רחומות וחנונים.
|
|
רחומות וחנונים.
פורסם לפני
4569 ימים
מאת חתול-רובוט
סה"כ תגובות: 18
תגובה אחרונה לפני: 4569 ימים
הפרק של שבוע שעבר היה נהדר, אבל הגיע, לטעמי, מוקדם מדי. קצת מוזר לראות את כל החנונים/מושתלים-של-ההפקה עם תספורות מעוצבות ומחומצנות, לבוש אופנתי [ההפקה החליטה להחליף באחת את כל המלתחה שלהם, ואתמול הם כבר נצפו עם בגדים א-חנוניים בעליל, שלא נכללו במסע השופינג המטורף של הפרק שעבר], משקפיים של ערסים, ומיני פירסינגים. מוקדם מדי, אך גם מאוחר מדי, כי כך לעולם לא נראה את אדם המיזנטרופ בג'ינס של דולצ'ה וגאבאנה, קרדיגן של זארה ועגיל בלשון.
חזרתם המענגת של יואב המקסים ודניאל הדורסנית, אכן הייתה מענגת. חסרונם של ניר, הבן האובד למשפחת מוסרי, ושל אולה, שפנפנת-הפלייבוי-הלא-טיפשה-אלא-תמימה [איפה היא? מישהו רואה אותה? אולי מתחת למיטה?] לא הורגש. דניאל נשבעה לנקום. יואב המתוק אמר משהו מתחת לזקן שכבר אין לו, אבל לא שמעו את זה מבעד לרעש הבלתי-פוסק של דניאל.
אתמול היה פרק סביר. משימת היתרון של אימון הכושר הייתה חמודה, אילולי הביזיון שבבחירת אלון מזרחי לאחד השופטים - האדם הזה, שגם בהיותו שחקן כדורגל פעיל מעולם לא רץ יותר מעשר שניות רצופות, ונהג לבלות את רוב זמנו בעמידה שאננה ברחבת השש-עשרה של היריב, מחכה לכדור שיימסר ישירות לרגלו, לטאץ' אחרון [ונהדר, אין לכחד]. אז שהוא יקבע אימון כושר מוצלח מהו? לפחות הביאו לצידו את אלכס מץ, ג'ון לוק של ההתנחלויות. טל הישן התרגש שאדם שהוא ראה עד עכשיו בטלוויזיה מתגשם פתאום לידו, בשר-ודם. דניאל טרם סלחה לו על תקרית הברזנט. בסוף שחר ניצח, והוכיח שהסנדלר הולך יחף, הדייג שונא דגים, ורמת העברית של רוב המתמודדים ירודה עד מחפירה, בלי קשר לקבוצה אליה הם משתייכים. במילים אחרות, השגיאות הגסות של חלק מהחנונים מעוררות געגועים ללשון התקנית של לירון הברמנית, שלא לדבר על אדם בעל השם האירוני [למה לקרוא למישהו על שם הדבר השנוא עליו? זה כמו לקרוא לאסף 'חם', או לכנות את הלל 'דברים'].
משימת הבנים הייתה מעניינת. הם יצאו לדייטים-זריזים עם הבנות השוות מהמכירה הפומבית, שנראו הרבה יותר טוב מרוב בנות-זוגן לתוכנית, אם כי לרגע של חרדה הייתי משוכנע שאחת מהן היא לא אחרת מאשר מיתר, אלילת עלומיי. אבל זו לא הייתה היא. סתם זווית צילום ותאורה לא מחמיאות. הבנות תידרכו את הבנים באוזנייה. גאל לא סתמה את הפה, שיגעה את שחר, שכבר לגמרי שונא אותה, ובצדק מוחלט, וגרמה לו לענות לה במקום לבת-זוגו לדייט. טל וטל נחשפו כאסטרטגים האימתניים של התוכנית, אשר אינם מעוניינים לנצח, כדי לא לריב עם אף אחד. איציק [נצר, רבותיי! נצר!] נתקף שתיקות שהביכו, בעיקר, את רעות האוהבת. נמרוד החתיך המיס את בת-זוגו תוך דקות ספורות, וגרם לה ליצור מגע פיסי ראשוני, מה שהרתיח את רוקסן, שדלוקה לו על התחת, תרתי משמע [האם מסתמנת מקבילה זכרית למרינה קבישר?]. בסופו-של-דבר יואב החמוד הפתיע, ובסיוע צמוד ותומך של דניאל, עם אילתורים משל עצמו [לבו של מי לא נשבר כשבמקום מספר טלפון, הוא ביקש בסוף הדייט 'אני יכול לתת לך חיבוק?']. המגולח-הטרי זכה במשימה, ובצדק.
משימת הבנות הייתה להרכיב טיל ולשגר אותו לגובה, משהו שטל הישן עשה כבר בכיתה ב' בקייטנת המחוננים שלו [נקודה מעניינת: הוא לא ציין האם הדבר התרחש בין כיתה א' ו-ב', או כאשר הוא היה כבר בגדר עולה ל-ג', מה שמעורר חשד בקשר לכשירותו למשימה]. גאל הודתה בבורות מסויימת בכל הנוגע לטילים: היא יודעת שיש קטיושות, וזהו. את הטיל הרכיבו הבנות מחומץ, סודה, מיכל, סנפירים, ראש טיל ושאר חומרים מבהילים, אך האתגר הגדול שעמד בפניהן, מסתבר, היה לפתוח את הצלוטייפ עם ציפורניהן האימתניות. רוקסן הכריזה שהיא 'עושה הכול לפי החוק', ולכן לא צריכה להיות לה כל בעייה. הטיל שלה נכשל כישלון חרוץ, כמובן. נראה שאף-אחת מהבנות אינה צפוייה לקבל פנייה נרגשת מהתעשייה הביטחונית, ורובן התרכזו בלהתלהב ממשקפי-המגן הוורדרדות שחולקו להן, ולשגר את הטילים שלהן לרוחב, כלומר למכנסיים של איציק, נצר למשפחת מהנדסים, שקיבל זאת בנונשלאנטיות. טל הבת הביעה משאלה שאחד הטילים ישחית את פניה של אחת המתמודדות: 'זו גם שיטה לניפוי'. מקסימה.
לבסוף ניצחה דניאל, מה שאיפשר לזוג לקבוע שני מועמדים מהדחה, והזדמנות מצויינת לפרק את 'הקליקה' של גאל, רעות ומלאני. הבנות היו בחרדה עצומה, 'את מי דניאל תחליט לשלוח לניפוי', כאילו שליואב אין מילה. הייתה לו מילה, אחת, אבל לא שמעו אותה כי דניאל בדיוק דיברה. המתח בקליקה עלה על גדותיו, כולל מריבה מתוקשרת ביו שחר, החבר הטוב של דניאל, וגאל, הצ'ילבה שטוענת שדניאל המניפולטיבית רק משחקת ברגשותיו. הפעם לא זכינו ליותר מדי פניני רוקסן. אבל אצל עורכי התוכנית התקבלה ההחלטה הבלתי-נמנעת, להוסיף לכתוביות התרגום של התוכנית גם תרגום מרוקסנית לעברית, בתוך סוגריים, כך שסוף-סוף יכולנו לעמוד על דעתו של 'התפוז המתולתל' כפי שהגדירה אותה אחת הנשמות הטובות. כך, הכתוביות בישרו לנו ש'היינו מוזהרים [נזהרים]', או שהנמרוד היה 'מאוד נביך [מביך]'. חביב, אבל לא ברמה של מלך הרודוס.
כאן בא רגע ההחלטה על הניפוי, והספוילר:
ס פ ו י ל ר * * * * * * * כ ן - כן . . . ז ה ו - ס פ ו י י ל ר :
למרבה ההפתעה, שני הזוגות שנשלחו לארוז את חפציהם היו מלאני וטל החדש; ואיציק ורעות. שחר וגאל העניקו את היתרון לראשונים, אך טל הפסיד אותו עם טעות אחת לעומת שתי תשובות נכונות של הנצר. הבנות נשאלו על בליסטיקה, שאלות שגם לי לא היה מושג מהי התשובה להן, ולבסוף הצליחה מלאני לגרד איזה תשובה נכונה. רעות ואיציק נפרדו בדמעות של רעות, שהתנצלה על כל עקיצותיה המרושעות. איציק נשאר ג'נטלמן עד הסוף, ויצא מהלימוזינה שלו כדי להכניס את המזוודה של רעות למכונית שהסיעה אותה. זה רק ריגש אותה יותר, כפרה עליה.
השניים הופיעו שוב על המסך כעבור כמחצית השעה, כשהתארחו אצל ליאור שליין, כפילו של איציק, ונראו מאוד חמודים ומיודדים. חבל שהם הודחו, ולא זוג אנמי כמו מלאני וטל, או מרגיז כמו שחר וגאל. התוכנית, בכל אופן, הולכת ומתחבבת עלי יותר ויותר. ברור שכל הדיבורים על 'שינוי' הם קישקוש מקושקש, אבל אפשר לראות שאחרי חודש וחצי ביחד, חל שינוי גדול לפחות ביחסים שבין הזוגות [למעט שחר והחברה של אבי עבדי, כמובן]. דניאל גאה ביואב, רעות מעריצה את איציק, טל וטל כה חמודים ביחד, רוקסן מאוהבת בנמרוד, טל החדש מאוהב במלאני, ואפילו פיני מסתדר לא רע עם טבגר. היפה והחנון זה הדבר הכי כיפי שיש עכשיו בטלוויזיה, והוא משלנו. בחיים לא הייתי יכול להתחבר ככה לביוטיס, לגיקס ולשאר מציאויות עכו"מיות. אם טרם צפיתם בזה, תנו להם צ'אנס. זה ממכר.
|
|
|
|
הפרק של שבוע שעבר היה נהדר, אבל הגיע, לטעמי, מוקדם מדי. קצת מוזר לראות את כל החנונים/מושתלים-של-ההפקה עם תספורות מעוצבות ומחומצנות, לבוש אופנתי [ההפקה החליטה להחליף באחת את כל המלתחה שלהם, ואתמול הם כבר נצפו עם בגדים א-חנוניים בעליל, שלא נכללו במסע השופינג המטורף של הפרק שעבר], משקפיים של ערסים, ומיני פירסינגים. מוקדם מדי, אך גם מאוחר מדי, כי כך לעולם לא נראה את אדם המיזנטרופ בג'ינס של דולצ'ה וגאבאנה, קרדיגן של זארה ועגיל בלשון.
חזרתם המענגת של יואב המקסים ודניאל הדורסנית, אכן הייתה מענגת. חסרונם של ניר, הבן האובד למשפחת מוסרי, ושל אולה, שפנפנת-הפלייבוי-הלא-טיפשה-אלא-תמימה [איפה היא? מישהו רואה אותה? אולי מתחת למיטה?] לא הורגש. דניאל נשבעה לנקום. יואב המתוק אמר משהו מתחת לזקן שכבר אין לו, אבל לא שמעו את זה מבעד לרעש הבלתי-פוסק של דניאל.
אתמול היה פרק סביר. משימת היתרון של אימון הכושר הייתה חמודה, אילולי הביזיון שבבחירת אלון מזרחי לאחד השופטים - האדם הזה, שגם בהיותו שחקן כדורגל פעיל מעולם לא רץ יותר מעשר שניות רצופות, ונהג לבלות את רוב זמנו בעמידה שאננה ברחבת השש-עשרה של היריב, מחכה לכדור שיימסר ישירות לרגלו, לטאץ' אחרון [ונהדר, אין לכחד]. אז שהוא יקבע אימון כושר מוצלח מהו? לפחות הביאו לצידו את אלכס מץ, ג'ון לוק של ההתנחלויות. טל הישן התרגש שאדם שהוא ראה עד עכשיו בטלוויזיה מתגשם פתאום לידו, בשר-ודם. דניאל טרם סלחה לו על תקרית הברזנט. בסוף שחר ניצח, והוכיח שהסנדלר הולך יחף, הדייג שונא דגים, ורמת העברית של רוב המתמודדים ירודה עד מחפירה, בלי קשר לקבוצה אליה הם משתייכים. במילים אחרות, השגיאות הגסות של חלק מהחנונים מעוררות געגועים ללשון התקנית של לירון הברמנית, שלא לדבר על אדם בעל השם האירוני [למה לקרוא למישהו על שם הדבר השנוא עליו? זה כמו לקרוא לאסף 'חם', או לכנות את הלל 'דברים'].
משימת הבנים הייתה מעניינת. הם יצאו לדייטים-זריזים עם הבנות השוות מהמכירה הפומבית, שנראו הרבה יותר טוב מרוב בנות-זוגן לתוכנית, אם כי לרגע של חרדה הייתי משוכנע שאחת מהן היא לא אחרת מאשר מיתר, אלילת עלומיי. אבל זו לא הייתה היא. סתם זווית צילום ותאורה לא מחמיאות. הבנות תידרכו את הבנים באוזנייה. גאל לא סתמה את הפה, שיגעה את שחר, שכבר לגמרי שונא אותה, ובצדק מוחלט, וגרמה לו לענות לה במקום לבת-זוגו לדייט. טל וטל נחשפו כאסטרטגים האימתניים של התוכנית, אשר אינם מעוניינים לנצח, כדי לא לריב עם אף אחד. איציק [נצר, רבותיי! נצר!] נתקף שתיקות שהביכו, בעיקר, את רעות האוהבת. נמרוד החתיך המיס את בת-זוגו תוך דקות ספורות, וגרם לה ליצור מגע פיסי ראשוני, מה שהרתיח את רוקסן, שדלוקה לו על התחת, תרתי משמע [האם מסתמנת מקבילה זכרית למרינה קבישר?]. בסופו-של-דבר יואב החמוד הפתיע, ובסיוע צמוד ותומך של דניאל, עם אילתורים משל עצמו [לבו של מי לא נשבר כשבמקום מספר טלפון, הוא ביקש בסוף הדייט 'אני יכול לתת לך חיבוק?']. המגולח-הטרי זכה במשימה, ובצדק.
משימת הבנות הייתה להרכיב טיל ולשגר אותו לגובה, משהו שטל הישן עשה כבר בכיתה ב' בקייטנת המחוננים שלו [נקודה מעניינת: הוא לא ציין האם הדבר התרחש בין כיתה א' ו-ב', או כאשר הוא היה כבר בגדר עולה ל-ג', מה שמעורר חשד בקשר לכשירותו למשימה]. גאל הודתה בבורות מסויימת בכל הנוגע לטילים: היא יודעת שיש קטיושות, וזהו. את הטיל הרכיבו הבנות מחומץ, סודה, מיכל, סנפירים, ראש טיל ושאר חומרים מבהילים, אך האתגר הגדול שעמד בפניהן, מסתבר, היה לפתוח את הצלוטייפ עם ציפורניהן האימתניות. רוקסן הכריזה שהיא 'עושה הכול לפי החוק', ולכן לא צריכה להיות לה כל בעייה. הטיל שלה נכשל כישלון חרוץ, כמובן. נראה שאף-אחת מהבנות אינה צפוייה לקבל פנייה נרגשת מהתעשייה הביטחונית, ורובן התרכזו בלהתלהב ממשקפי-המגן הוורדרדות שחולקו להן, ולשגר את הטילים שלהן לרוחב, כלומר למכנסיים של איציק, נצר למשפחת מהנדסים, שקיבל זאת בנונשלאנטיות. טל הבת הביעה משאלה שאחד הטילים ישחית את פניה של אחת המתמודדות: 'זו גם שיטה לניפוי'. מקסימה.
לבסוף ניצחה דניאל, מה שאיפשר לזוג לקבוע שני מועמדים מהדחה, והזדמנות מצויינת לפרק את 'הקליקה' של גאל, רעות ומלאני. הבנות היו בחרדה עצומה, 'את מי דניאל תחליט לשלוח לניפוי', כאילו שליואב אין מילה. הייתה לו מילה, אחת, אבל לא שמעו אותה כי דניאל בדיוק דיברה. המתח בקליקה עלה על גדותיו, כולל מריבה מתוקשרת ביו שחר, החבר הטוב של דניאל, וגאל, הצ'ילבה שטוענת שדניאל המניפולטיבית רק משחקת ברגשותיו. הפעם לא זכינו ליותר מדי פניני רוקסן. אבל אצל עורכי התוכנית התקבלה ההחלטה הבלתי-נמנעת, להוסיף לכתוביות התרגום של התוכנית גם תרגום מרוקסנית לעברית, בתוך סוגריים, כך שסוף-סוף יכולנו לעמוד על דעתו של 'התפוז המתולתל' כפי שהגדירה אותה אחת הנשמות הטובות. כך, הכתוביות בישרו לנו ש'היינו מוזהרים [נזהרים]', או שהנמרוד היה 'מאוד נביך [מביך]'. חביב, אבל לא ברמה של מלך הרודוס.
כאן בא רגע ההחלטה על הניפוי, והספוילר:
ס פ ו י ל ר * * * * * * * כ ן - כן . . . ז ה ו - ס פ ו י י ל ר :
למרבה ההפתעה, שני הזוגות שנשלחו לארוז את חפציהם היו מלאני וטל החדש; ואיציק ורעות. שחר וגאל העניקו את היתרון לראשונים, אך טל הפסיד אותו עם טעות אחת לעומת שתי תשובות נכונות של הנצר. הבנות נשאלו על בליסטיקה, שאלות שגם לי לא היה מושג מהי התשובה להן, ולבסוף הצליחה מלאני לגרד איזה תשובה נכונה. רעות ואיציק נפרדו בדמעות של רעות, שהתנצלה על כל עקיצותיה המרושעות. איציק נשאר ג'נטלמן עד הסוף, ויצא מהלימוזינה שלו כדי להכניס את המזוודה של רעות למכונית שהסיעה אותה. זה רק ריגש אותה יותר, כפרה עליה.
השניים הופיעו שוב על המסך כעבור כמחצית השעה, כשהתארחו אצל ליאור שליין, כפילו של איציק, ונראו מאוד חמודים ומיודדים. חבל שהם הודחו, ולא זוג אנמי כמו מלאני וטל, או מרגיז כמו שחר וגאל. התוכנית, בכל אופן, הולכת ומתחבבת עלי יותר ויותר. ברור שכל הדיבורים על 'שינוי' הם קישקוש מקושקש, אבל אפשר לראות שאחרי חודש וחצי ביחד, חל שינוי גדול לפחות ביחסים שבין הזוגות [למעט שחר והחברה של אבי עבדי, כמובן]. דניאל גאה ביואב, רעות מעריצה את איציק, טל וטל כה חמודים ביחד, רוקסן מאוהבת בנמרוד, טל החדש מאוהב במלאני, ואפילו פיני מסתדר לא רע עם טבגר. היפה והחנון זה הדבר הכי כיפי שיש עכשיו בטלוויזיה, והוא משלנו. בחיים לא הייתי יכול להתחבר ככה לביוטיס, לגיקס ולשאר מציאויות עכו"מיות. אם טרם צפיתם בזה, תנו להם צ'אנס. זה ממכר.
|
|
בתגובה ל: רחומות וחנונים. מאת: חתול-רובוט משבוע לשבוע היפה והחנון מסתמנת כממתק אמיתי. גם מצחיקה בטירוף, גם מרגשת לפרקים וגם מתפתחת היטב מדי פרק. אפילו שפיני טבגר עדיין מעצבן לאללה והייתי שמח לראות אותו נפרד מהווילה ומהשואו ביזנס. ועדיין, בניגוד להישרדות, במובנים רבים הגרסה העברית עולה על המקור.
אתמול למשל גיליתי שטל הבחורה, שאותה תיעבתי עד כה, היא פשוט היסטרית וסוג של מלכה. במובן הסאדו-מאזוכיסטי של המילה. לא הייתי רוצה לפגוש אותה בסמטה חשוכה. במחשבה שניה, לא הייתי רוצה לפגוש אותה בכלל (סכנה ממשית מבחינתי, הרי חברת ההפקה היא בבניין שבו אני עובד). היא ללא ספק מפגינה עליונות אסטרטגית ובכלל, וזה אמנם קשה להכריע, אבל היא כנראה הכי מצחיקה שם.
העימות של דניאל וגאל היה מצוין, ובמיוחד עם ההתפוצצות של שחר בסופו. חבל שלא הראו בעבר לנו יותר מהיחסים של דניאל ושחר - עם שעה וחצי של תוכנית אפשר לבקש שחלק מזה יוקדש למראות ולא למתמודדים מספרים עליהם. אני לגמרי בעד דניאל, אבל רק בגלל יואב. הבחור הזה פשוט שובה לב ברמות שאי אפשר לתסרט או לשחק. הניצחון שלו במשימת הדייטים היה משמח עד מאוד.
אהבתי מאוד גם את הפרידה של רעות ואיציק. אפשר להגיד הרבה דברים על רעות, רובם יהיו נכונים, אבל שקרנית היא לא. כשם שמראש לא הסתירה את מורת רוחה מאיציק בשום שלב, כך כאשר עשתה את חשבון הנפש של יחסה כלפי איציק, הן בטסטימוניאלס - חייבים למצוא לזה מקבילה בעברית - והן מולו, אפשר היה לראות שהכל נאמר בכנות (אוקיי, אולי המשפט "תמיד צחקתי איתך ולא עליך" היה ייפוי של האמת). שניהם היו בלתי נסבלים בתחילה, אבל היחס שלהם אחד כלפי השני בסופו של דבר והשינויים הכלליים שאיציק עבר, הם עדות לכך שה"ניסוי חברתי" הזה אשכרה עושה את העבודה. מה שכן, המנצחים בסוף הם לא בהכרח אלה שעשו את השינוי הגדול ביותר.
|
|
בתגובה ל: יהיה קשה להיפרד מהווילה מאת: yaddoנראה לי פעם ראשונה שאני ממש ממש מסכימה איתך ככה. כל מילה במילה למרות שאני מההתחלה קלטתי את טל בתור אחת המצחיקות - יש בה מן ערסית אדישה שכזו... פשוט אוהבת אותה! גם אני והחבר צוחקים ממנה המון. כנ"ל לגבי רעות, גם היא אחת הבנות שיותר הצחיקה אותי מהוילה, ואיציק! אוי איציק! ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/g8oe___1.gif לב1]() כמה שהוא מתוק! וללא ספר אחד הגברים היותר מצחיקים בוילה. אי אפשר שלא לאהוב את איציק שראו איזה "חרא" כביכול הוא אכל מרעות פרק אחרי פרק ורק באחרון היא קיבלה ת'סטירה המצלצלת שהיא די דרשה אותה כדי לקלוט מי הבן זוג שלה. קשה לי לא לחבב אנשים שמעלים לי צחוק תמידי על הפרצוף... אוי אבל אם יש מישהי שמצחיקה אותי שם זו רוקסן עם העברית המדהימה שלה. (בפרקים הבאים, הבנות צריכות לנווט את דרכן, רוקסן: "היינו צריכות לנבות"...) ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/cnru___.gif 6868686868]() אין ספק שעם הזמן התוכנית הולכת ומשתפרת - גם אני והחבר אתמול חשנו בזה ואף הכרזנו שהיה פרק אחד הטובים.
![/emoticons/dhyh__Emoticon_1912794.gif ארנב]() Praise be Moz, Praise be! - IDEAL
|
|
בתגובה ל: יהיה קשה להיפרד מהווילה מאת: yaddo
זה התחיל מזפזופ אקראי, המשיך מתוך בקשות חוזרות של הבחור ואתמול זה נגמר בצפיה שהיתה לחלוטין יוזמה אישית שלי. כמה שהרעיון הכללי מפגר, מפלס הצחוקים שהתוכנית דנן מייצרת פר חשיפה הוא ממש גדול, כך שהיה זה רק עניין של זמן עד שאכנע לה.
טל זאת ההיא שאיימה על בן זוגה הטכניוני בכיבוי סיגריות, נכון? ובכן, כנראה שיש סיבה מדוע שמתי לב ספציפית לבחורה הזאת. בעיניי היא הכי חכמה במשחק: כעורה, אבל איכשהו הצליחה להשתחל למשבצת כוסית, מחמיאה לכולם, אבל לא באמת חברה של אף אחד, מתה לנצח, אבל אסטרטגית מספיק כדי לדעת שמוטב להפסיד במערכות כדי לשלוט בקרב, ורודנית - אבל לפחות קורעת מצחוק.
לסיכום: אני לגמרי בעדה, כלומר... בעדם.
~טל, אתה משעמם ת'תחת~
ocean
נ.ב: נכון שטל השלישי ממש מזכיר את השחקן-מפיק יונתן קוניאק?
איתי במלחמתי הצודקת במקש ה'אנטר'!
|
|
בתגובה ל: יהיה קשה להיפרד מהווילה מאת: yaddo
א. מאיפה צצה ההודעה הראשית של החתול? יכולתי להשבע שההודעה הראשית שהיתה שלך, וחוץ מסילי-ראביט איש לא הגיב לה.
ב. למה כתוב שההודעה שלך היא בתגובה לאסף בפתיל על הבלוג?
ג. מדוע אתה חושב שהתוכנית הישראלית מתעלה על המקור? את התוכנית של אשטון (לדעתי זאת היתה העונה הראשונה) ראיתי באקראי בערוץ סטאר וורלד. מעבר לכך שהישראליות נראות הרבה יותר כוסיות, המקור כלל וכלל איננו נופל מהחיקוי. יתרה מכך: מה שאהבתי בתוכנית האמריקאית זה שהראו את הקשרים שנרקמים בין כל זוג, היתה הרבה יותר התמקדות ביחסים ובמתמודדים מאשר בכל האסטרטגיות. זה משהו שמאד חסר לי בגרסה המגניבה שלנו. בנוסף, לעניות דעתי לא היו שם מושתלי הפקה, וגם אם היו לא יכולת להבחין בהם.
ocean
איתי במלחמתי הצודקת במקש ה'אנטר'!
|
|
בתגובה ל: אני תוהה מאת: ocean אז הצמדתי את שלי אל שלו. אני לא רואה בהודעה שלי שהיא בתגובה לאסף.
ראיתי רק את העונה הראשונה של הגרסה המקורית, ואני מודה שאני לא זוכר ממנה יותר מדי עד שאוכל לפרט לך נקודתית, אבל מה שכן ודאי זה שמהגרסה הישראלית אני מתמוגג חזור ומגוג, ובנוכרית לקראת סוף העונה כבר בקושי הבאתי את עצמי לצפות.
|
|
בתגובה ל: שנינו כתבנו באותו זמן כנראה מאת: yaddo שזה כביכול בתגובה לאסף. How Bizzare.
|
|
בתגובה ל: אני תוהה מאת: oceanזה פשוט לא להאמין כמה מטומטמים הם חושבים שאנחנו. הזלזול שלהם בצופים שלהם כבר עבר גבול. גם אני לא הבנתי מה קרה להודעה של יאדו אבל סביר להניח שמה שהוא הסביר הכי הגיוני. ~איציק ההורס בריאות שלנו~
![/emoticons/dhyh__Emoticon_1912794.gif ארנב]() Praise be Moz, Praise be! - IDEAL
|
|
בתגובה ל: זה עד כדי כך ברור המושתל הא? מאת: Silly_Rabbit אנחנו מדברים על טל החדש, כן?
יואב פשוט חמוד כמו כפתור! כל פעם שאני רואה אותו על המסך אני חייבת למעוך את הלחיים הטלויזיונים שלו ולהשמיע קולות לא ברורים.
ובעקבות התוכנית, לחבר שלי יש תנועת פיתוי חדשה: האיציק. חזה מתוח, ידיים פרושות לאחור וראש זקוף לשמיים
|
|
בתגובה ל: רק שאני אבין, מאת: רוזה הגולשתאיציק הוא תותח אני אומרת לך, הלואי וכל הגברים היו מתייחסים לנשים כמו שהוא מתייחס. וכן, גם חבר שלי אימץ את התנועות שלו - הוא פשוט גדול! ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/84xi__i13.gif מחייך]() ויואב הוא אכן אחד החמודים!
|
|
בתגובה ל: לולל לא רק לחבר שלך מאת: Silly_Rabbit"איציק הוא גדול..." תמשיכו בנות, תמשיכו.
גמר חתימה טובה
|
|
בתגובה ל: "איציק הוא תותח" מאת: איציק 21 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יהיה קשה להיפרד מהווילה מאת: yaddoקטן עלינו לכבוש גם את הווילה. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/x2a3__2pxd_dance(1).gif להלהלה]() אני לא מסכימה שהגרסה הישראלית עולה על המקורית. האינטראקציה בין המתמודדים בגרסה הישראלית דווקא מגניבה, אבל אותי היא פחות מעניינת. המשימות מועתקות מן התוכנית המקורית ואין יותר מדי למה לצפות. זה מצחיק שהמתמודדים המומים כל הזמן מהמשימות, הם באמת הגיעו לריאלטי מבלי להציץ בתוכנית המקורית? אני מודה שהתרגשתי קצת מחיבוק הקליקה הארוך שהיה לפני ההדחה, אבל אני בעצם מתרגשת מכל דבר. הבנות היו סופר דרמטיות, למרות שהן מכירות אחת את השנייה בסך הכל כמה שבועות. אני מתה על דרמות קווינס בריאלטי שנקשרות אחת לשניה בטירוף ובוכות כאילו לקחו להן את הילדים. מצד שני, יכול להיות שהן בכלל בכו על כך שהן נאלצות להיפרד מהווילה, ואז זה כבר לגמרי מובן. לא קל להיפרד מווילה. רעות היתה מאוד מרגיזה בפרקים הראשונים, אבל החיבור שלה עם חנון המחמד איציק עשה את העבודה והוציא ממנה צדדים נעימים יותר. קצת חבל שהם הודחו במקום מלאני וטל. מלאני מציקה, וגם הנוכחות/ חוסר האמינות של טל החדש ("לא יצאתי לדייט עשר... לא, אחד עשרה שנים") מרגיזה במיוחד. אני תוהה איך ההפקה תכננה לעבור את שלב ההדחה שלו - האם הוא ענה בכוונה לא נכון על השאלה האחרונה כדי ששלב שאלות הבנים יסתיים בתיקו ולא תהיה לו יד בהדחה? יאדו, את הפיני שלי אני אוהבת לשמוע במיוט. תנסה, הוא כמעט ולא מעצבן ככה.
|
|
בתגובה ל: אבל כבשנו את הכנסת, מאת: רעות אני בדרך כלל מעביר את כל הקטעים שלו, לצד אחרים נמרחים [1]. אני יכול להבין למה הבנות [2] מתרגשות. החוויה הזו מאוד אינטנסיבית, זה קצת כמו הריק הזה שיש בתום טיולים ושאר מפגשים ארוכים דחוסי הידודים [3] חברתיים. הם נמצאים באותה וילה מדהימה ומופלאה ביחד כבר ימים רבים, ברור שהפרידה - לא ממנה, מהאנשים - תהיה קשה וטעונה רגשית.
[1] שמתם לב שיש להם נטייה להראות 50 אחוז מהדברים פעמיים? פיני: הראשונה שתעיף את הטיל אל מעל לסרט האדום תנצח במשימה. רעות למצלמה: פיני אמר שהראשונה שתעיף את הטיל אל מעל לסרט האדום תנצח במשימה. אנחנו יודעים, בדיוק שמענו את זה!
[2] ואני מניח שגם הבנים, אבל גברים לא מראים רגש.
[3] אני אוהב את המילה הזו, עברית לאינטראקציות.
|
|
בתגובה ל: וואו, "הפיני שלי" נשמע ממש גס מאת: yaddo כמובן שהפרידה תהיה קשה וטעונה רגשית, ובכל זאת בכי קורע לב בריאלטי תמיד נראה לי דרמטי ומוגזם. כולה שבועיים וכולה הדחה. זה לא שהן השתחררו עכשיו מהצבא, או אמרו שלום לתאומה שטסה לה לדרום אמריקה לשנה. אבל אם הן באמת התרגשו כל כך, ולא בכו רק בשביל המצלמה, אז זה לגמרי מגניב. הבעת רגשות זה תמיד טוב.
|
|
בתגובה ל: וואו, "הפיני שלי" נשמע ממש גס מאת: yaddo זה גם היה בהשרדות10. אולי הם חושבים שצריך להסביר לצופים כמה פעמים כדי שיבינו?
אבל זה סיפור אחר ויסופר בהזדמנות אחרת
|
|
בתגובה ל: LOL על ההערה הראשונה. מאת: איימס 1. הסבר לצופים במשך כ-3 דקות את חוקי המשימה הכה מסובכים. השתמש במנחה בעל לשון עברית תקינה, לכאורה.
2. 5 שניות לאחר תחילת המשימה, הצג את אחד המתמודדים יושב לבד אל מול המצלמה ומסביר שנית את חוקי המשחק. דאג להשתמש במתמודד רהוט (או רהוט יחסית).
3. לאחר 10 שניות של הצגת המשימה עצמה, הראה מתמודד אחר לא רהוט, רצוי בעל שפה משעשעת משלו) שיציג את החוקים מנקודת המבט המיוחדת שלו.
4. חזור אל המשימה ומדי כ-15 שניות הצג את הערות המתמודדים. זכור: לצופים לא אכפת מהמשימות, אנחנו יודעים מה באמת טוב בשבילם. נסה למרוח את המשימה כמה שיותר באמצעות הערות המתמודדים. משימה של 5 דקות ניתן למשוך לכדי חצי שעה, בידיים הנכונות.
5. בין קטעי משימה להערות מתמודדים, השמע והראה את המנחה כדי שהצופים לא ישכחו שגם הוא שם.
6. מיד עם סיום המשימה הצג את הערות המתמודדים, הן המנצחים והמפסידים. השתדל לעשות זאת בין סיום המשימה ובין הכרזת המנצחים הרשמית ע"י המנחה.
(מדריך זה כתוב בלשון זכר אך מיועד לשני המינים.)
נ.ב.: לא לשכוח להוסיף צילומי ישבן אם הבנות לובשות בגדי ים. אפשר להוסיף גם כשהן לובשות בגדים אחרים.
|
|
בתגובה ל: רחומות וחנונים. מאת: חתול-רובוט חחח תרגום לעברית מרוקסנית חחח התפקקתי מצחוק מהתוכנית הזאת, היא באמת הופכת למשובחת יותר ויותר משבוע לשבוע...
:)
רק היה לי מוזר שההפקה נתנה לאיציק ורעות ללכת, הייתי בטוח שלא יתנו להם לעוף כי הם מצחיקים מידי...OH WELL תמיד יש את רוקסן שתבדק אותי
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|