דווקא עכשיו לא מדברים על Breaking Bad? (ספ' 3.12)
|
|
דווקא עכשיו לא מדברים על Breaking Bad? (ספ' 3.12)
פורסם לפני
3961 ימים
מאת yaddo
סה"כ תגובות: 8
תגובה אחרונה לפני: 3959 ימים
עד שקו העלילה משתפר? אני אוהב את הכיוונים שסוף העונה מושך אליהם, ולשם שינוי הם גם זזים בקצב טוב (ייתכן שאני מערבב בין פרקים 11 ו-12, שאת שניהם ראיתי היום ברצף). סקיילר נשאבת אל תוך העסק - זה היה צריך לקרות לפני זמן רב. אהבתי את החוצפה של ג'סי מול גאס. למרות הפחד והעובדה שהוא מוקף באויבים במובן כזה או אחר, לגישתו, הוא מוכיח שיש לו ביצים. אהבתי שהתוכנית של ג'סי וחבריו בקבוצת התמיכה קצת התפוצצה להם בפנים, ועכשיו שני החברים ("אני ברנדון וזה פיטר") אשכרה התמסרו לתהליך הגמילה. זה גם משעשע וגם יפה. ג'סי עצמו לא הצליח אף הוא במשימתו השפלה ונקשר אל הבחורה שניסה להדיח, ובתוך כך גילה מי הוא האחראי לרצח של קומבו, פיתול עלילתי נוסף שאהבתי. וכמובן, הסוף של הפרק, שבו וולט מציל את ג'סי. עצם העובדה שלמשמע החדשות בטלוויזיה על מותו של הילד הבין וולט מה הולך לקרות עכשיו, הוא מגניב ביותר בעיני. אני אוהב שיכולת ההיקש והפיקחות של וולט מפציעות שוב ושוב. והדריסה המטורפת - וואו. יופי של סוף. מעניין איך הוא הולך לצאת מזה. 
|
|
|
|
עד שקו העלילה משתפר? אני אוהב את הכיוונים שסוף העונה מושך אליהם, ולשם שינוי הם גם זזים בקצב טוב (ייתכן שאני מערבב בין פרקים 11 ו-12, שאת שניהם ראיתי היום ברצף). סקיילר נשאבת אל תוך העסק - זה היה צריך לקרות לפני זמן רב. אהבתי את החוצפה של ג'סי מול גאס. למרות הפחד והעובדה שהוא מוקף באויבים במובן כזה או אחר, לגישתו, הוא מוכיח שיש לו ביצים. אהבתי שהתוכנית של ג'סי וחבריו בקבוצת התמיכה קצת התפוצצה להם בפנים, ועכשיו שני החברים ("אני ברנדון וזה פיטר") אשכרה התמסרו לתהליך הגמילה. זה גם משעשע וגם יפה. ג'סי עצמו לא הצליח אף הוא במשימתו השפלה ונקשר אל הבחורה שניסה להדיח, ובתוך כך גילה מי הוא האחראי לרצח של קומבו, פיתול עלילתי נוסף שאהבתי. וכמובן, הסוף של הפרק, שבו וולט מציל את ג'סי. עצם העובדה שלמשמע החדשות בטלוויזיה על מותו של הילד הבין וולט מה הולך לקרות עכשיו, הוא מגניב ביותר בעיני. אני אוהב שיכולת ההיקש והפיקחות של וולט מפציעות שוב ושוב. והדריסה המטורפת - וואו. יופי של סוף. מעניין איך הוא הולך לצאת מזה.
|
|
בתגובה ל: דווקא עכשיו לא מדברים על Breaking Bad? (ספ' 3.12) מאת: yaddo אבל ההדרדרות שחלה החל מאמצע העונה חשפה שוב את ערוותה של הסדרה הזאת, שקצת נשכחה בפתיחת העונה המעולה - דמויות ממש, אבל ממש, גרועות, וקצב איטי, לעתים עד שיעמום של ממש. כל ההתרחשות עם הבן של האנק (אתם לא באמת מצפים שאני אזכור את השם שלו אם הוא בעצמו לא סגור עליו), האנק ומארי, שהגיעה לשיאה בסצינה שבה מארי עושה ביד להאנק היתה שפל חדש לסדרה הזאת.
סוף הפרק אומנם קצת החזיר את העלילה לחיים, אבל בדיוק כמו העניין עם המחבט בסצינת ההתנקשות בהאנק, מתאים הרבה יותר לסרטי\סדרות פעולה סוג ז', ולא לסדרה הזאת, שפעם התיימרה להיות איכותית.
|
|
בתגובה ל: אין ספק שניכר שיפור לעומת שלושת הפרקים הקודמים מאת: Krunos ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לאן כולם נעלמו? מאת: Krunos אבל אני ירדתי למחתרת עד הפרק של מחר. לא אהבתי את הפרק הקודם, בעיקר בגלל העניין של קו עלילה חדש (ישן, אבל חדש) ודמויות חדשות שנייה לפני שהעונה נגמרת. אבל אני מסכימה איתכם, הסוף היה סופר מגניב.
|
|
בתגובה ל: לא יודעת מה עם השאר מאת: רעות תקראי שוב את ההודעה שלי. אני ממש לא חושב שהסוף היה סופר מגניב.
|
|
בתגובה ל: מי זה "איתכם"? מאת: Krunos אז "סוף הפרק אומנם קצת החזיר את העלילה לחיים" לא שווה ל"סוף סופר מגניב"?
|
|
בתגובה ל: כנראה שנסחפתי עם הפרשנות שלי :) מאת: רעות ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: דווקא עכשיו לא מדברים על Breaking Bad? (ספ' 3.12) מאת: yaddo ללא תוכן
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|