לפני שאני מתחיל, הארה קטנה. כל הסרטונים בHD יא מאדרפאקרס, וזה לקח לי שעות להעביר את זה לHD. אמנם ביוטיוב רשום שהסרטון ביאכות של 360. אז אל תיבהלו, רואים מצוין. לכל אחד ואחד מכם, זה יהיה בHD! והוו נ.ב.- הסרטונים נעשים טובים יותר ויותר ככל שממשיכים!
ערב טוב גבירותיי ורבותיי. אני לא ארבה במילים הערב. אני אתן לכם לראות איך קרעתי ת'תחת ואתם כבר תתנו חוות דעת בסוף. רק מציין שיש הופעה של הזוכה מחודש שעבר, שערכתי את המופע של הזמרת מ6 הופעות שונות שחלקם גם מפינלנד! (כבוד)
לפני שאני מתחיל, הארה קטנה. כל הסרטונים בHD יא מאדרפאקרס, וזה לקח לי שעות להעביר את זה לHD. אמנם ביוטיוב רשום שהסרטון ביאכות של 360. אז אל תיבהלו, רואים מצוין. לכל אחד ואחד מכם, זה יהיה בHD! והוו נ.ב.- הסרטונים נעשים טובים יותר ויותר ככל שממשיכים!
ערב טוב גבירותיי ורבותיי. אני לא ארבה במילים הערב. אני אתן לכם לראות איך קרעתי ת'תחת ואתם כבר תתנו חוות דעת בסוף. רק מציין שיש הופעה של הזוכה מחודש שעבר, שערכתי את המופע של הזמרת מ6 הופעות שונות שחלקם גם מפינלנד! (כבוד)
worldvision 57 קולולולולולולולו מתחיליםםםםם
בתגובה ל: Worldvision 57 here we go! מאת: yonivision גיליתי את זה רק לפני כמה שעות, כמה דברים זזו ממקומם. לא שזה משנה הרבה, זה סתם יותר יפה שכל דבר נמצא במקום שלו. בקיצור לא כזה חשוב, אבל תסלחו לי. בקטעים הבאים הצלחתי לסדר את זה בשעתיים האחרונות!!
בתגובה ל: חלק שני sendspace מאת: yonivision הלינק תקין,ואצלי זה יורד במהירות האינטרנט בבית, כלומר במהירות.
בתגובה ל: חלק שני sendspace מאת: yonivision ללא תוכן
תרדוף/י אחרי החיים , לפני שהחיים ילכו ממך...
בתגובה ל: Worldvision 57 here we go! מאת: yonivision כבר מתחיל להיות יותר מותח... אוהב ♥
בתגובה ל: Worldvision 57 here we go! מאת: yonivision לmedia fire. די בטוח שזה יעבוד! כבר איתכם ומצטער מאוד, באמת.
בתגובה ל: חברים אני בלחץ היסטרי. מעלה עכשיו את הסרטונים מאת: yonivision קצת פאסון, כן? :)
בתגובה ל: חברים אני בלחץ היסטרי. מעלה עכשיו את הסרטונים מאת: yonivision ללא תוכן
מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.
בתגובה ל: חברים אני בלחץ היסטרי. מעלה עכשיו את הסרטונים מאת: yonivision אני אח"כ אנסה להעלות אותך לחשבון משתמש שלי בשביל אלה שיראו את זה יותר מאוחר. אולי מהחשבון שלי ביוטיוב זה לא יחסם.
בתגובה ל: תעלה רק את אלה שבאמת חסומים לצפייה..... מאת: ניסים ללא תוכן
בתגובה ל: תעלה רק את אלה שבאמת חסומים לצפייה..... מאת: ניסים ללא תוכן
בתגובה ל: חברים אני בלחץ היסטרי. מעלה עכשיו את הסרטונים מאת: yonivision לפי מה שזה נראה הכנת תחרות מהממת, ואני בטוח שאתה אחד האנשים היחידים בפורום שיכול להכין לנו סרטונים מדהימים ברמה הזאת!
בקיצור, הכל בסדר :)
נשיקות!
פינטו לה קומדיה - טופ 5 לאחר צפייה בחזרות:
1. שבדיה 2. צרפת 3. ספרד 4. בוסניה 5. קרואטיה
בתגובה ל: Worldvision 57 here we go! מאת: yonivision מקומות 11 עד 6. מקווה שאתם נהנים בינתיים, וכבר הספקתם לשכוח את התקלות! אוהב המון! אגב, הסרטון הבא מוקדש לאוריתה. צחי ה-מ-ל-ך שהפיק את הסרטונים, עשה את זה במו ידיו. נ.ב.- צחי רבנית יקרה, יש עלייך תודות שלמות בסוף התחרות!
בתגובה ל: מקומות 5-1 והזוכה הגדולה! מאת: yonivision ולכן זה לא מאפשר לי לראות את הסרטון (ואני משער שגם לאחרים). פתרונות מישהו? :\
פינטו לה קומדיה - טופ 5 לאחר צפייה בחזרות:
1. שבדיה 2. צרפת 3. ספרד 4. בוסניה 5. קרואטיה
בתגובה ל: הגעתי לגבול של 300 מגה מאת: sagiv ללא תוכן
בתגובה ל: הגעתי לגבול של 300 מגה מאת: sagiv טוב העיקר שניסים עכשיו מוריד את הסרטונים ליוטיוב והכול יסתדר:-)
תרדוף/י אחרי החיים , לפני שהחיים ילכו ממך...
בתגובה ל: מקומות 5-1 והזוכה הגדולה! מאת: yonivision מסתבר שעברתי את גבול ההורדות לשעה הנוכחית. מי מתנדב ללחוש לי בפרטי את מיקומי הנכסף?
Ich lebe Lauter
בתגובה ל: מקומות 5-1 והזוכה הגדולה! מאת: yonivision ואם לא תנסו אולי ממחשב ושנה. אין פתרון אחר לצערי
בתגובה ל: ניסימקו אמר שהוא יכול להעלות את זה ליוטיוב! מאת: yonivision ניסיתי להעלות את אחד הסרטונים החסומים לחשבון המשתמש שלי ביוטיוב,ואני יכול לומר לך ,לאחר בדיקה ממחשב אחר,שביצעתי עם תום ההעלאה, ששלושת הסרטונים הבעייתיים ימשיכו להחסם,כי הם פשוט מכילים קטעים של בעל זכויות יוצרים חזק אל מול יוטיוב. להערכתי,מדובר כנראה במרכיב של קטעי הקישור היפים שנתת, והם אלה שגורמים לבעיה, אבל שויין לא נורא. מי שירצה לראות, שיהיה סבלני וסובלני להוריד בהפרשי זמנים את 3 הסרטונים (טוב, זה החיסרון הגדול של שרת ההורדות הזה, אל מול מדייפייר),אבל לאחר שאני ראיתי את הכל,זה בהחלו שווה את ההמתנה.
בתגובה ל: אז זהו, שלא..... מאת: ניסים ללא תוכן
בתגובה ל: אז זהו, שלא..... מאת: ניסים על העזרה השוטפת שלך! אין כמוך
בתגובה ל: Worldvision 57 here we go! מאת: yonivision יוני יש מצב אתה מכניס הצבעות לscorewiz? זה עניין של 20 דק' באמת!