דלפה פתיחת העונה של "אבודים" פורסם לפני
4053 ימים
מאת fred איש קריות
סה"כ תגובות: 19
תגובה אחרונה לפני: 4049 ימים
ארבע דקות מתוך פרק פתיחת העונה האחרונה של "אבודים" דלפה לרשת. רשת ABC אישרה שאכן מדובר בחומר מקורי מתוך הפרק. מצפייה בארבע דקות האלה אין כל כך מה לחדש, בעיקר חזרה למקורות (תרתי משמע) .
ארבע דקות מתוך פרק פתיחת העונה האחרונה של "אבודים" דלפה לרשת. רשת ABC אישרה שאכן מדובר בחומר מקורי מתוך הפרק. מצפייה בארבע דקות האלה אין כל כך מה לחדש, בעיקר חזרה למקורות (תרתי משמע) .
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
בתגובה ל: דלפה פתיחת העונה של "אבודים" מאת: fred איש קריות ABC מן הסתם היא זו שדאגה שהקטע יגיע לרשת ויוסיף שמן למדורה. אתמול מיאנתי לצפות בזה. שכנעתי את עצמי שאני חזק ויכול לחכות עד יום רביעי (בבוקר!) ושחבל סתם להיכנע לטיזרים שפלים. עכשיו, לאור פרסום הודעתך, ויתרתי בנמהרות וצפיתי. אז קודם כל, בלי ספוילרים, שתי דקות מתוך הארבע הן בכלל סיום העונה הקודמת. שנית, ועם ספוילרים בלבן לתחילת הפרק נראה שאשר יגורתי בא לי ושטיסה 815 של אושיאניק מעולם לא התרסקה על האי. זהו אולי הדבר הכי מסוכן שהיוצרים יכלו לעשות, ומהרבה סיבות, בראשן ביטול המעורבות הרגשית שלנו כצופים בעונות הקודמות. מה אנחנו מתרגשים? שום דבר מעולם לא קרה, לא צ'ארלי, לא איחודם של פני ודזמונד, לא כלום. עכשיו נשאלת השאלה מה קורה מכאן. המסלול הזה מאוד מסוכן, אבל יש להם עונה שלמה לשכנע אותי אחרת. הייתי אומר שאני סומך על היוצרים כי עד עכשיו הם הוכיחו את עצמם, אבל העונה החמישית, ובעיקר סופה, ליבו היטב את החששות שלי. שתי הדקות החדשות רק תורמות להן.
בתגובה ל: כל הפרק באינטרנט מאת: shckwv אני אדבוק בהיי דפינישן של הטלוויזיה של ארז. בשביל לסבול מאיכות דפוקה כמו של מצלמה סלולרית אני פשוט אקשיב לקסטה בווקמן בעודי צועדת אל ביתו.
בתגובה ל: דלפה פתיחת העונה של "אבודים" מאת: fred איש קריות ביום רביעי, אחרי שנצפה בצוותא בפרק הראשון של העונה השישית, נקליט אהוד קינן (קולגה לשעבר ב-ynet וחבר יקר), יעל ("יעל המקורית" או "יעל וזהו") ואני פרק של הפודקאסט "פודקאסט זה לחלשים" שיוקדש, רובו ככולו, ללוסט. נדבר על הפרק הראשון ועל לוסט בכלל. כבונוס אולי יעל ואני נדבר גם על סיום כהונתו של דיוויד טננט כדוקטור.
קצת על הפודקאסט: הפודקאסט השבועי (באידאה שלו) של אהוד קינן ושלי. אנחנו מדברים באופן כללי על החיים, אבל עם דגש עיקרי על תרבות: קולנוע, טלוויזיה, יצירה ועוד. כל שבוע אנחנו מארחים אורח מתחלף, מתוכם אתם וודאי מכירים את יעל (שכבר התארחה בעבר) ואולי אף אורחים נוספים (תצטרכו לבדוק בעצמכם אם תרצו - www.halashim.com/podcast ).
למה אני מטריד אתכם בעניין הפודקאסט? כי לקראת הפרק המיוחד ל"לוסט" אשמח לקבל כמה שיותר דעות והערות על הפרק. אשמח לצטט הערות על הפרק שיכתבו כאן בפורום על ידי כולם, ככה שאם למישהו יש בעיה ולא רוצה להיות מצוטט אשמח אם הוא יפנה אליי מראש. אם למישהו מכם ממש בא להתארח גם בהקלטה, אולי נוכל לעלות אנשים נוספים דרך סקייפ, אז גם כאן אשמח אם תפנו אליי.
יאי! לוסט!
בתגובה ל: אפרופו אבודים, מאת: erezronen אז בגלל זה בדקתם אם אני יכולה להבריז מהעבודה? טוב, עכשיו אני באמת דורשת שתהיה שם פיצה.
בתגובה ל: לקראת העונה החדשה מאת: yaddo עדו ריקאפ מגניב, שהכירו לי אנשים טובים:
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
בתגובה ל: מעולה מאת: miss bojarsky וגם: "Mr. Friendly throws like a girl"
בתגובה ל: It's a French woman. Speaking French מאת: -תתש- אני אהבתי במיוחד את "It's sad".
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
בתגובה ל: דלפה פתיחת העונה של "אבודים" מאת: fred איש קריות שמעתי מחבר שלי שעובד הוט שהם הולכים להעלות פרקים עם תרגום כמעט מייד אחרי השידור בארצות הברית לVOD!
בתגובה ל: אבודים עם תרגום מייד אחרי ארה"ב מאת: snirolir העיקר שאני כבר אצפה בזה יום אחרי.
בתגובה ל: לא 3-4 ימים - 24 שעות אחרי מאת: snirolir אם לא ניתן טכנית להכין סדרה לשידור בזמן כה קצר אז מלא, אבל אם אין בעיה, נראה לי קצת לא לעניין לגבות תשלום אקסטרה על צפיה מוקדמת. לא נראה לי שהייתי מוכן לשלם אקסטרה על הקרנת טרום בכורה בקולנוע, נגיד.
אבל בכל אופן צעד חיובי (הם מבינים את משמעות הפרשי הזמן).
בתגובה ל: אז למה לא לשדר בהוט3 24 שעות אחרי וחסל? מאת: okok4 וכן, הם כנראה בונים על זה שיהיו כאלה שלא ירצו לחכות אפילו את ה-24 שעות הנוספות.
בתגובה ל: דלפה פתיחת העונה של "אבודים" מאת: fred איש קריות מתרגשים לקראת היום לפנות-בוקר? לא יכולים לחכות לפרק? "הכוס השבועית", תוכנית הרדיו המרעננת והקצבית בספיישל מיוחד לכבוד התוכנית, עם הרבה מוזיקה מהתוכנית ושקשורה לתוכנית. התוכנית שודרה ברדיו הר-הצופים, 106 אף אם, וניתנת להורדה ולשמיעה חינם-אין-כסף באתר iCast.