|
איזה פרק מעולה. חשבתי שלא התגעגעתי כי אני גם ככה צופה בה בקביעות בחם 3, אבל מסתבר שבכל זאת חסרו לי התרחשויות חדשות. הפרק ניגש בתחכום רב לטפל בספיחי יחסי בריטה-ג'ף-אנני: נטרול המבוכה בעזרת עדת המעריצות של בריטה, הפיכת הקערה על פיה עם ה"וידוי" של ג'ף על אהבתו, ואז יחסים דביקים מזויפים ועתירי לשונות. ההתנהגות של אנני כלפי ג'ף הייתה כה חמודה ואחרי כן היסטרית, עם ההדרגה שבה היא מזנבת בו ככלבלב מאוהב, אחרי כן מביטה באופן מכמיר לב בו ובבריטה מתחברים, ולבסוף צורחת שוב ושוב אל מול החתונה ומעיפה לו אגרוף זועם. במקביל לכל אלה, ה("האם זה עוד אחד מה-)מטא (שלך?") של עאבד היה שכבה מצוינת נוספת של התמודדות עם האירועים ועם משבר אפשרי של העונה השנייה. על פי הפרק הראשון בה, נראה שאין חשש כזה. בטי ווייט הייתה בעיקר ברקע בתחילת הפרק, אבל בחלק השני שלו היא כבר המחישה את מלכותה. "אני אתקוף אותך עם זה, אתה תגן על עצמך עם כבוד". גדול. ההתארחות שלה בראפ-"אפריקה" (אמן: טוטו) של טרוי ועאבד רק היה הדובדבן שבקצפת. אני מקווה שהיא תחזור גם בהמשך. ולסיום: Old White Man Says.
|
|
בתגובה ל: מבוא לאנתרופולוגיה (ספוילר "קומיוניטי" 2.01) מאת: yaddo ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בתקופה האחרונה לאן שלא תירק, תפגע בבטי וייט מאת: Krunos לי זה נחמד שהיא נמצאת בכל מקום, אני אוהב אותה.
|
|
בתגובה ל: אז אל תירק, חוליגן מאת: yaddo לא שיש לי משהו נגדה. סבתא חביבה בסך הכל, אבל יש לי בעיה עם הכבוד האוטומאטי שנהוג לתת לוטרנים. כל פעם שהיא מתארחת אצל פרגוסון, למשל, זה בדרך כלל די מביך, גם אם הטקסט לא רע. יכול להיות שבצעירותה היא הייתה קומיקאית מוצלחת. היום זה די מביך.
|
|
בתגובה ל: בתקופה האחרונה לאן שלא תירק, תפגע בבטי וייט מאת: Krunos ללא תוכן
אבל זה סיפור אחר ויסופר בהזדמנות אחרת
|
|
בתגובה ל: ראית המשרד? מאת: איימס ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לא, אל תגידי לי שהיא גם שם מאת: Krunos אתה תהנה מהפרק מאוד (יש התייחסות מזערית לבטי וייט, חשבתי שאתה מרפרנס לזה).
|
|
בתגובה ל: אל תדאג. מאת: איימס במיוחד הליפ דאב בפתיחה (ראיין אדיר!).
וזה היה אחד הציטוטים היותר מוצדקים של קריד.
אני כל כך אתגעגע למייקל סקוט.
ויפה שנזכרו לעדכן את הפתיח אחרי 6 שנים.
|
|
בתגובה ל: מבוא לאנתרופולוגיה (ספוילר "קומיוניטי" 2.01) מאת: yaddo פרק מעולה. בעיקר אהבתי את פיג'מת ספיידרמן של טרוי בהתחלה, ואת פירס אומר לו שהוא יכול להיות סייד קיק של בטמן. טרוי הוא הדמות החביבה עלי שם.
גם עאבד היה מעולה. "בטלוויזיה יש הגיון, בחיים יש אותך" היה נהדר. ככה אני מרגישה כל הזמן.
|
|
בתגובה ל: מבוא לאנתרופולוגיה (ספוילר "קומיוניטי" 2.01) מאת: yaddo לא חייכתי אפילו פעם אחת. זה היה משמים, אידיוטי, מגעיל לפרקים (הלשונות, למשל) והכי לא מצחיק עלי אדמות. מנגד, גם הפרק הראשון של משפחה מודרנית לא הצליח להצחיק אותי בינתיים. העונה הזו היא עונה נטולת קומדיה נכון לעכשיו. עצוב.
|
|
בתגובה ל: מבוא לאנתרופולוגיה (ספוילר "קומיוניטי" 2.01) מאת: yaddo פתיחת עונה נפלאה.
|
|
בתגובה ל: מבוא לאנתרופולוגיה (ספוילר "קומיוניטי" 2.01) מאת: yaddo גם אני התגעגעתי לחבר'ה האלה עד מאוד ואני מקווה שהם כאן כדי להישאר הרבה מעבר לשתי עונות.
אגב, אני חדש פה וכאלה, אז אני מוסיף גם היי מנומס.
|
|
בתגובה ל: פרק מצויין מאת: ofirsas ברוך הבא.
|
|
בתגובה ל: מבוא לאנתרופולוגיה (ספוילר "קומיוניטי" 2.01) מאת: yaddo התגעגעתי לכולם. חוץ מלבריטה שמעצבנת אותי מיומה הראשון.
פירס הזה פשוט פרייסלס.
|
|
בתגובה ל: מבוא לאנתרופולוגיה (ספוילר "קומיוניטי" 2.01) מאת: yaddo צחקתי המון, במיוחד בסצינת החתונה. משמח מאוד לראות שהם שומרים על הרמה הגבוהה של סוף העונה הראשונה. אני מת על עבד ופירס. בלעדיהם הסדרה הזאת היתה כל כך פחות מוצלחת.
Old white man says - קטלני!
|
|
בתגובה ל: מבוא לאנתרופולוגיה (ספוילר "קומיוניטי" 2.01) מאת: yaddoוהוא כמובן פיג'מת הספיידרמן של טרוי, בתחילת הפרק. ובכן, למי שלא יודע, היה עד לא מזמן קמפיין פייסבוקי לטובת ליהוקו של דונאלד גלובר (הוא טרוי) לתפקיד ספיידרמן הבא. בפרק הייתה אפילו התייחסות לטענה שספיידרמן לא יכול להיות שחור שצצה כל הזמן. גם הרפרנס הזה קיים בשיחה של פירס וטרוי. טרוי: זה נחמד לגור ביחד פירס: כן, אנחנו כמו באטמן ושאפט! טרוי: אתה יודע, לבאטמן היה עוזר שגר איתו. קראו לו רובין זה היה הרפרנס שאני הכי אהבתי בפרק
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
|
|
בתגובה ל: נראה לי שמכל הרפרנסים דילגתם על אחד הטובים מאת: fred איש קריות ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אהם, אהם. מאת: איימס ללא תוכן
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
|
|
בתגובה ל: נראה לי שמכל הרפרנסים דילגתם על אחד הטובים מאת: fred איש קריות ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מבוא לאנתרופולוגיה (ספוילר "קומיוניטי" 2.01) מאת: yaddo איזה סדרה כיפית, התאהבתי. גמעתי אותה ב-4 ימים בלבד (+קריאת כל השרשורים באדיבות backbit - שוב תודה). להגיד שזו הקומדיה הכי טובה ever או משתווה לארסטד דיבלופמנט? לא. אבל מהטובות ביותר שיש כרגע על המסך? כן. (ומכילה את הגוף הגברי הכי מושלם כרגע או אי פעם על המסך? כן. למה האליל הזה התחבא ממני עד היום בערוץ !E לעזאזל??)
|
|
בתגובה ל: סיימתי עכשיו מרתון העונה הראשונה + 2 פרקי השניה מאת: lambert fan ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: סיימתי עכשיו מרתון העונה הראשונה + 2 פרקי השניה מאת: lambert fan ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: צ'בי צ'ייס לא מופיע בערוץ E מאת: Krunos ללא תוכן
|
|