מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.
בתגובה ל: פריצה חדשותית חמה ביותר מאת: tzachee ללא תוכן
בהצלחה למיי פיינגולד
בתגובה ל: פריצה חדשותית חמה ביותר מאת: tzachee מן הצילום הערב:
מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.
בתגובה ל: וכך בעצם נראתה התקלה מאת: tzachee למרות שאני מתעב את סאנה המסוכרת ואת השיר הבלתי נסבל שלה, ועלה לי עכשיו בבריאות להאזין ל50 שניות האלה כדי לראות במה מדובר.. הם אכן צודקים, האורות לא עובדים. צדק צריך להעשות, בלי קשר לטעם וריח
MY TOP 10 Eurovision 2015
12 איטליה 10 נורווגיה 8 צרפת 7 הונגריה 6 יוון 5 גרמניה 4 סלובניה 3 אוסטריה 2 אנגליה 1 קפריסין
בתגובה ל: פריצה חדשותית חמה ביותר מאת: tzachee פנס אחד סורר עושה בדיוק ההיפך ממה שהוא אמור, שכל הפנסים מכוונים החוצה הוא מכוון פנימה ולהיפך.
הפנס הזה הרס להם את כל החזון השבדי מהמניפסט של ביורקמן: "Sanna will stand on an octagonal podium, which will be black and a little sparkly.“It will seem like it’s actually floating”, Bjorkman said. There will also be 18 lights around her, even more than at #melfest.
The goal is to make the spectators feel that they are closer to the performer, in a modern and elegant way. As for Sanna, she will wear a stunning dress to showcase her not as an adult, but as a young star."
מצחיק!
בתגובה ל: פריצה חדשותית חמה ביותר מאת: tzachee אני נוטה להאמין לתיאורים שנתנו כאן מעלי,למי שהספיק לראות,לפני שהפך להיות פרטי,וזאת בהחלט פאשלה של ההפקה והבימוי הדניים שיש לתת עליה את הדעת, ומבחינתי זה לא משנה לאיזו מדינה זה קרה. אני גם מניח שיש וידאו מתועד של החזרה הראשונה, כדי שישתמשו בו,וישדרו אותו בלוויין ל-19 צוותי השיפוט של הסמי הזה.
עם כל "מהומת האלוהים" הזאת, דבר אחד אני כמעט משוכנע שיקרה הערב: המעטפה הראשונה שתיחשף הערב תהיה של שבדיה, כלומר זה יהיה מבחינת ה-EBU "בואו נצא איתם בסדר", וזה יהיה כמס שפתיים ,כדי להשתיק חיש מהר את כל העניין,בדומה לתקלת האוזנייה ב-LIVE של רומניה בבאקו לפני שנתיים, שקרתה בסמי-פיינל הראשון.
בתגובה ל: פריצה חדשותית חמה ביותר מאת: tzachee ויש בידיהם טענה צודקת. השאלה היא מה היה אם זה היה קורה בלייב. האם היו מבקשים להופיע שוב?
בתגובה ל: והנה לינק שטרם הוסר מאת: איציקול וגם אם כן, למה שזה ישפיע על הניקוד שהשופט מחלק לשיר? הבנתי שממוצע הגילאים של השופטים השנה הוא 40 . לא 4.
בקיצור, מרוב שזה אידיוטי, אני מתחיל לחשוב שזה אולי אפילו מתוכנן מראש כדי לקבל יחסי ציבור.
בתגובה ל: והנה לינק שטרם הוסר מאת: איציקול אני מחזיק איתן בדעתי הראשונה שרשמתי כבר בשרשור הזה. לגבי השאלה ששאלת ,אני אענה לך בצורה חד משמעית ,שאינה משתמעת לשתי פנים.
אני מחזיר אותך 4 שנים אחורה ,לאוסלו(תקן אם אני טועה - אירו' שנכחת בו)להופעה של דניאל דיח'ס הספרדי ול'מלווה הסמוי' שהצטרף לביצוע. מה ה-EBU החליטו? ספרד הופיעה שוב לאחר הביצוע הדני.
מבחינתי, כל הפרעה חיצונית (כן, כולל הפנס ש'לא התנהג יפה' - אין לי בעיה עם מי שיגחך כרגע על זה) באשר היא להופעה המקורית ,כפי שהבימוי של אותה מדינה(שוב, לא משנה מי זאת המדינה) סיכם מראש עם הבימוי של המדינה המארחת היא עילה לבקשה לגיטימית להופעה חוזרת.
בתגובה ל: פריצה חדשותית חמה ביותר מאת: tzachee בהחלט ידיעה מסמרת אורות.
קורעת אותי האירוניה שדווקא לשבדיה זה קרה. הייתי נותן את מירב דמי כיסי על מנת שזה יקרה בלייב. זה היה שוס ! אנדו מיי סלפ.
נשאלת השאלה מה היה קורה אם זה היה בלייב... מצד אחד זו "אשמת" ההפקה, אך זו -אשמה טכנית- ועל תקלות אין 'החזר כספי', מצד שני זו שבדיה והיא ביורקמן אולה נילסנית...
סיקרנתם אותי ! היה שווה לבתק את בתוליי לרגע.
!? Shall we
בתגובה ל: פריצה חדשותית חמה ביותר מאת: tzachee הכל מתוכנן לפרטי פרטים ומתבצע בדיוק על פי ההנחיות שאני מוסרת לכוחותיי בשטח.
השלב הראשון היה לחבל בפנס בחזרה הגנרלית והיו לו 2 מטרות: גם לערער את הביטחון העצמי של הכלבה האסקימוסית המקוללת. וגם להרוס לה את הניקוד של השופטים. Mission Accomplished !
השלב השני יתבצע הערב. כל הפנסים יוחלפו במנורות שיזוף שברגע השיא יתלכדו לאלומת אור אחת שתבשל אותה על הבמה לתשואות הקהל ומחיאות הכפיים הנמרצות של יאן אולה סאנד. אני רוצה לראות אותה בסוף השיר בקלוז אפ זוחלת מהבמה חרוכה ומפוחמת.
בשלב השלישי יש להטיס אותה מהארץ מוקדם ככל האפשר וכיאה לכלבה - היא תורדם ותישלח בכלוב בתא המטען של המטוס. וכמו 10% מבעלי החיים המוטסים (כך קראתי) גם היא לא תשרוד עד הנחיתה.
הערב נפטרים מהקללה הסוכרתית אחת ולתמיד !!!
בתגובה ל: פריצה חדשותית חמה ביותר מאת: tzachee היום