מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.
בתגובה ל: סוף סוף אקשן כמו שצריך מאת: tzachee ממש ברור שבאותה מידה בה השיר האוסטרי מקבל חשיפה מאסיבית בגלל הגימיק כך גם השיר הארמני מקבל חשיפה בעקבות ההובלה בסיכויים לזכייה. לכן, אין פלא שקמה לכל אחד מהשירים והאמנים אופוזיציה. מחיר התהילה קוראים לזה לא?
עוד בעניין, SBS Austria בסיקור אירוויזיון וזה מה שיש להם לומר על ישראל: This year’s contest is littered with husky-voiced Diva’s belting out tunes of empowerment, love lost and love gained – it’ll be hand-grasp-paloza come May. One of the standouts in the chanteuse cluster is Israel’s leather pantie clad Mei Finegold who gets all Hannibal Lecter on us suggesting she’ll be “skinning you out” (I don’t know what that means either).
משעמם... חייבים שג'ון גליאנו יציע לעצב לה את השמלה או איזה מהגר ישרוף בית כנסת בקופנהגן וירסס את הכתובת: "ISRAEL NUL POINTS" אחרת אנחנו נשארים בסמי!
בתגובה ל: אפרופו ידיעות "מרעישות" מאת: סטיבן קרינגטון אני מניח שכוונת המשורר היא "מפשיטה את עורך" אבל האם זו אנגלית נכונה? לא אמורים להגיד "Skinning you off"??
בתגובה ל: מה זה באמת "skinning you out"?? מאת: idolo פושטת אותך ממני, או פושטת אותך מעורי, שהרי זוג הופך להיות אחד, ואחרי הפרידה הם אינם עוד ישות מאוחדת. מכירים את הביטוי "I'VE GOT U UNDER MY SKIN"?
מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.
בתגובה ל: מה זה באמת "skinning you out"?? מאת: idolo skinning
אבל זה קצת מבלבל כיוון כשבאים לתרגם skinning לעברית יוצא כבר משפט עם נושא ונשוא "לפשוט עור" או "הסיר\ו את העור" כי אין מילה אחת שמתאימה לפעולה הזו בעברית (המילה הכי קרובה זה לקרקף נראה לי אבל זה מתייחס רק לקרקפת)
תחבירית זה נכון ואין משמעות אם תגיד off או out כי המילה היחידה שמתארת את פעולת ההפשטה של העור היא כאמור skinning.
הצרה היא שאין שום כפל או דו-משמעות למילה הזו באנגלית כמו למשל למונח שהציע צחי. הגיוני שיקשרו אותה לקונטקסט הכללי בכדי שיבינו למה התכוון המשורר. יחד עם זאת הביקורת הזו צוטטה מאתר אוסטרלי: בתור מדינה שאנגלית היא שפת האם שלה הם אולי משחקים אותה קצת "ראש קטן", אולי החלק בעברית שהם אינם מבינים כלל גם מפריע להבין את הקונטקסט, אולי הם בכלל נתפסים על קטנות אבל בתכלס הם צודקים, אין משמעות למשפט הזה כמשפט, רק למילה skinning יש משמעות והיא אחת. אין כאן דו משמעות.
בתגובה ל: סוף סוף אקשן כמו שצריך מאת: tzachee אם להומואים בקהל יש שכל וביצים הם חייבים לשרוק "בוז" לאפס הזה.
כאילו מה... הוא לא יודע שהאירוויזיון זו התחרות שלנו? שבלעדינו אין לתחרות הזאת זכות קיום? אפס!!
בתגובה ל: סוף סוף אקשן כמו שצריך מאת: tzachee Dear Aram MP3, regarding your homophobic, transphobic and primitive comments you've made against Conchita Wurst. I would like to remind you that you are about to compete in Eurovision 2014, not Eurovision 1500! Let me remind you one more thing (or maybe this is something you were not aware of): 90% of the Eurovision fans are proud Homosexuals, Lesbians, Bisexuals, Transgenders, Transvestites and other "creatures" that you feel disgust by. Perhaps you should have done your homework before you've made those stupid comments? Unfortunately, you haven't done your homework and now every Eurovision fan on this planet knows you are nothing but a primitive neanderthal. Well.... what can I say? Good luck in Copenhagen! You're gonna fuckin' need it!
והנה לינק לעמוד הפייסבוק של האידיוט. אתם מוזמנים להציף אותו בהודעות נאצה:
בתגובה ל: מסתבר שאני סתומה (מה חדש?) .... מאת: idolo מה תעשי עכשיו במסיבת העיתונאים שהוא ירים איזה ברנש אלמוני מהפינה משמאל ויגיד :"אני ממש לא יצורופוב, אתן רואות את המכוער הזה? הוא הנגן הקוקסינל שלי כבר 20 שנה ופעם אפילו הלוואתי לו כסף לעשות חזה, היי אנושק'ה לא שכחתי מזה גיחי גיחי אתן ההומואיות מהתשקורת העויינת אוהבות רק לפנות אצבעות, אני הכי גיי פרנדלי שיכול להיות, דבריי הוצאו מהקשרם! זו שערוריה! עלילת דם שמטרתה לפגוע בסיכויים שלי! פשוט תקשיבו לשיר שלי" אף אחד אינו לבד בעולם הזה, גם ההומואית הכי בודדה והחתול שלה יכולים למצוא בו נחמה!"
בקיצור, בזבוז זמן מספין על ספין בא לי פין.
בתגובה ל: והנה סטטוס שפירסמתי בדף הפייסבוק של ARAM MP3: מאת: idolo ולגבי המשפט בשיר של מיי - ניתן לומר סקין יו אאוט. זו לא טעות.
בתגובה ל: סוף סוף אקשן כמו שצריך מאת: tzachee ואני ממש מקווה שיקרה לו מה שעידו מייחל לו. הלוואי ולא יעלה לגמר הזבל הזה והשיר המגעיל שלו שכולו הפלצה מסריחה, אותו פזמון שחוזר על עצמו ביותר ויותר חזק. פלופ. כל שנה יש הפתעה- שיר שכולם בטוחים עליו ולא עולה לגמר. הלוואי וזה מה שיהיה עם הטרנספוב המסריח הזה. אני לשיר הזה לא מתכוון להאזין לעולם.
במקומו הכנסתי את רומניה. אני אוהב את אובי ופאולה. זה שיר נהדר עם עיבוד מכוער, וחבל. לפאולה יש קול אלוהי, אני חושב שיש לה ארבע אוקטבות, היא מצויינת. וגם את אובי החמוד אני אוהב. יש ביניהם כימיה והרמוניה נהדרת. ממש חבל על העיבוד המטריד והמציק הזה של הסינטים. מקווה שישנו.
MY TOP 10 Eurovision 2015
12 איטליה 10 נורווגיה 8 צרפת 7 הונגריה 6 יוון 5 גרמניה 4 סלובניה 3 אוסטריה 2 אנגליה 1 קפריסין
בתגובה ל: העפתי אותו מהטופ 10 מאת: zeevikk חמש(!) אוקטבות (לפחות. לדעתי יש לה 7. היא אדירה) שימו לב לגירסא האקוסטית, שלטעמי הרבה יותר טובה. אין בה את העיבוד המטריד עם הסינטי כשהם שרים all the things i see..
12 איטליה 10 נורווגיה 8 צרפת 7 הונגריה 6 יוון 5 גרמניה 4 סלובניה 3 אוסטריה 2 אנגליה 1 קפריסין
בתגובה ל: העפתי אותו מהטופ 10 מאת: zeevikk "הוצאתי אותו מהטופ 10". מעניין.
לא להאמין שאתם נותנים לדבר כזה להשפיע על השיר או על מוסיקה בכלל. בין אם תסכימו איתו ובין אם לא - זה לא מה שיגזול מארמניה את ההצלחה.
בתגובה ל: שיר מגעיל שכולו הפלצה מסריחה ופזמון שחוזר על עצמו= מאת: מתן ESC אי אפשר להפריד בין האמן(מוכשר ככל שיהיה)להומופוביותו/גזענותו. ראה מקרה אריאל זילברVSאחינועם ניני ראה מקרה עמיר בניון ראה מקרה מאיר אריאל
מצפייה ביוטיוב בקליפ של קונצ'טה, התגובות מזעזעות וקשות. הטראנספוביה מפחידה ממש. זה ממש הפך להיות מאבק בין ארמניה לאוסטריה. ובדיוק בגלל זה אני ממש מקווה שארמניה לא תצלח חצי גמר ושקונצ'טה תגיע רחוק. לו רק כדי להראות לכל הההומופובים/טראנספובים בעולם שהם אולי רבים, אך לא הרוב.. לו רק כדי לדעת שאולי בכל זאת יש תקווה למין האנושי
בתגובה ל: ככה זה מאת: zeevikk שוות ברמתן לדוגמא הספציפית הנ"ל. בין אריאל לאחינועם היה מקרה ספציפי עליו דובר ללא קשר למוסיקה שלהם. אני אישית ימני אבל אוהב את המוסיקה של שתיהם. באמת שצריך לדעת להפריד, כנ"ל לעמיר בניון המדהים וגם מאיר אריאל.
ושוב לגבי המקרה - כמובן שאפשר להפריד! מוסיקה זו מוסיקה בכל רמה שהיא! גם הזמרים הטובים ביותר בעולם עושים דברים מעצבנים ומקוממים אבל ממשיכים להצליח וממשיכים לקבל אהדה גדולה כך שגם פה - שום דבר לא ישנה את העובדה שארמניה תצליח. תשכח מזה ומהתקווה שארמניה לא תצלח את חצי הגמר. ארמניה בדרך להצלחה מאוד מאוד ענקית, ואני מאוד שמח שזה קורה כי השיר מצויין ועוד יותר שמח שמפרידים בין המקרים. רוב אם לא כל הצופים חוץ מהחובבים לא יידעו על המקרה הספציפי הזה [אלא אם כן הפרשן בשידור באמצע הגלוייה יספר] ולכן, זה לא מה שישפיע.
בתגובה ל: שיר מגעיל שכולו הפלצה מסריחה ופזמון שחוזר על עצמו= מאת: מתן ESC לא כאלה שירים שלדעתי ראויים לניצחון אם כבר אז הונגריה בכמה רמות מעליהם
משה אוגור
בתגובה ל: סוף סוף אקשן כמו שצריך מאת: tzachee ללא תוכן
and if you have a dream of youre own dont be afriad to go on with youre haert