|
הפרק הזה קיבלתי עדות ממשית לשנאתי העזה לקייט. לא ידעתי שהיא כה עזה עד שמצאתי את עצמי צועק "יש!" על הטלוויזיה כאשר נשמעה יריית רובה בעוד קייט מתרחקת מהבריכה ההיא. היא הביטה על בטנה בבעתה והייתי בטוח שסוף סוף נפטרנו מהכלבה הצדקנית. למרבה הצער, לא היא. אלוקים אדירים, רק רע היא עושה שם. קודם מצילה את בן, עכשיו מנדנדת לג'ק על מעשיו. "ג'ון מטורף"? להזכיר לך באיזו שנה את נמצאת, נודניקית בלתי נלאית? ואם זה לא מספיק, אחרי הקטע המקסים מקסום של סוייר וג'ולייט בצוללת, נכנסת זו ומכבה איתה את מצב הרוח. אררר!
מה הקטע של להרוג את ג'ייקוב? עוד משהו שהאי אומר ללוק? אולי סוף סוף נזכה להבין מי הוא ומה הוא. המעניין מכל הוא שבאחת מפגישותינו הראשונות עם ג'ייקוב בעונה השלישית, אם לא הראשונה ממש, לוק נכנס לבקתה ושמע את הישות שם אומרת "עזור לי" בקול ניחר. תמהני.
|
|
בתגובה ל: לכו אחרי המנהיג ( אבודים 515) מאת: yaddoהקטע שבו מיילס רואה איך אביו "מגרש" את אמו ואותו בקטנותו, היה קטן ומרגש. קן ליונג (מיילס) שיחק נפלא.
|
|
בתגובה ל: אה, ו... (ספוילר) מאת: yaddo ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לכו אחרי המנהיג ( אבודים 515) מאת: yaddoעד עכשיו לא הבנתי למה לשנוא את קייט. היא כוסית. אבל בפרק הזה היא ממש עלתה לי על העצבים. השיחה הזו שבו היא מנסה להטיף לג'ק ולסעיד מוסר (ממתי זה בסדר להרוג ילד קטן? מאז שאתה יודע שהוא גדל להיות פסיכופט מרושע!) באמת הייתה מעצבנת. בסה"כ זה היה יופי של פרק לפני סיום עונה. פתאום כולם מגיעים לעמדה שממנה מתרחשים דברים גדולים (פצצת מימן, חיסול מנהיג בלתי-נראה, בריחה מהאי על צוללת..). מאוד אהבתי שהסבירו את איך שריצ'רד ידע להגיע ללוק כשהיה לו כדור ברגל ולהגיד לו שהוא צריך להחזיר את כולם לאי ולמות.
|
|
בתגובה ל: אני איתך מאת: חובצי ללא תוכן
חוק וסדר 13.9.1990-24.5.2010. R.I.P
|
|
בתגובה ל: לכו אחרי המנהיג ( אבודים 515) מאת: yaddoזה יכול להתאים לתיאוריה האוואנגארדית אם כי משכנעת שלך. לוק הולך להרוג את ג'ייקוב. אתה מאמין שג'ייקוב וג'ק חד הם. מאת'יו פוקס, שמשחק את ג'ק, הכריז כבר לפני חודשיים שהפרק הבא יהיה האחרון שלו בסידרה. מה שבטוח - ג'ייקוב או לא ג'ייקוב - הולך להיות מעניין. וברוך שיפטרנו מג'ק המרגיז-כמעט-כמו-קייט-הבלתי-נסבלת [איך סוייר יכול בכלל להתלבט בינה לבין ג'ולייט המתוקה?]. שמתם לב איך נראה סוייר לאחר העינויים - כולו פצע וחבורה, שותת ומדמם? כמה שעות מאוחר יותר, בצוללת, פניו היו צחים ונקיים כקלסתרה של שלגייה. רק לי זה צרם?
|
|
בתגובה ל: חלקי התצרף מתחילים להסתדר? [ספוילר + תיאוריה] מאת: חתול-רובוט אל לך להסתמך על מקורות בעברית - מת'יו פוקס לא אמר שהוא פורש מטלוויזיה אחרי העונה הזו אלא עם תום הסדרה, כך שוודאי נכונו לנו רגעים מתוקים רבים עם ג'ק שפרד. אפילו אם יהרגו את ג'ייקוב והוא אכן יתברר כג'ק, ג'ק של 1977 אמור להמשיך להתקיים ולהסביר לנו איך בכלל התגלגלו הדברים כך. זה בטוח לא יקח 90 דקות.
|
|
בתגובה ל: חלקי התצרף מתחילים להסתדר? [ספוילר + תיאוריה] מאת: חתול-רובוטבערך כמו נחש צפע.. מהרגע שראיתי אותו ב- running scared (אגב, סרט מצוין) אני לא יכול לסבול את הפרצוף שלה. היא קריפית. ולא, גם לי צרם העניין של הפרצוף של סוייר, אבל הם בטח עשו את זה בשביל המעריצות. ואם לסמוך על ההיסטוריה של סוייר והאיומים שלו - פיל הולך למות.
|
|
בתגובה ל: ג'ולייט מתוקה?? מאת: חובצי בסרט היטמן: שם קוד 47 [אחלה אקשן. הופתעתי], בתור המאפיונר-הרוסי-המופרע-עם-המבטא-הכי-לא-רוסי-שמישהו-מסוגל-לחשוב-עליו-מאז-ומעולם. עכשיו יהיה לי קשה לראות אותו בתור דזמונד.
אני מחבב את ג'ולייט.
וכל המקורות שלי הם בעברית, כי ממש אין לי כוח לקרוא אנגלית מרצוני - מספיק שמכריחים אותי לעשות את זה בלימודים.
|
|
בתגובה ל: ואני ראיתי בסוף השבוע את דזמונד מאת: חתול-רובוט ב"אלכסנדר" היא עשתה את המבטא הרוסי הגרוע בעולם.
|
|
בתגובה ל: אנג'לינה ג'ולי בטוח מנצחת בקטגוריה הזו מאת: חובצי אנג'לינה ואליזבת' מיטשל, היא ג'ולייט, התעסקו אחת עם השנייה בסרט "ג'יה", אחד הסרטים שהכי אהבתי פעם (אבל אני לא זוכר את העלילה).
|
|
בתגובה ל: איך העולם מסתובב לו מאת: yaddo וג'ולייט התעסקה עם ד"ר וויבר, כפי שגיליתי לחרדתי באיזה שידור חוזר.
|
|
בתגובה ל: אנג'לינה ג'ולי בטוח מנצחת בקטגוריה הזו מאת: חובצי שהיא הייתה צריכה להפסיק לנסות אחרי "האקרים". אמנם בלי מבטא, אבל קשה להתעלות על שיא אמנותי כזה.
|
|
בתגובה ל: לכו אחרי המנהיג ( אבודים 515) מאת: yaddoאין לי הרבה מה להגיד עליו.... אז אני רק אגיד שסוף סוף יפתרו לנו את חידת ג'ייקוב. ושאני עדיין מחכה להבין מה נסגר עם אילנה וחבורתה, בטח נדע בפרק הבא.
|
|
בתגובה ל: פרק מרתק, אבל משום מה - ספוילר כנ"ל מאת: Drusilla הקטע שבו צ'אנג מתחקר את הרלי כדי להבין אם הם באמת מהעתיד, היה ככל הנראה המצחיק ביותר בתולדות אבודים.
|
|
בתגובה ל: אז אני אוסיף משהו שנזכרתי בו מאת: yaddo ואני אוסיף בכל זאת עוד משהו - היה מוזר ומשעשע לראות את בן ואפילו ריצ'ארד המסתוריים שתמיד יודעים הכל, פתאום לא יודעים מה קורה והולכים אחרי לוק.
|
|
בתגובה ל: אוי נכון, זה היה מעולה ספוילר לפרק מאת: Drusillaבן בגד בו, ירה בו והשאיר אותו לדמם, חנק אותו למוות, הוליך אותו שולל לא מעט פעמים ולמרות זאת הוא מגלה לו שלא אכפת לו מסאן ושהוא מתכוון לרצוח את ג'ייקוב? למה? אתה לא יודע שהוא שוב פעם ידפוק לך את התוכניות? מפגר.
|
|
בתגובה ל: לוק מטומטם מאת: חובצי הוא כבר לא מפחד משום דבר שבן יכול לעשות לו, ואכן ניכר שבן עצמו מפחד מלוק. "מת הוא מת", כדבריו. תכל'ס אני מברך על לוק, סוף סוף מישהו ששואלים אותו שאלה והוא נותן תשובה.
|
|
בתגובה ל: לכו אחרי המנהיג ( אבודים 515) מאת: yaddoאבודים, גרסת הפלסטלינה.עוד שני פרקים ואני אוכל סוף סוף להשתתף בת'רדים, יו-הו!
|
|
בתגובה ל: אוף-טופיק מאת: יעל וזהו ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לכו אחרי המנהיג ( אבודים 515) מאת: yaddoללא מילים. ![http://i39.tinypic.com/1zw25up.jpg]() תוקן על ידי yaddo 13/5/2009 22:38
|
|
בתגובה ל: לקראת הפינאלה (ספוילר אבודים 515) מאת: yaddoאהבתי את התמונה של בן המום ואת האותיות הקטנות
|
|
בתגובה ל: לקראת הפינאלה (ספוילר אבודים 515) מאת: yaddo ללא תוכן
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|