|
![http://img209.imageshack.us/img209/3803/hanukkahdecember11th200.jpg]() *הערות שוליים: 1. למטה מצורף הקובץ בגודל אופטימלי 2. אני הדלקתי את הנר האחרון בשנה שעברה, מה שאומר שהדלקתי שני נרות רצוף, מה שאומר שאני מדליק! 3. חג שמח. אל תסקלו אותי. קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: נר פורומי ראשון מאת: איילון צפוןלקריקטורות, ועוד בצייר, מרשים כתמיד, אבל אני לא מתה על הפאנץ' של זו, אתה מסוגל ליותר. נו, לפחות שרפת את יאדו, הבאת למיס ב' את אלכס, וייבאת את החתול ואת קאיה. ריספקט. חג שמח! נ.ב. - זה רק אני או שהחתול המסומפסן נראה פתאום כמו טופר ברינק?
|
|
בתגובה ל: נר פורומי ראשון מאת: איילון צפוןאהבתי, רק חבל ששוב לא זכיתי לשרוד את האירוע עד סופו. והשאננות של כל השאר מעט מטרידה. וששונך אלי שריפתי.
|
|
בתגובה ל: נר פורומי ראשון מאת: איילון צפוןואיזה דמי חנוכה הבאת לי, או מיי :) לאור זה שהיית עסוק עם הנר ויצא לך כל כך מוצלח (וגם התחנפת היטב למרצה), אתה מקבל הארכה להשלמת המשימה היומית עד למחר.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: נר פורומי ראשון מאת: איילון צפוןללא תוכן
|
|
בתגובה ל: נר פורומי ראשון מאת: איילון צפוןדהיינו - אהבתי! אחלה נר לפתוח איתו את מסע הלוויות של יאדו.
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
|
|
בתגובה ל: נר פורומי ראשון מאת: איילון צפוןמגניב איך שציירת את יאדו נמס על השולחן מחד, ועדיין מצליח לשמור על אופטימיות מאידך. ocean
איתי במלחמתי הצודקת במקש ה'אנטר'!
|
|
בתגובה ל: נר פורומי ראשון מאת: איילון צפוןאני אמנם מופיע שם, אבל לא הבנתי. סליחה.
|
|
בתגובה ל: מישהו מוכן להסביר לי? מאת: חתול-רובוט (אני לא צופה כמעט לעולם באף תוכנית ישראלית מקורית/ריאליטי ישראליים, אז אני די מאותגרת בזיהויים שכאלו)
|
|
בתגובה ל: כנ"ל - מי האנשים בחזית? מאת: יעל וזהו התפאורה של הסדרה "party down" ("אנשי המסיבות" בארץ). זו סדרה של רוב תומס ונו, הבחור החמוד מקלולס. זה על צוות של מארגני מסיבות, שהוא די ליים. הם כולם שחקנים, בדרנים וכו' שמנסים להצליח ובינתיים תקועים בעבודה הזו (חוץ מראש הצוות שחולם להקים רשת מסעדות מרק), המדים שלהם וורודים ולבנים והם מארגנים כל מיני מסיבות פתטיות.
עד כמה שאני מבינה את הפאנץ' של איילון צפון - הם חושבים עלינו שאנחנו לוזרים עם טקס הדלקת הנרות שלנו ואנחנו חושבים עליהם שהם לוזרים, על זה שזו העבודה שלהם. איילון, תקן אותי אם אני טועה.
|
|
בתגובה ל: זו לא תוכנית ישראלית מאת: miss bojarsky (הבחור מקלולס) ותודה ליאדו על המלצות היום שכללו את השם שלו.
|
|
בתגובה ל: פול ראד! מאת: miss bojarsky ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: זו לא תוכנית ישראלית מאת: miss bojarsky וזה פחות או יותר הפאנץ' של כל פרק בסדרה הזו, בה המלצרים רואים את האורחים כלוזרים ולהיפך. אולי הקומדיה הטרגית ביותר שאי פעם ראיתי.
|
|
בתגובה ל: אכן לא טעית מאת: איילון צפון ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אכן לא טעית מאת: איילון צפון ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אכן לא טעית מאת: איילון צפוןאני לא צופה (עדיין?) בסדרה, אבל לאחר קצת רקע- גם אני מסוגלת לקלוט... אם כי העובדה שיאדו שוב בוער הייתה ברורה ו(סליחה יאדו) משעשעת גם בלי הסברים ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/ttvw__rvvc_up(1).gif אצבעותכפולות]() בכל מקרה אין ספק שאתה משתמש מוכשר ביותר בצייר- כבוד!
.You may notice certain things before you die Mail them to me should they cause .your algebra to fail
|
|
בתגובה ל: זו לא תוכנית ישראלית מאת: miss bojarsky ללא תוכן
|
|