או שאולי זו כן (ספוילר 509)
|
|
או שאולי זו כן (ספוילר 509)
פורסם לפני
4316 ימים
מאת yaddo
אין תגובות
שרלוט, כלומר. זו הייתה טעות של המפיקים, שאף הביאה לחילופי האשמות בינם לבין רבקה מאדר, שגילמה אותה. זו כבר פאדיחה משמעותית שנייה העונה, והשלישית היא שהתינוק שנולד זה עתה הוא אית'ן - מאוד אמין שהשחקן היה בן עשרים ומשהו כשגייס את ג'ולייט לעבוד בשבילם. עוד עניין תמוה ומעניין - הרי אמא שלו, מישל דסלר, הייתה אמורה למות. אילולא התערבותם של סוייר והחבר'ה, היא הייתה מקבלת כדור בראש והילד לא היה נולד. זאת אומרת שבהתאם לגרסתו של דניאל פאראדיי (איפה הוא, למען השם?), אי אפשר להשפיע על העבר ואין משמעות להצלה שלהם כי גם ככה היא והתינוק היו שורדים.
|
|
|
|
אחרי הפרק המאכזב שבוע שעבר, הפעם נהניתי מאוד! הזכיר לי את הפרקים של פעם. היה מעניין לראות את תקופת דהרמה ואת סוייר ושות' משתלבים בה. שוב הראו לנו את הפסל והפעם בשלמותו. תשובות מעבר לכך אין, כמו תמיד באבודים, אבל גם זה משהו, לפחות לא שכחו ממנו. לוק פתר את בעית הקפיצות בזמנים ע"י הזזת הגלגל. איפה כאן ההקרבה שהוא היה צריך למות? בשביל מה כל ה"טקס" עם מיס הוקינג, והמאמצים של בן להביא את האושיאניק 6 בחזרה? הטיסה, השחזור...? וואוו שינוי די גדול בשביל סוייר עם הזמן. אהבתי שגילינו אותו כאחראי כששני השומרים באו אליו, וגם אהבתי את השיחה של ריצ'רד איתו. the guy with the eyeliner ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/69hv__icon_lol.gif LOL]() עכשיו הפכה שלישיית סוייר-ג'ק-קייט לרביעיה עם ג'ולייט. את האמת שאני מעדיפה את סוייר עם קייט ואת ג'ק עם ג'ולייט (למרות שסוייר וג'ולייט היו חמודים בפרק). נראה שלמרות השיחה של סוייר עם הוראס, עדיין יש לו רגשות כלפי קייט. עדיין לא ברור - איפה סעיד, סאן, בן, מה עם לוק שקם לתחיה איכשהו... מה בסוף עם דז והאם הוא חי באושר ועושר עם פני (רוב הסיכויים שלא ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/igp6__Smiley_Ermm.gif Smiley_Ermm]() ).
|
|
בתגובה ל: אבודים 508 מאת: Drusillaכי לוק אף פעם לא היה מהחביבים עלי (להיפך ממש), וכל המשבר הנפשי שהיה לו באמצע היה כזה מטופש. והפרק הזה היה ממש פרק לבחורות - יותר דומה לרומן רומנטי מאשר לאבודים. אהבתי את השינויים של כולם עם הזמן, אבל כמובן שלא אהבתי את סוייר עם ג'ולייט. אני מקווה שהחזרה של קייט תוציא אותו מהשטות הזאת. אם עכשיו כולם תקועים לנצח ב-1974, נראה לי שהם צריכים לשכוח מווידמור ולהתחיל לדאוג למתי בן עומד להרוג את כולם בגז, לא? שלא לדבר על זה שנראה שאף אחד מהם לא רוצה לעזוב את האי יותר. מישהו חוץ ממני שם לב לאובר דרמטיות של המוזיקה בפרק הזה? תמונת הסיום עם המוזיקה ברקע ושערו של סוייר מתנפנף ברוח...
|
|
בתגובה ל: גם אני לא אהבתי את הפרק הקודם (ס') מאת: אלמה את מעדיפה את סויר שוב במשולש המטופש הזה עם קייט וג'ק? ג'ולייט רחוקה מלהיות הדמות החביבה עלי, אבל את סויר תמיד אהבתי ואני אפילו אוהב יותר בעונה הנוכחית, ואני חייב לומר ששניהם ביחד היו מקסימים. הוא נראה רגוע מאי פעם, שלם עם עצמו ועם מקומו, ואפילו עובד בתור ראש האבטחה. הוא קרא לעצמו "הפרח" ואף קטף כזה לג'ולייט, למען השם, האיש במקום טוב. הלוק הסבנטיזי אף הולם אותו, ובמיוחד עם משקפיים. בחיים מחוץ לאי הוא לעולם לא היה מגיע לכאלה דברים. מצחיק שהנשארים על האי [1] נראים מאושרים יחסית, בעוד אלה שמחוץ לאי סבלו קשות. מצחיק היה גם לגלות שה"לה פלר" הזה ששני אנשי דארמה מפחדים להעיר אותו הוא ג'יימס. אם שובה של קייט יערער את היחסים שלו עם ג'ולייט זה ממש יעצבן אותי, כי רבאק, הוא הכיר אותה אולי ארבעה חודשים, אבל עם ג'ולייט הוא כבר שלוש שנים (במתכונת כזו או אחרת)! האמנתי לו כשאמר להוראס שהוא כבר לא זוכר איך קייט בכלל נראית.
בדיוק השבוע שודר במסגרת השידור היומי הפרק שמתמקד בבן ובחייו ביוזמת דארמה, כך שזכרתי משם את הוראס וגם את העובדה שעוד לפני כן (אני חושב) הוא הופיע בחיזיון של לוק בג'ונגל. את בן הצעיר לא ראינו בפרק הנוכחי, אבל הוא אמור להיות שם, ומתישהו להרוג את כולם בגז [2]. להוראס הייתה מישהי אחרת בעונה 3, זו שהייתה המורה של בן בערך באותה תקופה, הסבנטיז. תמהני לאן היא נעלמה, יכול להיות שזה קרה במהלך שלוש השנים שזגזגנו ביניהן בפרק.
האם התינוק שנולד למישל דסלר הוא מישהו שאנחנו מכירים? לא שמענו איך קראו לו, נכון? איפה פאראדיי ב-1977? אגב, הילדה הג'ינג'ית שהוא ראה במגורים ב-1974 אינה שרלוט. היא נולדה רק ב-1979, פברואר כמדומני, עניין שחקוק בזכרוני כי זו גם שנת הלידה שלי.
הפסלֱ!!! מאחור! זו הייתה אישה או שנדמה לי? צריך לראות שוב.
[1] חלקם לפחות - איפה כל השאר? איפה רוז וברנרד בכל שלוש השנים האלה?
[2] המעשה הזה עדיין מחריד אותי, לא מעט בשל יהדותי, אני מניח. כל האחרים/עוינים/ילידים של אז, כולל ובמיוחד ריצ'רד, מסומנים ומשוקצים מבחינתי.
|
|
בתגובה ל: ברצינות? (ספוילר) מאת: yaddo אני פשוט לא סובלת את ג'ולייט אז קשה לי לדמיין את סוייר מאושר איתה. או את ג'ק לצורך העניין. היא פשוט מעצבנת אותי. סוייר תמיד חמוד - איתה או בלעדיה.
לא ראינו את פאראדיי עובד מתחת לאדמה עבור דארמה באיזה פרק? אני מניחה שהוא שם, חי איתם כמו כולם.
נוראי בעיני שמתעלמים מדמויות לא חשובות כשלא מתאים להם. היו איזה 40 אנשים במחנה על החוף, לא?
|
|
בתגובה ל: זה לא רציונלי מאת: אלמה בתחילת הפרק הראשון לעונה, אבל זה היה באייטיז. אני מתקשה להאמין שכל השאר נשארו שם עד האייטיז, מה גם שהוא נראה בדיוק אותו דבר כמו עכשיו. מה שכן, קרוב לוודאי שהוא אכן היה איתם ופשוט לא ראינו אותו.
מסכים עם השורה האחרונה.
|
|
בתגובה ל: ברצינות? (ספוילר) מאת: yaddo את סוייר וג'ולייט ביחד, אני מאד מסמפטת את שתי הדמויות. ואני גם מחבבת את ג'ק וקייט ביחד. אבל אני יכולה להבין למה חזרה של קייט תערער את סוייר, על אף שהוא עם ג'ולייט הרבה יותר זמן. קייט היא פנטזיה בלתי מושגת. שיז דה וואן ד'אט גוט אווי. סביר להניח שג'ולייט גורמת לו הרבה יותר אושר ממה שקייט אי פעם הייתה גורמת, אבל לפנטזיה יש המון עצמה.
היה פרק אדיר לחלוטין. אני ממשכימה להיות מרוצה.
לי היה ברור מהרגע הראשון שהתחילו לדבר על לה פלור שמדובר בסוייר. אבל זה עדיין היה מאד מבדר. אני מאמינה גם שהתינוק של איימי (מישל היא הייתה ב-24) הוא מישהו מוכר.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: ברצינות? (ספוילר) מאת: yaddoשרלוט, כלומר. זו הייתה טעות של המפיקים, שאף הביאה לחילופי האשמות בינם לבין רבקה מאדר, שגילמה אותה. זו כבר פאדיחה משמעותית שנייה העונה, והשלישית היא שהתינוק שנולד זה עתה הוא אית'ן - מאוד אמין שהשחקן היה בן עשרים ומשהו כשגייס את ג'ולייט לעבוד בשבילם. עוד עניין תמוה ומעניין - הרי אמא שלו, מישל דסלר, הייתה אמורה למות. אילולא התערבותם של סוייר והחבר'ה, היא הייתה מקבלת כדור בראש והילד לא היה נולד. זאת אומרת שבהתאם לגרסתו של דניאל פאראדיי (איפה הוא, למען השם?), אי אפשר להשפיע על העבר ואין משמעות להצלה שלהם כי גם ככה היא והתינוק היו שורדים.
|
|
בתגובה ל: גם אני לא אהבתי את הפרק הקודם (ס') מאת: אלמה אני מרוצה מאיך שבנו את הרומן בין סוייר וג'ולייט, זה היה מתבקש כבר לפני כמה פרקים והחליטו לעשות את זה באופן רציונלי - לאורך שלוש שנים בפרק אחד, יפה. לא אהבתי, לעומת זאת, את עריכת הפרק עם כיתובי "שלוש שנים לפני"/"שלוש שנים אחרי" כל כמה דקות, זה היה מעט מגוחך (ואכן נעלם בשלב מסוים).
הדבר שהכי מטריד אותי כרגע בסדרה - זוכרים שבתחילת העונה היו באי עוד ניצולי אושיאניק שאינם דמויות ראשיות?
|
|
בתגובה ל: אבודים 508 מאת: Drusillaלא ממש הבנתי למה, אבל מבאס לאללה.
|
|
בתגובה ל: השבוע לא ישודר פרק חדש מאת: yaddo שבהוט 3 מריצים פרומו לפרק החדש עם סצינות מתוכו.
|
|
בתגובה ל: מה שמוזר זה מאת: איילון צפון ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אבודים 508 מאת: Drusillaלגבי סוייר וג'ולייט, לדעתי זה עובד לגמרי. אם להשוות אותם לג'ק וג'ולייט, ג'ק וקייט וסוייר וקייט, הם האמת יוצאים הכי הגיוניים מבחינתי. ואני אוהב את ג'ולייט, היא מהדמויות היותר מסקרנות ומעניינות בסדרה. אבל האמת שיש לי בעיה עם 2 הפרקים האחרונים, הם מרגישים קצת כפילרים. כלומר, יש להם תפקיד מהותי בסכמה של הדברים ובהיגיון הפנימי של הסדרה. אבל זה קצת מעצבן שהם קטעו באכזריות את מה שבאמת מעניין- החזרה של ה-6 לאי. אני מבין שחשוב להבין מה קרה עם לוק ומה החבר'ה שנותרו על האי עשו בינתיים, אבל האמת שהרבה יותר מעניין אותי מה קורה עכשיו עם החוזרים וחבל לי שבוזבזו 2 פרקים מלאים על הסיפורים האלו. אבל שוין, הם נגמרו, הגיע זמן האקשן. ומסקרן לראות אם האבודים בסופו של דבר יחזרו לזמן שלהם. ולגבי שאר האבודים (חוץ מסוייר, ג'ין, ג'ולייט, פאראדיי, שרלוט וההוא), כל הנושא הזה מוזר ולדעתי גם לא סגור, הרי לא אמרו חד משמעית שהם מתו, הם פשוט נעלמו ולא הראו אותם שוב. אז או שזה מוזר כי- איפה הם? או שזה מוזר כי זאת דרך ממש תמוהה להרוג אותם- בלי לומר שהם מתים.
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|