זה היה צפוי, והנה זה הגיע - NBC מאשרת את עזיבתו של קונאן. נראה שהוא יוכל לחזור לטלוויזיה רק בספטמבר, אחרי תקופת צינון.
קונאן מצידו, סוחט את NBC עד הרגע האחרון -
בתגובה ל: היה שלום קונאן אוברייאן, נתראה בקרוב (?) מאת: יערה וקומקאסט יעיפו על טיל את כל ההנהלה הנוכחית של NBC, הם יעשו הכל כדי להחזיר את קונאן ואני מקווה שהם יצליחו.
בתגובה ל: עוד 5-10 שנים אחרי שלנו יפרוש סופית מאת: -תתש- אם הרייטינג של לנו ייפגע אחרי כל הסיפור הזה. אני מנחש שכן.
בתגובה ל: מעניין אותי לראות מאת: yaddo עד שהוא יתייצב על הרמה שבה הוא היה לפני שהוא עזב.
בתגובה ל: להפך, כל הבלאגן יעלה לו את הרייטינג בהתחלה מאת: -תתש- (במשבצת של 23:35) כך שאני מנחש שאחרי הרייטינג ההתחלתי, שגם לגבי טיבו אני לא בטוח, הוא דווקא יגיע לנתונים לא רחוקים משל קונאן. זו תהיה האירוניה בהתגלמותה.
בתגובה ל: היה שלום קונאן אוברייאן, נתראה בקרוב (?) מאת: יערה איזה אוטו מהמם... לול, החבר'ה בטופ גיר יהנו מהקטע הזה.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
בתגובה ל: היה שלום קונאן אוברייאן, נתראה בקרוב (?) מאת: יערה בהתחלה חשבתי שהקטע עם האוגרים מעולה ועוקצני, ואז הוא הגיע עם "מערכון" באורך דקה שעולה ל-NBC מליון וחצי דולר. פאקינג גאון.
בתגובה ל: הבנאדם גאון מאת: חובצי עם כל אהבתי לקונאן, הקטע הזה היה ממש לא מצחיק (כפי שהוא בעצמו ציין) ואיך אתם יכולים להיות כל כך נאיבים ובאמת להאמין שהקטע הזה עלה לרשת 1.5 מיליון דולר? אתם חושבים שיש לו תקציב בלתי מוגבל? חברת ההפקה (שקונאן הוא בעליה, דרך אגב) מקצה תקציב לכל תוכנית, ומקבלת מ NBC תשלום עבור כל תוכנית. זה נשמע לכם הגיוני ש NBC יאפשרו לדבר כזה לקרות?
מעבר לכך - זה נשמע לכם הגיוני שמכונית תוצג בתוכנית טלוויזיה (ובמקרה הזה גם בכל מהדורת חדשות אפשרית ברחבי הפלנטה) והתוכנית תשלם על זה, ולא להפך?
דרך אגב - באחת ממהדורות החדשות אתמול הראו המחשה באנימציה שרשת טלוויזיה טאיוונית עשתה לכל הפרשיה (כמו שבחדשות 10 תמיד עושים לכל מיני אירועים בטחוניים). זה נראה די מדליק, חבל שהראו רק כמה שניות. אם יש פה מישהו פחות עצלן ממני, יהיה נחמד אם הוא יביא לינק ליוטיוב.
בתגובה ל: תגידו, אתם רציניים? מאת: Krunos כי ברור שהכל עדיין צריך לקבל אישור. הוא לא *באמת* יכול לעשות מה בראש שלו.
ובכל זאת, זה היה מצחיק. בגלל הגישה, בגלל ההגשה, בגלל האווירה הכללית - זה היה מצחיק. בעיניי, לפחות.
בתגובה ל: היה שלום קונאן אוברייאן, נתראה בקרוב (?) מאת: יערה כל הקטע הזה הוכיח לי שגם אנשים מצליחים, לא משנה אם הם מוכשרים בטירוף, נחמדים ונאמנים לבוסים שלהם וגם לעובדים שלהם, אם הם לא פוליטיקאים מספיק טובים, זה יחזור לנשוך אותם בתחת. אני כבר רגילה שהעולם נושך אותי בתחת, אבל כשזה קורה לקונאן זה לא הוגן.
זו התחושה שלי בשבועות האחרונים, עם כל הסיפור הזה, ואני פשוט נדהמת מרמת הגועליות של ג'יי לנו, ומהדרך שNBC נעמדים על הרגליים האחוריות עבורו. זה לא חדש לי, שאנשים הם כאלו, אבל הייתי מצפה שהתנהלות ציבורית תהיה טיפה יותר מחושבת.
עכשיו, מי שאשמים הם כמובן NBC, שלקחו את הטאלנט הכי מוצלח שלהם, ועשו את כל מה שהם יכולים כדי להכשיל אותם, פשוט כי הם הקשיבו לאיש הלא נכון (לנו).
כמובן שאני לא דואגת לקונאן. הוא הוכיח שהוא ג'נטלמן מקסים, בעוד שלנו יצא כזה: '-' קטן.
ולסיכום, אני מרגישה שNBC ומשבצת השידור החדשה קצת סירסה את קונאן. אם הוא חכם, הוא יחזור בתוכנית ששמה דגש על הכשרון הגדול שלו: להיות מצחיק וספונטני, ופחות על לרצות את הרשת. אני בטוחה שהוא יחזור טוב מאי פעם, ושלנו יהיה זה שאיתו הטונייט שואו תקרוס לעד, ואני אוכל לחזור להאמין בקרמה.
אבל זה סיפור אחר ויסופר בהזדמנות אחרת
בתגובה ל: פשוט לא פייר. מאת: איימס שמדובר במולטי-מיליונר שרק מהפרשיה הזאת עשה עוד למעלה מ 30 מיליון דולר. האיש יוצא עכשיו לחופשה בת חצי שנה, ולאחריה יחזור לעשות את מה שהוא הכי אוהב במקום עבודה שיתן לו הרבה יותר כבוד, ולא פחות מזומנים.
אז אולי כדאי שתפסיקו לרחם עליו, להגיד כמה שהוא מסכן וכמה שדפקו אותו? להזכירכם, כמה מיליוני אנשים איבדו רק לפני שבוע באסון נוראי את האנשים היקרים ביותר לליבם, את בתיהם וברגעים אלה ממש נאבקים להשיג מים ומזון כדי לשרוד.
וזו רק דוגמא מאוד קיצונית - רוב אזרחי העולם עובדים כל חייהם בעבודות שהם שונאים תמורת שכר שבקושי מספיק להם כדי לגמור את החודש, ועדיין אנשים מתעסקים בכמה מסכן קונאן. בו-הו.
וגם נמאס לי מפרשנויות שמציגות את לנו כרב-נבל ואת ג'ף צוקר וראשי NBC כשטן ופמלייתו. אני לא מבין למה כל אחד שקצת מתעניין בטלוויזיה חושב שהוא באמת יודע מה קורה מאחורי הקלעים.
בתגובה ל: לפעמים נראה לי שאנשים שוכחים מאת: Krunos שכסף מתקן את הכל.
נכון, לקונאן יש עבודה נהדרת וימבה כסף, ואני עדיין חושבת שמה שנעשה לו הוא לא הוגן. הוא מנוהל היטב, ולכן יצא מהסיפור הזה במינימום פגיעה, אבל (גם) זה לא עושה את זה בסדר.
אבל זה סיפור אחר ויסופר בהזדמנות אחרת
בתגובה ל: ואני שונאת את הטיעון מאת: איימס הבן-אדם קיבל סכום שרוב אוכלוסיית העולם לא תרוויח גם בעשרה גילגולי חיים, יחסי-ציבור מעולים כמו שלא קיבל מעולם במהלך 17 השנים שהוא מנחה, נתיב יציאה מהיר מהרשת הכושלת ביותר בארה"ב, חופשה בת חצי שנה וזה עוד לא סופי, אבל כנראה תוכנית אירוח מרכזית ברשת מצליחה ומוצלחת בהרבה.
מצטער, אבל אני לא רואה איפה המילה "פגיעה" נכנסת בסיטואציה הזאת, גם לא כשהמילה "מינימום" מוצמדת אליה.
בסך הכל הוא מגיע עכשיו בדיוק לאותו מצב שהיה מגיע אליו לפני 6 שנים, אם נבלי-העל שמנהלים את NBC לא היו נעתרים לדרישתו להתקדם (והרי כל הסיטואציה הזו נולדה מכך שהיו לו הצעות מפתות מרשתות מתחרות לקבל את תוכנית האירוח המרכזית), רק עשיר ב-33 מיליון דולר ועם יחסי ציבור מעולים.
בתגובה ל: מינימום פגיעה? מאת: Krunos (לנו, קונאן, לטרמן, פאלון, קימל, פרגוסון... מישהו שם זרק את השם "קארסון דיילי" - מה שגרם לי להתפקע מצחוק) ואני אשמח שפעם אחת ולתמיד מישהו יעשה לי סדר.
אבל -
אני לא חושב שזה משנה כ"כ כמה בן אדם מרוויח בשנה ומה מעמדו. אם הבנתי נכון, הובטח לקונאן שהוא יקבל שעת שידור מסוימת אם הוא יחכה X שנים[1]. הוא חיכה, הגיע הזמן, ורשת השידור הפרה את ההבטחה ברגל גסה.
אותי זה היה מכעיס, גם אם מילוני הדולרים שלי היו כועסים יחד איתי.
[1] וואו, ממש סטייל יעקב אבינו ורחל.
גמר חתימה טובה
בתגובה ל: לפעמים נראה לי שאנשים שוכחים מאת: Krunos שקונאן רחוק מלהיות אדם מסכן, וכמה אנשים בעולם שרויים במצוקה אמיתית. אני יכולה להבין אם נמאסה עליך ההתעסקות בפרשיה הזאת, אבל התגובה שלך מראה זלזול שלא במקום. זה פורום טלוויזיה, לא פורום לעניינים ברומו של עולם - והדיונים בהתאם. ההתעסקות בעניינים אחרים לא מראה על אדישות לסבל בעולם, ואין סיבה שתניח את זה.
אגב, בקשר לבוגאטי - כמובן שזה לא נשמע הגיוני שהם קנו את המכונית, והיה ברור שהם פשוט השאילו אותה בשביל הקטע הזה. אני לא חושבת שמישהו כאן הניח אחרת. עם זאת, אני עדיין מצאתי את זה מצחיק למדי, מה לעשות. (:
בתגובה ל: אני לא חושבת שצריך להזכיר כאן למישהו מאת: יערה להפך - היא סיפקה בשבועיים האחרונים הרבה מאוד עניין ונהניתי, ואני עדיין מאוד נהנה לעקוב אחרי הסיקור בתקשורת (מה שלא מונע ממני להתמרמר על ההזנחה המתמשכת של הסקוטי מ CBS. הסרטונים של קונאן, לנו, לטרמן וקימל נטחנו עד דק בכל מהדורת חדשות ובכל בלוג קיקיוני, ואף אחד כמעט לא מתייחס לפרגוסון, שהוא היחיד שבאמת מצחיק עד דמעות בעיניי).
בקשר לרכב - הם לא קנו והם לא שאלו, הם קיבלו את זה מהחברה תמורת הרבה מאוד כסף עבור תוכן שיווקי. כאן, בכנען הקטנה, ראיתי אתמול את הקטע הזה ב-4 תוכניות שונות, אז תארי לך כמה זה נטחן בארה"ב.
לפחות זה יממן ל"תאגיד הרשע" חלק, גם אם קטן, מהפיצויים שקונאן ואנשיו יקבלו.
בתגובה ל: אני לא חושבת שצריך להזכיר כאן למישהו מאת: יערה היא עולה יותר ממיליון וחצי דולר. שימוש בה, ביטוח לשהותה באולפן, הסכמה מצד החברה לעשות מודיפקציה (של זנב ואוזניים, כן כן) וזכויות שידור ברשת ארצית של שיר של הרולינג סטונז, וזכיות שידור חוזר בסינדקציה ובאינטרנט... כן, זה יכול להגיע לעלות כזאת, פלוס מינוס.
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
בתגובה ל: ברור שהם לא קנו את המכונית מאת: fred איש קריות כבר בכמה מקומות הוצג פירוט של כמה כל העסק הזה באמת עלה. כאן, למשל, כתוב שהבוגאטי הושאלה ממוזיאון פטרסון למכוניות, חינם אין כסף. הם הוסיפו שאם סתם בא לך להשכיר בוגאטי ווירון לסיבוב, זה יעלה לך 'רק' 25 אלף דולר ליום. אם יהיו שידורים חוזרים של הפרק (יש לי הרגשה שלא יהיו), או שאם NBC ישאירו את הקליפ באתר של תוכנית הלילה (אין מצב), זכויות היוצרים יעלו משהו בין 25-50 אלף דולר.