ישראל
|
|
ישראל
פורסם לפני
2145 ימים
מאת zeevikk
סה"כ תגובות: 20
תגובה אחרונה לפני: 2141 ימים
|
|
|
|
![http://emoticons.agenda.co.il/w7be__trumpet2.gif חצוצרן]() ![http://emoticons.agenda.co.il/jd3n__Z_Ani_Notes_Blue.gif S_Notes_Blue]() MY TOP 10 Eurovision 2015 12 איטליה 10 נורווגיה 8 צרפת 7 הונגריה 6 יוון 5 גרמניה 4 סלובניה 3 אוסטריה 2 אנגליה 1 קפריסין
|
|
בתגובה ל: ישראל מאת: zeevikkללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: ישראל מאת: zeevikkמישהו רצה לחסוך כף על עוד שלושה ימים מלון עד הגמר ? ו זוועת עולם, אחד הדברים הגרועים שהגיעו לבמה הזו בעשור האחרון, והאיכות המזעזעת ניתנת רק להשוואה לביצוע חסר הנשימה שלא לומר הנשמה. כל התיאורים המוקדמים (שיר פופ קליט עם נגיעות מזרחיות) לא הכינו אותי לדבר הזה. אם כבר החליטו לחסוך על מלון, כאמור, על מבצע (לקחו ילד בן 16 שכנראה חתם בלית ברירה על כל מיני סעיפים דרקוניים), על כותבים (והתוצאה מדברת בשם עצמה) - שיעשו טובה ויחסכו את הבושה והטיפולים הפסיכולוגיים שנצטרך כולנו כל הדרך לוינה (ובחודשים שאחרי ב- PTSD) כמו שאומר אחד ממנהיגי המפלגות המצוטטים יותר "די כבר!"
אהבה היא שיר לשניים
|
|
|
|
![http://emoticons.agenda.co.il/w7be__trumpet2.gif חצוצרן]() ![http://emoticons.agenda.co.il/jd3n__Z_Ani_Notes_Blue.gif S_Notes_Blue]() MY TOP 10 Eurovision 2015 12 איטליה 10 נורווגיה 8 צרפת 7 הונגריה 6 יוון 5 גרמניה 4 סלובניה 3 אוסטריה 2 אנגליה 1 קפריסין
|
|
בתגובה ל: פייסבוק מאת: zeevikk ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ישראל מאת: zeevikkימות נמשיח הגיעו וישראל שולחת שיר באנגלית מאלה ועוד בסגנון מזרחי!!!! לא אכפת לי שיאפסו הקהל בבית או השופטים, לשיר כזה כבר עשור אני מחכה מישראל, מצידי ישראל יכולה לקחת הפסקה מהתחרות עד 2020 לפחות.... מדהים!
יש לי הרגשה שדווקא באוסטריה ישראל תככב! ימים יגידו...
|
|
בתגובה ל: ישראל מאת: zeevikkהיי חבר'ה, הרבה זמן מאז דיברנו :) מסתבר שלמרות שהחיים עמוסים ומלאי עניינים לא יכולתי להתאפק ובכל זאת חייבת לעקוב כשמתקרבת התקופה הזו בשנה..... :) את השיר של ישראל ממש לא אהבתי, כ'כ נסיון חיקוי עלוב ושטנצי של היציאות דמוי אזרבייז'אן/טורקיה בשנים האחרונות! רדוד ומטופש בעיניי, היתרון היחיד יחיד שלו זה שהוא נתקע בראש, מה שמקרה שלו זו לא תכונה טובה... לא עומד בפני עצמו כשיר מאף בחינה בעיניי. טוב, עכשיו צריכה להתעדכן קצת בשירים האחרים שנבחרו.... נשתמע!
חיוך - הוא הקו הקצר ביותר בין שני אנשים :)
|
|
בתגובה ל: ישראל מאת: zeevikkנחמד וקצבי אבל רדוד ברמות יחד עם זה. יש לו קול לא רע. אם יהיה שואו טוב אז נקווה שיצליח. ראינו מה קרה עם שירים איכותיים ששלחנו...זה לא מדד,לצערי, להצלחה. בכל אופן המון המון הצלחה לנדב ולישראל.
|
|
בתגובה ל: ישראל מאת: zeevikkאומנם הטקסט קצת רדוד, אבל המעברים נותנים לשיר קשת רחבה של מוזיקה , אהבתי את השיר , קצבי וצעיר, וכמובן הקול שלו יפה , שיהיה לו המון בהצלחה בוינה. ועל הדרך, אני מדרג את ישראל יפה, ולא בגלל שזאת המדינה שלי. ציון 9:1-10
תרדוף/י אחרי החיים , לפני שהחיים ילכו ממך...
|
|
בתגובה ל: ישראל מאת: zeevikkבהאזנה ראשונה אהבתי במיידית. שמחתי על הפזמון המזרחי, על הרעננות ביחס לשאר השירים, על הפאן- זה שיר כייפי. עכשיו, אחרי שנת לילה, זו דעתי: לקחו שלושה לחנים שהיו במגירה ותפרו מהר בגסות. איכשהו יצא בסדר. מרחוק לא רואים את התפרים(?). השיר מתאים לשלטון של ביבי. גס ובהמי כמו מירי רקב, לא מתנצל כמו בנט, מזרחי לייט כמו כחלון, שקרן כמו דרעי, טראשי כמו ערוץ 2. ואכן, אפשר לראות ולשמוע את טביעות האצבע של טמירה, הן בקליפ המאוס והן בהפקת השיר החובבנית. למרות הכל, אני עדיין אוהב. איכשהו יצא טוב. זה לא מגיע לקרסוליים של איטליה וצרפת, אבל הוא מרענן, חצוף, צעיר, כייפי ומשמח. במקרה הזה, בניגוד למשטר, אני מעדיף את הגסות הבוטה והלא מתנצלת על פני ניסיון להיות משו מערבי לא ברור כמו סיים הארט. פה זה לא ארופה! ואם כבר פה זה לא ארופה, אז אני מאד מקווה שבשנה הבאה ניקח עוד צעד קדימה ונשלח זמר פלסטיני כמו הייתם חלאילה(המתמודד הישראלי ב"ערב איידול" שהפסיד בגמר) עם שיר ערבי אמיתי, מושקע, בשפה הערבית, בסגנון ערבי, לחן ערבי, שירה עם רבעי טונים, סילסולים וכו' לסיכום: זו פעם ראשונה מאז 2010 שאני ממש מחזיק אצבעות לשיר הישראלי שיעלה לגמר. בהצלחה גדולה לנדב
|
|
בתגובה ל: ישראל מאת: zeevikkאני מצטער, אבל השיר הזה פשוט תת רמה, המילים השירה, הקליפ... לא מבין למה ישראל צריכה להתבזות ככה מול כל אירופה, אין לזה שום הצדקה. יש לו ייתרון אחד - וזה לא בא ממנו, הרבה מאוד שירים השנה הם בלדות, אז הוא ייבלוט. הבעיה היא - הוא מזייף כבר בגרסאת סטודיו, וזה יפיל אותו גם עם השופטים וגם עם הקהל. בוא לא נתפלא אחר כך שאנחנו במקום האחרון, בחצי הגמר, כן...
Nessuno legge quello che scrivo, allora cosa me ne frega scriverlo?
|
|
בתגובה ל: ישראל מאת: zeevikkמקווה שעוד כמה שנים הוא יתבגר ויכריז שהוא לא מוכן לבצע את השיר הזה, או להתייחס אליו כחלק מהרזומה שלו. כפי שלולו ופראנס גל עשו. חבל שזה הספתח לקריירה שלו, אבל זה מה יש. וגם אם זה יצליח בתחרות [והלוואי שכך], זה עדיין לא משנה. זמר שפוי וראוי לא שר כאלה דברים.
מי יגיד לי, מי ידע, מי יפתור את החידה מה צמח בתוך הטוטה של סבטלנה לובודה? בתוך הטוטה של דודה סבטה צמח לגובה זרע של רני רהב. ודודה סבטה בלעה לשובע וגם חילקה יום יום לשכנים.
|
|
בתגובה ל: מה אני אגיד לכם מאת: tzachee שיר כייפי, מקפיץ, מרקיד, מזרחי, מה צריך יותר מזה? ואת מי המילים מעניינות? להזכיר לכם את המילים בפזמון של שבדיה 2014? המילים של ארמניה 2008, יוון 2012, טורקיה 2009, רומניה 2012, אזרביג'אן 2009? והרשימה עוד ארוכה מאודדדד......
מה נסגר איתכם? יאללה תשתחררו כבר, יש לנו שיר טוב מאוד, הוא יבלוט מאוד בים הבלדות שיש השנה, רק שבדיה שאיתנו יושבת על שיר קצבי, וזה כבר טוב כי אנחנו לא ניהיה צמודים אליה, בגלל זה אין יותר את ההגרלות ובין ישראל לשבדיה יהיו לפחות 2-3 בלדות, אז תרגעו. ישראל היא השיר הקצבי מזרחי היחיד השנה וזה מעולה. כן יירבו שירים כאלה מישראל.
בהצלחה.
יש לי הרגשה שדווקא באוסטריה ישראל תככב! ימים יגידו...
|
|
בתגובה ל: ישראל מאת: zeevikkחבל אני חושבת שיש לו יכולת קולית טובה למדי והשיר רדוד מידי. מצד שני לא משנה מה נשלח זה לא יעבור .
|
|
בתגובה ל: ישראל מאת: zeevikkזה מרגיש כמו 3 שירים שחוברו להם יחדיו. לא יודע איך לאכול את זה עדיין. אני תמיד אומר שמבחן הלייב הוא הקובע היחידי - ראינו שירים שעפנו עליהם ובסוף אכזבה מרה בלייב ולהיפך! בינתיים השיר הזה לא מרפה ממני הוא מתנגן לי בראש וזה לא בשליטתי אפילו - הצילו! מקווה שאולי זה יצליח ויכשף גם את האנטישמים ואולי אולי אולי נראה סוף סוף גמר אחרי 4 שנות גלות קשות מנשוא.
|
|
בתגובה ל: אני לא מפסיק לזמזמם את זה. מה זה אומר? מאת: גילספאן זה מה שבדיוק אני אומר טלפונית לכמה מחברי. אני אחדד ואציין ,שהבתים והמעברים לא מתחברים לי לפזמון. אגב, אני גם מסכים עם מה שצחי אומר לגבי זה, שלא בטוח שנדב הבוגר בעוד כמה שנים ירצה שוב לבצע את השיר הזה.
|
|
בתגובה ל: לקחת לי את המילים מהפה.... מאת: ניסיםלפני הלינק הקרדיטים, כפי שאני תמיד עושה כאן במוסיקה ישראלית. מילים ולחן: דורון מדלי עיבוד והפקה מוזיקלית: ינון יהל הסינגל נמצא בלינק: www.sendspace.com/file/yqeeplקבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: ישראל מאת: zeevikkאני אוהב את זה!
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
Very Best Of 60th Eurovision
 |
עדכונים שוטפים כל השנה

Delivering news first

האתר הרשמי של ה-EBU

חדשות, מבזקים ושמועות

האתר האירי - פעיל בעונה החמה