המשרד 6X09
|
|
המשרד 6X09
פורסם לפני
4084 ימים
מאת איימס
אין תגובות
צ'מעו, לא יודעת מה עובר על הסידרה הזו העונה, אבל גם הפרק הזה הוא מהטובים אי פעם, והתברג לטופ 5 שלי (שאמור להתרחב כבר לטופ 6, בקצב הזה). פשוט פרק נהדר.
קודם כל בגלל שהמוטיב הזה, של דנדר מיפלין כחברה בקשיים, חוזר ומשחק תפקיד חשוב בסידרה לאורך שש עונותיה, וכל פעם מנצלים אותו יפה. חוץ מזה, היה שימוש מצויין (הכי טוב עד היום, לדעתי), בחולשות וביתרונות של מייקל סקוט כמנהל, ובניהול היותר שמרני של ג'ים (שמתברר כלא מועיל). וגם, החיבה הבלתי ממומשת של ארין לאנדי וההפך פשוט מקסימה, ומזכירה את הימים הכי קורעי לב של ג'ים ופאם. וחוץ מזה, היה מצחיק כמו שלא היה כבר זמן מה (הכי מצחיק העונה). ריאן, עם התדמית החדשה בכל פרק והסוף, עם פאם, היו הילאריים ברמות חדשות.
וחוץ מזה חוץ מזה: לפני חודש בערך הייתי במסיבת יומולדת של חברה, שעשתה murder mystery dinner, וזה אחד הדברים הכיפיים שיש (גם אם החנוניים).
הידד למשרד.
|
|
|
|
|
בתגובה ל: מארה"ב מאת: yaddoABC הזמינה פיילוט לעיבוד מחודש לסדרת הקאלט. מי שיכתוב ויפקח הוא ג'וש פרידמן, שהג'וב האחרון שלו היה על מושכות "טרמינייטור", מה שאומר שאולי גם "המלאכיות" מצויות בסכנה להפוך לדרמה משפחתית עתירת מבטים מיוסרים. Variety
|
|
בתגובה ל: מארה"ב מאת: yaddoצ'מעו, לא יודעת מה עובר על הסידרה הזו העונה, אבל גם הפרק הזה הוא מהטובים אי פעם, והתברג לטופ 5 שלי (שאמור להתרחב כבר לטופ 6, בקצב הזה). פשוט פרק נהדר. קודם כל בגלל שהמוטיב הזה, של דנדר מיפלין כחברה בקשיים, חוזר ומשחק תפקיד חשוב בסידרה לאורך שש עונותיה, וכל פעם מנצלים אותו יפה. חוץ מזה, היה שימוש מצויין (הכי טוב עד היום, לדעתי), בחולשות וביתרונות של מייקל סקוט כמנהל, ובניהול היותר שמרני של ג'ים (שמתברר כלא מועיל). וגם, החיבה הבלתי ממומשת של ארין לאנדי וההפך פשוט מקסימה, ומזכירה את הימים הכי קורעי לב של ג'ים ופאם. וחוץ מזה, היה מצחיק כמו שלא היה כבר זמן מה (הכי מצחיק העונה). ריאן, עם התדמית החדשה בכל פרק והסוף, עם פאם, היו הילאריים ברמות חדשות. וחוץ מזה חוץ מזה: לפני חודש בערך הייתי במסיבת יומולדת של חברה, שעשתה murder mystery dinner, וזה אחד הדברים הכיפיים שיש (גם אם החנוניים). הידד למשרד.
אבל זה סיפור אחר ויסופר בהזדמנות אחרת
|
|
בתגובה ל: מארה"ב מאת: yaddoאני מאוהב בסדרה הזו. ובאנני. עד לרגע שבו שחררה את סיכת שיערה בכלל לא שמתי לב שהוא מסודר כך. כל כך יפה לה בלעדיה. מדהים איך היא לא קשורה לטרודי ממד מן. שחקנית מעולה. אהבתי את הכימיה בין ג'ף לטרודי, את תגובותיה של שירלי לסרטים של עאבד, את הסרטים של עאבד, את החולצה שיוצאת לג'ף מתחתית מכנסיו, את התגובה של טרוי לניסיון לשחזר את הראפ הכעת-קלאסי שלו ושל עאבד. אני מאוהב בסדרה הזו.
|
|
בתגובה ל: עוד פרק נפלא של Community (ספ' 1.09) מאת: yaddo פרק מאוד מלבב. שמתי לב שבעצם כל דמות קיבלה הפרק תשומת לב וכל אחד מהם היה מעניין בדרכו שלו, ומצחיק, אפילו פירס. ולגבי פירס, בהתחלה לא הייתי מרוצה מצ'ייס, אבל כל פרק הוא משתפר יותר ויותר, והפרק הוא בכלל היה הילארי. כבוד ענקי לצ'בי צ'ייס על שגרם לטריק הכי ישן בספר - סלפסטיק - להיות מצחיק.
אנני נראתה שונה לגמרי עם השיער משוחרר, ואני לגמרי בעד קשר בינה לבין ג'ף.
|
|
בתגובה ל: מארה"ב מאת: yaddoאחרי תשעה פרקים אני יכול לפסוק בנחרצות שלדידי, מבין כל מותגי הערפדים העכשוויים - "דם אמיתי", "דמדומים" ו"יומני הערפד" - האחרונה היא החביבה עלי. זה אמנם לא לגמרי הוגן, כי את "דם אמיתי" אהבתי מאוד לאורך כעונה וחצי והיו לה הרבה פרקים מעולים, אבל נכון לעכשיו "דם" מיצתה את עצמה מבחינתי ו"יומני" מצליחה להפתיע שוב ושוב בקוהרנטיות שלא ציפיתי לה, מה שתמיד כיף. אני חושב שחלק ממה שעושה לי את זה אצלה הוא העובדה שרגלי העלילות העכשוויות נטועות עמוק בעבר. ההתרחשויות קשורות קשר הדוק למה שאירע פעם בעיירה, ולא חסרים בה אירועים היסטוריים. כך נוצר מיסתורין בשכבות: מה הולך לקרות הלאה ומה כבר קרה שמוביל לכל זה, ובשני המקרים זה נעשה באופן מוצלח ובעליל עם מחשבה מאחוריו (אולי כי הם מתבססים על ספרים קיימים, אני לא באמת יודע עד כמה הם נאמנים למקור). נתוני הפתיחה של הסדרה כסדרת נערות המשודרת ב-CW אולי תבטיח לה להיות תמיד פחותה בעיני הביקורות לעומת "דם אמיתי", מה גם שבז'אנר הערפדים לבני הנעורים היא לנצח תהיה משנית ל"באפי", אבל בסופו של דבר כדאי לדעת: "יומני הערפד" מצוינת.
|
|
בתגובה ל: מארה"ב מאת: yaddoהיה מצחיק! היה ממש מצחיק! ממש צחקתי בכל רם כמה פעמים לאורך הפרק, ועבר הרבה זמן מאז שזה קרה, אז חשתי צורך עז לשתף אתכם. SNL - מישהו רואה את זה בכלל? התוכנית של שבוע שעבר עם טיילור סוויפט היתה אחת מהיותר מוצלחות והמצחיקות שהיו בזמן האחרון וממש הופתעתי לטובה מסוויפט, לבחורה יש חוש הומור. ואז השבוע באה ג'נוארי ג'ונס והיתה, אהההה, על הפנים. אבל ממש. הדרך הנוקשה שבה היא משחקת את בטי דרייפר? אני לא חושבת שזה משחק, נראה שהיא פשוט מעדיפה שלא להשתמש יותר מדי בשרירי הפנים שלה. אולי זה כדי לעכב הופעה של קמטי הבעה או משהו. אני בטוחה שבטי תשמח, זה מפצה על העישון.
|
|
בתגובה ל: 30 רוק 4X05 וגם.... מישהו רואה SNL? מאת: יערה וחשוב לא פחות - מבחינתי, על כל פנים - שהיה בו הרבה לב.
|
|
בתגובה ל: הפרק של רוק 30 אכן היה משעשע מאוד מאת: yaddo השחקן החדש מוסיף עניין ותורם אף הוא ללב.
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|