מתחיל החלק השנתי הבאמת מעניין בפורום =)
בתגובה ל: ברכות חמות לזוכה!! מאת: i-d-a-n ללא תוכן
בתגובה ל: ברכות חמות לזוכה!! מאת: i-d-a-n כל הכבוד איציקול, שיר שהגיע אצלי בטופ למקום ה-9 והמכובד! כל הכבוד לכל הטופ 10! מקום 12 זה אחלה וזה בהחלט מספק אותי! וכמו שעידן אמר, ביי ביי לוורלד והנה החצי השנה הכיפית באמת! תודה למנקדים שלי! ותודה לעידן על האירוח, הייתה אחלה תחרות והפקת אותה בצורה טובה מאוד! נתראה ביוני בקופנהאגן ;)
בתגובה ל: ברכות חמות לזוכה!! מאת: i-d-a-n יאי איזה כיף! חזרתי לדרך המלך: הדוז שלי זכה ו-8 נקודות הלכו למקום השני - לטביה המעולה גם כן :) איציק כל הכבוד על שיר מהמם!!! פשוט מתנגן אצלי בפלייליסט כבר 3 שבועות כמעט! בהחלט שיר ראוי לניצחון הפכת בעצם לשיאן הזכיות ברגע זה לא? :)
עידן, מברך אותך על ההשקעה הרבה שלך, אחלה של מצגת - נהנתי מאוד :)
ולסיום, תודה רבה לכל מצביעי שהביאוני כמעט כמעט כמעט לטופ 10 במקום ה-11 עם 60 נקודות :) ידעתי שהשיר זה יתקבל פחות טוב מהקודם אבל כשאתה אוהב שיר כנראה זה ממש לא משנה :)
נתראה בקופנהגן ביוני! :)
פינטו לה קומדיה - טופ 5 לאחר צפייה בחזרות:
1. שבדיה 2. צרפת 3. ספרד 4. בוסניה 5. קרואטיה
בתגובה ל: ברכות חמות לזוכה!! מאת: i-d-a-n איזה כיף לסיים את הוורלד המדהים הזה במקום ה-9! עידן, כל הכבוד על המאמץ ועל הוורלד האחרון לעונה והמיוחד שהכנת לנו, היה מותח ונהניתי מכל רגע! תודה רבה לכל המנקדים ובמיוחד למדזזים: cubason, מאור ועידן!
הדוז שלי זכה במקום הראשון- ברכות לאיציקול על הזכייה עם ייצוג דנמרק! מקווה שתכין לנו אירוח יפה לכבוד הוורלד ה-50 כמו שהיה לנו הערב :) היה לך שיר מדהים וזכית בצדק.
סיימנו את העונה בשמחה [לפחות אני], ונקווה לעונת קדמים מדהימה עם שירים יפים והכי חשוב- שנזכה להפקת אירוויזיון מצויינת!
לילה טוב אירופה ;)
בתגובה ל: ברכות לזוכה !!! מאת: מתן ESC ללא תוכן
בתגובה ל: הכי חשוב זה הצלחה לישראל!! מאת: i-d-a-n ללא תוכן
בתגובה ל: ברכות חמות לזוכה!! מאת: i-d-a-n איציקול - שיר מעולה! סוף סוף הייתי קרוב בהצבעה שלי לתוצאות האמת וסוף סוף נכנסתי ל-TOP10 ! היפי
עידן - על ההפקה, המצגת מהממת והיה מתח לקראת הסוף כמו שהבטחת. עכשיו לפגרה השנתית, זמן לנוח מהוורלד ולהתמקד בדבר האמיתי - ניפגש בדנמרק בחגיגות היובל. כמה סמלי !
בתגובה ל: ברכות חמות לזוכה!! מאת: i-d-a-n מזל טוב איציקול על הזכיה הראויה! שיא מעולה שלא יוצא לי מהראש! לא סתם בחרתי לתת לו את הדוז שלי. שאר ההצבעה שלי ברובה לא תאמה את רוב הפורום, עניין של טעם אישי :) קצת בעסה על המקום ה16 אם כי רוב התחרות היה נראה שאהיה בבוטום 5 אז זה שיפור. תודה לכל אלו שהצביעו לשיר שלי ולאורן על הדוז :)) עידן, כל הכבוד על הארגון והמצגת! שאפו! המשך שבוע נהדר :)
חיוך - הוא הקו הקצר ביותר בין שני אנשים :)
בתגובה ל: ברכות חמות לזוכה!! מאת: i-d-a-n קודם כל ברכות לאיציק על הזכייה עם דנמרק, שיר טוב.
שוב אני בתחתית??? מתי גם אני אזכה לקבל ברכות על ניצחוני? מתי גם אני אזכה לראות "דוזים" עפים לכיווני?
אני עוד אפתיע....
יש לי הרגשה שדווקא באוסטריה ישראל תככב! ימים יגידו...
בתגובה ל: ברכות חמות לזוכה!! מאת: i-d-a-n עזרה ? אשמח מאוד לראות ...
מישהו יכול לעלות את זה ליוטיוב ?
בתגובה ל: אני לא מצליח להוריד את הקובץ ! מאת: maor-m ללא תוכן
בתגובה ל: ברכות חמות לזוכה!! מאת: i-d-a-n שיר נהדר וזכייה ראויה. תודה לעידן על ההפקה! אתה הולך ומשתכלל, בפעם הבאה כבר תפיק סרטונים ומשם הדרך למפיק ב-EBU תהיה קצרה מתמיד.
תודה לכולם על המקום ה-15, בין המיקומים הגבוהים שלי בעונה הזו ובאותה נשימה אני מסכימה עם כולם שהגיע הזמן לפגרה
בתגובה ל: Worldvision 49 מאת: i-d-a-n דנמרק ! שוב קופנהגן ! כל הכבוד, אכן שיר ראוי ביותר.
תודה רבה לכל המנקדים של ג'סטין ביבר ההונגרי, שהביאו אותו לסיפו של הטופ-5, כמעט אבל לא.
מצפה בקוצר רוח לראות את בתולת הים (רק בגלל שהיא ממתכת היא עוד בתולה) ושאר מראותיה היפים של הבירה האירופית הקרירה אך הלוהטת, תודה רבה לכולם על תחרות מלאה שירים מעולים ! וכמובן תודה למארח על מצגת למופת.
אהבה היא שיר לשניים
בתגובה ל: Worldvision 49 מאת: i-d-a-n אני מתנצל מראש אם אני פוגע במישהו שאי פעם אירגן את התחרות, זאת ממש לא הכוונה שלי, אבל אני מרגיש צורך להגיד דבר חשוב שנמנעתי מלומר עד היום. יש משהו כושל באופן ההגשה של חלק מהתחרויות עד היום.
מה זה עוזר לי אם אני רואה מצגת או סרטון שמראה רק איזו מדינה נתנה כמה נקודות ולמי? מה זה עוזר לי אם אני רואה שקפריסין נתנה 12 נקודות לספרד אם אין לי מושג מה השיר שמייצג את ספרד? אם אתם חושבים שכולם פה זוכרים מי מחברי הפורום מייצג את ספרד ואיך הולך השיר אז יש לכם טעות מרה. מה שיוצא זה שאנחנו יושבים וצופים בסרטון או מצגת, רואים דגלים, שמות של מדינות, לעתים גם רואים את שם הבן אדם שמייצג את אותה מדינה אבל שיר? לא.
אז מה עשינו בזה?! מה שקרה עם התחרות החודש זה שהבנתי מהר מאוד שלכל אורך ההצבעה לא יהיה לי שמץ של מושג איזה שיר מוביל, איזה שיר אחרון... אז הרצתי לשקופית האחרונה. כרגע אני רק יודע שדנמרק זכתה. אבל איזה שיר ייצג את דנמרק?! אין לי מושג. לא זוכר. חבל לי על עידן שטרח והשקיע במצגת יפה, ואני לא מאשים אותו באופן אישי, הרי רבים לפניו פעלו בדיוק כמוהו. אחרי כל תחרות מופיעים כאן ברכות ואיחולים... וואו.... איזו תחרות מעלפת... איזו מצגת הורסת... אבל מה זה שווה אם לקחתם את כל הפוקוס מהשירים עצמם?! מה קרה למטרה המקורית של התחרות לחשוף אותנו לשירים חדשים ולא מוכרים? חבל. חבל מאוד. ועכשיו יאללה תיכנסו באמ'אמא שלי...
תוקן על ידי bonovision 30/1/2012 23:7
בתגובה ל: כנראה שהגיע הזמן להגיד את האמת לגבי הוורלדוויז'ן. מאת: idolo יש כאלו שזוכרים את השירים ויש כאלו שלא.. לארח וורלד זה דבר לא פשוט.. (אגב יצא לך?) אתה צריך לחשוב על כמה קונספטים שהיית שמח לעשות ואז לגבש דעה מה יצא הכי טוב.. שאתה רואה שאנשים מהמרים מי מקום אחרון או מי יכול לזכות.. זה אומר שאנשים כן זוכרים חלק מהשירים.. אתה היחידי שרשם את זה.. ולכן אני לא בטוח שאף אחד לא זוכר.. אגב לא נפגעתי.. אני בעצמי רציתי לשים את שיר המדינה המצביעה ברקע.. אך לא יצא =] בוורלד הקודם אגב הראו לך תקציר לפני ההצבעה כך שאין כלכך מה לשכוח.. בקיצור זו דעתך ומקווה שתוכל ליהנות יותר מהוורלדים הבאים =]
בתגובה ל: אין מה להיכנס זוהי דעתך =] מאת: i-d-a-n כנראה שכתבתי אותה בזמן שאתה כתבת את התגובה שלך.
בתגובה ל: כנראה שהגיע הזמן להגיד את האמת לגבי הוורלדוויז'ן. מאת: idolo ואני כמובן נמנה עם החוטאים בחטא המצגת, ואני לא מתבייש בזה שהוורלד שאירגנתי היה לא משהו בלשון המעטה. אבל צריך להודות בטעויות.למדתי להבא שמצגת זאת לא האופציה הכי טובה...
מסכים עם זה שלא זוכרים איזה שיר ייצג איזה מדינה חוץ מהפייבוריטים האישיים של כל אחד.
ולמרות הכל,זאת זכותו של המארגן,היו כאלה שגם פרסמו פשוט בשרשור את שם המדינה המקום ומס' נקודות,שמבחינתי זה לזלזל...אבל כמו שאמרתי מקודם זו בחירתו של המארגן. אני בא עם ציפיות מאוד נמוכות לפני כל וורלד וכל דבר שהוא מעבר לשיטה שהזכרתי ,כבר מכובד בעיניי.
דאגה אינה שודדת ממחר את הצער, היא רק גונבת מהיום את השמחה ליאו בוסקגליה
בתגובה ל: כנראה שהגיע הזמן להגיד את האמת לגבי הוורלדוויז'ן. מאת: idolo לא כולנו אסי שעיה... אם אני הייתי צריך להפיק וורלד(לא שזה יקרה מתישהו לפי מצב הניקוד שאני מקבל בד"כ...אבל לא מתלונן..)..לא הייתי יודע.כלומר,צריך תכנת עריכה וידע לעבוד איתה וזה ה מ ו ן עבודה.. אז,אתה לגמרי צודק אבל אי אפשר באמת לבוא בטענות למישהו אלא רק להעריך את מה שיש..ובהתאם למגבלות אולי אפשר לחשוב על רעיונות יצירתיים(לינקים,למשל).. יש לנו חצי שנה לחשוב על זה.. אגב,אפשר גם לשתף אחד את השני במידע.אם בא לאסי לשתף אותנו עם איזה תוכנה הוא עובד,אולי אפשר להוריד מהאינטרנט ולשחק איתה.אני עשיתי את זה עם windows movie maker סתם כי אני אוהב..אבל היא ממש פשוטה ולא הצלחתי לעשות דברים שאסי עשה בוורלד שהוא אירח.. אז לא רק אסי..אם עוד מישהו מבין,יאללה שתפו..
MY TOP 10 Eurovision 2015
12 איטליה 10 נורווגיה 8 צרפת 7 הונגריה 6 יוון 5 גרמניה 4 סלובניה 3 אוסטריה 2 אנגליה 1 קפריסין
בתגובה ל: כן,אבל.. מאת: zeevikk על VideoTab תכנה חינמית לגמרי, עם די הרבה פיצ'רים נחמדים אני עשיתי בה שימוש לוורלד שאני אירחתי. החסרון שלה שהיא לא "סקסית" אלא די לעניין, כלומר אין בה המון קשקושים ומשחקים. אם אתה מחפש משהו לערוך בו קטעים, לעשות פיידים לפסי קול, להוסיף טקסטים וכותרות וכאלה - היא ממש בסדר.
כל מה שאמרתי - בערבון מוגבל כמו כמות הניסיון שלי בתחום.. מקווה שעזרתי
אהבה היא שיר לשניים
בתגובה ל: אני ממליץ בצניעות מאת: פופארט חיפוש בגוגל מוצא תוכנה בשם זהה ללימוד גיטרה...לא נראה לי שלזה אתה מתכוון..יש לך לינק להורדה?
12 איטליה 10 נורווגיה 8 צרפת 7 הונגריה 6 יוון 5 גרמניה 4 סלובניה 3 אוסטריה 2 אנגליה 1 קפריסין
בתגובה ל: לא מוצא מאת: zeevikk לתוכנה קוראים VideoPad
בתגובה ל: זה בגלל שהזיכרון שלי לא מה שהיה מאת: פופארט ללא תוכן
בתגובה ל: כנראה שהגיע הזמן להגיד את האמת לגבי הוורלדוויז'ן. מאת: idolo אם תוכל להחזיר לכמה ימים הקרובים לפחות במאמרים שבצד את רשימת משתתפי הוורלדויז'ן והשירים שיצגו אותם (דף ההצבעה האחרון אך ללא אפשרות ההצבעה כמובן) כי גם אני לצערי לא זוכרת כל מדינה של מי מהמשתתפים היא ומה השיר שיצג אותה ואשמח לדעת לאיזה מקום הגיע כל שיר. תודה :)
חיוך - הוא הקו הקצר ביותר בין שני אנשים :)
בתגובה ל: כנראה שהגיע הזמן להגיד את האמת לגבי הוורלדוויז'ן. מאת: idolo אבל גם אני צריך לחזור לשירים ברר מה הוא מה ומי הוא. היה רק עוזר לשים את שם השיר\זמר ליד המדינה בזמן חלוקת הניקוד. אבל האמת יצא 10, כל הכבוד עידן!
בתגובה ל: כנראה שהגיע הזמן להגיד את האמת לגבי הוורלדוויז'ן. מאת: idolo וזאת למרות העובדה שגם אני, כשאירחתי, השתמשתי בשיטה של לוח נקודות ואתה יודע מה? אתה צודק, וזו לא שיטה כ"כ טובה. אבל אני אוסיף עוד משהו, ההתנהלות סביב הוורלדים בעונה האחרונה הוציאה, לפחות לי, את החשק להשתתף בוורלד (תנסו לא לתקוף אותי לפני שאתם מסיימים לקרוא את מה שכתבתי עד הסוף). התחרות מתנהלת כמו ילדים שמשחקים בארגז חול. אתה לקחת לי, אתה עשית לי, לא אתה עשית לי, אתה הדחת אותי, אתה לא שמת את השיר שאני רציתי, תביא לי את המדינה הזו, תיקח את המדינה ההיא (וזה ציטוטים, כן?). ומעבר לכך, אנחנו פורום אירוויזיון ולא פורום וורלד, ולצערי כל שרשור וורלד הופך להיות שרשורפלצת יותר ארוך מהשרשורים בתקופת החזרות... וחבל... כי אנחנו באמת מפספסים את הפואנטה... (אגב, זה חלק מהסיבות שהחלטתי לא להשתתף הפעם)
Nessuno legge quello che scrivo, allora cosa me ne frega scriverlo?
בתגובה ל: Worldvision 49 מאת: i-d-a-n וקשה להרשים אותי, לפי מה שהבנתי עשית בלי אסי,אז כבר כבוד,יחסית לוורלד הקודם שלך זו עלייה מדרגה! כל הכבוד, היה מעניין מותח, טיחפה מאכזב מהתוצאה שלי,ושל עוד כמה שירים פה שהיו צריכים לקבל מקום יותר טוב: טורקיה,צ'כיה,פינלנד ולטביה (למרות שגם את דנמרק די אהבתי).
לילה טוב מוילנוס הסרוחה, כנראה שלא תיוצג שוב לעולמי עד!
בתגובה ל: עידן אני חייב לציין שהתרשמתי מאת: Pirdunchik ללא תוכן
בתגובה ל: Worldvision 49 מאת: i-d-a-n נראה לי שנשבר שיא זכיות, הלא כן?
כל הכבוד לעידן - על ההשקעה הניכרת, הסבלנות והרצון הטוב.
כמה כיף להיות בעשירייה הפותחת! כבר שכחתי את טעמם המתוק של המקומות הראשונים, ועוד עם שיר שעשוי להיות בגדר טעם נרכש. בונו, תודה על הדוז - אתה יקיר הקיסרות ובקרוב תקבל סרוויס מעוטר לאוסף כהוקרה.
Ich lebe Lauter
בתגובה ל: Worldvision 49 מאת: i-d-a-n אחלה שיר זוכה ותודה לצחי על הדוז
בתגובה ל: Worldvision 49 מאת: i-d-a-n משמיעה ראשונה התאהבתי בשיר, וידעתי שזה הולך לזכות..
בכלל ,הוורלד בגירסתו האחרונה היה האיכותי ביותר אי פעם לטעמי.
אז שאפו על הבחירה, תודה לכל מי שניקד את לטביה ותודה לעידן על האירוח.
בהצלחה באירוח התחרות בקופנהגן.
בתגובה ל: Worldvision 49 מאת: i-d-a-n שיר מהמם, קליפ מהמם בקיצור... אחלה זכייה! עידן עשית עבודה מהממת!! כל הכבוד! מתוקתק ונעים ויזואלית.
וסוף סוף יוצאים קצת לפגרה מהוורלד!! ממש צריך את זה.
איציק כפרה עליך מזל טוב!!
בתגובה ל: Worldvision 49 מאת: i-d-a-n ותודה לעידן. האמת שקיויתי להגיע קצת יותר גבוה, אבל מילא.. נסחוב עד יוני.
כל הנאמר בהודעה זו הינו על דעת המחבר ואינו בגדר ייעוץ או המלצה. כל קשר בין הנאמר למציאות הינו מקרי בלבד.
בתגובה ל: Worldvision 49 מאת: i-d-a-n וואו!!! סוף סוף אחרי שנתיים וחצי שאני זוכה בתחרות. האמת - שכחתי כמה כיף ונחמד זה. קיסרית - אכן הישג חדש - זכיה רביעית!!!!
תודה רבה לכל המנקדים ולעידן על ההשקעה בתחרות הזאת. גם אני התמכרתי לשיר הזה משמיעה ראשונה ואני שמח שהאפקט הזה עבר גם אליכם.
בעזרת השם נפגש ביוני לתחרות היובל של הוורלדויז'ן!!! (יש לי הרבה זמן לחשוב על קונספט לתחרות... ) ועד אז - שתהיה לנו עונת אירוויזיון מוצלחת, איכותית ומהנה.
תודה לכולם!!! איציקול
בתגובה ל: Worldvision 49 מאת: i-d-a-n ראיתי את הworldvision בlive אבל שכחתי להגיב חחח . עידן יצא נפלא כל הכבוד ! .