באסה על המבחן, אבל ווהו על "אבודים". כבר הכנתי את שותפתי למשרד שביום רביעי עוד שבועיים אני מגיע וזה הדבר הראשון שאני מתכנן לעשות על הבוקר, שעה וחצי של פרק הפתיחה. התוצאה: היא כנראה תצטרף אלי.
את ימי חופשת היומולדת שלי ניצלתי בין היתר לצפייה חוזרת בכל העונה החמישית, והספקתי לראות הכל מלבד פרק הפינאלה הכפול (שאני מקווה לראות הערב). אני איתן בדעתי שעד כמה שהיא מרתקת וסוחפת, היא עדיין פגומה מהותית וזרועה טעויות חישוביות ושטויות שמעצבנות אותי גם בצפייה השנייה, בראשן הפריצה של פאראדיי אל מחנה "האחרים" כשהוא מנופף באקדח ומאיים בלי שום סיבה. דווקא בגלל שאני חושש מהכיוון שהם לקחו - מחיית על מה שהיה עד כה - מסקרן אותי מאוד לראות מה יהיה הלאה. יש לציין שהפוסטר תורם לכך משמעותית.
בתגובה ל: לפחות תשימי את אותו פרומו ישראלי מושקע מאת: yaddo רק עוד 3 שבועות! יש! אני ביחס מאוד אמביוולנטי לגבי תאריך החזרה של הסדרה, כי בדיוק באותו יום יש לי את המבחן הראשון של הסמסטר, וזה רק עוד 3 שבועות! לאאא!
בתגובה ל: באמת מושקע מאת: יערה באסה על המבחן, אבל ווהו על "אבודים". כבר הכנתי את שותפתי למשרד שביום רביעי עוד שבועיים אני מגיע וזה הדבר הראשון שאני מתכנן לעשות על הבוקר, שעה וחצי של פרק הפתיחה. התוצאה: היא כנראה תצטרף אלי.
את ימי חופשת היומולדת שלי ניצלתי בין היתר לצפייה חוזרת בכל העונה החמישית, והספקתי לראות הכל מלבד פרק הפינאלה הכפול (שאני מקווה לראות הערב). אני איתן בדעתי שעד כמה שהיא מרתקת וסוחפת, היא עדיין פגומה מהותית וזרועה טעויות חישוביות ושטויות שמעצבנות אותי גם בצפייה השנייה, בראשן הפריצה של פאראדיי אל מחנה "האחרים" כשהוא מנופף באקדח ומאיים בלי שום סיבה. דווקא בגלל שאני חושש מהכיוון שהם לקחו - מחיית על מה שהיה עד כה - מסקרן אותי מאוד לראות מה יהיה הלאה. יש לציין שהפוסטר תורם לכך משמעותית.