ובנתיים ברחבי היקום הדמיוני
|
|
|
מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.
|
|
בתגובה ל: ובנתיים ברחבי היקום הדמיוני מאת: tzachee מיי מדהימה שיהיה בהצלחה
משה אוגור
|
|
בתגובה ל: ובנתיים ברחבי היקום הדמיוני מאת: tzachee כשבתור חוק על תמיד יהיה "פלופ חובבים" שישפיל את טעמינו הנחות. עדיין, זה מאוד מחמיא מה שקורה כאן.
חוץ ממחמיא אני מסכים שישראל הוא גם בין השירים הכי "גודלים" על המאזין ואני נותן את עצמי בתור דוגמא חיה לאחד שפחות מתחבר לרוק (השיר הישראלי אינו שיר פופ טהור כמו ששמעתי הרבה מקטלגים אותו להיות! או כאלו שמאמינים שלמוזיקה בכלל יש איזו הגדרה בה ישראל נכנסת תחת "פופ")
עד כמה שהשיר "גודל על המאזין" הוא עדיין טיפה עומד בניגוד למידת ההתעניינות בשיר הישראלי שאני צופה בה בפורומים הבינלאומיים. למען האמת מידת ההתעניינות יותר מינימלית ממידת ההצלחה המשוערת שלנו לצלוח את הסמי, אני זוקף חלק גדול ממנה בדיוק לאותו משתנה "היכולת לגדול עליך" כאמור וגם למילה skinning שהיא אולי קצת בוטה ביחס לבני אנוש אבל עדיין נשמעת משהו חתרני ומגניב שלא לומר עדכני ומזמין תשומת לב. שלא יעזו להחליף אותה!
בשורה התחתונה תמיד עדיף להצמד לרגשות שעוררה בך השמיעה הראשונה, זה לפחות מה שאני נאחז בו בנסיון לא שפוי להשאר כאילו אובייקטיבי.
|
|
בתגובה ל: ובנתיים ברחבי היקום הדמיוני מאת: tzachee הדוז של קבוצת הOGAE הצרפתית ממש משמחת, מקווה שזה ימשיך ככה.
תרדוף/י אחרי החיים , לפני שהחיים ילכו ממך...
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
Very Best Of 60th Eurovision
 |
עדכונים שוטפים כל השנה

Delivering news first

האתר הרשמי של ה-EBU

חדשות, מבזקים ושמועות

האתר האירי - פעיל בעונה החמה