Braking Bad עונה 3 פרק 9 ספוילרים
|
|
Braking Bad עונה 3 פרק 9 ספוילרים
פורסם לפני
3986 ימים
מאת lambert fan
סה"כ תגובות: 14
תגובה אחרונה לפני: 3984 ימים
עוד פרק שאין לי המון מה להגיד עליו, אבל הייתי חייבת לפתוח את השרשור רק בשביל להגיד ששיטת השיווק החדשה של ג'סי וחבריו - LOL!!
חוץ מזה סקיילר קרובה מתמיד להבין שוולט הוא הייזנברג.
ואני מניחה שסצינת ההירדמות על ההגה והכמעט-תאונה של וולט, סצינה לכאורה לא קשורה לכלום, באה להדגיש לנו באופן סמלי (בעקבות השיחה שלו עם גאס שבה כנראה הסכים להמשך ההסדר) שוולט, גם אחרי שהבין מי זה גאס ומה כוחו ולמה הוא מסוגל, עוצם את עיניו לסכנה האדירה שהוא מצוי בה ושם פול גז קדימה באותו מסלול שיוביל אותו בסוף להתרסקות.
|
|
|
|
עוד פרק שאין לי המון מה להגיד עליו, אבל הייתי חייבת לפתוח את השרשור רק בשביל להגיד ששיטת השיווק החדשה של ג'סי וחבריו - LOL!!
חוץ מזה סקיילר קרובה מתמיד להבין שוולט הוא הייזנברג.
ואני מניחה שסצינת ההירדמות על ההגה והכמעט-תאונה של וולט, סצינה לכאורה לא קשורה לכלום, באה להדגיש לנו באופן סמלי (בעקבות השיחה שלו עם גאס שבה כנראה הסכים להמשך ההסדר) שוולט, גם אחרי שהבין מי זה גאס ומה כוחו ולמה הוא מסוגל, עוצם את עיניו לסכנה האדירה שהוא מצוי בה ושם פול גז קדימה באותו מסלול שיוביל אותו בסוף להתרסקות.
|
|
בתגובה ל: Braking Bad עונה 3 פרק 9 ספוילרים מאת: lambert fan ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: Braking Bad עונה 3 פרק 9 ספוילרים מאת: lambert fan היית כל כך קרובה לגאולה. לפחות מצדי.
באמצע הפרק אמרתי לעצמי, כמה שאני אשמח לראות את סקיילר מבינה סוף סוף את וולט, מבינה את הקשיים הכספיים ומבקשת ממנו את כספי הסמים כדי לעזור להאנק.
היא עשתה את זה, ולרגע חשבתי שהיא מתחילה לחשוב כמו בן אדם. אפשר להבין את וולט (להבין את החלטתו לייצר סמים, לא את החלטתו להתחתן עם סקיילר-(על זה אין סליחה)). אבל בסוף היא עדיין נשמעה ביקורתית, והאשימה אותו ללא שום ביסוס במצבו של האנק.
הבוס- או כפי שאני קורא לו, תרנגולת הכסף- מנסה להשמיד קרטל שלם בשביל המונופול שלו. מה בדיוק יקרה כשהוא יגלה שיש לו תחרות, ושני בני האדם היחידים שמכירים את הפורמולה של וולט עובדים אצלו? סקיילר תישאר פוסטמה, ג'סי תמיד יהיה יהיר ופזיז.
נ.ב. מישהו יודע למה הבוס לא ניסה לגנוב את הפורמולה של וולט דרך הסייד קיק הכימאי שלו שוולט סילק? אם ג'סי יכול לעשות את זה, קל וחומר שמקצוען יכול .
הרי, נראה שעדיף לו לא להתעסק יותר עם וולט. וולט לא יציב, פרישתו תלויה במצבו המשפחתי, ופינצ'ר/פושר קטן בשם ג'סי רוכב על הרגל שלו מתחילת הסדרה. וזה לא שיש לבוס בעיה עם רצח.
הקמפיין להכרה בהפועל ת"א כארגון טרור, יוצא לדרך!
פרטים:
קורבנות: הקופים הירוקים, אשר נמצאים בסכנת הכחדה קורבן משנה: אנושיות קהל יעד:-- תחזית אופטימית: כלל אזרחי המדינה. קהל יעד:-- תחזית פסימית: כלל אזרחי המדינה. מנהל הקמפיין: הניצול הסיני מקום מפגש: הפורום למען פליטי נענע אויב מרכזי: איש קריות מועד החלפת החתימה: TBD
בבקשה, לא להישמע לקריאות התיגר של הברון האדום גוטמן, ובמיוחד להתעלם מהנשר ה"קירח" היושב על כתפו.
|
|
בתגובה ל: אוי סקיילר (ס' ) מאת: פליטסיני אותי הצחיק.... שכשסקיילר מספרת על כביכול בעיית ההימורים של וולט, והיא בשלב מסוים לוחשת ומאלצת אותם להתקרב, הצחיק אותי איזה מבט המום היה לוולט וסקרן לדעת מה היא עוד הולכת להגיד.
ויש לי עוד תובנה בקשר לפרק שעבר, לא יודעת אם מישהו חשב על זה אבל, הטענה כאילו זה לא אמין, שגאס וולט מדברים במסדרון כשעשרות שוטרים סביבם . ובכן, לדעתי רצו בעצם להמחיש לנו, לדעתי כמה הם מוטמעים בתוך הקהילה שלהם.
|
|
בתגובה ל: Braking Bad עונה 3 פרק 9 ספוילרים מאת: lambert fan לא יודעת מה קרה לסדרה, אבל אחרי שני פרקים גרועים ברציפות כבר אין לי ציפיות להצלת העונה (שהיתה עד כה מעולה). אולי אני סתם קשה איתה, או שאכלתי יותר מדי עוגות גבינה ורמת הסוכר שלי בדם משתוללת, אבל בשבילי ברייקינג באד נהרסה. זה נראה שבנו את כל קו העלילה של וולט סביב האחים המחסלים, ואחרי שהתסריטאים נפטרו מהם (אולי מוקדם מדי) לא היה להם מושג לאן לקחת אותו. אז הם שוב שולחים את וולט לנהל שיחה כמעט משמעותית עם הבוס הגדול, והוא שוב חושב שהכל מסתדר עם סקיילר עד שהוא מגלה שלא. תודה לאל על ג'ס שמצליח להציל קצת את הסדרה עם ההרס העצמי שלו. מאוד אהבתי את התרגיל שהוא עשה עם החברים שלו בקבוצת התמיכה, אבל ג'ס לא יכול להחזיק את הסדרה לבדו ווולט מוכרח להתעורר. וולט תמיד היה דמות שגדלה והתפתחה. אומנם לא בהכרח למקומות טובים, אבל הוא אף פעם לא נשאר במקום כמו בשני הפרקים האחרונים. יכול להיות שאני נסחפת ממש ושמדובר רק בשני פרקים לא מדהימים בעונה טובה, אבל ברייקינג באד היא סדרה מעולה, ורק לסדרות בינוניות ומטה מותר שיהיו נפילות חדות כאלה. אני מקווה שהיא תדע להישמר מהמלכודות שאליהן נפלה האוס, כי אני לא רוצה לאבד עוד סדרה שאני מאוד אוהבת.
|
|
בתגובה ל: אוף (ס') מאת: רעות וזה לא שהם גרועים כמו שהם נורא נורא איטיים (אפילו ביחס לסדרה הזו) וכמעט שלא קורה בהם כלום. אני בטוח שזו ירידת מתח לצורך עליה. בכל זאת, אנחנו כבר מאוד קרובים לסוף העונה.
|
|
בתגובה ל: תרגעי, רק שני פרקים מאת: Krunos אני מקווה שזו אכן ירידה לצורך עליה, כי זה באמת מתחיל להדאיג.
|
|
בתגובה ל: כמה פרקים יש בעונה? מאת: lambert fan ב AMC זה 13 אאל"ט
|
|
בתגובה ל: בכבלים עונה מלאה זה בדר"כ 12-13 מאת: Krunos ללא תוכן
______________________________________ אני עדיין גדול, זה האינטרנט שנהיה קטן.
|
|
בתגובה ל: לשובר שורות 3 יש 13 פרקים מאת: assafTV ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תרגעי, רק שני פרקים מאת: Krunos אבל 2 פרקים מתוך 13. זה, הממ... 2/13 ! אני מבינה שהחרדות שלי בנוגע לסדרה לא באמת מבוססות, אבל אני לא מצליחה להבין למה היא היתה צריכה לרדת נמוך רק כדי לעלות. הרי מדובר בסדרה שהצליחה בעבר לקבוע בכל פרק שיא חדש. היא לא באמת זקוקה לנפילות האלה, ולכן יש לי תחושה שזה מעיד על מבוי סתום מסויים בעלילה. זה בדיוק מה שקרה להאוס. בדיוק. (כן, מסתבר שהאוס הרסה לי את האמון בסדרות. ובגברים, אבל זה סתם בגלל שיו לורי מסתובב עם זקן...)
|
|
|
בתגובה ל: Breaking bad - גרסת הסיטקום מאת: Krunos במיוחד הפתיח. אבל עכשיו יש לי חשש שנהרסה לי הסדרה סופית כי אני הולכת לשמוע צחוקים מוקלטים ברקע כל הזמן.
|
|
בתגובה ל: Breaking bad - גרסת הסיטקום מאת: Krunos אני רוצה סצינת סיטקום עם ג'סי!
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|