מיספיטס 2.03 (ספויילרים)
|
|
מיספיטס 2.03 (ספויילרים)
פורסם לפני
3750 ימים
מאת miss bojarsky
סה"כ תגובות: 8
תגובה אחרונה לפני: 3552 ימים
איזה פרק מעולה! עד עכשיו זו הייתה סדרה סופר חמודה וכיפית, אבל הפרק הזה שדרג אותה לסדרה משובחת. ההימור שלי עד כה היה שהאיש במסכה הוא ניית'ן מהעתיד, ככה שחצי צדקתי, אז אני די מרוצה. סיימון היה הפתעה נהדרת. דאם, הוא נראה טוב! וגם חתיכת שחקן מצוין, כי עד עכשיו הוא היה כל כך מסכן וקריפי, שכל הזמן או ריחמתי עליו או חששתי ממה שהוא עלול לעשות. בכלל לא עלה על דעתי שהוא מסוגל להיות מגניב ויפה. קודוס לו. סצינת הסקס שלו עם אלישה הייתה יפייפיה וה-foals ברקע עם הסהרה הספרדית שלהם הפכו אותה לעוד יותר קסומה. ובניגוד מוחלט, סצינת ה"סקס" של ניית'ן וקלי הייתה הילארית לחלוטין. ניית'ן המסכן... העלילה עם הקעקועים גם הולידה פרצי צחוק היסטריים. את ניית'ן אנ אוהבת כבר ממזמן, אבל הוא הוכיח שוב בפרק הזה איזה אדיר הוא. אח, זו טלוויזיה טובה. 
|
|
|
|
איזה פרק מעולה! עד עכשיו זו הייתה סדרה סופר חמודה וכיפית, אבל הפרק הזה שדרג אותה לסדרה משובחת. ההימור שלי עד כה היה שהאיש במסכה הוא ניית'ן מהעתיד, ככה שחצי צדקתי, אז אני די מרוצה. סיימון היה הפתעה נהדרת. דאם, הוא נראה טוב! וגם חתיכת שחקן מצוין, כי עד עכשיו הוא היה כל כך מסכן וקריפי, שכל הזמן או ריחמתי עליו או חששתי ממה שהוא עלול לעשות. בכלל לא עלה על דעתי שהוא מסוגל להיות מגניב ויפה. קודוס לו. סצינת הסקס שלו עם אלישה הייתה יפייפיה וה-foals ברקע עם הסהרה הספרדית שלהם הפכו אותה לעוד יותר קסומה. ובניגוד מוחלט, סצינת ה"סקס" של ניית'ן וקלי הייתה הילארית לחלוטין. ניית'ן המסכן... העלילה עם הקעקועים גם הולידה פרצי צחוק היסטריים. את ניית'ן אנ אוהבת כבר ממזמן, אבל הוא הוכיח שוב בפרק הזה איזה אדיר הוא. אח, זו טלוויזיה טובה.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: מיספיטס 2.03 (ספויילרים) מאת: miss bojarskyשימו לב, ספוילר לפרק הרביעי בעונה. הסדרה זכתה השנה בפרס הבאפטא לסדרה הטובה ביותר והפרק הזה הוכיח שהוא היה מוצדק. ההשוואה לגיבורים בלתי נמנעת וזו האחרונה יוצאת מופסדת בכל קטגוריה. הדמות של אולי שבאה רק כדי למות ולהניע את העלילה קדימה כדי לתת לבחורה (אתם לא באמת מצפים שאזכור את שמה) את ליבו וכוחותיו היתה מהלך תסריטאי משעשע ומודע לעצמו (כפי שנייתן העיר) כמו גם מפתיע ומהמם (לא ציפיתי שיקבל כדור לראש. קיוויתי אולי, קצת, אבל לא ציפיתי). יחסי אלישיה-סיימון-מהעתיד היו עשויים בצורה נהדרת ומותו היה טרגי (זה אומר שאלישיה הולכת ומתאהבת בו בידיעה שהוא הולך למות. מצד שני אני משער שהיא תמצא דרך להצילו). אהבתי את זה שהיא ראתה תמונה שלהם בוגאס ואהבתי שהיא עדיין לא "מתחילה" עם סיימון (היה מתבקש מעט שהיא תציע שילכו לשתות משהו כשהוא הסתכל עליה אחרי שקלי החזירה לו את העיתון) ונותנת לדברים לקרות מעצמם. הרע השבועי היה מקורי וקריפי-משהו. נייתן כרגיל הנפיק שלל רגעים קומיים. אז גם לזה וגם לדקסטר נותרו שני פרקים בלבד לסיום העונה. מבאס. תוקן על ידי yaddo 5/12/2010 0:24
______________________________________ אני עדיין גדול, זה האינטרנט שנהיה קטן.
|
|
בתגובה ל: עברייני-על (Misfits) ספוילר 2.04 מאת: assafTVעוד פרק מרהיב. מערכת היחסים של סיימון ואלישה לגמרי עושה את העונה הזו. מה שיפה במיוחד הוא לראות אותה עם סיימון של הווה לעומת עם סיימון של העתיד. הם באמת מרגישים כמו שני אנשים שונים. אני מחכה לראות איך יתפתחו הדברים ביניהם עכשיו. אני לא חושבת ששמענו בכלל את השם של הבחורה החדשה. איזה כיף לה, היא קיבלה את הכוח שאני חושקת בו יותר מכל.
|
|
______________________________________ אני עדיין גדול, זה האינטרנט שנהיה קטן.
|
|
בתגובה ל: מיספיטס 2.03 (ספויילרים) מאת: miss bojarsky ניחשתי שזהו סיימון, אני אפילו לא בטוח למה, אבל חשבתי שזה חלק מהכוח שלו או משהו ולא העליתי על דעתי שהוא הגיע מהעתיד. אני דווקא לא שותף להתלהבות מהפרק והוא ודאי אינו מהווה עבורי נקודת מפנה בסדרה. אם כבר להפך, אהבתי יותר דווקא את קלות הראש ואת המגניבות שאין בלתה, מה גם שלא חסרו פרקים דרמטיים עוד לפני כן, כמו בפרק השני עם הזקנה/הצעירה שניית'ן שכב איתה.
כל הקטע של ההגעה מהעתיד של הסיימון הזה, שנראה מאוד צעיר - כלומר קרוב מדי בזמן - מכדי לחזור בקלות כזו אל העבר ולדעת כל פרט ופרט שהתרחש בכל רגע ורגע של החבורה, נראה לי קלוש מאוד. זאת ועוד, היה לי ברור שהוא ימות הרבה לפני שזה קרה ונראה לי מבאס שכך חותמים את גורלו של סיימון. נחמד שהוא ואלישה יהיו ביחד ויהיו מאושרים לפני כן, אבל קו העלילה הזה היה מופרך מכדי לשכנע אותי. הוא מעדיף להקריב את עצמו הצעיר-עדיין במקום פשוט להרוג את זה שמאיים עליהם, דורס למוות זקנות ושאר הולכי רגל, יורה ללא רחם במי שנקרה בדרכו ומכה את החברים? ברור, הגיוני.
|
|
בתגובה ל: אני דווקא (ספ') מאת: yaddo זה לא משנה אם סיימון מהעתיד מת בהווה. כל עוד סיימון של ההווה לא מת, סיימון של העתיד ימשיך להיווצר על רצף הזמן.
וכן, יש בכלל בעיה קשה עם כל ההתנהלות של סיימון מהעתיד וכל קו העלילה הזה.
|
|
בתגובה ל: אבל, אבל, אבל, הכשל הלוגי! ספוירלים. מאת: נטלוב מסעות בזמן תמיד עושים כאב ראש, זה לא מפריע לי ליהנות מהם. היה רק דבר אחד שבאמת מאד הציק לי, אבל זה בפרק עתידי והגבתי לגביו אצלך בבלוג, אז אני אוותר פה.
|
|
בתגובה ל: אבל, אבל, אבל, הכשל הלוגי! ספוירלים. מאת: נטלוב כאב ראש. אבל נו, השורה התחתונה שלך היא, הממ, השורה התחתונה.
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|