מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.
בתגובה ל: ראיון עם מיי ממוסקווה מאת: tzachee ללא תוכן
בהצלחה למיי פיינגולד
בתגובה ל: פשוט מקסימה מאת: mosh9543 מדברת ממש מושלם, ניראית יפה מהרגיל . ראיון מוצלח מאוד.
בתגובה ל: ראיון עם מיי ממוסקווה מאת: tzachee עם נציגים נוספים
קבצים מצורפים:
מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.
בתגובה ל: ותמונה ממוסקווה מאת: tzachee מגיע לה סוף סוף
בתגובה ל: ראיון עם מיי ממוסקווה מאת: tzachee ממש תענוג לשמוע אותה מדברת. רהוטה וחברותית כל כך, שגרירה מצוינת!
בתגובה ל: ראיון עם מיי ממוסקווה מאת: tzachee אין כתוביות - אז לדוברי גרמנית בלבד...
בתגובה ל: נצל"ש - סיקור השיר הישראלי בטלוויזיה הגרמנית מאת: bonovision גם את הלינק הזה וגם את הלינק עם הגלויות העליתי כבר מזמן
בתגובה ל: והנה ההופעה של מיי: מאת: idolo מקווה שתראה יכולות מדהימות גם על הבמה בקופנהגן
Buongiorno Principessa!
בתגובה ל: והנה ההופעה של מיי: מאת: idolo ללא תוכן
בתגובה ל: והנה ההופעה של מיי: מאת: idolo אני חולללללללללללללה עליה מצידי שכל שנה תייצג את סן מרינו זה כלכך עצוב.. היא מוגבלת קולית ולכן גם עסוקה במהלך השיר בלחשוש מזה שלא תצליח, שתזייף. זה קורה במיוחד בשורה- With our emotion transformed into gold ואז, מאבדים אותה, או היא מאבדת אותנו, אבל משהו קורה שם ברגע הזה שהיא מתאמצת להגיע לטון הגבוה. בכלל, האשה הזאת אבודה, ולכן יש בי המון חמלה כלפיה. אני מת על השיר הזה וכלכך הייתי רוצה שתראה גמר. מגיע לה. לפי ההופעה כאן זה לא יקרה.. הלוואי וברגע האמת היא תהיה מפוקסת..
MY TOP 10 Eurovision 2015
12 איטליה 10 נורווגיה 8 צרפת 7 הונגריה 6 יוון 5 גרמניה 4 סלובניה 3 אוסטריה 2 אנגליה 1 קפריסין
בתגובה ל: וגם של ולנטינה מאת: zeevikk לעומת מייבי, את וולה היא שרה ממש טוב. ההבדל ממש בולט. היא שרה עם בטחון, משוחררת, לא דואגת, ואכן השיר עובר טוב. אם היא הייתה שרה ככה בסמי אולי הייתה עולה לגמר. כנראה שבלי המתח הרבה יותר קל לה
12 איטליה 10 נורווגיה 8 צרפת 7 הונגריה 6 יוון 5 גרמניה 4 סלובניה 3 אוסטריה 2 אנגליה 1 קפריסין
בתגובה ל: וגם של ולנטינה מאת: zeevikk ולנטינה עולה לגמר
בהצלחה למיי פיינגולד
בתגובה ל: והנה ההופעה של מיי: מאת: idolo אהבתי!
בתגובה ל: והנה ההופעה של מיי: מאת: idolo שמח שבסופו של דבר מיי הגיע לאירוע הזה מה שנותן נקודות לשיר ומחזק אותו אז ביצוע יפהפה אם למישהו היה ספק באירופה מה השיר הטוב ביותר אז קיבלנו את התשובה אמש עם ביצוע מלוטש נקי וסוחף כעת הכל תלוי בהצבעה אם יגיע הצדק נצטרך להתכונן לשנה הבאה בירושלים.
בהצלחה למיי פיינגולד
חיוך - הוא הקו הקצר ביותר בין שני אנשים :)
בתגובה ל: ראיון עם מיי ממוסקווה מאת: tzachee בראיון הזה? מיי או הראשן הדיסלקטית הזו...
טוב נו, אלו רק אימון וטעימה קטנה למה שהולך לקרות לה בשבוע האירוויזיון עצמו, עדיף לשפשף את האנגלית כבר עכשיו. ז"א היה עדיף לשפשפף אותה אולי בהתארחות בקדמים מקומיים או בקונצרט אירוויזיון בהולנד, יחד עם זאת עדיף מאוחר מאף פעם לא כמו שאומרים. אני רוצה להאמין שהיא לא תהייה בשוק טוטאלי בשבוע האירוויזיון, אבל חלק ממני שקורא ויודע מבין (אולי בטעות) שהיא תהייה overwhelm כמו רוב הנציגים שלנו בעבר. מיי אם את קוראת את זה תתחילי לעשות לך תשובות מוכנות בשלוף לשאלות שכיחו ובעיקר בנושאי פוליטיקה (ממש כמו "אני מאמינה בשלום עולמי" לתחרות מלכת היופי רק שנונות יותר), אמנם שום דבר מזה לא יעזור לך לניקוד אבל לפחות לא תתפסי לא מוכנה והחובבים ימותו עליך לעד, שזה בעצם הכי חשוב כי פייס איט, גם אם תגיעי לגמר ותסיימי בעשירייה השנייה כשתחזרי לארץ ישתו לך את הדם. אף אחד לא מתעניין באירוויזיון בארץ, עד שיש לו כמובן הזדמנות להעביר ביקורת... אז כל אחד מומחה.
בתגובה ל: ראיון עם מיי ממוסקווה מאת: tzachee ללא תוכן
בתגובה ל: ראיון עם מיי ממוסקווה מאת: tzachee
בתגובה ל: וכאן הביצוע שלה ל- I Feel Love מאת: bonovision מחזיק אצבעות שההופעה שלה בקופנהגן תהיה מושלמת. יש לי הרגשה טובה השנה. לא מתחייב על TOP3, אבל מתחיל להרגיש לי TOP5 בטירוף.
בתגובה ל: האירוע המלא כולל שאלה למיי נשאלת הראשונה מאת: מיכה34 ללא תוכן
בתגובה ל: האירוע המלא כולל שאלה למיי נשאלת הראשונה מאת: מיכה34 שהתאומות ממשיכות להתלבש באופן זהה? יום אחד הן תתעוררנה עם טינה קשה שהן ויתרו על חייהן הפרטיים ועל הייחוד של כל אחת מהן.
שמתם לב שיש להם שם מבטא של רוסים? אאאאיייי איזה קורע זה אה?
בתגובה ל: ראיון עם מיי ממוסקווה מאת: tzachee ביוטוב סימן טוב שמחזק את התחושה הטובה לקראת זכייה אפשרית. 503,670 סימן מעודד
בתגובה ל: עוד בשורה טובה השיר שלנו עבר את חצי מיליון צפיות מאת: מיכה34 בינתיים היא מקום 3 עם 82 נקודות.
תרדוף/י אחרי החיים , לפני שהחיים ילכו ממך...
בתגובה ל: ישראל קיבלה 10 נקודות משוויץ בהצבעת הOGAE מאת: SHARON99 היא הונגריה 2011- חביבת המעריצים, מתרסקת בגמר מיי תתרסק בדיוק כמו קאתי וולף מיי נהדרת, אך בניגוד ל "What About My Dreams" הנפלא, "Same Heart" שיר פח ובעתיד גם ייזכר כאחד השירים הגרועים שישראל שלחה
בתגובה ל: ישראל 2014 מאת: zeevikk אבל דווקא יכול מאוד להיות שישראל תגיע לטופ 10 בגמר. עם הופעה מצוינת יש מצב שנצליח לקבל מקום מכובד
בהצלחה למיי פיינגולד
בתגובה ל: ישראל 2014 מאת: zeevikk ישראל תעלה לגמר ובגמר תהיה בטופ 5 , אם לא בטופ 5 אז בטופ 10 ,אבל יותר סיכויים שישראל תתמקם בטופ 5 ולא בגלל ההימורים אני אומר את זה , בגלל שיש הרגשה שונה מ3 השנים האחרונות לגבי ישראל, אם אתה לא חושב ככה , תתכונן להתפלא. אני מבטיח לך שישראל 2014 והונגריה 2011 הם לא אותם מקרים. איך בא לי שכבר יבוא שבוע החזרות...
בתגובה ל: לא מסכים איתך מאת: SHARON99 למקום שני עם 99 נקודות(!!!!!!!!!!!):):) ועוד בשורה משמחת שישראל עלתה אצלי למקום הראשון והצליחה לעקוף את רומניה, כי מיי נשמעת מעולה בלייב וגאולה וטובי גם נשמעים טוב בלייב, אבל קצת פחות מיי , מיי מצויינת, קריזמתית ואין עליה!
בתגובה ל: דרך אגב , ישראל קיבלה דוז מיוון בהצבעת הOGAE ועלתה מאת: SHARON99 חבל שזה לא יהיה באמת בגמר. לא קיים סיכוי אפילו קלוש שישראל תקבל מיוון נקודות .
בהצלחה למיי פיינגולד
בתגובה ל: ישראל קיבלה 10 נקודות משוויץ בהצבעת הOGAE מאת: SHARON99 דוז פואה מיוון.
LOL כמה שזה לא משקף בחיי. לו היינו מקבלים נק' 1 לרפואה בדבר האמיתי הייתי מברך על זה.
בתגובה ל: עדכון קטנטן.... מאת: tzachee תחשוב על זה שיש לה בסך הכל 14 מדינות לנקד, ואני לא רואה את היוונים מסמסים לגיאורגיה או בלארוס בכמויות. לדעתי בחצי הגמר ישראל תקבל מיוון בין 3-6 נקודות, אם לא יותר!
יש לי הרגשה שדווקא באוסטריה ישראל תככב! ימים יגידו...