דם אמיתי 3.08 (ספויילרים!)
|
|
דם אמיתי 3.08 (ספויילרים!)
פורסם לפני
3900 ימים
מאת miss bojarsky
סה"כ תגובות: 19
תגובה אחרונה לפני: 3892 ימים
הו, אריק. אני אחסוך מכם את הפרטים ורק אספר שהיו בפרק הזה הרבה צחקוקי ילדה בת 12 מצידי. תודה לך אלן בול. ובכלל, היה מגניב. חוץ מקטעי סוקי-ביל, שאפילו אותי כבר משעממים עד מוות. הסצינה בין ביל וג'סיקה הייתה חזקה ומצוינת. איזה מזל שיש ג'סיקה. ג'ייסון חזר להיות המטומטם של החבורה, זה מרגיע. וטארה חזרה להיות הניג'סית המיותרת שהיא, זה מעצבן. ראסל - לא לימדו אותך שיהירות היא פגם קטלני? אריק כמובן יודע לשחק על זה מצוין. ערפד יפה וחכם שכמותו. אני מהמרת שהוא יפיל את המוות של טאלבוט על ה"סמכות" ויסבך את ראסל איתם כשהוא ייצא לנקום. אני מהמרת גם שאמא של לאפייט יודעת על מה היא מדברת, אז מסקרן לחשוב איזה כוח יש ללאפייט ומי בדיוק מחפש אחריו. חזוס והוא כל כך חמודים. אני שמחה שהוא חזר. כן, כל עוד אני פותחת פה הודעות על הסדרה הזו, הן ילוו בתמונה של אריק
|
|
|
|
הו, אריק. אני אחסוך מכם את הפרטים ורק אספר שהיו בפרק הזה הרבה צחקוקי ילדה בת 12 מצידי. תודה לך אלן בול. ובכלל, היה מגניב. חוץ מקטעי סוקי-ביל, שאפילו אותי כבר משעממים עד מוות. הסצינה בין ביל וג'סיקה הייתה חזקה ומצוינת. איזה מזל שיש ג'סיקה. ג'ייסון חזר להיות המטומטם של החבורה, זה מרגיע. וטארה חזרה להיות הניג'סית המיותרת שהיא, זה מעצבן. ראסל - לא לימדו אותך שיהירות היא פגם קטלני? אריק כמובן יודע לשחק על זה מצוין. ערפד יפה וחכם שכמותו. אני מהמרת שהוא יפיל את המוות של טאלבוט על ה"סמכות" ויסבך את ראסל איתם כשהוא ייצא לנקום. אני מהמרת גם שאמא של לאפייט יודעת על מה היא מדברת, אז מסקרן לחשוב איזה כוח יש ללאפייט ומי בדיוק מחפש אחריו. חזוס והוא כל כך חמודים. אני שמחה שהוא חזר. כן, כל עוד אני פותחת פה הודעות על הסדרה הזו, הן ילוו בתמונה של אריק
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: דם אמיתי 3.08 (ספויילרים!) מאת: miss bojarskyחוץ מאנשי הזאב המאכזבים* שנופלים כמו צאן לטבח, אני מרוצה מאוד מהעונה הזו. אחרי העונה השנייה לא יכולתי לסבול את הסדרה והייתי מוכן להשמיץ אותה בכל הזדמנות (גם אם המשכתי לצפות בה), אבל לשמחתי הסדרה חזרה לסורה והפתיעה אותי לטובה. הפרידה של סוקי וביל הייתה צפויה וחבל שהם חזרו בכזו קלות (גם אם שוב קיבלנו את אנה פאקין בעירום. מעניין שדווקא אחיה המתירן יותר בד"כ זכה למשהו יותר סולידי, אולי כדי להבהיר שהפעם מדובר באהבת אמת.) הסצינה של אריק וטלבוט הייתה מרתקת. עד שאריק אמר לו להסתובב, לא חשדתי לרגע שהנקמה תגיע כה מוקדם. האימון של ביל וג'סיקה היה מגניב ונראה שסייע לה להפוך לאיום אמיתי מאוחר יותר, ובכך לחסל לגמרי את שושלת משפחת סוויזי. מי שמסקר\מבקר את פרקי הסדרה באתר tv.com הציע להשתמש באותה טכנולוגיה לקרב סיום עונה פוטנציאלי בין אריק וביל לבין ראסל. ד"א, אני היחיד שהטרידה אותו העובדה שביל ממהר להיכנע לתשוקות שלו עם סוקי במקום למהר ולחפש את ג'סיקה הפצועה וחסרת הניסיון מול איש הזאב האכזר? כמובן שבסוף היא הסתדרה היטב (לרגע חששתי\קיוויתי שהויט ימצא אותה פצועה לצד הדרך) ויש בין ביל לבין צאצאיתו קשר מנטלי, אבל לא הייתי סומך על זה כשכל תודעתו נתונה לבלונדינית שממנה נפרד לא מזמן. לסיום: עד אתמול הייתי בטוח לחלוטין ש בריט מורגן (דבי) בת 30 פלוס, תודות למראה שנתנו לה בסדרה. הופתעתי לגלות שהיא בקושי בת 23... במילים אחרות - מראה האייטיז הזנותי לא עושה טוב לאף אחת. * אף על פי כן, יש לי עוד תקוות בנוגע למשני צורה - והמבין יבין.
|
|
בתגובה ל: מאת: Spidey_82לאיחוד של הויט וג'סיקה. היא נראית נחושה בדעתה שהיא לא ראויה לו.
|
|
בתגובה ל: מאת: Spidey_82שביל וסוקי חזרו, זה היה נראה כמו anger sex, לפחות מצידה של סוקי. ככה לפחות אני מקווה, אם כי אני מודעת היטב לכך שסביר להניח שאני טועה. אני חושבת, שג'סיקה קצת העמידה פנים שם, כדי לגרום לראסל לחשוב שזה בסדר לתת לזאב לרדוף אחריה לבד (ולהטעות אותנו)וביל בטח ידע את זה. גם פה אני לפחות מקווה שזה היה המצב. וגם אני קיוויתי שהויט ימצא אותה פצועה... לול, אכן, מראה לא מחמיא :)
|
|
בתגובה ל: מאת: Spidey_82ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: נראה לי שזה פחות המראה האייטיזי מאת: מיקה ונסתבר שהיא גם הופיעה בסדרה The Middleman. ממש אין מצב שהייתי מזהה אותה משם עם השיער הזה!
|
|
בתגובה ל: היא באמת נראית הרבה יותר מבוגרת עם הג'ינג'י... מאת: shiribt היא נראית כמו אדם לגמרי אחר ומבוגרת בעשר שנים לפחות עם הג'ינג'י. מפחיד. אתמול קרה לי משהו דומה עם הילארי ברטון מ"מגרש ביתי" - סדרה שאני לא צופה בה אבל יצא לי לראות את הבלונדה שלהם. היא הופיעה כברונטית ב"צווארון לבן" וממש ממש לא נראתה כמו עצמה. ווירד! (אבל הכי מוזר? כשחברתי מוניק הופיעה ב"חוק וסדר מדור מיוחד" - וזו בחורה שאני מכירה היטב, באופן אישי כבר שנים - לא רק שלא זיהיתי אותה, גם לא הצלחתי לזהות את הקול שלה! ואצלה זה בסך הכל פן בשיער, משהו כמו 2 קילו שהיא הורידה ואולי - רק אולי - איזה בוטוקס עדין או משהו)
|
|
בתגובה ל: היא באמת נראית הרבה יותר מבוגרת עם הג'ינג'י... מאת: shiribt לכי תצביעי במיקי לטופ גיר. עכשיו!
בבקשה... :)
|
|
בתגובה ל: דם אמיתי 3.08 (ספויילרים!) מאת: miss bojarsky כה גרפיות על מסכה הפוריטני של הטלויזיה האמריקנית. למישהו יש מושג אם זה טרנד או ייחודי רק ל"דם אמיתי"? האמת? אם הייתי אנה פקווין הייתי שש. זה פוגע בתדמיתה הקולנועית.
אבל שתהיה בריאה..... היא מצטלמת טוב. ואריק? הייתי שוקל להמיר קבוצה בשבילו. שיהיה בריא. עם ריבועים כאלה אין צרות בחיים.
---------------------------------------------- "I never make threats. Surprises are much more exciting..." "Well now... you look as if you're armed for battle..." "If you want a rematch just whistle. If you can..." "The Power of Three Will Set Us Free"
|
|
בתגובה ל: אני חושב שמאז "הכי גאים שיש" לא נראו סצינות סקס מאת: ozniyon על קליפורניקיישן שמעת?
|
|
בתגובה ל: מאת: מיקההסצינות ב"דם אמיתי"שגובלות בפורנוגרפיה.
---------------------------------------------- "I never make threats. Surprises are much more exciting..." "Well now... you look as if you're armed for battle..." "If you want a rematch just whistle. If you can..." "The Power of Three Will Set Us Free"
|
|
בתגובה ל: אין מה להשוות בכלל. שם זה כמעט קומי לעומת מאת: ozniyon קצת הזכיר את הפרקים הראשונים, אבל מה גובל בפורנוגרפיה? מאריק וטאלבוט לא ראינו כלום, וראינו את הציצי של פאקווין. בקליפורניקיישן רואים הרבה יותר חלקי גוף. אולי ההבדל הוא שבקליפורניקיישן זה רק עירום נשי ולא עירום גברי בשום צורה, אולי בגלל זה זה יותר "צורם" לך.
|
|
בתגובה ל: היה יותר סקס הפעם, מאת: מיקה "החייתיות" בשקל וחצי שמלווה שם סצינות סקס. תמיד זה עם נהימות ושבירת חפצים וההיסטריה הזאת קצת מזכירה פורנו. במיוחד בסצינה האחרונה, זה כל כך גרפי, ולא שיש לי בעיה עם השדיים של פקוין, להפך, אבל זה כבר מרגיש כאילו כתב את הסטודי בורד במאי מחורמן שרצה לראות את הציצים שלה. ממש כמו סצינות "הלסביות" בסרטים של אבי נשר. מתישהו זה מאבד מהתוכן המקורי או החן ונשארת הסטיה של אשמאי זקן וחרמן.
אולי זה סוקי וביל שפשוט מרגישים בעע. סקס רק לשן סקס זה לא מעניין. או עניין רק כשהייתי טינאייג'ר מצחקק. לעומת הסצינה המקסימה והמעולה שהיתה בין הויט וג'סיקה שהיה מאחוריה גם ערך מוסף
|
|
בתגובה ל: לא חושב שזה העירום הגברי אלא מאת: ozniyon אני ממש לא אוהבת סקס לשם סקס. זה נורא הפריע לי למשל ב"ישנן בנות", וכשגם העלילה התנדפה ולא נשאר שום דבר חוץ מבחורות ערומים זה חולירע, כבר לא יכולתי לסבול את זה. גם בפרקים הראשונים של דם אמיתי היה לי קשה, והרגשתי שזה פורנו לשם פורנו. אבל זה לא היה, בסופו של דבר. זה חלק מהאופי של ג'ייסון וזו הסיבה שבפרק הנוכחי סצינת הסקס שלו היתה כל כך מינימלית מבחינת הצופה, להראות שזה אחר, שונה. מנגד, ביל הוא ערפד, ולכן הסקס שלו עם לורנה מוקדם יותר העונה היה חייב להיות חייתי ומגעיל - הוא ניסה להוכיח שהוא בצד של הערפדים ולא מתבולל עם בני אדם כמו פעם. ובדיוק בגלל זה סצינות הסקס הקודמות שלו עם פאקווין היו כל כך רגועות, סצינות תינוי אהבה, לא סצינות סקס. ובדיוק בגלל זה הפעם זה היה משהו אחר, חייתי. סוקי מלאה בדם ערפדים, היא אשכרה נלחמה על חייה מול זאבה חולת נפש, ושניהם הגיעו למסקנה שהקשר ביניהם לא הולך לעבוד - אבל כל האהבה והתשוקה עדיין שם. הסצינה עצמה היתה קצרה, החפצים השבורים הם שם כעדות לקרב שזה עתה הסתיים בינה לבין הזאבה המטורללת, והמוזיקה טבחה לך במוח עם הבסים והדיסטורשן של הגיטרות החשמליות של הרוק הכבד אנכרוניסטי. וכולה ראית פטמות של בחורה ערומה. אני מודה ומתוודה שמעולם לא ראיתי פורנו בכל ימי חיי - אבל יש לי הרגשה כזו שהוא לא נראה ככה. זה ממש ממש לא היה גראפי. בטח לא ביחס לסדרה עצמה, או ביחס לסדרות כמו קליפורניקיישן. אפילו בעשן של השכן כבר נראה עירום הרבה יותר גראפי, והיו סצינות סקס הרבה יותר נועזות.
|
|
בתגובה ל: אני חושב שמאז "הכי גאים שיש" לא נראו סצינות סקס מאת: ozniyon הסדרה הזו היא פורנו רך לשמו. סופט-קור, אם להשתמש בביטוי המדויק. רק שבסופט-קור יש כתיבה קצת יותר טובה. תחשוב על זה ככה: יש סיבה לראות את הסדרה חוץ מהסקס? יש בה עלילות מעניינות? דמויות בעלות עומק? משחק טוב? איזשהו הגיון מסוג כלשהו? כמובן שלא. יש בסדרה הזו אנשים יפים בלבוש מינימלי, הרבה סצינות סקס מטופשות, ושלל פטישים מיניים דביליים. מלבד זה אין בה שום דבר.
|
|
בתגובה ל: זה חתיכת אנדרסטייטמנט מאת: _A_P_ לו דבריך היו נכונים, מה יש לגברים שהם לא חד מיניים לחפש בסדרה הזו? נשים יפות אין שם. רק גברים יפים. אז נכון, אתה יכול לטעון ש"גברים הם גברים. מספיק שיהיה שם ציצי, הוא לא חייב להיות ציצי יפה", ואני אולי אאמין לך, אבל לפחות תרגיע עם ה"אנשים יפים בלבוש מינימלי ותו לא" - כי זה נכון רק לגבי הגברים.
עכשיו משיישבנו את הסוגיה המטרידה הזו, אפשר להמשיך; תתפלא, חלקנו אשכרה מוצאים את הדמויות נפלאות, את העלילות מרתקות ואת המשחק משובח. טוב, לא כולם, אנה פאקווין לא נכנסת לקטגוריה הזו. אבל דמויות כמו לאפייט, טארה בעונה הראשונה, אריק, פאם, הויט, ג'סיקה, ג'ייסון, סאם, טרי, אנדי - דמויות פנתאון ממש! והפרמיס כולו - ערפדים שיוצאים מארון הקבורה ונחשפים בפני האנושות, בכלל מלהיב. ועוד תתפלא לשמוע, שבמרבית הפרקים אין בכלל סצינות סקס. אבל בכ-לל. אז זה כבר מפריך את שאר התאוריה שלך, אבל ממש בקטנה. אני מוכנה לקבל שלדעתך הכתיבה והמשחק גרועים ומשעממים, אבל אל תקרא לזה סופט פורן כשזה ממש ממש לא.
|
|
בתגובה ל: בוא נתחיל ממה שהוא אמת אוניברסלית: מאת: מיקהאני אמנם חושב בדיוק ההפך ממך, אבל זכותך המלאה לאהוב את האשפה הנוראית הזו. לפחות סרג'נט קולברט מסכים איתי:
|
|
בתגובה ל: סבבה מאת: _A_P_ כלומר, אתה סבור שדם אמיתי מפוצצת בנשים יפות וכל הגברים שם מלבד אחד מכוערים?
(סחתיין שצירפת את רגע ההיי לייט של סוקי :-))
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|