רבותיי וגבירותי, חברי פורום אירוויזיון באג'נדה ברוכים הבאים לתחרות הוורלדויז'ן ה-50 במספר.
נוסטלגיה זהו המוטיב שילווה את התחרות מתחילתה ועד סופה. לכל אלה שהצטרפו אלינו רק בשנה שנתיים האחרונות, יש הזדמנות לגלות איך התחיל כל הרעיון של התחרות, ולכל הוותיקים יש הזדמנות להיזכר במאורעות העבר שלנו. הסרטון הבא מכיל צילומי מסך של הודעות מהפורום. אני ממליץ לעצור את הסרטון בכל פעם שתראו הודעה שכזאת ולקרוא את תוכנה על מנת להבין את ההקשר שלה ובאמת איך כל הסיפור התחיל. אני ממליץ לצפות בסרטון על מסך מלא ובאיכות הצפייה הגבוהה ביותר להנאה מירבית.
רבותיי וגבירותי, חברי פורום אירוויזיון באג'נדה ברוכים הבאים לתחרות הוורלדויז'ן ה-50 במספר.
נוסטלגיה זהו המוטיב שילווה את התחרות מתחילתה ועד סופה. לכל אלה שהצטרפו אלינו רק בשנה שנתיים האחרונות, יש הזדמנות לגלות איך התחיל כל הרעיון של התחרות, ולכל הוותיקים יש הזדמנות להיזכר במאורעות העבר שלנו. הסרטון הבא מכיל צילומי מסך של הודעות מהפורום. אני ממליץ לעצור את הסרטון בכל פעם שתראו הודעה שכזאת ולקרוא את תוכנה על מנת להבין את ההקשר שלה ובאמת איך כל הסיפור התחיל. אני ממליץ לצפות בסרטון על מסך מלא ובאיכות הצפייה הגבוהה ביותר להנאה מירבית.
WORLDVISION 50 מתחיל ע-כ-ש-י-ו!!!!!
צפיה מהנה, איציקול
בתגובה ל: WORLDVISION 50-THE OPENING מאת: איציקול מנהרת הזמן
אתם מוזמנים להיכנס למנהרת הזמן שתיקח אתכם אחורה ותגלה לכם קצת על חברי הפורום המשתתפים בתחרות. הסרטונים הבאים מורכבים מכמה חלקים: חשיפת המיקום שאליו הגיע חבר הפורום בתחרות. לאחר מכן יוצגו קליפים קצרצרים של כמה שירים שייצגו את אותו חבר פורום בתחרות לדורותיה. לאחר מכן יוצג הדגל של אותו חבר פורום בתחרות הנוכחית. ולבסוף חלק קצר מהשיר שלו בתחרות וחשיפת השם והניקוד
למעשה, עד לחשיפת השיר שמיוצג בתחרות הנוכחית לא תדעו מי הגיע לאותו מיקום (אלא אם כן זה אתם). נראה מי יצליח לנחש איזה מקום שייך לאיזה חבר פורום....
התבלבלתם? אחרי החלק ה-1 הכל יהיה ברור יותר...
ממליץ שוב לצפות במסך מלא ובאיכות הגבוהה ביותר להנאה מירבית. יתכנו חלקים באיכות וידאו וסאונד ירודים בעקבות האיכות שיוטיוב הציע.
צפיה מהנה, איציקול
בתגובה ל: WORLDVISION 50-THE OPENING מאת: איציקול 711 שירים
זו כמות השירים שכל 31 משתתפי התחרות הנוכחית בחרו לאורך היסטוריית התחרות. ותאמינו לי, שלא תמיד זה היה קל להאזין לכולם (ולפעמים אפילו כואב... ;-)) אבל WORLDVISION עושים באהבה... או שלא עושים בכלל...
היו שירים ששכחתי שהשתתפו בתחרות ומייד הורדתי אותם וצירפתי לפלייליסט שלי והיו שירים שנשבעתי לא להאזין להם שוב אחרי התחרות שבהם הם השתתפו במקור. בסופו של דבר, בחירת השירים נבעו משיקולים של כמות ההשתתפויות של אותו חבר פורום (יש כאלה שכל הסרטונים שהם בחרו נכנסו כי לא היו חלופות), וכמובן איכות הסרטונים ביוטיוב.
ממליץ שוב לצפות במסך מלא ובאיכות הגבוהה ביותר להנאה מירבית.
צפיה מהנה, איציקול
בתגובה ל: WORLDVISION 50-THE OPENING מאת: איציקול מה התחרות הביאה לכם?
בכל חודש אנו נפגשים ומאזינים למקבץ שירים שנבחרו ע"י חברי הפורום השונים. חלק מהשירים אנו כבר מכירים, חלק תואמים את טעמנו האישי, חלק מזעזעים אותנו ולפעמים אנו מופתעים לטובה ומגלים דברים חדשים ונעימים.
תרשו לי לשתף אתכם בנקודת מבט האישית שלי על התחרות ואיך היא שינתה את חיי. בעקבות זכייתי בתחרות הוורלדויז'ן ה-27, אירחתי את תחרות הוורלד ה-28 ביולי 2009. בשלב קבלת ההצבעות, חבר פורום טעה וניקד את אותה מדינה פעמיים. מייד נשלח אליו מסר שעליו לתקן את הניקוד והוא אכן תיקן אותה. הודיתי לו בנימוס ולאט לאט החלה לא שיחת מסרונים קלה. השיחה הזאת מהר מאוד עברה למסנג'ר ולפייסבוק. כשגילינו את חיבתנו המשותפת לתחרות המלודי השבדית ושיש לי את כל ה-DVD של התחרויות מ-2004 הזמנתי אותו לצפות איתי באחת התחרויות. ב-13/8 נפגשנו לראשונה וצפינו יחדיו במלודי 2004 ו-2005 (תקן אותי אם אני טועה... ;-)) וכן – רק צפינו בתחרות!! בעוד כשבועיים ב-13/8 אני ו-adfmd היקר חוגגים 3 שנות זוגיות, ולפני חודשיים עברנו לגור יחד. יכול להיות שדרכינו היו מתחברות בצורה כזאת או אחרת ויכול להיות גם שלא. לכאן או לכאן, לעולם אזכור את התחרות ולא רק בשל הגדלת הפלייליסט שלי אלא בעיקר בזכות האהבה שזכיתי בה.
ומה התחרות נתנה לכם...?
זוכרים... לצפות בתחרות באיכות גבוהה ובמסך מלא...?
צפיה מהנה, איציקול
בתגובה ל: WORLDVISION 50-THE OPENING מאת: איציקול רגע לפני קו הסיום....
זהו החלק האחרון לפני הצגת שלושת המתמודדים שלהזכירכם הגיעו יחד למקום ה-1 עם אותה כמות נקודות. למען הסר ספק, במקרים של תיקו (ויש 3 מקרים כאלה), הדבר שהכריע את הכף הוא כמות המצביעים (כפי שנהוג בתחרות האירוויזיון כיום). במידה וכמות המצביעים היתה זהה אז ספרתי את כמות הדוזים, העשיריות וכו'.
המקום השלישי קיבל הצבעות מ-16 מצביעים המקום השני קיבל הצבעות מ-18 מצביעים ו-3 דוזים והמקום הראשון קיבל הצבעות מ-18 מצביעים ו-7 דוזים
אז אוטוטו ואנו מגיעים לפסגה...
צפיה מהנה, איציקול
בתגובה ל: WORLDVISION 50-THE OPENING מאת: איציקול קו הסיום....
אז מי יקח את הגביע?
tzachee? שועל וורלדויז'נים ותיק שזו תהיה הפעם ה-12 שלו בשלישיה הראשונה? כאשר 7 פעמים זכה במקום השלישי, פעם אחת במקום השני ולא פחות מ-3 זכיות בתחרות?
מתן ESC? שלראשונה בתולדות ההשתתפות שלו הגיע לשלישיה הראשונה?
i-d-a-n? שזו הפעם השלישית שלו בשלישיה הראשונה כשבעבר הגיע למקום השלישי ואף ניצח פעם אחת את התחרות?
אם אתם באמת רוצים לדעת.... אז תלחצו על הקישור הבא.... ושוב, לא לשכוח – איכות גבוהה ומסך מלא
צפיה מהנה, איציקול
בתגובה ל: WORLDVISION 50-THE OPENING מאת: איציקול יקיריי תם הטקס!!!!
מקווה מאוד שנהניתם לפחות כמוני. הכנת התחרות לקחה לא מעט זמן אבל באמת רציתי שהיא תהיה מיוחדת לכבוד המעמד של היובל לתחרות. אני באופן אישי התמוגגתי במהלך העשייה, זכרונות עלו והציפו אותי והמון שירים ששכחתי מהם לגמרי. לפעמים כאשר אנו מצביעים אנו לא שמים לב ומפספסים שירים שהם באמת טובים. לתחרויות הבאות אני מציע באמת להאזין לשירים כמו שצריך ואולי למצוא עוד תוספות לפלייליסט האישי שלכם.
תודה רבה על הצפייה והפידבקים. מצ"ב לינק להורדת קובץ אקסל עם ההצבעה המלאה של התחרות.