|
http://www.eurovision.tv/page/webtv?program=102833יוגלו המיקומים לגמר :לחלק הראשון שלו(1-13) או לחלק השני שלו (14-26). ומיד נדע אם איני טועה שהן תגרלנה את מיקומיהן בגמר עפ"י סדר הכרזתן כעולות מהסמי הזה,קרי: מונטנגרו הונגריה רוסיה ארמניה אזרבייג'אן סן מרינו אוקראינה שבדיה הולנד איסלנד
|
|
|
בתגובה ל: תמונת הסלפי של יאן אולנה סאנד והמנחה ליסה מאת: bonovision ללא תוכן
מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.
|
|
בתגובה ל: תמונת הסלפי של יאן אולנה סאנד והמנחה ליסה מאת: bonovision ואז ליסה המנחה היא זאת שתקריא את תוצאות ההצבעה של הסמי השני,ותכריז על 10 העולות, ואם אטעה אז לא נורא:-)
|
|
בתגובה ל: אני מהמר שהסלפי מחרתיים יהיה עם שני הגברים.... מאת: ניסים הם אחלה מותחים אבל הקריאה שלהם לא הייתה מותחת ומלהיבה
we could have had it all rolling in the deep...
|
|
בתגובה ל: אני מקווה... מאת: i-d-a-n ללא תוכן
we could have had it all rolling in the deep...
|
|
בתגובה ל: LIVE מסיבת העיתונאים של 10 העולות מסמי 1 מאת: ניסיםמהסדר הרנדומלי שבו הן הוכרזו.
|
|
בתגובה ל: LIVE מסיבת העיתונאים של 10 העולות מסמי 1 מאת: ניסיםתוקן על ידי bonovision 7/5/2014 1:3
|
|
בתגובה ל: LIVE מסיבת העיתונאים של 10 העולות מסמי 1 מאת: ניסיםללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מונטנגרו בחלק הראשון מאת: ניסים ללא תוכן
|
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: LIVE מסיבת העיתונאים של 10 העולות מסמי 1 מאת: ניסיםיותר ממה שחשבתי... בת כמה היא??? מאמי?? דדי???
|
|
בתגובה ל: וולנטינה הזו מטורללת על כל הראש! מאת: גילספאן ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: וולנטינה הזו מטורללת על כל הראש! מאת: גילספאן היא יצאה כל כך סתומה במסיבת העיתונאים הזאת, עם אנגלית של ילדה בת 8. לא ברור למה היא לא נעזרת בראש המשלחת כמתורגמן כדי להשיב לעניין.
מזלה שהיא לא היחידה שנשמעה סתומה. היו עוד כמה שגבלו בפיגור חברתי קשה והגרועים והמביכים מכולם הם "העיתונאים" (במרכאות כפולות ומכופלות) ששואלים שאלות כל כך רדודות שלא ראויות להתייחסות בכלל.
מה אני אגיד לך... היה ממש מביך להסתכל על זה.
|
|
בתגובה ל: היא נשמעה כמו מפגרת אמיתית מאת: bonovision ״איך הרגשת כשהכריזו את השם שלך כפיינליסטית?״ מה זו השאלה המפגרת הזו? הייתי עצובה! לאן התשובה לשאלה הזו יכולה להתפתח?? ברור שכולם שמחו!!!! תת רמה.
|
|
בתגובה ל: השאלה הכי מפגרת שחזרה על עצמה שוב ושוב!!! מאת: גילספאן הנה 3 שאלות לדוגמה שאפשר לשאול במסיבת עיתונאים.
1. לארמניה - האם לנציגת אוסטריה יש מקום בגמר, לאור התבטאויות קודמות שלך? 2. לרוסיה - מה תגובתכן לכל אותם אנשים בקהל שצעקו לכן בוז? 3. לסן מרינו - האם הבעיה הנוירולוגית שאת סובלת ממנה תאפשר לך להופיע שוב בגמר ?
|
|
בתגובה ל: LIVE מסיבת העיתונאים של 10 העולות מסמי 1 מאת: ניסיםבשבילה אין לי בעיה
|
|
בתגובה ל: סן מרינו "פעם 3 גלידה" בחלק השני מאת: ניסים ללא תוכן
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: LIVE מסיבת העיתונאים של 10 העולות מסמי 1 מאת: ניסיםסיכוי של 40 % שיכול רק לגדול/לקטן ככל שההגרלה מחרתיים תנקוף לקו הסיום שלה.
|
|