ברודוויי מוגבל (ספ' Boardwalk Empire 1.03)
|
|
ברודוויי מוגבל (ספ' Boardwalk Empire 1.03)
פורסם לפני
4282 ימים
מאת yaddo
סה"כ תגובות: 4
תגובה אחרונה לפני: 4281 ימים
 וואו, זה נהיה אינטנסיבי מהר. ג'ימי מזוהה ונאלץ לברוח? לא ראיתי את זה מגיע. הנהג של צ'וקי (של עומאר!) תלוי על העמוד, הטיוח של סיבת מותו לבקשת נאקי, הכאב הממשי של צ'וקי – מייקל קיי וויליאמס אדיר כתמיד – שמסנן אל נאקי את העסקה החדשה לאור הנסיבות, היריות של איליי בגופה. הטון הסווינגי משהו הולך ומפנה את מקומו לטובת עוד אפלוליות קודרת. ג'ימי עלה על הרכבת לשיקגו (כנראה בקו "ברודווי מוגבל" של שם הפרק), בטח מתכנן לחבור לעמיתו אל קאפון על אפו ועל חמתו, ועל עקבותיו דולק בלי ידיעתו לאקי לוצ'יאנו, מתוסכל מאי פעם עכשיו כשהוא גם אימפוטנט. הנאום של נאקי אל ג'ימי לפני לכתו היה גם הוא מחמיץ לב. מחמיץ היא מילה הולמת במיוחד במקרה הזה לאור עתידו המפוספס של ג'ימי. נאקי רואה בג'ימי דמות בן של ממש, כפי הנראה, ובאופן עקבי נראה שזה הדבר שהכי חסר בחייו. בכל זאת הוא דחה את לוסי מכל וכל כשהציעה להרות לו. מצחיק איך עירומה כולה היא עיכסה בהתנשאות מול מרגרט שרודר בחנות והתייחסה אליה כאל מקרה צדקה, לרמוז לנו שהדרך לאיחודם של מרגרט ונאקי ודאי בטוחה. מעניין יהיה לראות אותה מנסה להסתגל לחיים עם גנגסטר, אבל כזה שוודאי יאהב אותה. אבל עוד חזון למועד, אם בכלל. אהבתי מאוד את הסצינה החותמת שבה נאקי מביט על העקבות שהשאיר על השטיח, לא יכול להתעלם מהסמליות של הלכלוך שהוא משאיר אחריו.
|
|
|
|
![http://img825.imageshack.us/img825/4254/boardwalkchalkywhite.jpg]() וואו, זה נהיה אינטנסיבי מהר. ג'ימי מזוהה ונאלץ לברוח? לא ראיתי את זה מגיע. הנהג של צ'וקי (של עומאר!) תלוי על העמוד, הטיוח של סיבת מותו לבקשת נאקי, הכאב הממשי של צ'וקי – מייקל קיי וויליאמס אדיר כתמיד – שמסנן אל נאקי את העסקה החדשה לאור הנסיבות, היריות של איליי בגופה. הטון הסווינגי משהו הולך ומפנה את מקומו לטובת עוד אפלוליות קודרת. ג'ימי עלה על הרכבת לשיקגו (כנראה בקו "ברודווי מוגבל" של שם הפרק), בטח מתכנן לחבור לעמיתו אל קאפון על אפו ועל חמתו, ועל עקבותיו דולק בלי ידיעתו לאקי לוצ'יאנו, מתוסכל מאי פעם עכשיו כשהוא גם אימפוטנט. הנאום של נאקי אל ג'ימי לפני לכתו היה גם הוא מחמיץ לב. מחמיץ היא מילה הולמת במיוחד במקרה הזה לאור עתידו המפוספס של ג'ימי. נאקי רואה בג'ימי דמות בן של ממש, כפי הנראה, ובאופן עקבי נראה שזה הדבר שהכי חסר בחייו. בכל זאת הוא דחה את לוסי מכל וכל כשהציעה להרות לו. מצחיק איך עירומה כולה היא עיכסה בהתנשאות מול מרגרט שרודר בחנות והתייחסה אליה כאל מקרה צדקה, לרמוז לנו שהדרך לאיחודם של מרגרט ונאקי ודאי בטוחה. מעניין יהיה לראות אותה מנסה להסתגל לחיים עם גנגסטר, אבל כזה שוודאי יאהב אותה. אבל עוד חזון למועד, אם בכלל. אהבתי מאוד את הסצינה החותמת שבה נאקי מביט על העקבות שהשאיר על השטיח, לא יכול להתעלם מהסמליות של הלכלוך שהוא משאיר אחריו.
|
|
בתגובה ל: ברודוויי מוגבל (ספ' Boardwalk Empire 1.03) מאת: yaddo אחרי שהשניים הראשונים די שיעממו אותי, נחמד לראות שגורלה מסתמן כשונה מגורלה של "טרמה" עבורי (שאחרי 6 פרקים פשוט לא תפסה אותי ופרשתי).
|
|
בתגובה ל: ברודוויי מוגבל (ספ' Boardwalk Empire 1.03) מאת: yaddo היה פרק בסדר, לא כזה אינטנסיבי. ההתפתחויות הדרמטיות התנקזו לסצנה-שניים אבל בסך הכל עוד פרק בסדר גמור. אהבתי שהם לא הלכו לכיוון הקל של להרוג את השורד מהירי, למרות שהשריף ניסה בכל כוחו לחנוק אותו.
ההשתלבות של קהילת השחורים מעניינת ונראה שנפתחת חזית מול מבשיל הבירה הקודם, דויל (זה נכון לקרוא להם מבשילי בירה?).
אני גם די מחבב את כל הדברים עם שרודר, אחלה שחקנית ודמות למרות שאני בטוח שיהיו כאלה שלא יעריכו שהפרק מתעסק בדברים כמו עבודתה בחנות.
מה שלא אהבתי היה הריב שהם הפילו על ג'ימי ואנג'לה לפני העזיבה שלו, כאילו לעשות את העניין ליותר חמור. הציגו את הצלם באופן פתאומי וג'ימי מרחיק לכת עם כל הקטע של התמונה חשופת-הכתפיים והמבט המושך - שיועדה לו - וכבר זורק האשמות. זה היה לפחות עשוי בצורה נאותה.
לא אהבתי גם את החברה של נאקי ששוב הופיעה בפרק ושוב הציגה את מרכולתה ללא מפריע. אני לא מבין, השחקנית מקבלת כסף לפי כמה פעמים היא מבצעת עירום פרונטלי? דקה-שתיים שלמות שהיא עומדת במרכז הפריים. הבנו את הפואנטה של לנסות ל'הוניא' את מרגרט מלרדוף אחר נאקי ע"י הצגת גופה. יכלו לצלם את זה באופן אחר.
|
|
בתגובה ל: פרק 3. ספויילרים. מאת: Saturnעל מרכולתה. להפך. משהו ששכחתי לציין: הילדים בסדרה הזו ממש מעולים. כבר הזכרתי אותם בדיון על הפרק הראשון, אבל אני משתאה מאיפה מצאו אותם. גם הבת של שרודר וגם הבן של ג'ימי, שניהם מתוקים מדבש ונראים כל כך אמיתיים בסיטואציות המוזרות שבהן הם נמצאים. אפילו הילדה ברכבת שנצמדה אל אמה למראה מבטו של ג'ימי הייתה מצוינת. שאפו על הליהוקים.
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|