Shameless הולכת ומשתבחת. היא התחילה מעולה מבחינתי ואף המשיכה כך, אבל באיזשהו שלב הרגשתי שהיא קצת נתקעת ודורכת במקום. עדיין נהניתי ממנה מאוד, אבל בעיקר כקומדיה. זה השתנה בפרקיים האחרונים, ראשית בגלל ילדת האומנה המסכנה שאימצו ורוניקה וקווין, ועכשיו כמובן גם עם גיחתה השואנת של האם האבודה. לאלה נוספו גם התפניות העלילתיות, כמו חיבתם המתעצמת של ליפ וקארן, משולש קאש-איאן-מיקי וכמובן הסוד של סטיב/ג'ימי. אני שמח שלא נסחבו עם זה יותר מדי אלא חשפו את האמת כעבור פרק אחד, ואף עשו זאת באופן מצוין באמצעות דבי החשדנית והפיקחית. אפרופו, הילדה הרבתה להסתובב לבדה בפרק הזה. קצת מלחיץ.
בשלב הזה אני תוהה כמה מכל זה הוא מהמקור הבריטי. מישהו יודע?
Shameless הולכת ומשתבחת. היא התחילה מעולה מבחינתי ואף המשיכה כך, אבל באיזשהו שלב הרגשתי שהיא קצת נתקעת ודורכת במקום. עדיין נהניתי ממנה מאוד, אבל בעיקר כקומדיה. זה השתנה בפרקיים האחרונים, ראשית בגלל ילדת האומנה המסכנה שאימצו ורוניקה וקווין, ועכשיו כמובן גם עם גיחתה השואנת של האם האבודה. לאלה נוספו גם התפניות העלילתיות, כמו חיבתם המתעצמת של ליפ וקארן, משולש קאש-איאן-מיקי וכמובן הסוד של סטיב/ג'ימי. אני שמח שלא נסחבו עם זה יותר מדי אלא חשפו את האמת כעבור פרק אחד, ואף עשו זאת באופן מצוין באמצעות דבי החשדנית והפיקחית. אפרופו, הילדה הרבתה להסתובב לבדה בפרק הזה. קצת מלחיץ.
בשלב הזה אני תוהה כמה מכל זה הוא מהמקור הבריטי. מישהו יודע?
בתגובה ל: אך סוף סוף הגיעה נקישה (Shameless 1.09) מאת: yaddo אני תוהה כבר 3 פרקים.
הייתה לי התחלה קצת רעועה עם הסדרה הזו כי למרות טיבה הנראה לעין לא הבנתי בדיוק מה אני אמורה לעשות איתה ב-3-4 הפרקים הראשונים, בהמשך התחלתי קצת יותר לחבב את הדמויות ולהתחבר לסיפורים של הדמויות שנוצרו, והפרק , מעבר לזה שמיהרתי לצפיה יותר מהרגיל, בהחלט סוף סוף הגיע לנקודה בה הוא הצליח לגעת בנימי נפשי ולא רק מהצד המבודח. גו פיונה!
בתגובה ל: אך סוף סוף הגיעה נקישה (Shameless 1.09) מאת: yaddo אבל רוב מה שכתבת נשמע מוכר גם אם קצת אחר.
(ספויילרים לבריטית עד עונה 6) ורוניקה וקוו לא מצליחים להכנס להריון ובסוף מאמצים בחו"ל (וככה יוצאים מהסדרה). מוניקה אכן מגיעה. זכרתי שזה יותר מאוחר אבל לבריטים היו עונות קצרות בהתחלה אז זה הגיוני. ליפ וקארן - לא יודעת מה בדיוק קורה ביניהם בארה"ב אז לא אפרט כי בהחלט יכול להיות שזה אותו קו עלילה. קאש-איאן-מיקי - שוב, עדיף שלא אפרט בעניין קאש ואיאן, אבל מיקי - אם אכן מדובר באותה דמות (ואני מניחה שכן כי זה אותו שם והכנסת אותו למשולש הזה, מה שאומר לי שהוא הומו) - עד כמה שאני זוכרת המשפחה של מנדי מגיעה הרבה יותר מאוחר ואני חושבת שהם הופכים קבועים רק בעונה הרביעית, כך שעד שאיאן מגלה שמיקי גיי קאש כבר לא בתמונה.
בתגובה ל: עוד לא החלטתי אם יש טעם לצפות גם בה מאת: backbeat הגירסה האמריקאית היא מעולה. קוי העלילה זהים מאוד למקור הבריטי, אבל בצורה שונה. כמו שאמרת, הם מערבבים כרונולוגית את הדברים ומכניסים הרבה פרטים שהיו בעונות מתקדמות יותר של התוכנית כבר לעונה הראשונה.
הסיפור עם הילדה האומנת לא ממש דומה לסיפור הבריטי של קוו וורוניקה, שם הפן של ההריון היה יותר דומיננטי ונמשך לאורך זמן. אבל שמעו, האמריקאים בונים את זה יפה מאוד לדעתי. וזו גירסה מצוינת שעושה כבוד למקור. ולעיתים אף מתעלה עליו.
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
בתגובה ל: אך סוף סוף הגיעה נקישה (Shameless 1.09) מאת: yaddo חלק ניכר.
בתגובה ל: אך סוף סוף הגיעה נקישה (Shameless 1.09) מאת: yaddo רשום שם אם הפרק מבוסס על הבריטי או לא. הפרק הזה, למשל, נפתח בכיתוב "מבוסס על פרק 6 הבריטי". וגם- מנגינת הפתיחה מעולה!
בתגובה ל: שים לב למנגינת הפתיחה מאת: איילון צפון אני מתרכז במה שהרגליים של כולם עושות. שיר פתיחה כיפי ביותר!
בתגובה ל: שים לב למנגינת הפתיחה מאת: איילון צפון האהוב עלי ביותר מבין מה שמשודר כרגע.
אני גם לא שמתי לב אף פעם שהם כותבים אם זה מבוסס על הבריטי. אבל זה גם לא ממש משנה לי לאור העובדה שלא ראיתי את המקור. מתישהו אולי אני אשלים, אבל נכון לעכשיו אני מאד מרוצה מהגרסה האמריקאית ושמחה שהחלטתי לראות אותה.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
בתגובה ל: שיר הפתיחה אדיר מאת: miss bojarsky כי אחרי הפרק שדבי גנבה את התינוק ממש איבדתי עניין ומיציתי. זה לא הצחיק אותי וגם לא היה כבר כיף ומעניין כמו הפרק הראשון וקצת מהפרק השני.
בתגובה ל: אז אתם רומזים שכדאי לי לחזור לזה? מאת: מיקה הפרקים הראשונים היו נורא נוסחתיים, היה נראה כאילו כל פרק המשפחה מתכננת לפברק איזה אירוע (הלוויה, חטיפה, סבתא, חתונה) ובאמת היה קצת מעייף, אבל הם לגמרי השתפרו וכדאי לחזור.
בתגובה ל: אז אתם רומזים שכדאי לי לחזור לזה? מאת: מיקה כי אני בינתיים נהניתי לאורך כל הדרך.