|
קבצים מצורפים:
______________________________________ אני עדיין גדול, זה האינטרנט שנהיה קטן.
|
|
בתגובה ל: המלצת היום (שני) מאת: assafTVמזל טוב, איש יקר, וצפה לאיחולים הרבה יותר מקוריים מאנשים אחרים! :)
|
|
|
|
בתגובה ל: כאן שרשר ברכות ליאדו! מאת: סטיבימזל טוב לנושא הלפיד של הפורום, מי שמפעיל את כולנו בשעת הצורך משל היינו בבית הבובות. מי שנותן לנו השראה כמו מנהל קריאטיב בסטרלינג קופר, ובעת הצורך מרביץ לנו כהוגן כפי שלימדו אותו בCTU. מזל טוב לך עלם חמודות, מקווה שתחגוג אותו בצורה נאה.
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
|
|
בתגובה ל: כאן שרשר ברכות ליאדו! מאת: סטיבי[אין סיכוי שאני אדע אי-פעם איך הוגים את זה, או כל דבר אחר בשפה הזו]. שתהייה שנה משובחת, עתירת נרות חנוכה שבה לא קוטלים אותך, וגם נרות על עוגת יומולדת טעימה, וגם פרקים מוצלחים של מד מן, וגם אושר. ויומולדת שמח!
|
|
בתגובה ל: מזל טוב בסינית מאת: חתול-רובוט ללא תוכן
גמר חתימה טובה
|
|
בתגובה ל: כאן שרשר ברכות ליאדו! מאת: סטיבי
|
|
בתגובה ל: כאן שרשר ברכות ליאדו! מאת: סטיבישתהיה לך שנה מצוינת!
|
|
בתגובה ל: כאן שרשר ברכות ליאדו! מאת: סטיביקיבלת יום סוער ומגניב במיוחד לחגוג בו! הרבה מזל טוב והלוואי שתהיה שנה נפלאה, שבה בין היתר האוס תשתפר, העונה השנייה של סאנס תהיה הדבר הכי טוב שתראה בטלוויזיה ומד מן תמשיך לשבור שיאים. ובגלל שאנחנו כפויי טובה ולא אומרים את זה מספיק: תודה רבה על ההשקעה האדירה שלך בפורום, שהפך מזמן להיות חלק אמיתי בחיים של רובנו. זו כבר עובדה ידועה שאין בארץ פורום מוצלח יותר בתחום הטלוויזיה, וכיף לי להיות חלק ממנו. המון מזל טוב והמון תודה.
|
|
בתגובה ל: כאן שרשר ברכות ליאדו! מאת: סטיביאני מקווה שתמשיך לעשות מה שאתה אוהב לעשות, לא תתפשר על כלום, תקבל רק את הטוב ביותר ושתמשיך להיות תותח בכל פועלך.
|
|
.You may notice certain things before you die Mail them to me should they cause .your algebra to fail
|
|
בתגובה ל: כאן שרשר ברכות ליאדו! מאת: סטיביללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כאן שרשר ברכות ליאדו! מאת: סטיביאהבה, אושר ובריאות. וזמן פנוי להנות מהם.
|
|
בתגובה ל: כאן שרשר ברכות ליאדו! מאת: סטיבימי יתן ותמשיך להזדקן בנחת עם פושפושונך הגיאחי. ocean
איתי במלחמתי הצודקת במקש ה'אנטר'!
|
|
בתגובה ל: כאן שרשר ברכות ליאדו! מאת: סטיבי(סליחה על האיחור) מזל טוב חבוב. עזוב טלוויזיה ועזוב שטויות, שימשיך להיות לך כיף ומלא אושר ואהבה בחיים האמיתיים
|
|
בתגובה ל: כאן שרשר ברכות ליאדו! מאת: סטיבי
|
|
בתגובה ל: כאן שרשר ברכות ליאדו! מאת: סטיבימזל טוב, יאדו! עד 100 כ-20! שיהיו לך הרבה שרשורים... P(:
|
|
בתגובה ל: המלצת היום (שני) מאת: assafTVשתזכה להמשיך ולעסוק בנושאים שקרובים לליבך, באופן רשמי ובלתי רשמי ובכל אופן אחר שתרצה. הרבה טלוויזיה משובחת ומוסיקה מעולה וגם אושר, בריאות ואהבה. זו הזדמנות טובה להודות לך שוב על המקום המופלא הזה שיצרת פה ועל כל המאמץ שאתה משקיע בו. אז - תודה! מזל טוב בחור
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: המלצת היום (שני) מאת: assafTVללא תוכן
|
|
בתגובה ל: המלצת היום (שני) מאת: assafTVיום הולדת עולץ יאדו, שיהיה מקסים כמו שאסף שונא, שתגלה שאתה לא זקן כמו שחשבת/אני חשבתי/כל השאר חשבו ושזה יתבטא לפחות בכך שלעולם לא ימאס לך מהפורום הנהדר הזה, מלנהל אותו ומיושביו. אושר, אהבה, בריאות, הצלחה, מזל וכאלה. על תקן מתנה:, חמה מהדפוס: ![http://www.pawsandkisses.net/images/2010globes/globes_christinahendricks002.jpg]()
|
|
בתגובה ל: מהמם! מאת: Rachellבהמשך להודעה שלי מפייסבוק: מאחלת לך את הכוחות הפיזיים והנפשיים שבעזרתם תוכל לנהל את הפורום הזה עד 120 שנה (מעניין איך תראה בגיל הזה עם וילון אמבטיה?...). ובתור מתנה, קבל את העוגה הזאת (וסורי, אני לא יודעת מי זה מייק):
|
|
בתגובה ל: מהמם! מאת: Rachell ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: למה מדוזה תוקפת לה את השמלה? מאת: יעל וזהו כריסטיאן סיריאנו.
(האמת היא שעבורו זה עוד צנוע)
|
|
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: סחתיין על הטור בעלי מאת: miss bojarsky ח"ח על ההשקעה!
|
|
בתגובה ל: אכן אחלה טור מאת: יערה ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: המלצת היום (שני) מאת: assafTVשתהיה שנה מעולה ונהדרת ומקסימה עם הרבה טלוויזיה (עם עוד פרקים של צ'אק ומד מן) ומוזיקה מעולות, ווילונות אמבטיה איכותיים ומעוצבים, והרבה מזל טוב. וכמו שכבר אמרו פה, תודה על שיצרת את הפורום והמקום הכי טוב באינטרנט ושאתה ממשיך להשקיע בו.
|
|
|
|
בתגובה ל: המלצת היום (שני) מאת: assafTVהשנה אאחל לך שאליסון ברי (אנני מקומיוניטי. בהתחלה כתבתי "טרודי מקומיוניטי"...) תעשה עלייה :). מזל"ט!
אבל זה סיפור אחר ויסופר בהזדמנות אחרת
|
|
בתגובה ל: המלצת היום (שני) מאת: assafTVובמיוחד תודה לאסף על ההמלצה המאממת. כל הכבוד.
|
|
בתגובה ל: תודה לכולכם, אתם כאלה מגניבים מאת: yaddoמה לעשות, לא יצא להיכנס לפורום כל כך השבוע. אז באיחור קל המון מזל טוב, יום הולדת שמח ומאושר, וגם שי צנוע שחוששתני שעלול להיות שימושי, בעיקר בעיתות דצמבר וכאלו. קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: רגע, רגע, עוד לא הספקתי! (באיחור אופנתי, עם מתנה) מאת: יעל וזהו תודה לך ולשאר המברכים באיחור.
|
|
|
|
|
|