סליחות
|
|
סליחות
פורסם לפני
4179 ימים
מאת חובצי
סה"כ תגובות: 6
תגובה אחרונה לפני: 4178 ימים
כידוע לכולם חדה המקלדת מחרבות, ומקש ה"אנטר" אכזרי הוא מאבנים. לא תמיד קראתי פעמיים את מה ששלחתי, ובין משפטי הבינה והתבונה הרבים שמעטרים את הודעותיי מידי פעם כתבתי דברים שעיצבנו, פגעו או סתם צבטו מישהו במקום הלא נכון. אם כך הדבר - יופי. בטח הגיע לכם. אבל יום הכיפור מגיע עלינו לטובה (?) והגיע הזמן לרדת מהעץ הגבוה שטיפסנו עליו ולהתנצל.
אז מכל הלב - סליחה.
עמיר/חובצי.
|
|
כידוע לכולם חדה המקלדת מחרבות, ומקש ה"אנטר" אכזרי הוא מאבנים. לא תמיד קראתי פעמיים את מה ששלחתי, ובין משפטי הבינה והתבונה הרבים שמעטרים את הודעותיי מידי פעם כתבתי דברים שעיצבנו, פגעו או סתם צבטו מישהו במקום הלא נכון. אם כך הדבר - יופי. בטח הגיע לכם. אבל יום הכיפור מגיע עלינו לטובה (?) והגיע הזמן לרדת מהעץ הגבוה שטיפסנו עליו ולהתנצל.
אז מכל הלב - סליחה.
עמיר/חובצי.
|
|
בתגובה ל: סליחות מאת: חובצי "שאלוהים יסלח לכם".
|
|
בתגובה ל: סליחות מאת: חובצי ללא תוכן
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
|
|
בתגובה ל: מה סליחה - תתפשט! מאת: fred איש קריות ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: סליחות מאת: חובציושיהיה את מה שכתוב בחתימה של איציק לכל חברי הפורום. (איציק, בבקשה אל תשנה בעקבות ההודעה הזו את ה-'גמר חתימה טובה' ל'זיבה' ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e25de9f8a4.gif סמיילי_משקפיים]() )
|
|
בתגובה ל: כן, גם אני. סליחה מאת: רעות חברים יקרים, אם זה היה תלוי בי אז כולכם הייתם עוברים לשלב הבא. אבל ההחלטה לא בידי, לכן אאחל לכולכם גמר חתימה טובה.
גמר חתימה טובה
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|