טריני וסוזנה בישראל - תל-אביב
|
|
טריני וסוזנה בישראל - תל-אביב
פורסם לפני
4125 ימים
מאת miss bojarsky
סה"כ תגובות: 9
תגובה אחרונה לפני: 4123 ימים
זה פשוט מגניב לאללה, טריני וסוזנה בארץ. קודוס גדול לערוץ 10 שהצליחו לעשות את זה. זה באמת קטע הלא ללבוש חצאית בארץ, בגלל השיוך למגזר הדתי. בקיץ זו לא בעיה, אבל בחורף די נמנעים מחצאיות ארוכות. ואנחנו לא רגילות למזג האוויר הבריטי, אז שמלה קצרה בפברואר זו גם לא אופציה. ובכל זאת, דווקא אתמול יצא שלבשתי חצאית. רוב המייקאוברים היו מוצלחים, אבל אני לא יודעת כמה השפעה תהיה להם לטווח רחוק. הגברת עם הטורקיז ללא ספק חזרה אליו ברגע שהיא הגיעה הבייתה. כנ"ל הסטנדאפיסטית שמתלבשת כמו זונה. דרור אני מקווה שימור על המראה החדש, כי מראה ההומלס ממש לא עבד בשבילו. וטוב שהן הכריחו אותו להתגלח. שרון הגינג'ית קצת התלהבה מדי מעצמה לטעמי. בחורה נאה כן, אבל לא כזאת יפייפה גדולה שהיא הייתה חייבת להסתיר את יופיה הרב כדי לא לספוג הערות וקנאה. בעיני הילה בחורה הרבה יותר יפה ממנה והיא לא עשתה מזה כזה ביג דיל. היא גם לא ממש הייתה צריכה מייקאובר, כולה הייתה לבושה בקז'ואל. עדיין, יצא יפה. המייקאובר של קורל היה המרשים ביותר ובמקרה שלה אני בהחלט מקווה שהיא תיקח את זה הלאה ותמשיך ליישם.
|
|
|
|
זה פשוט מגניב לאללה, טריני וסוזנה בארץ. קודוס גדול לערוץ 10 שהצליחו לעשות את זה. זה באמת קטע הלא ללבוש חצאית בארץ, בגלל השיוך למגזר הדתי. בקיץ זו לא בעיה, אבל בחורף די נמנעים מחצאיות ארוכות. ואנחנו לא רגילות למזג האוויר הבריטי, אז שמלה קצרה בפברואר זו גם לא אופציה. ובכל זאת, דווקא אתמול יצא שלבשתי חצאית. רוב המייקאוברים היו מוצלחים, אבל אני לא יודעת כמה השפעה תהיה להם לטווח רחוק. הגברת עם הטורקיז ללא ספק חזרה אליו ברגע שהיא הגיעה הבייתה. כנ"ל הסטנדאפיסטית שמתלבשת כמו זונה. דרור אני מקווה שימור על המראה החדש, כי מראה ההומלס ממש לא עבד בשבילו. וטוב שהן הכריחו אותו להתגלח. שרון הגינג'ית קצת התלהבה מדי מעצמה לטעמי. בחורה נאה כן, אבל לא כזאת יפייפה גדולה שהיא הייתה חייבת להסתיר את יופיה הרב כדי לא לספוג הערות וקנאה. בעיני הילה בחורה הרבה יותר יפה ממנה והיא לא עשתה מזה כזה ביג דיל. היא גם לא ממש הייתה צריכה מייקאובר, כולה הייתה לבושה בקז'ואל. עדיין, יצא יפה. המייקאובר של קורל היה המרשים ביותר ובמקרה שלה אני בהחלט מקווה שהיא תיקח את זה הלאה ותמשיך ליישם.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: טריני וסוזנה בישראל - תל-אביב מאת: miss bojarsky ולא מבינה את כל הביקורות הרעות שהפרק הזה קיבל. הדבר היחיד שהפריע לי קצת הוא העמדת הפנים שמאותגרי הלבוש אותרו במקרה ברחוב, למרות שידוע שנערכו אודישינים לתוכנית.
כמה פרקים יהיו?
|
|
בתגובה ל: טריני וסוזנה בישראל - תל-אביב מאת: miss bojarsky אני נהניתי מאוד מההסתובבות שלהן ברחובות. נראינו כל כך לבנטינים שלא לומר עולם שלישי(וזה עוד בת"א. אלוהים ישמור כשיגיעו לנתניה ומי יודע- אופקים. למרות ששם יש סיכוי שדווקא הבנות שם משקיעות יותר מהסטודנטיות של ת"א). למרות שהן עשו רושם נהנות מהחוויה. ודי הפתיעה אותי האמירה שלהן שהן ציפו שבת"א הכל יהיה מודרני כשבדר"כ הדימוי הוא דווקא של גמלים. ברגעים מסוימים הכל נראה מבוים מדי(רעות למטה חיזקה את העניי, אפילו המאומנים נראו לי מבוימים(ממתי הם עושים את הרעש שלהם ברחובות צדדיים).
לגבי המהפך. זה פחות מעניין. הג'יג'ית צריכה פסיכולוג דחוף(להניק עד מעל גיל שנתיים וכל הסיבות ההגיוניות שלה ללבישת סמרטוטים). גם חלק משאר הבנות לא היה מזיק. דורון היה מסכן בעיני כי הוא התחנן לא ללבוש ורוד ואני בהחלט מבין אותו. בישראל זה פשוט לא מתקבל טוב וגם ככה לא הייתי בטוח באיזו קבוצה הוא(ולא שיש משהו רע בזה). הברמנית היתה יפה ופשוטה לפני ויפה ומושקעת אחרי. אני בטוח שכשהיא יוצאת בערבים היא משקיעה לא פחות. סה"כ אני אישית מאמין שביום יום צריך להתלבש נוח וככה גם רב הישראלים. לי אישית אין בעיה עם זה. באנגליה זה יותר פשוט להשקיע גם ביום.
והערה אחרונה: דווקא המזג אוויר הישראלי מתאים ללבוש חצאיות. הרבה יותר מאנגליה. בערך 320 ימים בשנה מתאים. ייתכן שהגישה אצלנו שחצאיות קצרות זה לילדות(ובאמת כשהולכים ברחוב, הנערות מושקעות הרבה יותר מהמבוגרות) וברגע שמקימים בית כבר לא באמת צריך להשקיע. אני דובק דווקא בהסבר הדתי.
חוק וסדר 13.9.1990-24.5.2010. R.I.P
|
|
בתגובה ל: היה מגניב למדי מאת: טיימר נכון שאני לא מייצגת (אף על פי שחייתי בנתניה כל חיי), אבל אני הולכת ברחובות נתניה מדי יום ובהחלט אין לנשים פה במה להתבייש ביחס לערים אחרות בארץ (מה שאומר שגם כשמתלבשים פה בצורה שלטעמי היא מזעזעת, לא עושים זאת יותר מאשר בערים אחרות).
היה לי קשה להודות בזה בהתחלה, אבל לדעתי התכנית הייתה נוראית. לא הפריע לי בימוי היתר כמו שהפריעה לי ההרגשה שהיו שם איזה 14 מייקאוברים (נדמה לי שבפועל היו בין 8 ל-10) בתכנית של שעה ורבע עם שלוש הפסקות פרסומות, ושרובם היו פשוט גרועים/מיותרים וחלק היו אפילו מייקאנדר. אני לחלוטין לא מסכימה עם הקביעה (לא רק שלכם) שהמייקאוברים היו למראה "ערב" מדי, היחיד שבאמת לא היה מתאים ליום-יום היה הראשון. והוא מצא חן בעיני. האמת היא שמשהו שמפריע לי המון בלבוש הישראלי הוא איזשהי אחידות קז'ואלית יתר, לא מעט פעמים בחיי מצאתי את את עצמי ממתנת את ההופעה שלי כדי לא לבלוט יתר על המידה, ככה שאני לחלוטין בעד הופעה "נוצצת" יותר. ובעד חצאיות, שהאמת היא שאני לא מבינה איך לא לובשים פה יותר. עבורי זה די נחמד להשאל מדי פעם אם אני דתיה, ויש לציין שזה בכלל לא קורה בכל חצאית ארוכה.
מה כן אהבתי? את התסרוקת החדשה של קורל. הטופ שהולבשה בו היה אחד מהדברים היותר מכאיבים לרשתית שנצפו על ידי השבוע (עד הבוקר למחרת, בו פורים נתן פתח לעוד הרבה זוועות), אבל התסרוקת והטייץ היו סבבה. אהבתי גם את הכובע הורוד העצום של טריני שהפיל לי את האסימון לגבי זה שתמיד אני מרגישה בכובע הורוד רחב השוליים (שמתאים לכמה שמלות וחצאיות שלי) שלי כמו תיירת אנגליה. נקודה לא חשובה - הבת של אלונה הזנותית הייתה קופי לבנטיני מדהין של קלי אוסבורן (ועוד בתסרוקת הנוכחית שלה).
בקיצור - נקווה שישתפר, אחרת חבל על הפוטנציאל.
_________________________________________ *כן, יצאתי נתנייתית פר אקסלנס באמירה הזו.
|
|
בתגובה ל: טריני וסוזנה בישראל - תל-אביב מאת: miss bojarsky לדעתי בחנות היא נראתה בלתי נראית ועל הבמה היא היתה חמודה סטייל מילי אביטל ופתאום ראו כמה שהיא דומה לבן שלה. אהבתי את המייקאובר שעשו לאלונה המפגרת, שכנראה תמשיך להיראות כמו זונה של 20 שקל. לשמלה שהלבישו אותה בה היה צבע מקסים והיא נראתה עליה סקסית מבלי להיראות כמו מישהי שמבלה את יום העבודה שלה בתל ברוך. אבל זה נכון שקורל היתה הכי מרגשת. והכי ריהאנה.
|
|
בתגובה ל: אני חולקת עלייך בנושא שרון מאת: mortana זה נראה כאילו הכבירו אנשים אל תוך האולפן א-לה הכל בשקל, והבגדים היו סתם בגדים חד פעמיים, לא ראיתי שמסבירים למישהו (חוץ מהשרשרת של אלונה והסנטר של דודו) על מה החוזקות והחסרונות שלו ואיך למנף את זה בלבוש. אולי זה כן היה והורידו את זה בעריכה. בכל אופן, זה חבל, כי גם הצופים יכולים להיות מורווחים מזה, מאשר סתם לראות מופע של מלך/מלכה ליום אחד (ויום אחד בלבד), שהכריחו אותו/ה ללכת עם חולצה ורודה או עקבים שצריך מעלית בשביל להגיע לנעליים איתם או נצנצים/סלסולים שלא מתאימים ליומיום או אפילו למנטאליות הישראלית.
|
|
בתגובה ל: אני חולקת עלייך בנושא שרון מאת: mortana אבל יפייפה ברמה שתשומת הלב שזה הסב אליה חייבה אותי להסתיר את היופי? לא. לדעתי זה היה יותר בראש שלה מאשר כל דבר אחר ואני מקווה שהיא תקבל ייעוץ בעניין מעבר ליום האחד שהיא בילתה עם טריני וסוזנה.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: חמודה כן מאת: miss bojarsky זה כבר תסביך שלה עם עצמה. אולי החרמות חרתו בה צלקות עמוקות מדי.
|
|
בתגובה ל: טריני וסוזנה בישראל - תל-אביב מאת: miss bojarsky13.5%.
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|