המחליף (ספוילרים אבודים 6x04)
|
|
המחליף (ספוילרים אבודים 6x04)
פורסם לפני
4074 ימים
מאת Black light
סה"כ תגובות: 26
תגובה אחרונה לפני: 4065 ימים
איזה פרק קיבלנו?!..רק שנהיה בריאים!
ג'ון לוק בעולם המקביל: מאורס לאלן, מפוטר מהעבודה, מסרב להאמין בניסים וגם פוגש על הדרך כמה חברים מהאי(איכשהו כולם קשורים לעבודה שלו)..
עם זאת, האירועים המעניינים של הפרק קרו על האי..לדברי אילנה- העשן השחור תקוע לנצח בגופו של לוק ובנוסף הוא לקח את ריצ'ארד איתו לג'ונגל, כי הוא מגייס!..סויר מזהה ישר על פלוק שזה מישהו אחר ולא לוק, העשן השחור רואה ילד קטן בלונדיני(מצחיק שהוא שואל את סויר- אם גם הוא רואה אותו?), הילד מאוד דומה לג'ייקוב, נראה שג'ייקוב הצעיר אומר לפלוק שאסור לו לפי החוקים להרוג אותו(כנראה סויר), העשן השחור מתוודה בפני סויר שגם הוא היה פעם בנאדם עם רגשות וכל השטויות..ג'ייקוב צעיר, פלוק היה פעם בנאדם, האם ג'ייקוב ופלוק אחים? - כמובן בהנחה שהילד הקטן זה ג'ייקוב..
התגובה של לופידיס לדבריו של בן בלוויה- הרגה אותי מצחוק!!
ובסוף קיר עם שמות ג'ק, סויר הוגו, סעיד לוק, ג'ין/סאן והמספרים שג'ייקוב כתב, לאן קייט נעלמה?(תרתי משמע)..חלק מהשמות עם קו וחלק לא, זה נראה כאילו כל מי שמחוק מת, או הפסיק להיות מועמד!..פלוק מגייס את סויר סופית למשימה לחזור הביתה!
עכשיו אנחנו גם מבינים מדוע האחרים שחררו כלכך בקלות את קייט וג'ין, ללכת לחפש אחר סויר. המתרגם של דוגן הבהיר לקייט שזה מאוד חשוב שסויר יחזור, ולא ממש התעכב על העובדה שהוא מסתכן בבריחתם של עוד שניים מהחבורה- קייט וג'ין.. ואני תהיתי אז מה הסיבה לכך..,
... הסיבה היא שסויר הוא אחד המועמדים להחליף את ג'ייקוב, בעוד קייט לא (היא לא כתובה על הקיר ולא נמנית על ששת המספרים המסמלים את ששת המועמדים) ועכשיו אנחנו גם מבינים שג'ין לא, ושסאן היא בעצם המועמדת מבין בני הזוג!.. אחרת דוגן לא היה מאפשר לו להצטרף אל קייט ולא היה מסתכן גם בבריחתו.
|
|
|
|
איזה פרק קיבלנו?!..רק שנהיה בריאים!
ג'ון לוק בעולם המקביל: מאורס לאלן, מפוטר מהעבודה, מסרב להאמין בניסים וגם פוגש על הדרך כמה חברים מהאי(איכשהו כולם קשורים לעבודה שלו)..
עם זאת, האירועים המעניינים של הפרק קרו על האי..לדברי אילנה- העשן השחור תקוע לנצח בגופו של לוק ובנוסף הוא לקח את ריצ'ארד איתו לג'ונגל, כי הוא מגייס!..סויר מזהה ישר על פלוק שזה מישהו אחר ולא לוק, העשן השחור רואה ילד קטן בלונדיני(מצחיק שהוא שואל את סויר- אם גם הוא רואה אותו?), הילד מאוד דומה לג'ייקוב, נראה שג'ייקוב הצעיר אומר לפלוק שאסור לו לפי החוקים להרוג אותו(כנראה סויר), העשן השחור מתוודה בפני סויר שגם הוא היה פעם בנאדם עם רגשות וכל השטויות..ג'ייקוב צעיר, פלוק היה פעם בנאדם, האם ג'ייקוב ופלוק אחים? - כמובן בהנחה שהילד הקטן זה ג'ייקוב..
התגובה של לופידיס לדבריו של בן בלוויה- הרגה אותי מצחוק!!
ובסוף קיר עם שמות ג'ק, סויר הוגו, סעיד לוק, ג'ין/סאן והמספרים שג'ייקוב כתב, לאן קייט נעלמה?(תרתי משמע)..חלק מהשמות עם קו וחלק לא, זה נראה כאילו כל מי שמחוק מת, או הפסיק להיות מועמד!..פלוק מגייס את סויר סופית למשימה לחזור הביתה!
עכשיו אנחנו גם מבינים מדוע האחרים שחררו כלכך בקלות את קייט וג'ין, ללכת לחפש אחר סויר. המתרגם של דוגן הבהיר לקייט שזה מאוד חשוב שסויר יחזור, ולא ממש התעכב על העובדה שהוא מסתכן בבריחתם של עוד שניים מהחבורה- קייט וג'ין.. ואני תהיתי אז מה הסיבה לכך..,
... הסיבה היא שסויר הוא אחד המועמדים להחליף את ג'ייקוב, בעוד קייט לא (היא לא כתובה על הקיר ולא נמנית על ששת המספרים המסמלים את ששת המועמדים) ועכשיו אנחנו גם מבינים שג'ין לא, ושסאן היא בעצם המועמדת מבין בני הזוג!.. אחרת דוגן לא היה מאפשר לו להצטרף אל קייט ולא היה מסתכן גם בבריחתו.
|
|
בתגובה ל: המחליף (ספוילרים אבודים 6x04) מאת: Black light אני חייב להגיד שהפרק הזה בהחלט היה שיפור מהפרקים הקודמים בעונה, אבל הסיום של לוק וסוייר במערה חיסל אצלי כל שמץ של תקווה לסיום מוצלח. זה פשוט נראה כאילו הסדרה מתקדמת לפיתרון האינפנטילי ביותר שאפשר. כל פעם שאיזה ילד באיזה פורום של לוסט כתב תיאוריה על כך שהאי הוא גן-העדן, ג'ייקוב הוא אלוהים והעשן השחור הוא הנחש גיחכתי ביהירות, חשבתי שאין סיכוי שהפיתרון יהיה עד כדי כך פשטני וילדותי, אבל ככל שהסדרה מתקרבת לסיום נראה שזה לא הולך להיות מאוד רחוק מזה. המספרים, הקונספירציות, המסעות בזמן, ובסוף זה הכל סתם מאבק בין שתי ישויות מיסטיות על מי ישמור על האי או איזה קשקוש כזה. קשה לי להבין איך עלילה כל כך מפורטת ומורכבת נבנתה על כזה בסיס רעוע, אבל בעצם זה כבר די ברור שלפחות ל-75 אחוז מהשאלות בסדרה לא נקבל תשובה. לא יהיה שום פיתרון הגיוני לאיך ג'ק והרלי וכל השאר מהטיסה של אג'ירה חזרו בזמן בהבזק מוזר כשהם היו על המטוס (ולמה סאן לא), או למה אי אפשר היה ללדת על האי, או למה המספרים הביאו להוגו מזל רע, או מה הקטע עם הכוחות העל-טבעיים של מייקל, או עוד אלף שאלות שאני אפילו לא זוכר. יום אחד, אחרי שהסדרה תיגמר, אני כנראה אראה את הסדרה מההתחלה כי יש לה לפחות 3 עונות מעולות, ואני אבין שכל מה שעניין וסיקרן אותי בהתחלה לא זכה לשום פיתרון בהמשך, וזה יהיה מבאס לאללה.
ובכל זאת, כמה נקודות בנוגע לפרק - עלילת לוק ביקום המקביל היתה לא רעה. אני שמח שבסוף הוא הצליח להישאר עם פגי בנדי, למרות שאני לחלוטין לא זוכר מה היתה הסיבה שהיא עזבה מלכתחילה ואיך זה היה יכול להימנע ביקום המקביל. מוזר שהיא מציעה שהוא יביא את אבא שלו לחתונה, אבל לוק ביקום הזה עדיין נכה, והוא נהיה נכה כי אבא שלו זרק אותו מהחלון, אז מה הקטע? ביקום הזה הוא נהיה נכה בגלל משהו אחר? המפגש עם בן בחדר המורים היה מלהיב מאוד, אני מקווה שנזכה לראות יותר ממנו ביקום המקביל כי נראה שהשינוי בזמן השפיע על מהלך חייו הרבה יותר מעל כל השאר. אגב, לא ברור איך בדיוק הווקאבאוט הזה מנע מג'ון להגיע לפגישות שלו, הרי בסוף הוא בכל מקרה לא יצא לטיול, רק בילה עשר דקות במשרד הטיולים. כל הקטע עם ריצ'רד היה קצת מאולץ. לוק חטף אותו רק כדי לנהל איתו דיאלוג סתום שלא מגלה כלום ואז לשחרר אותו? איזה בזבוז של דמות. אני מחבב את ריצ'רד אבל נראה שלמעשה גם הוא לא יודע כלום וגם ממנו לא נקבל תשובות. הוא לא יודע כלום, בן לא יודע כלום, כל הזמן חשבנו שהדמויות האלה מסתירות משהו ובסוף מסתבר שכל הסדרה הזאת סבבה סביב דמויות שהמניע היחיד שלהן הוא אמונה עיוורת וסתומה. די מאכזב. הקטע במערה היה באמת תחתית החבית. אמנם ראינו את זה כבר בסוף העונה הקודמת, אבל הקטע עם ג'ייקוב שנוגע באנשים וככה מסמן אותם או משפיע על חייהם הוא כל כך עלוב שזה פשוט מדכא אותי לחשוב על זה. ואיך ג'ייקוב קשור למספרים? זאת לא היתה איזה משוואה של דהרמה או משהו? הם פשוט מערבבים הכל ביחד! זה די מעניין שדווקא השם של קייט לא מופיע, כנראה גם ג'ייקוב חושב שהיא בלתי נסבלת.
|
|
בתגובה ל: ספוילרים 6X04 מאת: אריאל87 אבל אהבתי את הפרק, ודווקא את סופו במערה במיוחד. לא נראה לי שזה נאמר כאן אי פעם, אבל הסטים של הסדרה הזו מדהימים. הסולמות על הצוק הזכירו לי שרציתי לציין את זה, אז הנה.
באשר למערה - אני לא לגמרי מבין למה אתה מצפה. כלומר, די ברור שחלק התיאוריות המוקדמות היו בכיוון הנכון. לא גן עדן בהכרח (אני מקווה לפחות) אבל מן הסתם משחק כלשהו בין שתי ישויות גדולות. היו לכך רמזים כבר מתחילת הסדרה כשלוק שיחק שש בש עם וולט (מה הסיפור שלו באמת?). הקטע עם המערה היה כל כך גדול בעיניי דווקא בגלל שסוף סוף נתן אישוש לתיאוריות הללו. אני מחבב את לא-לוק ואת היחסים שלו עם סוייר, החיבור ביניהם מאוד נכון בעיניי. משעשע לראות את לא-לוק פוטר את השטויות של ג'ייקוב עם סימוני האנשים והגורלות וה"קטע עם מספרים" שלו. לשאלתך למה המספרים הביאו להוגו מזל רע - כדי שיגיע לאי. העובדה שדארמה הגיעו אל אותם מספרים - אז? אני גם לא מבין למה ענייני ג'ייקוב כל כך מפריעים לך. איזו דרך נורמלית תסביר את כל הקשרים בין הדמויות עוד לפני שהגיעו לאי? שהן סומנו מבעוד מועד. זה היה בלתי נמנע כבר מהעונה הראשונה וטופל יפה מאוד לאורך כל הסדרה.
במקביל לכל ענייני ג'ייקוב, האיש בשחור בסף הכל רוצה לחזור הביתה, יהיה אשר יהיה. מנגד סוייר האבל רוצה לעוף כבר מהאי. טוב שסוף סוף, אחרי קטל המוני בחמש העונות הראשונות של הסדרה, מישהו טורח להתאבל באמת על אדם שמת. אבל נו, הם חיו ביחד כמעט שלוש שנים.
אהבתי את ההספד של בן ללוק, הוא היה מרגש. אני מניח שהסיבות לצערו של בן גם היו פרקטיות לחלוטין - הוא הכין לאיש בשחור את הגוף להיכנס אליו.
הימור שלי לגבי זהות הילד - אהרון.
|
|
בתגובה ל: אצטרך לצפות שוב הפעם (ספוילר) מאת: yaddo אהבתי את המשקולת עם האבן הלבנה והאבן השחורה, ואת ההשלכה הסימבולית של הלבנה.
|
|
בתגובה ל: אה, וגם (ספוילר) מאת: yaddo גם הקטע עם לוק המזוייף שצועק גם הוא שאף אחד לא יגיד לו מה לעשות היה מעניין.
הבעיה שלי היא שאמנם היו מתחילת הסדרה רמזים עם המאבק בין הטוב לרע, השחור והלבן, אבל הנחתי שזו סך הכל סמליות, שזה לא עד כדי כך מילולי. הסדרה היתה מסתורית כבר מהעונה הראשונה, אבל לא בצורה נדושה, והיתה הרגשה שיש איזשהי משמעות יותר מורכבת מאחורי הדברים. בהמשך היא קיבלה טוויסט יותר מד"בי, ובעונה החמישית זה כבר היה מד"ב הארד-קור עם המסעות בזמן (וגם את זה לא אהבתי בכלל). עד עכשיו היתה הרגשה שאם ממש נתרכז ונזכור פרטים ונחבר אותם, בסוף נקבל איזה פיתרון משמעותי. אבל עכשיו זה נראה כאילו הפיתרון לכל שאלה היא "כי ככה ג'ייקוב רצה" , "כי הם היו צריכים להגיע לאי", או איזשהו קשקוש על-טבעי פשטני אחר. ג'ייקוב נגע בכמה דמויות והן היו "צריכות" להגיע לאי, וזה אמור להצדיק כל פיתול עלילתי שקרה ב-5 העונות האלה, הכל משמיים, הכל גורל. בתחילת הסדרה עוד היה מאבק בין האמונה למדע, אבל עכשיו יש פיתרון חד-משמעי והוא לא מתוחכם או מעניין. כל הילדודס שחשבו בעונה הראשונה שהדמויות מתו והגיעו לעולם הבא צדקו, ואני הייתי נאיבי לחשוב שאם העלילה היתה עד כדי כך מורכבת עד עכשיו אז גם הפיתרון יהיה כזה.
|
|
בתגובה ל: אצטרך לצפות שוב הפעם (ספוילר) מאת: yaddo הימור מעניין, לא חשבתי על זה, אבל סביר להניח שאתה צודק.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: המחליף (ספוילרים אבודים 6x04) מאת: Black light אני נוטה שלא להאמין ללוק המזוייף. קודם כל, הם כבר די דחפו לנו לגרון את כל עניין הג'ייקוב טוב והשני רע, אפילו הפרק, עם האבנים על המשקל, אז קשה לי להאמין שג'ייקוב הרס ותחמן את החיים של כל כך הרבה אנשים לשווא. במיוחד כשזה בא מהפה של לוק המזוייף, מי שאמור להיות הרשע בכל הסיפור.
לגבי הסיבה האמיתית, נפנוף המספרים של שלוקה"מ כלא חשובים מאוד מחשיד, אני דווקא כן חושב שיש להם חשיבות בכל העניין בין ג'ייקוב ולוקה"מ ובקשר לאבודים, במיוחד לאור העובדה שהם צצים שוב ושוב במהלך כל הסדרה.
אני גם לא מאמין שרק מדובר באיזה מאבק שליטה של ג'ייקוב ולוקה"מ. אני חושב שיש סיבה למה ללוקה"מ אסור לעזוב את האי ולמה האי היה בשליטת ג'ייקוב. ואני לא קונה את סיפור המועמדים של לוקה"מ, גם בגלל שלא ראינו את ג'ין\סאן ואת קייט. הרי אם באמת יש סיבה שבשמה הם נמצאים על האי, וג'ייקוב אכן נגע בשניהם, למה הם לא מועמדים והשאר כן? כמובן שיכול להיות שלא הראו את השמות שלהם והם כן שם, אבל מהכותבים של לוסט אני מצפה ליותר, אז אני חייב להניח שהם היו שם ונמחקו. לדעתי הסיבה להופעת השמות והמחיקה היא ממש לא מה שאמר לוקה"מ. הרי מופיעים שם עשרות שמות, נראה לי שאיפשהו יש גם שמות של אנשים שכבר לא איתנו, כמו ג'ולייט שאנחנו יודעים שגויסה ע"י ריצ'ארד, או מר אקו או כל אחד אחר בעל משמעות. אני בטוח שיש סיבה למה הם מופיעים שם והיא לא כדי להחליף את ג'ייקוב. קודם כל, כאמור, יש שם עשרות שמות, ג'ייקוב כבר חי מאות שנים (אם לא יותר), אם הוא באמת היה צריך מחליף הוא לא היה ממשיך לגייס עוד ועוד אנשים במשך כל אותם שנים בלי שיצטרך אותם בסופו של דבר, אדם בן אלמות לא צריך מחליף. ואדם כה כל יכול כנראה אמור לדעת אם הוא מקדים הוא בוחר מועמד איזה 300 שנים מוקדם מדי. שנית, העובדה שאפילו ריצ'ארד לא ידע על עניין המועמדים גם מתמיה. הוא עם ג'ייקוב מאות שנים ובמשך כל אותו זמן ג'ייקוב מביא עוד ועוד אנשים אל האי כדי למצוא לעצמו מחליף וריצ'ארד בכלל לא יודע למה הם שם? זה לא נשמע לי הגיוני.
בכלל, אני לא רואה שום סיבה לא לחשוב שכל מה שיוצא מהפה של לוקה"מ הוא שקר ונועד לתחמן את האנשים שעל האי.
אישית, עד כמה שאפשר להתפלסף על לוסט, וגם אני עושה את לא מעט כפי שאפשר לראות, אני מעדיף פשוט להישען אחורה ולחכות להם שיתנו לי את התשובות. אני מרגיש שאט אט ככול שאנחנו מתקרבים לסוף, כל הדברים הקטנים נפתרים ונשארים מאחור ואנחנו עוד יותר מתקרבים ל-2 השאלות המרכזיות מאחורי הסדרה הזאת שישלימו לנו את הפאזל: מה הוא האי? ומי הם ג'ייקוב ולוקה"מ?
|
|
|
בתגובה ל: סרטון מצחיק מהמרק בהשתתפות מייקל אמרסון (יש ספ') מאת: איתמר לולא כשרונו המופלא של אמרסון.
|
|
בתגובה ל: זה היה יכול להיות ממש lame מאת: Rachellאבל הקטע כולו היה כתוב מעולה וגם ג'ואל מקהייל מצוין. מת על המרק, תודה למי שהמליץ עליו (עמית, כמדומני). תוקן על ידי yaddo 17/2/2010 19:26
|
|
|
בתגובה ל: המשך ספ' - לוסט 6X04 מאת: איתמר זו תמיד הייתה הגישה שלי בקשר לסדרה הזו ובגלל זה אני תמיד מתבדרת ממנה.
|
|
בתגובה ל: Word על הפסקה האחרונה שלך מאת: miss bojarsky ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מתבדרת ברוח? מאת: יעל וזהו ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: המחליף (ספוילרים אבודים 6x04) מאת: Black light כתבתי בבוקר אותו דבר בפורום אחר והעתקה לפה יצא קצת מצחיקה, פעם הבאה אשים לב שלא יצאו פשלות מסוג זה!
|
|
בתגובה ל: המחליף (ספוילרים אבודים 6x04) מאת: Black light תיאוריה שחשבתי עליה לפני שהתחילה העונה, וכרגע אני מתחיל להשתכנע שהיא אולי נכונה.
תסתכלו רגע על הפוסטר של- לוסט בטאגליין. בהתחלה חשבתי שחילקו את החברה למחנות, השמאלי והימני. אבל אז התחלתי להסתכל על לה"מ (לוק המזויף סטייל רה"מ) ולהתבונן על המרחק מהאנשים סביבו במונחים של ערך מוחלט. כלומר- סוייר וגק הכי קרובים אליו, ואחריהם קייט וסון וכו'. עכשו סוייר נשבה בקסמיו (אולי באופן מילולי) וגק מת שמישהו יספר לו כבר מה לעזאזל קורה, ואם גק וסוייר איתו, קייט לא תאחר לבוא. בן באמצע המרחק, לא בוחר צד לפני שהוא יודע מה מועיל לו. אילנה ריצרד וקלייר רחוקים ממנו בשל קרבתם לגייקוב, סעיד בהיכון באמצע ובוחן את המצב.
מבחינת הפרק, אהבתי כל רגע, וזה נראה לרגע כמו סרט הרפתקאות, עם כמה קטעים מאוד מרגשים (הטיול באי ב-סמוק מונסטר פי.או.וי, והירידה בסולם), וגם הפלאש אלט (השתמשתי בזה, זה סלנג באופן רשמי- פור שיזל מיי חז"ל) היה חביב.
הקמפיין להכרה בהפועל ת"א כארגון טרור, יוצא לדרך!
פרטים:
קורבנות: הקופים הירוקים, אשר נמצאים בסכנת הכחדה קורבן משנה: אנושיות קהל יעד:-- תחזית אופטימית: כלל אזרחי המדינה. קהל יעד:-- תחזית פסימית: כלל אזרחי המדינה. מנהל הקמפיין: הניצול הסיני מקום מפגש: הפורום למען פליטי נענע אויב מרכזי: איש קריות מועד החלפת החתימה: TBD
בבקשה, לא להישמע לקריאות התיגר של הברון האדום גוטמן, ובמיוחד להתעלם מהנשר ה"קירח" היושב על כתפו.
|
|
בתגובה ל: poster boy (ספו') מאת: פליטסיני בוודאי קשור למיקום שליחיו של ישו בציור המקורי, לא למשהו אחר.
|
|
בתגובה ל: המיקום שלהם (ספוילר) מאת: yaddo טייק על הסעודה האחרונה, אבל אין זה אומר שהפרשנות הברורה ביותר היא הנכונה. בוודאי לא באבודים, אלא אם כן המפיקים אמרו כך.
הקמפיין להכרה בהפועל ת"א כארגון טרור, יוצא לדרך!
פרטים:
קורבנות: הקופים הירוקים, אשר נמצאים בסכנת הכחדה קורבן משנה: אנושיות קהל יעד:-- תחזית אופטימית: כלל אזרחי המדינה. קהל יעד:-- תחזית פסימית: כלל אזרחי המדינה. מנהל הקמפיין: הניצול הסיני מקום מפגש: הפורום למען פליטי נענע אויב מרכזי: איש קריות מועד החלפת החתימה: TBD
בבקשה, לא להישמע לקריאות התיגר של הברון האדום גוטמן, ובמיוחד להתעלם מהנשר ה"קירח" היושב על כתפו.
|
|
בתגובה ל: המחליף (ספוילרים אבודים 6x04) מאת: Black light ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הציטוט האהוב עליי בפרק מאת: Black light בן: John Locke was a... a believer. He was a man of faith.. He was a much better man than I will ever be, and I'm very sorry I murdered him.
לפידוס: This is weirdest damn funeral I've ever been to. (מרגש ומצחיק כאחד, ענק!!!)
בקשר לזיהוי הילד- היה נראה כאילו פלוק(לא לוק) מכיר את הילד והוא מהעבר שלו..וחוץ מזה, מי עוד יכול ככה לעצבן אותו חוץ מג'ייקוב?!
|
|
בתגובה ל: הקטע האהוב עליי בפרק: מאת: Black light ה"אל תגיד לי מה אני לא יכול לעשות" מלא-לוק הרג אותנו מצחוק.
אחלה פרק. סביר להניח שכל פרק אחרי הקודם היה שיפור ניכר (אלא אם הוא היה מציב במרכזו את ג'ולייט - או גרוע מזה - מחייה את אנה לוסיה), אבל הפרק באמת היה מהנה גם ללא ההשוואה.
|
|
בתגובה ל: המחליף (ספוילרים אבודים 6x04) מאת: Black light בסוף הפרק לא האמנתי שסוף סוף יש פרק עם תשובות משמעותיות כ"כ. זה לא קורה בתדירות גבוהה מדי... בהחלט שיפור מכל הפרקים עד עכשיו בעונה.
סוף הפרק עם המערה שגילינו שהמספרים מסמלים את האבודים השאיר אותי המומה... מעניין למה נבחר כל מספר, האם זה היה אקראי או מכוון.
קצת מוזר שהעונה הזאת תתרחש בלי ג'ייקוב, לכן לדעתי הוא גם יחזיר את עצמו בצורה כלשהי. אחותי ואני חשבנו שהילד הוא ג'ייקוב, אבל אז הילד אמר "אתה לא יכול להרוג אותו לפי החוקים", ואולי זה אומר שג'ייקוב לא באמת מת אלא זאת הייתה אשליה או משהו? אולי עשיו רק חשב שהוא מצא פרצה.
מסכימה עם מה שאריאל אמר כאן לגבי בן וריצ'רד - כל הזמן התרגלנו שהם דמויות מסתוריות. כבר לא מעט פרקים הבנו שבן לא יודע כלום. עכשיו מסתבר שגם ריצ'רד לא יודע כלום... פתאום צצה אילנה ויודעת יותר מכולם.
בקשר למי "צודק" בעניין היריבות הגדולה - כל הפרק חששתי לגורלו של סוייר שהוא כעת בחברת עשיו. בסוף הפרק עשיו הסביר לו באופן די משכנע את (כמעט) כל העניין עם ג'ייקוב וזה נשמע אמין, אבל עדיין אני לא חושבת שהוא הצד ה"טוב". מי יודע, בסוף יתברר ששניהם רוצים להזיק...
בקשר לחיי לוק בעולם המקביל - נראה שחייו טובים יותר, על אף שהוא נכה, שכן הוא עומד להתחתן עם הלן, ואפילו יש לו יחסים טובים עם אביו(?) התאכזבתי כשהלן קרעה את המספר של ג'ק, ציפיתי לפגישה מחודשת שלהם...
|
|
בתגובה ל: וואוו (ספוילר) מאת: Drusilla בסך הכל מדובר במספרים סידוריים. היו הרבה שמות על הקיר, רובם היו מחוקים ו"לא ג'ון לוק" הסביר לג'יימס שלמי שנבחר בקפידה על ידי ג'ייקוב יש 3 אפשרויות.
|
|
בתגובה ל: המחליף (ספוילרים אבודים 6x04) מאת: Black light בצילום האולטרסאונד של אהרון בפרק שעבר היה כתוב שהתאריך הוא 22 באוקטובר, ואילו בפרק הנוכחי אמרה אלן בטלפון שהחתונה היא באוקטובר, כלומר שכל זה קורה עוד לפני כן, מן הסתם ספטמבר כמו בטיסה המקורית.
|
|
בתגובה ל: המחליף (ספוילרים אבודים 6x04) מאת: Black light טוב, לא הבנתי הרבה דברים, אבל זה הפריע לי.
שאלו את אילנה למה הם סוחבים את הגופה של לוק, ואילנה אמרה שהם צריכים לראות את הפרצוף של לוק כדי להיזהר מהלא לוק. ואז הם קברו אותו.
מה ההגיון?!
חוק וסדר 13.9.1990-24.5.2010. R.I.P
|
|
בתגובה ל: משהו שלא הבנתי מאת: טיימר הם שאלו את אילנה למה מלכתחילה היא והחברים שלה הביאו את הארון של לוק מהמטוס, וזה היה כי הם רצו שכל האנשים שהיו על החוף יראו את הגופה שלו. אני לא חושבת שהם התכוונו לקחת אותו למקדש או משהו.
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|