יומני הערפד 2.01 -
|
|
|
ספוילרים בלבן: קרוליין! לא! היא הדמות האהובה עלי שם )):
|
|
בתגובה ל: יומני הערפד 2.01 - מאת: yaddoאתה מתכוןן שאתה לא רוצה לראות את קרוליין כערפדית, או שאתה לא זוכר שדיימון נתן לה קצת מהדם שלו?. מעניין אם יכולותיה הערפדיות יובילו להתחזקות הביצ'יות שלה, כי היא כבר מיצתה את הפוטנציאל האנושי שלה. תוקן על ידי yaddo 12/9/2010 15:52
הקמפיין להכרה בהפועל ת"א כארגון טרור, יוצא לדרך!
פרטים:
קורבנות: הקופים הירוקים, אשר נמצאים בסכנת הכחדה קורבן משנה: אנושיות קהל יעד:-- תחזית אופטימית: כלל אזרחי המדינה. קהל יעד:-- תחזית פסימית: כלל אזרחי המדינה. מנהל הקמפיין: הניצול הסיני מקום מפגש: הפורום למען פליטי נענע אויב מרכזי: איש קריות מועד החלפת החתימה: TBD
בבקשה, לא להישמע לקריאות התיגר של הברון האדום גוטמן, ובמיוחד להתעלם מהנשר ה"קירח" היושב על כתפו.
|
|
בתגובה ל: אממ... (ספוילר) מאת: פליטסיני שכחתי מזה, הידד!
|
|
בתגובה ל: יומני הערפד 2.01 - מאת: yaddoבדיוק השבוע שודר בחם הפרק העשירי בעונה הראשונה, זה שבו ג'רמי מנסה להתחבר עם טיילר והלה מכה אותו בתמורה. ג'רמי שואל מה הבעיה שלו וטיילר המובך אומר שהוא לא יודע. כשהוא יוצא מהפריים אנחנו רואים את הירח המלא בוהק מאחוריו. התפעלתי מהרמז המטרים הבולט כל כך שבכל זאת הצלחתי לפספס, וזה בדיוק מה שאני אוהב בסדרה הזו. היא מצליחה לבנות בחישוב את העלילה מאחורי דמויות שממש איכפת לי מהן, או כאלה שלכל הפחות הן עגולות ומנומקות, כך שכאשר יש טוויסט אני לא רואה אותו מגיע כי אני מתרכז במשהו אחר. קרוליין, כפי שאני מקפיד לשוב ולומר, היא הדמות האהובה עלי שם. ההתמודדות שלה עם הפיכתה לערפד הן בפרק הקודם והן הפעם היא מרתקת ונבנית באופן יפה ומאוד אנושי. ההחלטה שלה בסוף, בטוויסט בפני עצמו, לגרום למאט להתרחק ולהיפרד ממנה, הייתה צובטת. עכשיו הגיעה קת'רין לאסוף אותה כדי לעשות כיף ובטח להשחית אותה, זה בוודאי יהיה מעניין לצפייה. במקביל אני אוהב את האופן שבו עלילת אנשי הזאב מתפתחת כאן, לאט ובסבלנות, כמו שהדוגמה הזו מהעונה הראשונה ממחישה. בניגוד ל"דם אמיתי" – שבה אמנם הערפדים יצאו מהארון אבל במקביל להם פתאום מגיחים כל היצורים העל טבעיים שניתן להעלות על הדעת, וגם כאלה שלא – פה חשיפה של יצור נעשית באופן הדרגתי ומתקבל על הדעת. עכשיו טיילר גילה על דודו, ואגב כך הוא נחשף אל הערפדים סטפן וקרוליין. אמנם סטפן אמר שהוא טיפל בו, אבל האם הוא יכול להשפיע על אנשי זאב?
|
|
בתגובה ל: ירח רע זורח ("יומני הערפד" 2.03) מאת: yaddo ליומני הערפד אני לא ממש מצליחה להתחבר, בגלל שזו גם סדרת נעורים בין השאר כל הזמן קופצות לי השוואות לטיפול הגאוני של ג'וש ווידון, לנושאים שקשורים לגיל התיכון. היא גם לוקחת את עצמה יותר מדי ברצינות.(עוד אחזר לזה).
דם אמיתי-את העונה הראשונה אהבתי, היא היתה מאוד מרעננת ומהנה. אבל התדרדרה בשתי העונות הבאות. מאוד מאכזבת. זה לא אותו אלן בול של עמוק באדמה, ממש לא. עונה 3 היתה פשוט מפוזרת ודי טיפשית בעיני.
נחזור לבאפי ואנג'ל- טקסטים שנונים,משחק מעולה,מודעות והומור עצמי,משחק מעולה, איפה המשולשים הרומטיים הנוכחיים מול אנג'ל/באפי/ספייק (אוווו ספייק). ןהמון המון נשמה, שאין בסדרות האלו.
|
|
בתגובה ל: גל הערפדים מעורר אצלי בעיקר געגועים לבאפי ואנג'ל מאת: b_rona יש באמת את הטוויסטים המיוחדים שבדם אמיתי הרבה יותר בוטה וגס שלפעמים זה טוב שזאת דרמת נעורים.
לגבי באפי וכיוצ"ב מה שהיה היה סדרות מתקדמות או שסדרות הולכות אחורנית אבל כל סדרה לשם עצמה.
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר. ![http://i.imgur.com/moxiQ.png]()
|
|
בתגובה ל: יומני הערפד 2.01 - מאת: yaddoעוד פרק מצוין שניצל את ההתרחשויות העל טבעיות במיסטיק פולז כדי לאפשר לדמויות להתמודד איתן באופן אנושי. הייתי בטוח שהשריף הולכת למות עוד לפני שקרוליין ואליינה יגיעו אליהם, מה שיכול היה להוות כר נפלא להתמודדותה של קרוליין עם אובדן אמה. במקום זה אנחנו מסתפקים בהתכחשות של ליז לקרוליין הערפדית. אכזרי. עכשיו מובן למה קרוליין תמיד הייתה כל כך חסרת ביטחון. החיבור של ג'רמי וטיילר מעניין, וגם ההתמודדות של האחרון עם מה שחבוי בו הייתה יפה. לא רוצה קשר לזה אחרי מה שעשה ואיך שהרגיש. אהבתי גם לראות את סטפן מתחיל להשיב מלחמה ולהיות יותר מיליטנטי, גם ביחסו לאחיו, גם עם מייסון וגם עם קתרין. הגיע הזמן באמת. החוליה החלשה הייתה ונותרה נינה דוברב המחרידה. מגלמת שתי דמויות שונות במשחק גרוע, ובשתיהן הדיקציה חובבת ה-A שלה בלתי נסבלת. לא מאוד אמין.
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|