סתיו - 20:00 הסדרה החדשה Terra Nova בהפקת ספילברג ובכיכובם של ג'ייסון אומארה ~לב~ ודינוזאורים 21:00 האוס - עונה שמינית (ואחרונה?)
מיד-סיזן - 20:00 האוס 21:00 אלקטרז - סדרה חדשה ממפעלות ג'יי.ג'יי. אברהמס
שלישי
סתיו -
20:00 העונה השלישית של Glee 21:00 סיטקום חדש New Girl (שם זמני) בכיכובה של זואי דשאנל ובכך הרשת יכולה להתגאות שרק אצלה ניתן לצפות בכל האחיות לבית דשאנל (השניה - אמילי? - מככבת בבונז) 21:30 - לגדל את הופ - עונה 2
מיד-סיזן - ללא שינוי למעט העובדה שבמהלך פגרה של Glee במרץ הרשת תשבץ ב-20:00 שתי קומדיות חדשות שעדיין לא קבעה (היא מתלבטת בין 3 אופציות.פירוט כל הסדרות מופיע בלינק בסוף)
רביעי
סתיו - 20:00 האקס-פקטור (תכנית הופעות) להיט הריאליטי של סיימון קאוול נוחת באמריקה יחד עם שריל קול ועם פאולה עבדול ואנטוניו "אל.איי." ריד. 21:30 הסיטקום החדש I HATE MY TEENAGE DAUGHTER (שם זמני) עם ג'יימי פרסלי
מיד-סיזן - אותו כנ"ל רק עם איידול במקום אקס-פקטור ורוטציה של בונז עם הספין-אוף שלו בשם The Finder
שישי 20:00 בעזרת השף 21:00 פרינג'
שבת 20:00 אנשי החוק - כלומר נו, Cops. שני פרקים, עונה טריליארד וחצי 21:00 רירנים / America's Most Wanted
לאחר 23 עונות יורדת ה"בשידור חוקר" האמריקאית ואת מקומה יתפסו שידורים חוזרים לסתימת חורים. התכנית לא נפרדת לגמרי מהמסך וצפויה לשדר במהלך העונה ארבעה ספיישלים.
ראשון
סתיו - 19:00 מגזין פוטבול 19:30 קליבלנד 20:00 משפחת סימפסון - עונה 23 20:30 סדרת האנימציה החדשה ALLEN GREGORY בדיבובו של ג'ונה היל 21:00 איש משפחה 21:30 אבא אמריקאי
מיד-סיזן - 19:00 רירן של אחת מסדרות האנימציה 19:30 קליבלנד 20:00 משפחת סימפסון - עונה 23 20:30 סדרת האנימציה החדשה נפוליאון דינמיט המבוססת על הסרט (הלא-מצויר) 21:00 איש משפחה 21:30 עונה 2 של Bob's Burgers
בתגובה ל: Upfronts 2011 - מגה פתיל, כל העדכונים של כל הרשתות מאת: yaddo שני
סתיו - 20:00 הריאליטי-תחרותי The Sing-Off 22:00 הדרמה החדשה The Playboy Club
מיד-סיזן 20:00 הריאליטי-תחרותי The Voice 22:00 הדרמה המוזיקלית החדשה Smash בהפקת סטיבן ספילברג ובכיכובה של דברה מסינג
שלישי 20:00 יורדים בגדול 22:00 הורים במשרה מלאה
רביעי 20:00 הסדרה הקומית החדשה Up All Night בכיכובה של כריסטינה אפלגייט ועם וויל ארנט ומיה רודולף, מבית לורן מייקלס 20:30 הסדרה הקומית החדשה Free Agents המבוססת על הסדרה הבריטית באותו שם (סוכן חופשי) ועם אנטוני סטיוארט הד באותו תפקיד אותו גילם במקורית 21:00 עונה שניה לדרמה Harry's Law בכיכובה של קאתי בייטס מבית דיוויד אי. קלי 22:00 חוק וסדר: מדור מיוחד - עונה 13
מרישקה הרגיטיי צפוייה להפחית את השתתפותה ולאחר שדמותה בסדרה תקבל קידום תבוא בלשית חדשה - ג'ניפר לאב היואיט (שכבר התארחה בסדרה כקורבן אונס...). נכון לכתיבת שורות אלו כריסטופר מלוני טרם חידש את חוזהו אך מעריכים שהוא יעשה זאת לבסוף. היי, סקוט וולף פנוי עכשיו לאחר שביטלו את V...
חמישי 20:00 קומיוניטי 20:30 מח' גנים ונוף 21:00 המשרד 21:30 הקומדיה החדשה Whiney בכיכובה של הקומיקאית וויטני קאמינגס 22:00 הרימייק האמריקאי להחשוד העיקרי בכיכובה של מריה בלו
- רוק 30 תחזור במיד-סיזן עקב הריונה של טינה פיי. הסדרה צפויה להיות משודרת ברצף ללא הפסקות בשידור
שישי 20:00 צ'אק - עונה חמישית ואחרונה בת 13 פרקים 21:00 הסדרה החדשה Grimm 22:00 דייטליין NBC - מגזין חדשות
שבת רירנים
ראשון
סתיו - 19:00 מגזין פוטבול 20:15 משחק הפוטבול של יום ראשון
מיד-סיזן - 19:00 דייטליין NBC 20:00 המתמחה: סלבריטי 22:00 הפירמה (דרמה המבוססת על הסרט/ספר)
עוד צפויים מתישהו במיד-סיזן הם מגזין החדשות של ברייאן וויליאמס והסיטקום של צ'לסי הנדלר Are You There Vodka? It's Me, Chelsea
לוח הסתיו של NBC תלוי במידה לא קטנה גם בשביתה המאיימת של ליגת ה-NFL וכן רצונו של דונלד טראמפ לרוץ לנשיאות. ללא הפוטבול - שלא לדבר על הסופרבול שתורה של הרשת לשדרו השנה - כוחה צפוי לקטון משמעותית.
______________________________________ אני עדיין גדול, זה האינטרנט שנהיה קטן.
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של NBC מאת: assafTV Awake המסקרנת, על אודות בלש שנקלע לתאונת דרכים קשה עם אשתו ובנו, וכשהוא מתעורר הוא מגלה שאשתו מתה ובנו מת, ומאוחר יותר הוא נרדם ומתעורר שוב אל עולם מקביל שבו דווקא אשתו היא שחיה ובנו מת. יצר את הסדרה קייל קילן, שהסדרה האחרונה שלו בוטלה תוך שני פרקים: Lone Star מהעונה הנוכחית. ווילמר ואלדרמה גם בקאסט, מסתבר.
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של NBC מאת: assafTV לפחות מהקליפים ששחררו. מה שברור אחרי 20 שניות זה שאדי סיבריאן צפה בהרבה מאוד מד מן כהכנה לתפקיד, אבל למי אכפת שיש לך את אמבר הרד בתלבושת שפנפנה.
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של NBC מאת: assafTV כמו "מד מן" עם תקציב ועם גופה, על פי הטריילר. מצחיק ששפנפנת הפלייבוי מ"מד מן" משחקת גם כאן באותו תפקיד.
בתגובה ל: The Playboy Club מאת: yaddo יובא סאל לאלתר!!! אה, ואמבר הרד.
בתגובה ל: The Playboy Club מאת: yaddo ללא תוכן
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של NBC מאת: assafTV קומדיה בהפקת לורן מייקלס, עם כריסטינה אפלגייט, וויל ארנט ומאיה רודולף. למרות כל הכוחות האלה, הטריילר בקושי העלה חיוך על שפתיי. וויל ארנט נראה כאן מסורס.
בתגובה ל: Grimm מאת: yaddo אבל הטריילר באמת לא עושה המון חשק.
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של NBC מאת: assafTV לא הצלחתי לזהות איזה שאר רוח שיצדיק את כל הרעש והצלצולים, נראה כמו מוצר שגרתי שכמותו ראינו מספיק פעמים בעבר. יתר על כן, קתרין מקפי שרה כאן באופן מעצבן עד מאוד.
בתגובה ל: Smash מאת: yaddo עד שלא נשאר תקציב ל-Speaking Roll עבור אנג'ליקה יוסטון?
אני כבר מחכה למשחקי המילים הצפויים בכותרות לאחר הבכורה ופרסום נתוני הרייטינג (או אפילו לביקורות המתפרסמות לפני עליית הסדרה).
במידה והסדרה תצליח: SMASH. Living up to it's name
ובמקרה של כישלון: Smash? Bomb!
בתגובה ל: Smash מאת: yaddo חוץ מזה, לא מרגש.
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של NBC מאת: assafTV וואו, זה כבר נראה מצוין. הטריילר לבדו מרגש ומרתק, לא מעט בזכות השיר המופלא של סינמטיק אורקסטרה המעטר אותו, אבל גם כי במעט הדקות שלו הוא מעביר היטב את האובדן, את הבלבול ואת המשונות.
בתגובה ל: Awake מאת: yaddo ממש עשה לי צמרמורת. רעיון מקורי ומעניין, ואיזה קאסט הם סידרו לעצמם.
בתגובה ל: באמת וואו מאת: יערה השחקן הראשי, ג'ייסון אייזקס, הוא זה שמשחק את לושיוס מאלפוי בסרטי הארי פוטר. בחיים לא הייתי מזהה אותו בלי וויקיפדיה. מטריד כל כך...
בתגובה ל: אההה! מאת: יערה ללא תוכן
בתגובה ל: באמת וואו מאת: יערה את זה אני אראה. אני שמחה לראות שמה שמה הנהדרת מטריירס כבר מצאה תפקיד חדש. עכשיו גם בריט צריך. ודונאל לונג (ולא, תפקיד אורח בפרק של האוס זה לא מספק).
בתגובה ל: Awake מאת: yaddo הלוואי, אלוהים, שזה לא יתגלה כפלופ שהרעיון שלו היה הדבר הכי מדהים ביקום אבל אז הם נתקעים עם הרעיון ולא מצליחים לפתח. כי אם זה באמת ממשיך כמו שזה נראה כרגע, יש לזה פוטנציאל להיות סדרת הטלויזיה הכי. טובה. אבר.
בתגובה ל: Awake מאת: yaddo אבל אם כולכם פה כ"כ מתלהבים אז אני אתן לזה צ'אנס.
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של NBC מאת: assafTV למה, למה מולטיקאם מעפן? חבל, דווקא יש פוטנציאל מבעד לאנכרוניזם של הז'אנר.
בתגובה ל: Are You There Vodka? It's Me, Chelsea מאת: yaddo איך NBC, עם רוק 30, קומיוניטי, המשרד ופארקס יכולים לתת לנו קומדיה כזאת? היא מרגישה כל כך מיושנת, למה צריך לאף טראק לעזאזל? אה, ולורה פרפון היא בחירה נוראה, היא לא עושה שום צדק לתפקיד. למעשה, הדבר המצחיק היחיד בכל הטריילר הזה היה הנדלר בעצמה בתפקיד אחותה. אולי החומר הוא כל כך היא, שהיא בעצם היחידה שיכולה לגרום לו להישמע מצחיק.
ולגבי וויטני, שאיכשהו מתחבר לנושא - אותן בעיות, מרגיש מאוד מיושן. אני רק לא מבין איך קאמינגס, שמכל מה שראיתי ממנה היא בחורה די מצחיקה, יוצאת כל כך מעאפנה פה.
בתגובה ל: מוזר... מאת: איתמר הדייט הג'ינג'י שלה הוא בבחינת לעג לרש. הגיע הזמן (מזמן) שלורה פריפון תחזור לשיער הטבעי שלה במקום להיות עוד בלונדינית.
בתגובה ל: Are You There Vodka? It's Me, Chelsea מאת: yaddo מי האדיוט שאישר את החרא הזה? ולמה הוא חושב שלאנשים אכפת מהסיפור "הביוגרפי" של צ'לסי הנדלר הפוסטמה?
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של NBC מאת: assafTV קומדיה למידסיזן (שהוזמנו ממנה רק ששה פרקים) שנראית חמודה. אני מאוד אוהב את דיוויד וולטון, וגם ג'פרי טמבור פה.
בתגובה ל: אה, בל נגזים מאת: yaddo ואני מעדיף לראות את ואנס ואיימי רבים בפעם המיליון רק כדי להתפייס דקה אחרי, או עוד פלאשבק לתקופת הקולג' של הגברים, או את רקס בתור ילדת פרחים מאשר את ואנס מנסה להתחיל עם אמנדה פיט.
בתגובה ל: למה? חוץ מ-Bent כל השאר מחורבן ברמות מאת: -תתש- כשאומרים "ליין אפ הקומדיות של NBC", האסוציאציה המיידית היא "קומיוניטי", "גנים ונוף", "המשרד" ו"רוק 30", לא סדרות חדשות שלאף אחד לא איכפת מהן. בשביל מה בוב גרינבלט בא לשם בכלל, אני תוהה. מדהים שמהחדשנות שהביא לשואוטיים לאורך השנים, הנוכחות היחידה בלוח החדש של NBC שמזכירה משהו רענן היא Awake, וגם היא ודאי תבוטל במהירות.
בתגובה ל: אז תגיד מאת: yaddo חדשנות = לא משהו שבדר"כ עובד בברודקאסט בימים אלו. זה מצליח ל-FOX כי הם לא צריכים למלא את המשבצת של 22:00 וכי יש להם את איידול (ועכשיו גם את אקס פקטור). ABC מנסה כבר 6 שנים לשחזר את ההצלחה של אותה עונת 2004/2005 הקסומה שלהם ללא הצלחה.
אם גם האסטרטגיה הזאת לא תעבוד תמיד אפשר לנסות את זה:
בתגובה ל: Upfronts 2011 - מגה פתיל, כל העדכונים של כל הרשתות מאת: yaddo שני
סתיו - 20:00 הסדרה החדשה Terra Nova בהפקת ספילברג ובכיכובם של ג'ייסון אומארה ~לב~ ודינוזאורים 21:00 האוס - עונה שמינית (ואחרונה?)
מיד-סיזן - 20:00 האוס 21:00 אלקטרז - סדרה חדשה ממפעלות ג'יי.ג'יי. אברהמס
שלישי
סתיו -
20:00 העונה השלישית של Glee 21:00 סיטקום חדש New Girl (שם זמני) בכיכובה של זואי דשאנל ובכך הרשת יכולה להתגאות שרק אצלה ניתן לצפות בכל האחיות לבית דשאנל (השניה - אמילי? - מככבת בבונז) 21:30 - לגדל את הופ - עונה 2
מיד-סיזן - ללא שינוי למעט העובדה שבמהלך פגרה של Glee במרץ הרשת תשבץ ב-20:00 שתי קומדיות חדשות שעדיין לא קבעה (היא מתלבטת בין 3 אופציות.פירוט כל הסדרות מופיע בלינק בסוף)
רביעי
סתיו - 20:00 האקס-פקטור (תכנית הופעות) להיט הריאליטי של סיימון קאוול נוחת באמריקה יחד עם שריל קול ועם פאולה עבדול ואנטוניו "אל.איי." ריד. 21:30 הסיטקום החדש I HATE MY TEENAGE DAUGHTER (שם זמני) עם ג'יימי פרסלי
מיד-סיזן - אותו כנ"ל רק עם איידול במקום אקס-פקטור ורוטציה של בונז עם הספין-אוף שלו בשם The Finder
שישי 20:00 בעזרת השף 21:00 פרינג'
שבת 20:00 אנשי החוק - כלומר נו, Cops. שני פרקים, עונה טריליארד וחצי 21:00 רירנים / America's Most Wanted
לאחר 23 עונות יורדת ה"בשידור חוקר" האמריקאית ואת מקומה יתפסו שידורים חוזרים לסתימת חורים. התכנית לא נפרדת לגמרי מהמסך וצפויה לשדר במהלך העונה ארבעה ספיישלים.
ראשון
סתיו - 19:00 מגזין פוטבול 19:30 קליבלנד 20:00 משפחת סימפסון - עונה 23 20:30 סדרת האנימציה החדשה ALLEN GREGORY בדיבובו של ג'ונה היל 21:00 איש משפחה 21:30 אבא אמריקאי
מיד-סיזן - 19:00 רירן של אחת מסדרות האנימציה 19:30 קליבלנד 20:00 משפחת סימפסון - עונה 23 20:30 סדרת האנימציה החדשה נפוליאון דינמיט המבוססת על הסרט (הלא-מצויר) 21:00 איש משפחה 21:30 עונה 2 של Bob's Burgers
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של FOX מאת: assafTV בתמונות שהוספתי להודעה שלך נמצא דיימון וויינס ג'וניור כחלק מהקאסט של The New Girl, אבל מאחר ש-Happy Endings חודשה לעונה שנייה (ווהו!) הוא ימשיך איתה והתפקיד החדש ילוהק שוב. בתמונה השנייה אני פתאום קולט את צ'אד קולמן, קאטי מ"הסמויה". שמח לראות שהוא מצא עבודה, רבים מהשחקנים בה עדיין לא בשטח.
בתגובה ל: שני כושים (במלרע) מאת: yaddo אדם פיילי (מקס ב-Happy Endings) לוהק לסדרה חדשה שאמורה לעלות ב-NBC היא נקראת bff. וגם כאן אותו מקרה כמו דיימון ווינס ג'וניור הוא ממשיך ב-Happy Endings והתפקיד שלו ילוהק מחדש.
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של FOX מאת: assafTV נראה לי שהכי מסקרנות אותי "אלקטרז" ו"האקס פקטור". אני היחיד שחושב ש"טרה נובה" הולכת להיות נפילה מהדהדת?
בתגובה ל: מעבר לזה מאת: yaddo אבל אני מקווה שלא, כי היא יכולה גם להיות סופר מגניבה.
בתגובה ל: מעבר לזה מאת: yaddo וההחלטה של פוקס להגביל אותה רק לחצי עונה נכונה. יש מצב לשידור חוזר של לונסטאר.
בתגובה ל: קראתי את התסריט מאת: -תתש- לונסטאר - סדרה על נוכל הבוגד בשתי נשים. בדיוק מה שגוד אול' אמריקה צריכה בזמן משבר כלכלי! טרה נובה - ספילברג+דינוזאורים. אלוהים ישמור! השילוב הזה הרי מעולם לא... אה, רגע...
האם אני חושב שטרה נובה היא סיכון? כן. האם אני חושב שהיא תיכשל? אני מעריך שבמקרה הכי גרוע היא לא תהיה להיט ולא תמשיך לפרק 14 אבל משהו צריך להשתבש בצורה ממש ממש קשה כדי שהיא תיבעט מהמסך לאחר שני פרקים. מה שאגב לא יקרה כיוון שפוקס התחייבה מראש לשדר את כל ה-13. התחייבות שגם אם ספילברג יבוא ויחרבן על ראשו של רופרט מרדוק הם ימשיכו לכבדה (אם הרייטינג יחרבן על ראשו, זה כבר משהו אחר. אם וכאשר ייצא לי לצפות בפיילוט - אני משער שבשבוע הבא פוקס ישימו את הפיילוטים החדשים שלהם זמינים באתר החומרים שלהם לקניינים מהעולם - אעריך מחדש את סיכוייה).
בתגובה ל: תן לחשוב רגע מאת: assafTV כך תוהה ההוליווד ריפורטר. לעצלנים ללחוץ על הלינק אספיילר בקצרה: לא.
טוב, הנה גם קופי-פייסט:
But this fall looks to be very, very different. Sure, Fox still has some comedies that just might continue its mostly woeful track record in that department. But Fox also has the much-hyped, chronically delayed Terra Nova from Steven Spielberg and The X-Factor with and from Simon Cowell. That racking sound you just heard was a double-barrelled shotgun of ratings whoop-ass. In fact, Fox's announced schedule on Monday had a lot of people calling it safe and even boring, two words generally set aside for CBS. Early talk was on what the ramifications would be if both Terra Nova and X-Factor failed.
What? No, wait: What? Come on people, has it really come to that? Maybe Terra Nova, with all of its dinos and such, will be less groundbreaking and dark as some might want it and thus less buzz-heavy, but it's an expensive mass-appeal Spielberg series starting at 8 p.m. The odds of that tripping clunkily down the ratings staircase are low. And X-Factor with Cowell seems like a slam dunk, even if you factor in the too-early-to-be-conceivable notion that NBC's The Voice will have lessened the interest in Fox's next major reality series.
No, the Fox fall schedule has two behemoth entries in it plus some who-knows-if-they'll-work comedies. Based on the principle of least astonishment, let's assume the Fox comedies tank. What then? Bang, bang. That's what. Now that Fox is serious about launching Something Big in the fall, it's wise for the other networks to keep their head on a swivel.
בתגובה ל: תן לחשוב רגע מאת: assafTV ובכל זאת, יש גבול מסוים בו פוקס יפסידו יותר כסף משידור הסדרה מאשר הקנס שהם יצטרכו לשלם לפוקס.
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של FOX מאת: assafTV סיטקום מיושן עלוב נוסף, לפחות לפי הטריילר. חששתי שההצלחה של CBS תביא את שאר הרשתות לחקות אותה ולעבור אל הקומדיות שנראות עתיקות מיומן הראשון. נראה שגם הפרוצדורליות משתלטות לאט אבל בטוח. טוב שיש כבלים.
בתגובה ל: I Hate My Teenage Girl מאת: yaddo ללא תוכן
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של FOX מאת: assafTV זואי דשאנל, שפעם מאוד אהבתי וכיום הרבה פחות, בעיקר בגלל קריירת השירה שלה, עושה רושם מצוין כבר בטריילר בתור הבחורה המביכה שמצליחה לשמור על חן. נראה מתוק למדי.
בתגובה ל: Upfronts 2011 - מגה פתיל, כל העדכונים של כל הרשתות מאת: yaddo כבכל שנה בתקופה זו אנחנו נתקלים בשטף של פרומואים/קטעים מהפיילוטים החדשים. אווו! זה נראה מסקרן! זה נראה אחלה! זה נראה על הפנים! מי אישר את זה בכלל?
אז בואו נעצור לרגע ונביט על העובדות:
אף פעם אי אפשר לדעת איך סדרה נראית מקטע בן חמש דקות. משהו שנראה מדהים בקליפ בן 5 דקות יתגלה כפיסת שעמום שחמש הדקות הטובות בו כבר נצפו בקליפ
וגם פיילוט טוב עלול לקרוס כבר בפרק השני
והיה ופיילוט התגלה כמוצלח - הוא עלול "לזכות" בשיבוץ גרוע, או בשיבוץ שעל הנייר טוב אבל עם תחרות בלתי צפויה מהרשתות האחרות ולהיפרד מהר מהמסך
והנתון שהכי חשוב לזכור - 90% מהפיילוטים לא ישרדו עד העונה הבאה. הנה תזכורת קצרה לסדרות שעלו במהלך עונת 2010/11 והצליחו לשרוד:
רשת CBS מובילה עם 3-4 סדרות שחוזרות לעונה נוספת (אם כי רשמית היא לא הכריזה על אף אחת מהן): מייק ומולי, הוואי 5-0, Blue Bloods ואולי גם מחשבות פליליות: התנהגות חשודה (מעריכים את סיכוייה כ-50:50).
רשת FOX תחזיר לעונה נוספת את לגדל את הופ ו-Bob's Burgers. ייתכן וגם Breaking In תזכה לשוב.
רשת ABC תחזיר לעונה נוספת את בגוף ההוכחה ואת Happy Endings.
רשת NBC לא תחזיר אף אחת מהסדרות שעלו במהלך עונת 2010/11. אפס סדרות. אם כי לפחות בצד הלא-מתוסרט היא כן יכולה לזקוף לעצמה את הצלחת The Voice שכמובן תשוב. אז אפשר לומר שתכנית אחת (!) שעלתה העונה תחזור בשנה הבאה.
רשת ה-CW טרם הכריזה רשמית על הלוח לעונה הבאה. הבה נפרגן ונלך על התרחיש האופטימי בו ניקיטה והלקאטס חוזרות.
מה שאומר שמתוך כל הסדרות של עונת 2010/11 ישובו במקרה הטוב 12 סדרות (הערכה ריאלית יותר לדעתי היא 8-9 סדרות). אז כשאתם צופים בקליפ או בפיילוט שלם ומסמנים לכם מה לצפות בשנה הבאה זכרו שרוב הסיכויים - בלי קשר לאיכותה של הסדרה, דבר שממילא קשה להעריכו בשלב זה - שהיא לא תשרוד עד מאי 2012 ובמקרים רבים גם לא עד דצמבר 2011.
בתגובה ל: רגע של מים קרים מאת: assafTV אבל זה עדייף כיף לראות את הטריילרים ולהתלהב/להתבאס מהם.
בתגובה ל: Upfronts 2011 - מגה פתיל, כל העדכונים של כל הרשתות מאת: yaddo שני 20:00 רוקדים עם כוכבים - הופעות 22:00 קאסל
אם זה לא שבור, אל תתקן. הרשת משאירה את הערב על כנו.
שלישי 20:00 הסיטקום החדש של טים אלן Last Man Standings 20:30 הסיטקום החדש Man Up על שלושה גברים שמנסים להגדיר מחדש את הגבריות בזמננו (או כמו שמצוין בתקציר: הסבא לחם במלחמת העולם השנייה, האבא בוייטנאם והבן ב-Call of Duty). 21:00 רוקדים עם כוכבים - תוצאות 22:00 בגוף ההוכחה
אז רגע, Last MAN Standing, MAN Up, Two and a Half MEN. הצופים האמריקאים לא יתבלבלו?
רביעי 20:00 מקום טוב באמצע 20:30 הסיטקום החדש Suburgatory אבא מוצא קונדומים אצל בת. אבא ובת עוברים מניו יורק לפרברים. הם כנראה לא ראו מעולם עקרות בית נואשות. 21:00 משפחה מודרנית 21:30 יאדו מחייך בסיפוק - Happy Endings 22:00 הסדרה החדשה Revnge - עיבוד חדש להרוזן ממונטה כריסטו
חמישי 20:00 המלאכיות של צ'ארלי - הרימייק נוחת בחמישי היוקרתי 21:00 האנטומיה של גריי 22:00 מרפאה פרטית
שישי
20:00 אקסטרים מייקאובר - הריאליטי המרגש אך מזדקן עובר לימי שישי 21:00 Shark Tank - עונה נוספת לריאליטי (שעובד בארץ להכרישים אאז"נ) 22:00 מגזין החדשות 20/20
שבת 20:00 פוטבול קולג'
ראשון 19:00 סרטי הוידאו המצחיקים באמריקה - עונה 932 20:00 הסדרה החדשה Once Upon a Time - כשמה כן היא מפגישה בין עולם האגדות לעולם האמיתי
21:00 עקרות בית נואשות - עונה 8 22:00 הסדרה החדשה פאן-אם. סדרה תקופתית (שנות ה-60) על חברת התעופה וכפי שיציגו אותה בתקשורת המקומית: בכיכובו של יאיר "ג'ונה" לוטן.
הסדרה המדוברת Good Christians Belles (לשעבר Good Christians Bitches) תעלה במיד-סיזו כמו גם העונה השלישית של קוגר טאון שתחליף את Happy Endings (ועכשיו יאדו עצוב).
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של ABC מאת: assafTV איזה יופי, המשבצת שאחרי "משפחה מודרנית". אני ממש לא עצוב על "קוגר טאון", כי היא לא תיכנס למשבצת של "סופים טובים" אלא מיועדת לשידור בימי שלישי בתשע, אחרי תוכנית התוצאות של "רוקדים עם כוכבים". ביל לורנס טוען שזה מה שהוא רצה.
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של ABC מאת: assafTV בתמונה של המלאכיות של צ'ארלי - הבלונדה באמצע טופלה קשות באמצעות פוטושופ: לבחורות כאלו רזות אין ישבן! הוא נופח פוטושופית!
טוב האמת שסתם צחקתי. היא לא באמת רזה (במונחים הוליוודיים כמובן. רגע לאחר שנודע לה שהסדרה שלה נבחרה על ידי הרשת היא אצה מן הסתם לפצוח בדיאטה רצחנית כדי שלא תיראה כה שמנה בטלוויזיה אחרת התחנה הבאה היא תפקיד אורח במייק ומולי).
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של ABC מאת: assafTV עוד מולטיקאם, והפעם עם רעיון מטופש במיוחד.
בתגובה ל: Work It מאת: yaddo מה הם חושבים, שייצא להם מזה אוסקר? הטום הנקס הבא?
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של ABC מאת: assafTV טים אלן חוזר ל-ABC ואומר "I'm back!" ו-"And beyond". מעבר לכך, אם זיהיתי נכון, בתור בתו הצעירה משחקת הנערה מהעונה השנייה של "צדק פרטי", במה שנראה כבזבוז כישורים משווע.
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של ABC מאת: assafTV קומדיית חברים גברית שנראית חמודה. מפתיע שלאור הצלחת הז'אנר בקולנוע, לא נעשו יותר ניסיונות טלוויזיוניים עד כה (אלא אם כן שכחתי משהו).
בתגובה ל: Apt. 23 מאת: yaddo המממ.. מונחי פוקר עובדים טוב יותר באנגלית
בתגובה ל: אני משווה את התיאור לחביב ומעלה למגניב מאת: יערה קריסטין ריטר, בקה מהרעיה הטובה (הם חייבים ללהק את אלן קאמינג כאבא שלה) וג'יימס ואן דר ביק בתפקיד עצמו זה שילוב מנצח.
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של ABC מאת: assafTV המותחן העל טבעי של אורן פלי בהפקת סטיבן ספילברג, על אודות צוות צילום תיעודי בביצות של דרום ארה"ב, שנתקל במשהו על טבעי שגובה קרבנות. מהטריילר זה נראה כמו מותחן אימה שעשוי להיות טוב, אבל השאלה היא איך מפתחים את זה לסדרה. מצד שני, זה מה ששאלתי אחרי הפיילוט של "אבודים".
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של ABC מאת: assafTV קטע, סדרת האקשן היחידה עד כה מבין כל הטריילרים, ובכיכובה של אשלי ג'אד. יש פוטנציאל. גם היא מיועדת למידסיזן.
בתגובה ל: Missing מאת: yaddo כל הקליפ נראה כמו אוסף stock footage שחוברו יחדיו. אה, ולמה לא לקרוא לזה Taken - סדרת הטלויזיה וזהו?
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של ABC מאת: assafTV נראה כמו שמצפים שייראה, כלומר ~פיהוק~. אם יש רימייק מיותר, הרי שזה הוא האחד. גם ככה נעשה רימייק קולנועי שהיה חכם דיו לא לקחת את עצמו ברצינות ולהיות כיפי, ההמשך שלו כבר היה טיפשי והסתמך יותר מדי על הזדהות הצופה עם "אנחנו יודעים שזה מפגר עד דמעות אבל זרמו איתנו". עכשיו הסדרה הזו היא כמו ההמשכונים השלישי והלאה המיותרים, ועוד בהפקת דרו ברימור, מסתבר.
בתגובה ל: Charlie´s Angels מאת: yaddo אז תמוה ה"מסתבר" שלך. וזו סדרת ניקוי-ראש קלאסית אם תבוצע נכונה (אני נהניתי משני הסרטים כך שכן, זרמתי בכיף) או אשפה טלוויזיונית שתיבעט תוך שני פרקים אם תגיע בביצוע רעוע.
בתגובה ל: שהפיקה גם את הסרטים ומחזיקה בזכויות מאת: assafTV אבל הטריילר נראה כאילו הכינו אותו לפני 10 שנים
בתגובה ל: Charlie´s Angels מאת: yaddo הוא לא מכוון להסביר את הכישלון העתידי, אבל במסגרת הבדיחה הזו - שסופרה ב-Upfronts של ABC לצד שלל אחרות - הוא מתאר בדיוק רב את האנכרוניזם שברימייק.
** We have "Charlie's Angels," a show that in the '70s when I was growing up was hugely popular with male and female audiences. This was a show that women loved because it empowered them during a time in America when the only female role models were moms and nurses. And men loved it because we didn't have Internet porn yet.
בתגובה ל: Once Upon a Time מאת: yaddo הטריילר נראה מאוד מגניב, אבל שיחררו כבר איזה 2 קליפים שנראו די... זולים. זולים ברמה של מכושפות, עונה 5. אבל אין ספק שאני אתן לה צ'אנס.
בתגובה ל: אני לא יודעת מאת: יערה 'זה כל כך גרוע עד שזה טוב' כי קשה לי להאמין שמישהו יקח את זה ברצינות.
מכושפות אף פעם לא נראת כל כך זולה.
בתגובה ל: נראה לי שהכותבים הולכים על זוית מאת: -תתש- מכושפות, הסדרה שמשלב מסוים היתה מלאה בחורים בעלילה ובהגיון, שלא טרחה לשמור על עקביות, ששמה יותר דגש על המחשופים והחצאיות של הבנות מאשר על הסיפור? מאוד אהבתי את הסדרה, אבל היו לה הרבה רגעים זולים ביותר. בל אופן, יותר ממה שקלטתי מהטרייליר והקליפים לOnce Upon a Time .
בתגובה ל: אנחנו מדברים על אותה סדרה? מאת: יערה ללא תוכן
בתגובה ל: חשבתי שזול = לא שווה הרבה כסף מאת: -תתש- טוב, אני מניחה שהרבה מהרגעים ה'זולים' נבעו ישירות מחוסר בתקציב D:
בתגובה ל: Once Upon a Time מאת: yaddo מה שאומר שיהיה ראש בראש של מפיקי "באפי" בין שתי סדרות האגדות המודרניות בסתיו הקרוב: אספנסון כאן מול דיוויד גרינבלאט ב"גרים".
בתגובה ל: Good Christian Belles מאת: yaddo כשראיתי את השם של הסדרה. כריסטיאן בייל הטוב - שחקן הקולנוע המפורסם עורר הדים בתקשורת כשקלטת המתעדת את התפרצות הזעם שלו על סט התפרסמה. עכשיו, כשהפפרצי והתקשורת אורבים לו כדי לתעד את הפיצוץ הבא, בייל נאלץ להתמודד עם בעיית השליטה בכעסים שלו יותר מתמיד. כשהוא מלווה בעוזר שתפקידו לשמור עליו רגוע, בייל יתקל בשלל סיטואציות מרגיזות ומגוחכות, אך יהיה חייב לשמור על התדמית החדשה שלו - כריסטיאן בייל הטוב.
.... או משהו בסגנון.
בתגובה ל: המממ... אני מעדיפה את הדבר הראשון שעלה לי לראש מאת: יערה ל-CGB. טיפשי.
בתגובה ל: תמותי כבר כלבה! תמותי! מאת: assafTV למגרש ביתי שמסרבת להראות סימני פירפור אחרונים.... לגבי ניקיטה, אני יכול להבין את החידוש.
בתגובה ל: Upfronts 2011 - מגה פתיל, כל העדכונים של כל הרשתות מאת: yaddo הרשת בעלת מספר הצופים הגבוה ביותר ועם הלוח היציב והמחושב ביותר הודיעה על הלוח החדש שלה. כרגיל אצל הרשת השינויים הם קטנים - אך משמעותיים.
שני 20:00 איך פגשתי את אמא - עונה 7 20:30 הסיטקום החדש - 2 BROKE GIRLS 21:00 שני גברים וחצי - עונה 9 מינוס צ'ארלי שין, פלוס אשטון קוצ'ר 21:30 מייק ומולי - עונה 2 22:00 הוואי 5-0 - עונה 2
ערב שנותר על כנו למעט סיטקום חדש עם קאט דאנינגס: 2 BROKE GIRLS, a comedy about two strikingly different young waitresses who form an unlikely friendship, starring Kat Dennings and Beth Behrs
שלישי 20:00 NCIS - עונה 9 21:00 NCIS: לוס אנג'לס - עונה 3 22:00 סדרה חדשה - Unforgettable starring Dylan Walsh and Poppy Montgomery as a former detective with a rare condition that enables her to remember virtually every detail from every day of her life
רגע, איפה האישה הטובה? הו! תכף תראו.
רביעי 20:00 הישרדות: דרום פסיפיק - העונה ה-23 לריאליטי התחרותי 21:00 מחשבות פליליות - עונה 7 22:00 CSI: זירת הפשע - עונה 12 הסדרה שייצגה את הרשת בעשור האחרון נוטשת את יום חמישי ועוברת לימי רביעי. במונחים טלוויזיוניים זה סוג של רעידת אדמה (שבסופה קרחון...)
חמישי 20:00 המפץ הגדול - עונה 5 20:30 הסיטקום החדש How To Be a Gentelman starring David Hornsby and Kevin Dillon, about a refined magazine columnist and his very unrefined personal trainer.
21:00 הסדרה החדשה Person of Intrest a crime thriller from renowned executive producer J.J. Abrams starring Jim Caviezel, Emmy Award winner Michael Emerson and Academy Award nominee Taraji P. Henson הסדרה החדשה של ג'יי.ג'יי. אברהמס בכיכובו של ישו בכבודו ובעצמו מקבלת את המשבצת הנחשקת ביותר ברשת - ובברודקאסט 22:00 המנטליסט - עונה 4
שישי
20:00 הסדרה החדשה A Gifted Man about a preeminent surgeon whose life changes forever when his deceased ex-wife returns, starring Patrick Wilson and Jennifer Ehle אני מחבב את פטריק ווילסון (והוא מצידו מחבב להתפשט בסרטים, איזה חמוד) והקונספט מעניין. נחכה ונראה איך השיבוץ והקהל של הרשת יקבלו את הסדרה 21:00 CSI: ניו יורק - עונה 8 22:00 Blue Bloods - עונה 2
שבת 20:00 חוקי המשחק - עונה 6 רגע, מה?! תוכן חדש בימי שבת? בהתחשב בכך שהרשת הזמינה עונה מלאה בת 22 פרקים נראה כאילו שהיא אכן מנסה לנסות ולהחיות את הערב אבל לי זה יותר נראה כאילו סוני נתנו ל-CBS סדרה בחינם רק כדי שיהיו לה מספיק פרקים לסינדיקציה ושם ממתין הכסף האמיתי. 20:30 רירנים של קומדיות 22:00 מגזין 48 Hours Mystery
ראשון 19:00 המגזין 60 דקות 20:00 המירוץ למיליון - עונה 19 21:00 האישה הטובה - עונה 3 22:00 CSI: מיאמי - עונה 10
הרשת זיהתה חולשה אצל ABC עם עקרות בית נואשות שבעונה 8 כבר לא מהווה איום ומציבה מולה עקרת בית (בדימוס) חדורת רוח קרב.
פירוט הסדרות החדשות (נכון לכתיבת שורות אלו הפירוט אינו מלא, בהמשך אני מניח יעודכן הלינק עם התקצירים)
תוקן על ידי yaddo 18/5/2011 18:21
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של CBS מאת: assafTV דדליין
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של CBS מאת: assafTV מצד שני לא משנה כמה פעמים CBS שינו את השיבוץ של הסדרה, היא תמיד היא הצליחה להביא מספרים לא רעים.
קאט דנינגס ואמבר הרד באותו ערב
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של CBS מאת: assafTV נמאס לי להתלונן.
בתגובה ל: 2 Broke Girls מאת: yaddo קט דנינגס היתה הדבר הכי מצחיק ב'תור'. פה היא נראית פשוט על הפנים. הכי קורע היה הקומנטרי של אחד מאנשי ההפקה "חשבנו שיהיה ממש מעניין לקחת מישהי עניה שעבדה מגיל צעיר, ומישהי סנובית שנולדה עם כפית של זהב בפה". די, כמה מעניין. ובכלל לא נושא שנטחן מכל כיוון אפשרי בכל מדיה קיימת. לא שצריך נושא מקורי לסיטקום, אבל הכתיבה נראית זולה ברמות (תתש, לא הזול של הכסף P: ) וגם מצחיק - "כולם יכולים להזדהות עם התוכנית, כי מתישהו כולם היו מרוששים". אז נכון שאני מזדהה מאוד עם הקונספט של להיות מרושש, אבל נראה לי שהדרישה העיקרית היא להצחיק. אולי הם שומרים את החלקים הטובים מחוץ לטריילר.
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של CBS מאת: assafTV איזה קטעים. נראה כמו נפילה לרבים מהמשתתפים בה, במיוחד למורי מ"טיסת הקונקורדס".
בתגובה ל: לוח סתיו 2011/12 של CBS מאת: assafTV ג'יי ג'יי אברמס וג'ונתן נולאן, קשה שלא להעלות ציפיות, אבל העובדה שהיא משודרת ב-CBS חובבת הפרוצדורליות גורמת לי לחשוש שגם היא תהיה כזו. מצד שני, למיטב הבנתי "האישה הטובה" מצליחה לספק קשת עלילתית טובה, כך שאולי שווה לשמור על אופטימיות.
בתגובה ל: Upfronts 2011 - מגה פתיל, כל העדכונים של כל הרשתות מאת: yaddo הרשת הקטנה המשדרת במשך חמישה ערבים בשבוע בלבד (שני-שישי בין 20:00 ל-22:00) הכריזה על הלוח החדש שלה. השינויים מינוריים/צפויים ובנוסף, שני יוצרים - קווין וויליאמסון וג'וש שוורץ - יזכו בעצם בערב שידור שלם, ערבים בהם שתי הסדרות המשודרות הינם בהפקתם.
אז מה מכינה הרשת ל-2011/12?
שני ערב ג'וש שוורץ 20:00 אחת שיודעת - עונה 5 21:00 סדרה חדשה - Heart of Dixie רייצ'ל בילסון חוזרת לשתף פעולה עם ג'וש שוורץ בדרמה רפואית From the creators of GOSSIP GIRL and “The O.C.,” HART OF DIXIE stars Rachel Bilson as Doctor Zoe Hart, a sophisticated New York City woman who finds herself practicing medicine in a small Southern town.
שלישי 20:00 90210 - עונה 4 21:00 הסדרה החדשה Ringer שרה מישל גלר חוזרת לימי שלישי ב-WB, בערך Following 90210, 9:00-10:00 p.m., is one of the most buzzed-about shows of the new season, RINGER, starring Sarah Michelle Gellar, who stars as a woman on the run, who assumes her twin sister’s identity, only to discover that her sister’s life is just as complicated and dangerous as the one she’s trying to escape.
רביעי 20:00 תכנית הריאליטי החדשה H8R (פקאצית ל-Hater) 21:00 הטופ מודל הבאה של אמריקה - עונת אולסטארס On Wednesday, new reality series H8R brings celebrities face-to-face with the people who love to hate them, with host Mario Lopez, 8:00-9:00 p.m. With its focus on celebrity culture, H8R gives a great lead-in to the first-ever All-Stars edition of AMERICA’S NEXT TOP MODEL from 9:00-10:00 p.m. רגע, מה אם מי שאני שונא זה מריו לופז?
חמישי ערב קווין וויליאמסון 20:00 יומני הערפד - עונה 3 21:00 הסדרה החדשה The Secret Circle New drama THE SECRET CIRCLE from 9:00-10:00 p.m. Britt Robertson stars as Cassie, an orphaned teenage girl who discovers the truth about her lineage – she’s a witch who holds the key to an ancient battle between good and evil.
שישי 20:00 ניקיטה - עונה 2 21:00 על טבעי - עונה 7 ערב האקשן-גיק של ה-CW
בתגובה ל: ואם למישהו בכלל אכפת: לוח 2011/12 של CW מאת: assafTV אחרי הכמה פרקים האחרונים. איך לעזעזל היא חודשה עם הרייטינג העלוב אפילו במונחים של CW שלה?
בתגובה ל: אחת שיודעת צריכה למות במהרה ולהיקבר קבורת חמור מאת: -תתש- לפני כמה זמן בדקתי את הרייטינג שלה בפעם הראשונה, וזה לא ייאמן איזה הבדל יש בין ההייפ שהיא יוצרת לרייטינג שהיא מקבלת. אני בטוחה שרוב השחקנים שם כבר מתים לעוף לפרויקטים אחרים, ואם היא לא מצדיקה את עצמה מבחינת הרייטינג, מי מרוויח מעונה נוספת?
בתגובה ל: גם אני לא מבינה למה היא ממשיכה מאת: יערה לפני כמה חודשים קראתי כתבה ששאלה למה ה-CW עדיין פועלת למרות ההפסדים שלה? והתשובה בכתבה היתה שאולי הרשת עצמה מפסידה אבל הבעלים שלה - אולפני וורנר ברוס ורשת CBS - מרוויחים ממכירת הסדרות לשוק הבינלאומי אז שווה להם לספוג את ההפסדים של הרשת (מאות מיליונים בשנה) כי הרווחים מהמכירות בעולם מפצות על כך. אחת שיודעת מופקת על ידי וורנר שגורפת ממנה סכומים נאים ועונה חמישית תניב מספיק פרקים לסינדיקציה מה שאומר עוד המון $$$ לוורנר.
בתגובה ל: וורנר ברוס מאת: assafTV זאת אומרת, באסה לכל המעורבים שהם לא וורנר ברוס, אבל מדהים איך שהרווחים הבינ"ל מחזיקים בחיים את הרשת הזאת. טוב, זה לא צריך להפתיע אותי יותר מדי. הרי המון סרטים כושלים בארה"ב, אבל מצליחים מאוד בשאר העולם, אני מניחה שאין סיבה שזה לא יהיה אותו דבר עם סדרות.
בתגובה ל: ואם למישהו בכלל אכפת: לוח 2011/12 של CW מאת: assafTV ל-CW יש פרומואים קצרים במיוחד, לפחות כרגע, שאי אפשר להבין מהם כלום לגבי התוכן. מה שאני מסיק מהקטע הזה הוא בעיקר ששמ"ג לא התכוונה ששום דבר מזה יקרה.
בתגובה ל: טריילר ארוך גם לזה מאת: yaddo ולמרות שדי חיבבתי את בריט רוברטסון בסווינגטאון המעולה וחיים בלתי צפויים (או איך שלא ערוץ 3 קורא לזה) הקיצ'ית ברמות, לא נראה לי שאוכל לעמוד ביותר מכמה פרקים של יומני הערפד-וואנאבי הזה.
בתגובה ל: Upfronts 2011 - מגה פתיל, כל העדכונים של כל הרשתות מאת: yaddo אסייג ואומר שלא מדובר בהתרשמות אישית אבל מדובר בתגובות של אנשים שונים עם טעמים וציפיות שונות. ולמען האמת אין הרבה מה לפרט, אם ציפיתם שעונת 2011/12 תניב איזו סדרת מופת אתם צפויים להתאכזב (לפחות בכל הנוגע לסדרות הברודקאסט. ההיצע של הכייבלז היה טוב יותר אם כי גם שם אין פריצות דרך אלא "סתם" סדרות טובות).
אז הנמכנו ציפיות וכל מה שאנחנו מבקשים זו סדרה סבירה עד טובה. גם כאלו אין הרבה. רוב הפיילוטים היו בינוניים עד איומים. היו פה ושם סדרות סבירות. הקומדיות היו מיעוטן טובות אבל רובן פשוט סתמיות/גרועות. גם מעט הסדרות שהיו לא-גרועות היו מפוספסות (וחלקן אכן יעלו רק במיד-סיזן בתקווה שעד אז יעמלו על שיפורן). אני בכוונה לא מציין אף שם של סדרה כדי שלא תטעו לחשוב שזו סדרה שנרכשה על ידי יס או הוט ואני סתם בא לשבח סדרה של יס/ לקטול סדרה של הוט. אם כי בשלב הזה ממילא אף סדרה עדיין לא נרכשה על ידי אף גורם.
בשורה התחתונה: סבב הסדרות שאתם צופים בהן לא הולך להתרחב בעונה הקרובה בצורה משמעותית, אם בכלל.
בתגובה ל: רשמים ראשוניים וכלליים מהפיילוטים מאת: assafTV אחרי הביטולים של העונה שנגמרה לא מזמן, שתי הסדרות החדשות היחידות (שאינן בכבלים) שאני ממשיך איתן הן "סופים טובים" ו"לגדל את תקווה". אני מניח שבעונה הבאה יהיה משהו דומה - כמה ביטולים מבאסים, בעיקר של קומדיות, ואיזה שתי סדרות טובות שימשיכו הלאה. אני מקווה שאחת מהן תהיה Awake, היחידה שבינתיים מסקרנת אותי באמת.
בתגובה ל: אולי טוב שכך מאת: yaddo היא מבלבלת, מזגזגת בין שני יקומים מדכאים ובשורה התחתונה זה פרוצידרל. אולי עד המיד-סיזן יקרה הנס והיא תשתפר. ואולי לא.