אז לאף אחד לא איכפת (ספוילר צ'אק סופעונה 4)
|
|
אז לאף אחד לא איכפת (ספוילר צ'אק סופעונה 4)
פורסם לפני
3526 ימים
מאת איילון צפון
סה"כ תגובות: 9
תגובה אחרונה לפני: 3523 ימים
עונה מחורבנת ברובה של צ'אק הסתיימה, אבל סופה הביא איתו מעט שיפור. כמה הפרקים האחרונים היו ממש מהנים וסיום העונה היה מוצלח במיוחד. הסיפור המשעמם של וולקוף ג'וניור הסתיים, ונראה ששוב יש עוד רע גדול יותר שיחכה בעונה הבאה. וגם תוכנית מסתורית שמסתבר שהיא הגורם לכל מה שקרה בסדרה עד עכשיו. בהחלט יש למה לצפות בעונה הבאה. לצ'אק יש ביליון דולר, מה שיאפשר להם להשתמש בכל ציוד מרגלים אפשרי. יהיה מעניין לראות אם אכן צ'אק יישאר ללא האינטרסקט, ומה יעשו עכשיו כשהוא נמצא דווקא בתוך מורגן המפגר. אולי זה אפילו ישפר את הדמות שלו קצת והוא יהיה מעניין גם בסצינות ללא אלכס. ויהיה מעניין לראות אותו נלחם פתאום. אמרתי מעניין? התכוונתי מצחיק.  Morgan Knows Kung-Fu תוקן על ידי yaddo 29/5/2011 23:31
|
|
|
|
עונה מחורבנת ברובה של צ'אק הסתיימה, אבל סופה הביא איתו מעט שיפור. כמה הפרקים האחרונים היו ממש מהנים וסיום העונה היה מוצלח במיוחד. הסיפור המשעמם של וולקוף ג'וניור הסתיים, ונראה ששוב יש עוד רע גדול יותר שיחכה בעונה הבאה. וגם תוכנית מסתורית שמסתבר שהיא הגורם לכל מה שקרה בסדרה עד עכשיו. בהחלט יש למה לצפות בעונה הבאה. לצ'אק יש ביליון דולר, מה שיאפשר להם להשתמש בכל ציוד מרגלים אפשרי. יהיה מעניין לראות אם אכן צ'אק יישאר ללא האינטרסקט, ומה יעשו עכשיו כשהוא נמצא דווקא בתוך מורגן המפגר. אולי זה אפילו ישפר את הדמות שלו קצת והוא יהיה מעניין גם בסצינות ללא אלכס. ויהיה מעניין לראות אותו נלחם פתאום. אמרתי מעניין? התכוונתי מצחיק. ![http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/chuck-versus-the-cliffhanger-morgan-knows-kung-fu.jpg]() Morgan Knows Kung-Fu תוקן על ידי yaddo 29/5/2011 23:31
|
|
בתגובה ל: אז לאף אחד לא איכפת (ספוילר צ'אק סופעונה 4) מאת: איילון צפון אז לא נותר לי אלא להסכים. אני עדיין הייתי שמחה אם הסדרה הייתה נגמרת פה, אבל אם היא כבר ממשיכה, אז אני מקווה שלפחות העונה האחרונה תהיה ראויה.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: אז לאף אחד לא איכפת (ספוילר צ'אק סופעונה 4) מאת: איילון צפון נמאס לי כבר שכל ההודעות שלי נראות ככה, עם מלא רווחים מעצבנים. לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש, זה תמיד יוצא ככה. שמישהו יושיע אותי.
|
|
בתגובה ל: ובנימה אחרת לגמרי, ובלי קשר לצ'אק מאת: איילון צפון שבפיירפורס ובאקספלורר זה עובד בסדר. בלי קשר, אנסה למצוא פיתרון כלשהו.
|
|
בתגובה ל: אני רק יודע מאת: yaddo והתוצאה היא אותה תוצאה. זה כנראה קשור לעובדה שאני גולש ממק.
|
|
בתגובה ל: אז לאף אחד לא איכפת (ספוילר צ'אק סופעונה 4) מאת: איילון צפון שאחרי שפמפמו לנו שכלי הנשק המתוחכם של "תעשיות וולקוף" הורג מכל מרחק בלי הבדל גזע, דת, מין או צבע, אז כשויויאן נוקמת בצ'אק ומשתמשת בנשק הזה על שרה, אז שרה לא מתה בצורה מיידית. את רוב הצפייה בפרק סיום העונה העברתי בלכעוס על היוצרים שלא נתנו הסבר כלשהו (שלא לדבר על הסבר מספק) לעניין הזה. למעשה, מלבד התייחסות של משפט אחד (ויויאן: "היא לא מתה? איך זה יכול להיות?!". צ'אק: "זה לא חשוב. מה שחשוב זה...") אף אחד אפילו לא דיבר על העניין הזה. פשוט מביש בעיניי.
|
|
בתגובה ל: מה שלי הפריע (המשך ספוילר לסוף עונה 4 של צ'אק) מאת: homer זה בדיוק מה ש"צ'אק" הייתה לאורך כל העונה הזו, לא הגיונית, לא סבירה ולא עקבית. מה שאתה מתאר נשמע לי מוכר מדי, ואני פרשתי אחרי הצעת הנישואין (לא בגללה דווקא, אבל אחריה).
|
|
בתגובה ל: אבל (ספ') מאת: yaddo את כל הדברים שקרו עד היום בסדרה עוד ניתן איכשהו לסספנד במסגרת ההיגיון הפנימי של הסדרה. במקרה דנן - הם אפילו לא ניסו. לא רק שהם לא ניסו, הם אפילו אמרו: "אנחנו אפילו לא מנסים". בעצם, אפילו את זה הם לא אמרו. כן, זה היה כזה גרוע.
תשמע, אני בדרך כלל משתדל להתעלם מחורים בעלילה, אם הם לא גדולים מדי או קריטיים מדי. במקרה הספציפי הזה, אפילו אני נשברתי.
|
|
בתגובה ל: לא, לא (ספ) מאת: homer ללא תוכן
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|